2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cnm benden istenenler
Hemogram
Tit
Idrar kulturu
Aks
HbsAg
Anti-hbs
Anti hvc
Anti hiv
Vdrl rpr
Tsh
Smear
HbAle
Toxoplazma
Rubella
Cmv
Benden istenilenler benzer olmakla birlikte eksik galiba:26:
Aclik kan sekeri~Alt ~ Ast ~ Tam idrar tetkiki ~ Hemogram ~Demir ~ Vitamin b12 ~ Tsh ~ Serbest T4

patron gelmeden çıkabilrsem 18,30 ama gelirse mutlaka gıcıklığına on onbeş dakika oyalıyo eve gitmem yine 19.00 bende saatleri sayıyorum aslında işimi çok seviyorum ama artık sanki sıkılmaya başladım ham,lelikten beri böyle evimde olmak istiyorum hep...

Son düzenleme:
slm ben de yaş 30 ilk bursa ve benim de 18 haziran çalışıo msusun evde misin
Yanitim gorulmumis sanirim pardon cogu zaman telden girdigim icin zorlaniyorum henuz ozel mesaj hakkimda yok. calisiyorum ben ve hamilelikte zor oluyor sen calisiyormusun?

Benden istenilenler benzer olmakla birlikte eksik galiba:26:
Aclik kan sekeri~Alt ~ Ast ~ Tam idrar tetkiki ~ Hemogram ~Demir ~ Vitamin b12 ~ Tsh ~ Serbest T4

Bilemedimki :/ her doktor ayni testleri istemiyor sanirim.cunku kendi doktorum bu tahlilleri istedi ama devlet hastanesinde bu tahlilleri yazarken,doktor soylendi bunu neddn istemiski diye.ozel hastaneler hep boyle yapiyor diyerek soylendi.ama benim doktorum ozel hastanede deil.oyuzden pek sallamadim :)

iyi akşamlar herkese
sabah görüşürüz
yemek çocuk filan derken ben bir daha giremem heralde büyük ihtimalle
birde ben hamile kalalı çok uykum geliyor oğlumda böyle değildim
bunda hep uymak istiyorum
erkenden yatıyorum

ben 2013 annesiyim.5 aylık ouck oğlum..rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ..AMİN.çok güzel duygu ve fedakarlık.tahlillerinizi aile hekiminden yapablrsnz..kontrollere çok sık gitmekte iyi deil ben 9 ayda toplasan kadın doğm doktruma 4 kez gitmişmdr en fazla..özel olduğu için para gidyr yani..600 doğum parası söylendi doğumdn snra 1 mlyrn üzernde ödedik oğlum sağ olsunda ..ama özel rahat bikini bölgesnde esteteik dikş olunyr o yönden sezaryende tercih ettim.hoş develet sezryen yapmıyr isteğe bağlı..çokda rahat özenti mözenti diye demiyorm ama sezaryen kesnlkle süepr..

Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Canım ben özel doktora gidiyorum ama devlet karşılıyorsa bu testleri askeri hastanede yaptırayım diyorum. Bazen özelde o kadar çok tutuyorki testler. En basitinden tsh testine bile 50 TL vermiştim geçen sefer, meğer sağlık ocağı ücretsiz yapıyormuş En azından karşılananları orada yaptırmak iyi olur diye düşünüyorum... Senin az kalmış, yaptırınca ayrıntısıyla burada paylaş olur mu? Ne yaptılar, tam olarak ne testidir vs...

Canim ikili test onemli ama ... yoksa oyle tahlilleri bende saglik ocagi ve devlette yaptiriyorum....
Hamileligimden bu yana 3 kere ..
Serbest Tsh - T3 -T4 testlerini yaptirdim cunku tsh larim yuksekti...
Kendiliginden dustu sukur....
Kan sayimini 2 kere yaptirdim...
Idrar Kulturu Tahlili...
Idrar Tahlili...
Seker...
Sarilik testleri...
Indirekt coombs...( kan uyusmazligimiz var )

Hepsi bu kanimi bitirdiler
Simdiye kadar yaptirdiklarim bunlar...
Bir dahaki gittigimde ikili test icin gidecegim yazarim o zamanda canim...

Son düzenleme:

Embriyo ellerini üst üste koyup bacak bacak üstüne atmış rahatı yerindedir.

cok güldüm buna :)))

Yok yok olayi cozdum benim saftirikligimden sayfanin sadece onundeki testlere bakmisim arka sayfadada istedigi testler varmis :) hamilelikte kadinin beyni kullanma kapasitesi % 8 oraninda azaliyormus sanirim bende iki ayda etki gosterdi

Hımmm... ben bu söylediğin tahlilleri bir önceki gebeliğimde yaptırmıştım. Yeni bir kayıp olduğu için doktorum aynı tahlilleri tekrar yaptırmaya gerek duymadı. O yüzden sıradaki tahlilleri merak ediyorum. Testleri yaptırdığında yazarsan çok sevinirim gerçekten :) Hem zaten sen de bahsetmeden duramazsın di mi? Her şey o kadar heyecanlı ki bu süreçte

Bu melegin sana sikica tutunsun birakmasin seni canim
Kesinlikle yazarim emin ol herseyi ilk burayla paylasiyorum...
Ayin 22 sinde saat :14 :00 den sonra yazarim ins. Ne oldu ne bitti

Son düzenleme:
Kızlar beni de ekler misiniz listeye? Ben çok yazamıyorum bulantı ve kusmalar yüzünden ama sürekli okuyorum yazılarınızı... benim yaş 27, ilk gebeliğim, şehir Elazığ, bdt 16 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…