- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
hemen bebeğimebakmak istedim iimi diye ama sandalyeye yattımgöreyim diye meleğimi iimi diye iiyiymiş ama benim alta tarafta batmalarım var tekrar idrar tahlili aldı :18::18:daha az cıktı lökösit dedki dr afferdersiniz ilk yaptıgın tarafı wcyw bosalt ortasını ver tahlile :26::26:daha temiz cıktı fitil verdi alt tarafta ödem olusuyomuş ondan öle oluyomuş ilacı sonra iltihap artarsa verecekmiş
Iyi yaptin canim ...
Sukur bak daha azmis....
En azindan icimiz rahatladi
saol canım benim zaten dr bizi görünce şokHaftaya gün vermişti napayım görünmedn duramadım cok sukur daha az cıktı ama ilac verdi fitil
ben doruk gizem hanıma gidiyorum cnm..ben yıldırımdayım sen kime gidiyosun
saol canım benim zaten dr bizi görünce şokhaftaya gün vermişti napayım görünmedn duramadım cok sukur daha az cıktı ama ilac verdi fitil
Bu melegin sana sikica tutunsun birakmasin seni canim
Kesinlikle yazarim emin ol herseyi ilk burayla paylasiyorum...
Ayin 22 sinde saat :14 :00 den sonra yazarim ins. Ne oldu ne bitti
bende bursadan cnm..neresindensin
istanbul'dan olan kimse yok mu kızlar
ada çayını netten araştırdım ok de meyvelerden uzak dur derken ben çok meyve severim ve yerim
limonlu çay içiyorum birde pastil aldım birkaç tane
bugün biraz daha iyiyim
ev,iş,çocuk,eş,birde üstüne hamilelik ben bitik tabiki
Günaydııııııın
Allahım sabahları neden bu kadar açım been
evet o meyve işi karışık hem meyve yemeyin bi müddet asit boğazı tahriş eder diyorlar hemde bol c vitamini diyorlar..bende mandalina portakal filan yemiyorum artık boğazımı tahriş etmesin diye..birde senin çocukta varmış ve çalışıyorsunda dinlenemiyosundur dinlenmede çok önemli..Allah yardımcın olsun canım
Beeeeeennnn :80:
olmaz olur mu hiç..
baksana listeye,İstanbul'lu dolu..
aha biride beeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?