olmaz olur mu hiç..
baksana listeye,İstanbul'lu dolu..
aha biride beeeeen
pufpuff hayırlı olsun bebişinin kalp atışlarını duymuşsuninsan ne yapacağını bilemiyor demi ya ben çok sık giremiyorum iş yerinden ama sürekli okuyorum yazdıklarınızı rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ben sabahları uyanmakda çok zorlanıyorum bu aralar saat 07:00 da iş başı yapıyorum uykumu alamıyorum
Gunaydin canim...
Bende cok acikiyorum ama yemekten korkuyorum bu aralar cikarmaya basladim...
Asiri koku hassasiyetligimde artti...
En ufak kokulu birseyde oluyorummutfaga giremiyorum kv evinde de kendi evimde de asiri koku varmis gibime geliyor
Offffff offfff bebis ac kaliyo... bu aralar toparlanmam lazim 3.ayi atlatmamiza az kaldi cunku :18:
Canim kusburnu cayi yapabilirsin kendine...
En cok c vitamini onda var cunku....
Bir dene istersen gecmis olsun size
günaydınnn bugünün hamişleri yarının anniişerisöylerken bile annelik çok heyecan veric, yaaa hadi geçsin artık şu aylarda beebişlerimize kavuşalımmm
birde kizar sizede sormak istiyorum
benim cildim ztn kurudur krem surmeden duramam ama son 2 aydir bayabi kuruyor
ellerim falan,kis geldi diyemi yoksa hamileliktenmi anlamadim..
ayni durumu yasayan varmi?
Benim de yüzüm sivilcelendi yaaBacaklarım falan kışın zaten çok kurur, şu anda da kuru. Ama yüzüm, boynum falan sivilcelendi hep
Bir de muz kabızlık yapmıyor mu canım?
BU KADAR olur, bende aynı seyı yazacaktım, hamılelıkten oldugunu dusunuyorum ben,
zaten kuruydu sımdı ellerimi gormeniz lazım nasıl kuru geriilyor resmen, vucudum ve yuzumde aynı.
bende aynı seyı yasıyorum canım, cuma gunu randevum var doktorla, bunu soracagım kesınlıkle, sonrasında bilgi veririm sana daa
Ellerim cok kurumaz ama bu sefer kuru ellerim ve rahatsız edïyo
bende gecen tek tük cikti sivilceler sonra gecti.ama yüzümü hep sanki kirlenmis gibi hissediyorum
her dusta kese yapiyorum :)
arada yapiyor canim ama tok tutan tek seyde o.portakal falan kesmiyor acligimi elma yesem daha cok acikiyorum
Benim de yüzüm sivilcelendi yaaBacaklarım falan kışın zaten çok kurur, şu anda da kuru. Ama yüzüm, boynum falan sivilcelendi hep
Bir de muz kabızlık yapmıyor mu canım?
Şimdi dikkat ettim de benim eller de pul pul olmuşYaa sorma yüzüm deli ediyor beni. Ben de sürekli peeling mi yapsam diye düşüyorum. Deli etti bu sivilceler beni Sivilce problemin pek olmamış ne güzel
Haha dediğin gibi elma tok tutmuyor. Mecbur yiyorum ama bu ara çok da su içtiğim için, tutmayan elmanın üstüne o su midemizi allak bullak ediyor. Tatlıyla pek aram yok ama olgunlaşmamış bir muz iyi gelebilir sanırım. Dur ben de deneyeyim
valla bendede baya sivilce çıktı ama haftasına göre normalmiş bu durum..kuruluk yapacağını sanmıyorum aksine yağlanma yapıyor bildiğim kadarıyla...muz kabız yapıyor ama hamileliktede almak lazım..zaten muz yesekte yemesekte kabızlık olacak maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?