2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
olmaz olur mu hiç..
baksana listeye,İstanbul'lu dolu..
aha biride beeeeen

pufpuff hayırlı olsun bebişinin kalp atışlarını duymuşsun insan ne yapacağını bilemiyor demi ya ben çok sık giremiyorum iş yerinden ama sürekli okuyorum yazdıklarınızı rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

ben sabahları uyanmakda çok zorlanıyorum bu aralar saat 07:00 da iş başı yapıyorum uykumu alamıyorum

evet canım,duydumda gördümde çok şükür,Allah'ıma bikez daha şükür
hem büyük bi rahatlama,hemde o anın büyüsü falan herşey birbirine girdi o an,tutamadım kendimi ağladım..
Allah sağlıkla devamını getirmeyi nasip etsin inş..
hepimizin,herbirimizin...

Ahhh kıyamam. İyice kötü olmuş senin Merak etme aç kalmaz o. İhtiyacı kadarını buluyordur. Ama sen aç kalıyorsun Çok şükür bende koku hassasiyeti falan olmadı. Sadece bulantılarım oluyor. Bende ilginç olan; geceleri mide bulantılarıma uyanıyorum bazen Genellikle gün içinde de oluyor. Ama sabahları sadece açlıktan bulanıyorum. Herkeste ne kadar farklı bu belirtiler böyle

Canim kusburnu cayi yapabilirsin kendine...
En cok c vitamini onda var cunku....
Bir dene istersen gecmis olsun size

teşekkür ederim..bunu bi deneyim o zaman doktor bana bitki çayları değil ama bütün meyve çaylarını içebilirsin demişti :) önceden farenjitim başladımı imkansız durduramazdım antibiyotiksiz geçmezdi Allah'ın hikmeti işte hamileyken sadece bi dokundurdu hemen adaçayı gargarası şu bu derken toparladı çok şükür

doktorun istediği tahliller için perşembe günü devlet hast'ne gideceğim..sadece tahlilleri yazdıracağım,yaptıracağım amaaaaaaaaaa,
kimbilir,belki bi kez daha görürüm köftemi

günaydınnn bugünün hamişleri yarının anniişeri söylerken bile annelik çok heyecan veric, yaaa hadi geçsin artık şu aylarda beebişlerimize kavuşalımmm

günaydınnn bugünün hamişleri yarının anniişeri söylerken bile annelik çok heyecan veric, yaaa hadi geçsin artık şu aylarda beebişlerimize kavuşalımmm

evet yaaa sadece söylerken bile çok heyecan verici gerçekten..
Allah'ım n'olursun,yalvarıyorum sağlıkla sonunu getirmeme,getirmemize yardımcı ol..

günaydinnn herkezeee

bizde acmi ac uyandik sabah 7de :))
yatmadan önce atistiriyordum birdee,sabah acliktan bulantilar bendede oluyor
muz yiyorum sabah kalkinca ve aksam yatmadan once

birde kizar sizede sormak istiyorum
benim cildim ztn kurudur krem surmeden duramam ama son 2 aydir bayabi kuruyor
ellerim falan,kis geldi diyemi yoksa hamileliktenmi anlamadim..
ayni durumu yasayan varmi?

Benim de yüzüm sivilcelendi yaa Bacaklarım falan kışın zaten çok kurur, şu anda da kuru. Ama yüzüm, boynum falan sivilcelendi hep

Bir de muz kabızlık yapmıyor mu canım?

Son düzenleme:

BU KADAR olur, bende aynı seyı yazacaktım, hamılelıkten oldugunu dusunuyorum ben,
zaten kuruydu sımdı ellerimi gormeniz lazım nasıl kuru geriilyor resmen, vucudum ve yuzumde aynı.
bende aynı seyı yasıyorum canım, cuma gunu randevum var doktorla, bunu soracagım kesınlıkle, sonrasında bilgi veririm sana daa

Benim de yüzüm sivilcelendi yaa Bacaklarım falan kışın zaten çok kurur, şu anda da kuru. Ama yüzüm, boynum falan sivilcelendi hep

bende gecen tek tük cikti sivilceler sonra gecti.ama yüzümü hep sanki kirlenmis gibi hissediyorum
her dusta kese yapiyorum :)
arada yapiyor canim ama tok tutan tek seyde o.portakal falan kesmiyor acligimi elma yesem daha cok acikiyorum

Ellerim cok kurumaz ama bu sefer kuru ellerim ve rahatsız edïyo

tmm canim bi sor ben hep unutuyorum sormayi :)
benide cok rahatsiz ediyor krem sürmezsem catliycak sanki yüzüm.
sabah yikar yikamaz gerilmeye basliyor..Ellerimden hic bu kadar rahatsiz olmazdim onlarda ayni

bende gecen tek tük cikti sivilceler sonra gecti.ama yüzümü hep sanki kirlenmis gibi hissediyorum
her dusta kese yapiyorum :)
arada yapiyor canim ama tok tutan tek seyde o.portakal falan kesmiyor acligimi elma yesem daha cok acikiyorum

Şimdi dikkat ettim de benim eller de pul pul olmuş Yaa sorma yüzüm deli ediyor beni. Ben de sürekli peeling mi yapsam diye düşüyorum. Deli etti bu sivilceler beni Sivilce problemin pek olmamış ne güzel

Haha dediğin gibi elma tok tutmuyor. Mecbur yiyorum ama bu ara çok da su içtiğim için, tutmayan elmanın üstüne o su midemizi allak bullak ediyor. Tatlıyla pek aram yok ama olgunlaşmamış bir muz iyi gelebilir sanırım. Dur ben de deneyeyim

Son düzenleme:

valla bendede baya sivilce çıktı ama haftasına göre normalmiş bu durum..kuruluk yapacağını sanmıyorum aksine yağlanma yapıyor bildiğim kadarıyla...muz kabız yapıyor ama hamileliktede almak lazım..zaten muz yesekte yemesekte kabızlık olacak maalesef

sivilcen coksa yapma derim canim peeling yayilmasina sebep olabilir.sabunla yika o kurutur.yüzünüde daha cok kuruta bilir
o yüzden dustan sonra iyce nemlendir..sivilcelerin gecince peeling yaparsin..
ben garnierin greyfurtlu temizleme jelini kullaniyorum sivilceler icin oda.kokusu bile ferahlatiyor :))
olgun meyve hic yiyemem bende senin gibi tatlida bayiyor.en azindan aksam yatmadan önce dene bakalim
insallah kabizlik falan yapmaz

Seninki kaç haftalık canım? Ben çok şikayetçiyim sivilcelerden. Haftamız ilerledikçe geçer mi dersin? Valla yoğurt da yemeliyiz ama hiç canım istemiyor benim Tatlı şeyler de ilgimi çekmiyor. Ama muzu yine de deneyeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…