2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Aslında sabunluyorum da yüzümü ama yok geçmiyor. Tamam öyle çok aşırı değiller ama rahatsız edici boyutta yine de. Özellikle boynumda çıkanlar alerji gibi görünüyor Garnierin greyfurtlu temizleyicisi var bende ama epeydir kullanmıyorum. Tekrar başlayayım bakalım Muz işini deneyeceğim canım akşamları. Bari gece bulantılarım olmaz hem Ne kadar sıkıntılıyız

Kızlar gunaydınnn sız ıkılı testınızı tama olarak ne zaman yaptıracaksınız

BEn yaptırmayacağım canım ya Allah imtihan etmesin ama ne olursa olsun gebeliğimi sonlandırmayacağım. Bu yüzden rabbime emanet ettim inşallah bir sorun çıkmayacak. Onun dışındaki tüm kontrolleri yaptırıyorum ama ikili üçlü vs zeka özür gibi testleri yaptırmayacağım.

bende de sivilce var ya ben de kız mı acaba diye yoruyorum hani kızlar annenin güzelliğini alır derler ya :) hayırlısı tabi sağlıklı olsun da

çalışan hanımlar gebelerle ilgili yeni ir taslak gündemdeydi şuan ne aşamada bu hakkını kullanan var mı günde 7,5 saatten fazla çalıştırılmayacaktı gebeler ben kamuda çalışıyorum öğle arası ile beraber 9 saat oluyor bilgisi olan var mı

aaaa böyle bi taslaktan haberim yok benim cidden mi.. :26:
ama ben özel sektörde çalışıyorum,bitek kamu mu faydalanacak bundan?
bizim saatler sabah 9 akşam 7

3 aralığa randevu verdiler bana , tam 12. hafta oluyor

benim 23 kasımda randevum,9.haftada olucaz inş...
yaaaa senin daha baya var zaman,nasıl sabrediyosunuz?
yoksa yakında benide mi 1 ayda bir falan çağırcak aaaay dayanamam beeeen

aynen canım baya var , Burda başkalarının güzel haberleriyle de vakit geçiyo bi şekilde ama beklemek çok zor =) Dr. dedi eğer 2li test 4lü test vs.vs. bunları yaptırmam diyorsanız ayda 1 defa çağırıcam sizi rutin kontroller için. Yani zırt pırt ultrasona girmekte pek iyi değilmiş diyorlar ama insan sabırsızlanıyor görmek için :)

var ya bi imkan olsa,evde bi cihazımız olsa eminim hepimiz bakarız dkbaşı
komiğiz vesselam

aaaa böyle bi taslaktan haberim yok benim cidden mi.. :26:
ama ben özel sektörde çalışıyorum,bitek kamu mu faydalanacak bundan?
bizim saatler sabah 9 akşam 7

selam kızlar ,bu yorumlarınızı görünce cevap yazmak istedim. yönetmelik yayınlandı ağustos ayında. hamileliğinizi belgelediğiniz taktirde haklarımız var :) 7,5 saatten fazla çalıştıramaz iş veren kamu ya da özel fark etmez.

GEBE VEYA EMZREN KADINLARIN ÇALITIRILMA ARTLARIYLA EMZRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAR YÖNETMELK burdan inceleyebilir siniz. ben biraz daha bekleyeceğim tam netlik olana kadar ama siz artık bu hakkınızı kullanabilirsiniz:)

Kızlar gunaydınnn sız ıkılı testınızı tama olarak ne zaman yaptıracaksınız

benimkini dün yapti 10+5 haftalikti.haftayada kan alicak.ense kalinligini ölctü hersey yolunda dedi.
2li test 9-12 haftalikken yapiliyor
3lü test 19-22 haftalikken
4lü test 29-32 haftalikken

benim hamile defterimde öyle yaziyor.Sonuclarimizida ona yaziyor doktor

bu yönetmelik yürürlüğe girdi yani öyle mi?
ben de kamuda çalışıyrm 8 saat 1 saat öğle arası sadece yarım saat faydalanabiliyorum anladığım kadarıyla bu haktan..

ya asıl şu yarım gün yasası bi çıksa ayy inşallah yetişir bizim doğuma..

anaaaaa gerçekten yazıyor burda her şey tek tek..
üstelik resmi gazete denmiş üst tarafta..
ama resmiyette mi cidden?resmiyet kazandı mı yani? aaaay öğrensek ya bunu :26:

Canım kalp atışını gördükten 15 gün sonra felan bir kez daha çağırıyor herşey yolundamı diye. Sonrasında artık ayda 1 gitmeye başlıyorsun. Bende 8. haftada gitmiştim. 1 ay sonra 12. haftamda gittim. Şimdi 16. haftamı bekliyorum. Maalesef 2. aydan sonra artık böyle

ben doruk yıldırımda gizem hanıma gidiyorum cnm çokta memnunum sen nerere gidiyosun

anladım cnm memnun oldum

Bende Yıldırım Doruk Hastanesine gidiyorum :) ama Nuray BOYAR benim doktorum. Daha önce Gizem Hnm.'a gitmiştim başka nedenlerden ötürü benimle çok ilgilenmemişti ve öle güleryüzlü falan da değildi. O yüzden ona gitmekten vazgeçtim Nuray Hnm.'a gidiyorum. Şimdilik memnunum bende.Ama internette Gizem Hnm.'ın çok methini okumuştum. Hiç beklediğim gibi çıkmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…