bende bursadan cnm..neresindensin
sivilcen coksa yapma derim canim peeling yayilmasina sebep olabilir.sabunla yika o kurutur.yüzünüde daha cok kuruta bilir
o yüzden dustan sonra iyce nemlendir..sivilcelerin gecince peeling yaparsin..
ben garnierin greyfurtlu temizleme jelini kullaniyorum sivilceler icin oda.kokusu bile ferahlatiyor :))
olgun meyve hic yiyemem bende senin gibi tatlida bayiyor.en azindan aksam yatmadan önce dene bakalim
insallah kabizlik falan yapmaz
Kızlar gunaydınnn sız ıkılı testınızı tama olarak ne zaman yaptıracaksınız
Seninki kaç haftalık canım? Ben çok şikayetçiyim sivilcelerden. Haftamız ilerledikçe geçer mi dersin? Valla yoğurt da yemeliyiz ama hiç canım istemiyor benimTatlı şeyler de ilgimi çekmiyor. Ama muzu yine de deneyeceğim bakalım
çalışan hanımlar gebelerle ilgili yeni ir taslak gündemdeydi şuan ne aşamada bu hakkını kullanan var mı günde 7,5 saatten fazla çalıştırılmayacaktı gebeler ben kamuda çalışıyorum öğle arası ile beraber 9 saat oluyor bilgisi olan var mı
3 aralığa randevu verdiler bana , tam 12. hafta oluyor
benim 23 kasımda randevum,9.haftada olucaz inş...
yaaaa senin daha baya var zaman,nasıl sabrediyosunuz?
yoksa yakında benide mi 1 ayda bir falan çağırcak aaaay dayanamam beeeen
aynen canım baya var , Burda başkalarının güzel haberleriyle de vakit geçiyo bi şekilde ama beklemek çok zor =) Dr. dedi eğer 2li test 4lü test vs.vs. bunları yaptırmam diyorsanız ayda 1 defa çağırıcam sizi rutin kontroller için. Yani zırt pırt ultrasona girmekte pek iyi değilmiş diyorlar ama insan sabırsızlanıyor görmek için :)
çalışan hanımlar gebelerle ilgili yeni ir taslak gündemdeydi şuan ne aşamada bu hakkını kullanan var mı günde 7,5 saatten fazla çalıştırılmayacaktı gebeler ben kamuda çalışıyorum öğle arası ile beraber 9 saat oluyor bilgisi olan var mı
aaaa böyle bi taslaktan haberim yok benim cidden mi.. :26:
ama ben özel sektörde çalışıyorum,bitek kamu mu faydalanacak bundan?
bizim saatler sabah 9 akşam 7
var ya bi imkan olsa,evde bi cihazımız olsa eminim hepimiz bakarız dkbaşı
komiğiz vesselam
var ya bi imkan olsa,evde bi cihazımız olsa eminim hepimiz bakarız dkbaşı
komiğiz vesselam
aaaa böyle bi taslaktan haberim yok benim cidden mi.. :26:
ama ben özel sektörde çalışıyorum,bitek kamu mu faydalanacak bundan?
bizim saatler sabah 9 akşam 7
bu yönetmelik yürürlüğe girdi yani öyle mi?selam kızlar ,bu yorumlarınızı görünce cevap yazmak istedim. yönetmelik yayınlandı ağustos ayında. hamileliğinizi belgelediğiniz taktirde haklarımız var :) 7,5 saatten fazla çalıştıramaz iş veren kamu ya da özel fark etmez.
GEBE VEYA EMZREN KADINLARIN ÇALITIRILMA ARTLARIYLA EMZRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAR YÖNETMELK burdan inceleyebilir siniz. ben biraz daha bekleyeceğim tam netlik olana kadar ama siz artık bu hakkınızı kullanabilirsiniz:)
selam kızlar ,bu yorumlarınızı görünce cevap yazmak istedim. yönetmelik yayınlandı ağustos ayında. hamileliğinizi belgelediğiniz taktirde haklarımız var :) 7,5 saatten fazla çalıştıramaz iş veren kamu ya da özel fark etmez.
GEBE VEYA EMZREN KADINLARIN ÇALITIRILMA ARTLARIYLA EMZRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAR YÖNETMELK burdan inceleyebilir siniz. ben biraz daha bekleyeceğim tam netlik olana kadar ama siz artık bu hakkınızı kullanabilirsiniz:)
ben doruk yıldırımda gizem hanıma gidiyorum cnm çokta memnunum sen nerere gidiyosun
mrb cnm Bursa'dan olduğunu görünce yazmadan geçemedim. :) Bende Bursa'da yaşıyorum. Sen hangi hastane hangi doktora gidiyorsun?
gürsudayım canım ben
benim 23 kasımda randevum,9.haftada olucaz inş...
yaaaa senin daha baya var zaman,nasıl sabrediyosunuz?
yoksa yakında benide mi 1 ayda bir falan çağırcak aaaay dayanamam beeeen
ben doruk yıldırımda gizem hanıma gidiyorum cnm çokta memnunum sen nerere gidiyosun
anladım cnm memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?