2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

önceden 2 düşüğüm var diye belkide bu kadar sık çağırıyo diye düşünmüştüm bende..gerçi bence hava hoş,iyi bile oluyo..aaaay 1 ay beklemek zorunda kalsam deliririm sanırım
canım bişey sorucam...
ben bugün 7+4'teyim ve artık kasık ağrılarım yok denecek kadar azaldı,göğüs hassasiyetide öyle..bitek çok acıkmam var ve sık vc..gerçi kızlarada sordum,normal dediler ama sende de böyle mi oldu?
giderek azaldı mı yani bu belirtiler?çünkü elimde değil,tedirgin oluyorum hemen..

gerçekten çalışanlar için güzel bir şey ama özel sektörde uygulanması çok zor hele ki küçük kurumlarda kurumsal yerlerde olabilir ama küçük kuruluşlarda sıkıntılar olur gibime geliyor

gerçekten çalışanlar için güzel bir şey ama özel sektörde uygulanması çok zor hele ki küçük kurumlarda kurumsal yerlerde olabilir ama küçük kuruluşlarda sıkıntılar olur gibime geliyor

ama bu yasal bir hak ise ve cidden yürülükteyse o zaman istediği kadar küçük işletme olsun,özel olsun..belgelendiği takdirde yapılması zorunlu..zaten hamile kadını işten bu sebeplede çıkaramıyorlar

bu yönetmelik yürürlüğe girdi yani öyle mi?
ben de kamuda çalışıyrm 8 saat 1 saat öğle arası sadece yarım saat faydalanabiliyorum anladığım kadarıyla bu haktan..

Benim arkadaşım büyük bir hastanede İK cı olarak çalışıyor o söyledi bana da bildiğim kadar ile sana ait olan izinlerden düşmen gerekiyor öğle tatilini katmadan.

anaaaaa gerçekten yazıyor burda her şey tek tek..
üstelik resmi gazete denmiş üst tarafta..
ama resmiyette mi cidden?resmiyet kazandı mı yani? aaaay öğrensek ya bunu :26:

Ağustos ayında resmi gazete de yayınlandı ve yürürlüğe girdi bu yönetmelik canım. bilmeyenler çoğunlukta ve kullanan çok az var anladığım kadarıyla.

haklısında yöneticili yerde yine bir nebzede direk patronlu yerlerde sıkıntılı olur bence

Kızlar ama şöylede bir ayrıntı var haftalık çalışma saat 45 saat günde 7,5 saat çalıştığımızda cumartesi de çalışmak zorunda kalabiliriz. Bunun iyice araştırılması gerekir. Bununla ilgili bilgisi olan varmı?

Merhaba arkadaşlar, Allahın izniyle ben de haziran annesi olacağım ama ben geç öğrendim, daha çok yeni, şüpheleniyordum ama ihtimal vermiyordum diyelim, umutlandırmak istemiyordum kendimi ama dün öğrendim ki hamileymişim...

Çok mutluyum, hele eşim havalara uçuyor... Allah hepimize sağlıklı evlatlar, kolay doğumlar nasip etsin...

çoğumuz çalışıyoruz cumartesi sanırım yani en azından ben 14,00 kadar cumartesi çalışıyorum
hafta içide 8,30 -18,30

Benim arkadaşım büyük bir hastanede İK cı olarak çalışıyor o söyledi bana da bildiğim kadar ile sana ait olan izinlerden düşmen gerekiyor öğle tatilini katmadan.

canım nası bana ait olan izinlerden düşücem anlamadım :26:

Benim hepsi ara ara olmuştu canım. Kasık ağrısı arada oluyodu sürekli devam eden ağrım olmadı hiç. Göğüslerimde aynı şekilde. Bazen çok rahattım, bazen ağrı oluyordu. Mide bulantım çok şükür hiç olmadı zaten. En belirgin olan şey sürekli tuvalete gitmemdi.

Şu ara bi kaç gündür göğüslerim fena durumda. Gece yatamıyorum sağa sola döndükçe fena ağrıyo. Birde tuvalete gidiş gelişlerim devam ediyo. Başkada birşeyim yok.

Bende 1 ay boyunca gitmeyince bir de çok belirtimde olmayınca korkmuştum ama çok şükür bebişim gayet iyi.

Aynı benim gibisin çok tedirginsin farkındayım canım ama emin ol çok az kaldı. Ultrasona girdiğinde onu hareketlerini görünce, kıpırdanışlarını izleyince öyle mutlu olacaksınki herşey uçup gidecek aklından.

Ben bugün 13+2 oldum. Aramızda çok fark yok ama yinede sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…