net çalışa saati 7,5 saat yani iş yerindeki yemek ve dinlenme molaların hariç 7,5 saatanaaaaa gerçekten yazıyor burda her şey tek tek..
üstelik resmi gazete denmiş üst tarafta..
ama resmiyette mi cidden?resmiyet kazandı mı yani? aaaay öğrensek ya bunu :26:
kime sorsak kime sorsakkk hemen öğrenseeekkkk :26:
kk'da yok mu bu tarz işlere bakan biri acaba?
hoşgeldin aramızaaaaa
amin canım
ben bizim bakanlığa soracağım evet özelde sıkıntı olabilir ben kamudayım ama eminim burda da sıkıntı olacak yarım saat fazla uyurum fenamı olur
merhaba arkdşlrrrrr allah hepnizin yavrularını bizlerereee bagışlsınnn ınşlhhh
birde kizar sizede sormak istiyorum
benim cildim ztn kurudur krem surmeden duramam ama son 2 aydir bayabi kuruyor
ellerim falan,kis geldi diyemi yoksa hamileliktenmi anlamadim..
ayni durumu yasayan varmi?
Bende Yıldırım Doruk Hastanesine gidiyorum :) ama Nuray BOYAR benim doktorum. Daha önce Gizem Hnm.'a gitmiştim başka nedenlerden ötürü benimle çok ilgilenmemişti ve öle güleryüzlü falan da değildi. O yüzden ona gitmekten vazgeçtim Nuray Hnm.'a gidiyorum. Şimdilik memnunum bende.Ama internette Gizem Hnm.'ın çok methini okumuştum. Hiç beklediğim gibi çıkmadı yani
Kızlar gunaydınnn sız ıkılı testınızı tama olarak ne zaman yaptıracaksınız
Merhaba arkadaşlar, Allahın izniyle ben de haziran annesi olacağım ama ben geç öğrendim, daha çok yeni, şüpheleniyordum ama ihtimal vermiyordum diyelim, umutlandırmak istemiyordum kendimi ama dün öğrendim ki hamileymişim...
Çok mutluyum, hele eşim havalara uçuyor... Allah hepimize sağlıklı evlatlar, kolay doğumlar nasip etsin...
tam tersi canım benim cildim çok yağlıdır yanlız hamileleiktenmi artık sen dediysen kıştan mı ellerim çok fena ya krem sürdüğüm halde yüzüm hariç heryerim kuru yüzümde sivilce tarlasıoffffff
Canim evet benden aliyor biliuorum a zaten zayifim neremden ne aliyor... 42 kiloyum sen dusun...Ahhh kıyamam. İyice kötü olmuş seninMerak etme aç kalmaz o. İhtiyacı kadarını buluyordur. Ama sen aç kalıyorsun Çok şükür bende koku hassasiyeti falan olmadı. Sadece bulantılarım oluyor. Bende ilginç olan; geceleri mide bulantılarıma uyanıyorum bazen Genellikle gün içinde de oluyor. Ama sabahları sadece açlıktan bulanıyorum. Herkeste ne kadar farklı bu belirtiler böyle
teşekkür ederim..bunu bi deneyim o zaman doktor bana bitki çayları değil ama bütün meyve çaylarını içebilirsin demişti :) önceden farenjitim başladımı imkansız durduramazdım antibiyotiksiz geçmezdi Allah'ın hikmeti işte hamileyken sadece bi dokundurdu hemen adaçayı gargarası şu bu derken toparladı çok şükür
Benim randevum yarin cnm ikili test icin. Bebegimi dun gordum boyu 4.80 cm olmus. 11+ 4 olmusum.. Doktor bu hafta yapalim dedi ikili testi.
Benim hepsi ara ara olmuştu canım. Kasık ağrısı arada oluyodu sürekli devam eden ağrım olmadı hiç. Göğüslerimde aynı şekilde. Bazen çok rahattım, bazen ağrı oluyordu. Mide bulantım çok şükür hiç olmadı zaten. En belirgin olan şey sürekli tuvalete gitmemdi.
Şu ara bi kaç gündür göğüslerim fena durumda. Gece yatamıyorum sağa sola döndükçe fena ağrıyo. Birde tuvalete gidiş gelişlerim devam ediyo. Başkada birşeyim yok.
Bende 1 ay boyunca gitmeyince bir de çok belirtimde olmayınca korkmuştum ama çok şükür bebişim gayet iyi.
Aynı benim gibisin çok tedirginsin farkındayım canım ama emin ol çok az kaldı. Ultrasona girdiğinde onu hareketlerini görünce, kıpırdanışlarını izleyince öyle mutlu olacaksınki herşey uçup gidecek aklından.
Ben bugün 13+2 oldum. Aramızda çok fark yok ama yinede sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum canım.
ben bizim bakanlığa soracağım evet özelde sıkıntı olabilir ben kamudayım ama eminim burda da sıkıntı olacak yarım saat fazla uyurum fenamı olur
tabi canım..yeri geliyo sabah ertelenen alarmlarda 5-10 dk bile değerli oluyo..
net çalışa saati 7,5 saat yani iş yerindeki yemek ve dinlenme molaların hariç 7,5 saat
Örn: 08:30-18:00 çalışan biri için toplamda mola saatleri 1 saat 15 dk diyelim.
yani: 9,5 saat-1 saat 15 dk=8 saat 15 dk çalışıyor demek oluyor-7,5 saat dersek bu kişi 45 dk daha mola yapabilir ya da erken çıkabilir demekmiş.
oooooy kıyamam nede güzel açıklamışsın öyle
ama yani mola yapmaktansa erken çıkmayı tercih ederim ben olsam,gider yatar dinlenirim..
iyiyim canım
oooo siz çok büyümüşsünüz ya... 12 hasta içindesin ne güzel
Amin canım hoşgeldin.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
11+2 deyiz cok sukur canim...
Karin cikti kiyafetler camasirlar dar gelmeye basladi....
En kisa zamanda gidip bastan ayaga yeni kiyafetler almam farz oldu
Tünaydın canım...Biz bu gün kontrol için hastaneye gittik ama doktorumuzun acil sezeryana girmesi gerektiği için yarına kaldık bakalım... :44:
11+2 deyiz cok sukur canim...
Karin cikti kiyafetler camasirlar dar gelmeye basladi....
En kisa zamanda gidip bastan ayaga yeni kiyafetler almam farz oldu
ohoooo benim şimdiden çıktı + kıyafetlerim olmuyo bile pantolonlar..
düğme bağlanıyo ama çok sıkı hissediyorum,rahat olamıyorum..
2 tane pantolon aldım bile,biri biraz büyük beden biride o LCW'deki hamile pantolonlarından..
Bende tam bunu soracaktım pantolonlarım sıkıyor bide karnıma baskı yapacak diye de endişe ediyorum sizler ne yaptınız... :44:
canlarım dün yasini şerif okudum herkezzzzeeeeeeeeeeee bağışladımmmmmmmmmmmm allah kabul inş. hayırlısı ile elimize alalım yavrucaklarımızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?