2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar ben sabah koştururken evde parke üzerinde ayağım kaydı kalçam üzerine düştüm bişey olur mu acaba

ayy canım geçmiş olsun Allah korusun meleğini ve meleklerimizi ve bizide tabi dikkat etsene be canım gerçi olcak oldumu oluyo ağrıfalan var mı kanama ...

Sen şanslısın bence , iyi yönünden bak olaya :) kız arkadaşım hamile , kusmaktan perişan oldu hergün hastanede sabahlıyor , kan kusuyor artık o yüzden halimize şükür canım , Hamileliğin keyfi 3aylık dönemden sonra başlarmış. Allahın izniyle o günlerde gelicek inş. Benim canım sokakta satılan tavuklu pilavdan istedi ilk defa bulantım olmadan birşey yedim doya doya.

Hadis-i şerifte, (Aşûre günü on Müslümana selam veren, bütün Müslümanlara selam vermiş gibi sevaba kavuşur) buyuruldu.

Selamün Aleyküm güzel anneler

Slm hatun , hoşgeldin :) Çok geçmiş olsun, Allah bidaha yaşatmasın öyle büyük korkular..

huzursokağı geçmiş olsun canım Allah korusun seni de bebişini de inşallah

pufpuff sana da çok geçmiş olsun canımcım Allah acil şifalar versin inşallah.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimize inşallah.

hoşgeldiin aramızaaaa

Yeni gelenler hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nasılsınızz canlarımmm ??? Biz iyiyiz sükür.Kontrolümüz cuma günü.Çatayacağım ayy meraktan

öpücükler kızlaaaaaar

normal pilav değil yani,sokakta satılandan ooooo özel pilav bide,iyimiş...

selamun aleykum canlarım nasısınız
huzur sokağı geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur allah bebişini sana seni kocişine bağışlasın inş.
ve pufpufuma geçmiş olsun dilerim inşallah en yakın zamanda iyileşirsin güzelim valla tecrubeli olsam sana bişeyler söylemek isterdim ama malesef değilim cnm ama thaylot un zararı olmaz herhalde :44: en hassas zamandayız şimdi doğaldır cnm allah şifalar versin.
bu arada hepimize ayetel kursi ve bi kaç süre okudum bağıisladım allah kabul etsin. ( yapılan söylenmez ama dualarımdasınız bilmenizi isterim canlarımmm. )
herkeze kolay gelsin
hastalarımıza şifalar versin allahım...

MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...İYİ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM

çok eğlenceliymiş gerçekten hehehheeh
bazıları erkeğe uyuyo,bazıları kıza.. ben anlamadım ki
yastığın ne yöne bakıyo hehehe
her ikiside var bende ya huuu
eşinde seninle kilo alıyomu
Erkek çıkıyor benim öle de hissediyoruz ailecek hayırlısı neyse o olsun ama hemen öğrenelim de ciciler alalım
aynen bişeyler almak için sabırsızlanıyorum (=
Ayy benim belirtiler de erkek gibi ama hayirlisi bakalim..cogu anne ruyasinda goruyo ben hic goremedim..

bnmde erkek gibi cnm bnde rüyamda erkek gördüm (=

Yeni gelenler hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nasılsınızz canlarımmm ??? Biz iyiyiz sükür.Kontrolümüz cuma günü.Çatayacağım ayy meraktan

öpücükler kızlaaaaaar

benim tahliller filanda bu cuma başlayacak herlde iki kere gittim ultasondan bakıp gönderdiler hiç bişi yapmadılar daha

Kızlar Hamileliğinizin haberini eşinize ve ailenize nasıl verdiniz?

ben ince detaylara,ayrıntılara,bu tarz sürprizlere çok önem veririm detay düşünürüm..ve böylesi güzel bi haberi sıradan vermek olmaz diyip bisürü şey yaparım..
ama bu benim 3.haber alışım 3.hamilelik oluşumu olduğu için ve bundan öncekiler kötü sonlandığı için artık öyle özel bi şekilde sunmak,söylemek gelmedi içimden..zaten artık herkes bekler olduğu için günlerimi takip ettiler..

ama ilk hamileliğimde öğrendiğimde neler yapmıştım yazayım..

2012'ydi ve ben başka bir işte çalışıyordum..öğrendiğim gün h.içiydi ve eşime söylemeden işe gitmeden önce gidip test yaptırmıştım..özelde yaptırdığım için 1 saat sonra çıktı ve önce ben idrak ettim olayı,gözlerime inanamayarak..sonra rapor aldım hastaneden o gün işe gitmemek için ve raporu yakın arkadaşıma verdim,patrona iletmesi için..

sonra real'e uğradım..bebek takımı aldım minnacık ve ucuz bişey,bitane emzik aldım,arkadaşımın o günün haberine bana aldığı ufak oyuncak bebek yatağını ve birde lcw'den kendime hamile tshirtlerinden aldım doğruuuuuu eve..

3 çeşit yemek,1 tanede salata çeşidi yaptım..salata yoğurtluydu üstünü kalpli yaptım pul biberden ve mumlarla döşedim..etrafada tüm aldılarımı,ultrason kağıdını,sonuç kağıdını dizdim hazırladım şık bi sofra..

ardından aldığım tshirtü giydim,saç baş makyaj 10 numara hazırlandım ve yaklaşık yarım saatten oluşan bi video hazırladım,kendim konuştum makineyi karşıma koydum videoya çektim..tüm bu süreci,neler yaptığımı,nasıl öğrendiğimi,duygularımı paylaştım videoda..o an aklıma ne gelirse söyledim,doğal oldu..ön hazırlık yapmadım..sonrada gittim makineyi hazırladığım masaya bıraktım..

ve son olarakta,kapının girişine,mutfak kapısına ve hazırlanan masanın üstüne olmak koşuluyla 3 not hazırladım.her notta gizemli cümleler kurup onu ne yapması gerektiğini yönlendirdim..çünkü önce videoyu izlemesi gerekiyordu,hiç içeri gelmeden..

birde mutfağa onun oturacağı yerin hizasına telefonumu yerleştirdim kamerayı video olarak ayarladım ve gizli video çekimimde başlamış oldu..

herşey planladığım gibi mükemmel olmuştu..hem onun o anki ilk tepkilerini görebildim gizli kameradan hemde unutulmaz bi anı olmuştu..ama kısmet değilmiş,sadece hatırlarda resimlerde kaldı..

o yüzden 2.de 3.de böyle bişey yapmadım hiç içimden de gelmedi açıkçası..
klasik bi şekilde söyledim,hatta söylememe gerek bile kalmadı çünkü her testi eşimle beraber yapıp beraber bekledik sonucunu..zaten artık o ilk sürprizimden sonra ne yapsam yanında hafif kalıcaktı..

Allah'ım 3.de daim etsin mutluluğumuzu inş

Son düzenleme:
Aşûre Günü Neler Yapmalı...

1) Aşure günü oruç tutmak sünnettir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:

Aşure günü oruç tutanın, bir yıllık günahları affolur.
Aşurenin faziletinden faydalanın!
Bu mübarek günde oruç tutan, melekler, peygamberler, şehidler ve salihlerin ibâdetleri kadar sevaba kavuşur.

Oruç Bir gün öncesi veya bir gün sonrası ile tutmalıdır!

2- Akrabayı ziyaret edip, hediye ile veya çeşitli yardım ile gönüllerini alınmalıdır. Hadis-i şerifte,

Sıla-i rahmi terk eden, Aşure günü akrabasını ziyaret ederse, Yahya ve İsa'nın sevabı kadar ecre kavuşur, buyuruldu.

3- İlim öğrenmeli! Hadis-i şerifte,

Aşure günü, ilim öğrenilen veya Allahı zikredilen bir yerde, biraz oturan, cennete girer, buyuruldu.

4- Sadaka vermek sünnettir, ibâdettir. Hadis-i şerifte,

Aşure günü, zerre kadar sadaka veren kimse, Uhud dağı kadar sevaba kavuşur, buyuruldu.

5- Çok selam vermeli. Hadis-i şerifte,

Aşure günü, on Müslümana selam veren, bütün Müslümanlara selam vermiş gibi sevaba kavuşur,buyuruldu.

6- Çoluk çocuğunu sevindirmeli! Hadis-i şerifte,

Aşure günü, aile efradının nafakasını geniş tutanın, bütün yıl nafakası geniş olur, buyuruldu.

7- Gusletmeli. Hadis-i şerifte,

Aşure günü gusleden mümin, günahlardan temizlenir, buyuruldu.

8 - O gün, eve ufak-tefek erzak alınmalı, alınırsa bir sene boyunca evde bereket olur.

9- Dua Okunmalı,
10 defa şu duâ okunur:
"Sübhânallâhi mil'el mîzân. Ve müntehel-ılmi ve mebleğar-rızâ ve zinetel-arş'

10- Namaz Kılınmalı

Aşûre gününe mahsus olmak üzere kuşluk vaktinde 2 rek'at namaz kılınır.
Her rek'atte 1 Fâtiha-i şerîfe, 50 İhlâs-ı şerîf okunur.
Namazdan sonra 100 defa:

"Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammedin ve Âdeme ve Nûhın ve İbrâhîme ve Mûsâ ve Îsâ ve mâ beynehüm minen-nebiyyîne vel-mürselîn. Salevâtullâhi ve selâmühû aleyhim ecmaîn'

Öğle ile ikindi arasında 4 rek'at namaz kılınır. Beher rek'atte 1 Fâtiha-i şerîfe, 50 İhlâs-ı şerîf okunur.
Namazdan sonra: 70 İstiğfâr-ı şerîf, 70 Salevât-ı şerîfe ve 70 defa:

"Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil-aliyyil-azıym' okunur.
Ümmet-i Muhammed (s.a.v.)'in hidâyeti ve kurtuluşu için duâ edilir.

genelde yüzüstü yatabiliyosam sağ kolumu yastığın altına koyarım yastığın sol kısmını içeri doğru çeker öyle yatarım..bilmem anlatabildim mi

Bu pozisyonda yatmayı çok özledim ama ben yüzüstü yatmıyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…