kızlar ben sabah koştururken evde parke üzerinde ayağım kaydı kalçam üzerine düştüm bişey olur mu acaba
yok canım yaaa..hiçbişey yok..
hatta olan belirtilerde giderek azalıyo (şişkinlik,kasık ağrısı,göğüs hassasiyeti gibi...)
:26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:
annemde de hiçbişey olmamış banada kardeşimede hamileyken..belki ona çekmişimdir..
yav düşünme diyorum,at kafandan diyorum ama yok anacım olmuyo..gitmiyo aklımdan nedenler,acabalar,tedirginlikle dolu endişeler..
ben heyecanını,mutluluğunu yaşayamadan tadını çıkaramadan doğurucam heralde (gerçi biliyordum böyle olacağını)
neyse..herşey yolunda olsunda,ben endişe duymaya da razıyım..
selam hatunlarrrr... yaz başı anneleri bende aranıza yeni katıldım. 2013 ağustos annesi xcelisin ablasıyım ve artık sıra bende :) geçen hafta atlattığım düşük riski bulantılarım halsizlik dışında iyi gibiyim :) e geriye ne kaldı zaten hepiciğimize hayırlı hamilelik dönemleri işlhsağlıklı evlatlar
Hadis-i şerifte, (Aşûre günü on Müslümana selam veren, bütün Müslümanlara selam vermiş gibi sevaba kavuşur) buyuruldu.
Selamün Aleyküm güzel anneler
Günaydın güzel anneler..
Bende haziran annesi olacağım inşallah , 25 yaşındayım , şuan tam 8+1 hamileyim.
İlk hamileliğimi temmuz ayında kese görülmediği için 5-6 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı.
Bu ikinci hamileliğim , 6+0 ken kesemizi , 7+1 iken kalp atışlarını duyduk. (Çok şükür)
Şimdi hala içimde kaybetme korkusu var , ama inanıyorum miniğim benimle kalacak..
Benden şimdilik bu kadar..
Slm hatun , hoşgeldin :) Çok geçmiş olsun, Allah bidaha yaşatmasın öyle büyük korkular..
Sen şanslısın bence , iyi yönünden bak olaya :) kız arkadaşım hamile , kusmaktan perişan oldu hergün hastanede sabahlıyor , kan kusuyor artıko yüzden halimize şükür canım , Hamileliğin keyfi 3aylık dönemden sonra başlarmış. Allahın izniyle o günlerde gelicek inş. Benim canım sokakta satılan tavuklu pilavdan istedi ilk defa bulantım olmadan birşey yedim doya doya.
Kızlar Hamileliğinizin haberini eşinize ve ailenize nasıl verdiniz?
yastığın ne yöne bakıyo heheheçok eğlenceliymiş gerçekten hehehheeh
bazıları erkeğe uyuyo,bazıları kıza.. ben anlamadım ki
eşinde seninle kilo alıyomuher ikiside var bende ya huuu
aynen bişeyler almak için sabırsızlanıyorum (=Erkek çıkıyor benim öle de hissediyoruz ailecek hayırlısı neyse o olsun ama hemen öğrenelim de ciciler alalım
Ayy benim belirtiler de erkek gibi ama hayirlisi bakalim..cogu anne ruyasinda goruyo ben hic goremedim..
Yeni gelenler hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNasılsınızz canlarımmm ??? Biz iyiyiz sükür.Kontrolümüz cuma günü.Çatayacağım ayy meraktan
öpücükler kızlaaaaaar
Hadis-i şerifte, (Aşûre günü on Müslümana selam veren, bütün Müslümanlara selam vermiş gibi sevaba kavuşur) buyuruldu.
Selamün Aleyküm güzel anneler
Kızlar Hamileliğinizin haberini eşinize ve ailenize nasıl verdiniz?
yastığın ne yöne bakıyo hehehe
genelde yüzüstü yatabiliyosam sağ kolumu yastığın altına koyarım yastığın sol kısmını içeri doğru çeker öyle yatarım..bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?