2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu pozisyonda yatmayı çok özledim ama ben yüzüstü yatmıyorum artık :)

ben bitek bu pozisyonda uyurdum hiç sırtüstü yatamazdım.
hey hey heeeyyyy nelere alışıyo insan zorda kalınca..
şimdi bende nadir yatabiliyorum yüzüstü tam karna baskı yapmadan hafif yan

Çok duygulandım okurken Rabbim bu evladını korusun inşallah canım.

Bende çok sıradan bir şekilde haber verdim eşime 1.acı tecrübeden dolayı.Tam anlamıyla bir sevinme olmadı korkularım daha ağır bastı bu defa.
Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah

Kızlar Hamileliğinizin haberini eşinize ve ailenize nasıl verdiniz?

bizimde süpriz oldu tamam istiyoduk ama 7 aydır olmayınca ve bu sefer tek ilişki olunca olmaz diye düşünüyodum. adet zamanı geçti umursamadım ama yüzüm hep sivilcelendi konduramadım. bir gün okuldan çıkınca test aldım ama yapmaya cesaret edemedim dursun dedim. cuma sabahı işe gelmek için hazırlanırken testi gördüm yapayım cumanın hayrına dedim ve şokkkkk inanamadım o günün nasıl bittiğini bilemedim. akşam eve geldim bir kenera geçtim oturdum üzerimi bile değiştirmedim.

eşim geldi neyin var dedi...
bende bişey oldu dedim me oldu sordu heyecanlandı ....bende bana bişey oldu dedim artık iice korktu ne oldu doktora mı gittin fln dedi..

bende yok ama sanırım hamileyim dedim adam şoka girdi çıldırdı araya bayram girdi kimseye söylemedik. sonra sağlık ocağına kan testine gittim sonucu alınca annelere söyledik daha okulda kimse bilmiyor.. ama annemin ilk tepkisi çığlık atmak oldu

benimki karışık oldu biraz önce gece test yapmıştım çıkmamıştı masaya koyup yatmıştım sabah kalktığımda silik ikinci çizgiyi gördüm ama eşimi uyandırmadım nedense inanamadım..yoktur filan diye işe geldim..bir test daha aldım ama pahalı olanlardan :) ondada çıkmadı 5 dakika sonra bi baktım ikinci çizgi çıkmaya başlamış sonra eşimi aradım dedimki hala uyuyormusun kalk hadi baba oluyorsun :) oysaki ben çok plan yapmıştım ama dayanamadım :)

ben bitek bu pozisyonda uyurdum hiç sırtüstü yatamazdım.
hey hey heeeyyyy nelere alışıyo insan zorda kalınca..
şimdi bende nadir yatabiliyorum yüzüstü tam karna baskı yapmadan hafif yan

Uyumada zorluk çekiyorum bende alışmışım yüzüstü yatmaya yan yatınca uykularım kaçıyor hani insan yatağını arar ya başka yerde yatsa bende pozisyonumu arıyorum :)

O gün eltim doğum yaptı hastanedeydik bi gün sonrası idrar testi yapacaktık ama hastaneye gitmişken kan testi yaptıralım dedik. Ama olmazsa da cok üzülecektim biliyordum çünkü 1 senedir tedavi görüyorduk 2 kere aşılam oldum Bursa'nın en iyi profunda ama olmadı ilki dış gebelik oldu cok sarstı beni 2. Ise hiç tutmadı 1 2 ay ara verip tüp yaptıracaktık ama aşılama sonrası hamile kaldım bu kez. Testi yaptırdığımızda sevindik özellikle kayınvalidem cok sevindi hep dua ederdi bize.kesemiz kalp atışı derken bugünlere geldik cok şükür.

amiiiiiiiinnnnnnnnnn canım inş..
dediğin gibi,korkular daha ağır basıyo malesef..

Uyumada zorluk çekiyorum bende alışmışım yüzüstü yatmaya yan yatınca uykularım kaçıyor hani insan yatağını arar ya başka yerde yatsa bende pozisyonumu arıyorum :)

evet yaaaa valla aynen öyle..
can damarımdı benim öyle uyumak..

Kızlar doktordan geliyoruz :) 8+3 olmuşuz çok şükür :)

3,5 hafta sonraya randevu aldım. 2 li testler falan yapılacakmış :) Rabbim evlatlarımızı sağlıklı-sıhhatli-hayırlı ömürlü olarak bize bağışlasın inş :) Amiiin...

Hde ne sisme canim
Evet ya su bulantilar biran once gecse...
Rahat rahat yemeklerimizi yiyebilsek

Bende anltayım hemen :)

Benim ilk gebeliğim. ama planlı gebelik benimki. İlk deneme fos çıktı. İkinci ayda Allah'ım nasip etti bana o duyguyu. Planlı gebelik olduğu için merakla bekliyorduk adet günümü. Evde testler çifter çifter hazır tabiii :)
Adet günümün sabahında işe gitmeden önce testi yaptım ikinci çizgiyi silik gördüm ama inanamıyorum kii.. Deli ben bi de eşime gösterdim bunu adam daha yatakta uyuyor gözleri açılmıyor ben ona şuna bi baksana ya ben mi yanlış görüyorum dedim. O da evet sanki var gibi ama silik belki değildir dedi. Neyse testi bi kenara bırakıp işe gittim ben. Salıydı günlerden. İnanamıyorum bi yandan bi yandan da acaba mı diyorum. Ama hiç bir belirti yok ne baş dönmesi ne de bulantı. Neyse dedim hafta sonuna kadar bekliyeyim hafta sonu (cumartesi) gider bi kan tahlili yaptırırım. Cumartesi geldi çattı. Bu arada işyerinde arkadaşımla plan yaptık eşime nasıl söyleyeceğimle ilgili zaten ben uzun zamandır düşünüyordum nasıl değişik söylerim diye. Cumartesi günü işteyim eşimi aradım. Sana kötü bi haberim var dedim ben adet olmuşum. Çok üzüldü kıyamam :) Bende numara yapıyorum üzülmüş gibi. Garibim beni teselli etmeye çalışıyor. Neyse işten çıktım gittim doğru hastaneye kanı verdim bana 2 saat sonra dediler. Allah'ım 2 saat nasıl geçer. Neyse dedim bari bu arada kuaföre gideyim. Kuaförde işimi hallettim tekrar geldim hastaneye sonuçlar çıkmış. Ama saat geç olduğu için gösterecek doktor yok çıkmış hepsi. Elimde kağıt kala kaldım öyle. Nese bi tanıdık hostes vardı ona sordum. Bunun anlamı nedir diye. Pat diye söyledi;"HAMİLESİN.". O anı tarif etmek gerçekten imkansız. Karşısında konuşamadım resmen kekelemeye başladım, gözlerim doldu. Hatta kız çok mu istiyordunuz dedi.

Neyse eşimde o gün 16-24 çalışıyor eve gece 1 de gelecek. Ben kağıdı aldım elime telefonumun kamerasını da ayarladım tam kapıyı gören bi açıya babamız gelince o zili çalmadan açtım kapıyı ve Hoş Geldin Babası dedim eklimdeki kağıdı da göstererek...Adam şokkk tabiii :) Hemen sarıldık birbirimize. Gerçi biraz kızdı bana onu kandırdım diye ama olsun güzel bir anı oldu bize :)

Hee bi de garibim ben üzüldüm adet oldum diye gelirken de tatlı almış bana :) :)

Ayyyyy görümce... bu kadınlar çok gıcık oluyo bazen ya arkadaşın ya görümcen ya da kaynanan. Hemen hevesini kursağında bırakırlar. Ben de ultrasonda bebeğin kımıldadığını gördüm kaynanaya söylüyorum daha şimdiden ne oynaması diyo. ya uyuz mu ne sanki yalan söylicem aaa.

benim de ikinci hamileliğim ama maalesef ilki kötü bitti. ondan dolayı sürpriz yapmadım ama cinsiyetini öğreneyim o zaman çok güzel bişeyler düşüneceğim.

Biz esimle birlikte yapiyorduk testleri....
Planliydi ilk demede pozitifti...
Bizimki tabi nasil mutlu ailelere haber verdik falan herkes tebrik icin aradi....
Daha sonra kanamam basladi acile gittik kimyasal dediler....
Herkes cok uzuldu tabi... ben yikildim resmen ....
Ama Rabb'ime sukurler olsun ki fazla bekletmeden hemen obur aya verdi melegimi...
Yine esimle bekliyoruz test sonucunu evde...
Cift cizgi cikti hiic sevinmedi
Yine kimyasal olur diye korkmus....
Sonradan cok uzuldugumu bildigi icin bu sekilde davranmis....
Tabi ben cok mutluyum cunku bu melegimde cok cok onceden hissetmistim benimle oldugunu
Kan tahlul sonuclariimda yuksek cikinca bizimki basladi havalarda ucmaya...
Tabi ben ise ona cok kirgindim
Neyse sonuc itibariyle bebegim benimle vede omrumun sonuna kadar bizimle olur ins.

Hde ne sisme canim
Evet ya su bulantilar biran once gecse...
Rahat rahat yemeklerimizi yiyebilsek

canlarım ne yol izlediniz hamile kalmak için ilişkileri gün aşırımı yaptınız nasıl oldu yumurtlama gününüzü nasıl hesapladınız bende istiyorum oyüzden bilgi topluoyrum 31 günde bir adet oluyorum en son 28 ekimde oldum yumurtlmam günüm ne zman tam olarak sizin hesabınızda?

Butun hikayeleri aglayarak okudum.allahim beni sulu goz yaptin :) ne guzel duygular ogrendigin ve esinle paylastigin anlar.
Bende hep supriz yaomak istemistim,hep planlarlardim,soyle yapacagim boyle yapacagim diye.ama ogun oyle olamadi.evde test yapip silik cizgiyi gorunce,firladim hastaneye.kan verdikten sonrada dayanamayip soyledim.ama belki degilimdir hemen heveslenme dedim :) sonuc cikinca da aradim. Hamileymisim dedim.Aaaa yaaa aaaaaAAAA aaaa diye garip tepkiler verdi :)

Yumurrlama gunleri degisiklik gosterebiliyor canim...
11 ila 15 kasim arasi yumurtlama gunlerin...
Gun asiri derken soyle...
Birgun iliski var birgun yok bu sekilde olmali...
Hergun oldugunda spermlerin gucu azaliyor cunku...

aynen öyle yapıyorum 11 inde yaptım dün yapmadım bugün yapıcam ama bende ağız kuruluğu kasık ağrısı sırt ağrısı ve arar arar baş dönmesi ve akıntım var bu yumurtlaa belirtisiimi?

canım nasıl hissettin vücudunda oluştuğunu? ebnde çok istiyorum :)

Canim o hisler anlatilmaz gercekten...
Hatta baska bir topikteydim kizlarada yazmistim hissediyorum kesin var diye
Yani ne bileyim goze hersey daha guzel gorunuyordu...
Baska dunyada yasiyormusum gibiydi...
Daha bir guzellesmistim... cildim oldukca parlakti...
Esimde cok guzellesmissin diyordu
Bu gibi ve tarif edilemwz bir takim hislerdi iste

normal pilav değil yani,sokakta satılandan ooooo özel pilav bide,iyimiş...

hiç sorma canım bende şaşırdım kendime sokakta pilavcı aradı kocam sağolsun.. birde onların ayranı var sulu , kaç bardak içtim hiç bilmiyorum :) normalde ayran süt tarzı şeyler içemiyorum bulantı yapıyo ama insanın canı isteyince bulantı vız geliyomuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…