Bu pozisyonda yatmayı çok özledim ama ben yüzüstü yatmıyorum artık :)
ben ince detaylara,ayrıntılara,bu tarz sürprizlere çok önem veririm detay düşünürüm..ve böylesi güzel bi haberi sıradan vermek olmaz diyip bisürü şey yaparım..
ama bu benim 3.haber alışım 3.hamilelik oluşumu olduğu için ve bundan öncekiler kötü sonlandığı için artık öyle özel bi şekilde sunmak,söylemek gelmedi içimden..zaten artık herkes bekler olduğu için günlerimi takip ettiler..
ama ilk hamileliğimde öğrendiğimde neler yapmıştım yazayım..
2012'ydi ve ben başka bir işte çalışıyordum..öğrendiğim gün h.içiydi ve eşime söylemeden işe gitmeden önce gidip test yaptırmıştım..özelde yaptırdığım için 1 saat sonra çıktı ve önce ben idrak ettim olayı,gözlerime inanamayarak..sonra rapor aldım hastaneden o gün işe gitmemek için ve raporu yakın arkadaşıma verdim,patrona iletmesi için..
sonra real'e uğradım..bebek takımı aldım minnacık ve ucuz bişey,bitane emzik aldım,arkadaşımın o günün haberine bana aldığı ufak oyuncak bebek yatağını ve birde lcw'den kendime hamile tshirtlerinden aldım doğruuuuuu eve..
3 çeşit yemek,1 tanede salata çeşidi yaptım..salata yoğurtluydu üstünü kalpli yaptım pul biberden ve mumlarla döşedim..etrafada tüm aldılarımı,ultrason kağıdını,sonuç kağıdını dizdim hazırladım şık bi sofra..
ardından aldığım tshirtü giydim,saç baş makyaj 10 numara hazırlandım ve yaklaşık yarım saatten oluşan bi video hazırladım,kendim konuştum makineyi karşıma koydum videoya çektim..tüm bu süreci,neler yaptığımı,nasıl öğrendiğimi,duygularımı paylaştım videoda..o an aklıma ne gelirse söyledim,doğal oldu..ön hazırlık yapmadım..sonrada gittim makineyi hazırladığım masaya bıraktım..
ve son olarakta,kapının girişine,mutfak kapısına ve hazırlanan masanın üstüne olmak koşuluyla 3 not hazırladım.her notta gizemli cümleler kurup onu ne yapması gerektiğini yönlendirdim..çünkü önce videoyu izlemesi gerekiyordu,hiç içeri gelmeden..
birde mutfağa onun oturacağı yerin hizasına telefonumu yerleştirdim kamerayı video olarak ayarladım ve gizli video çekimimde başlamış oldu..
herşey planladığım gibi mükemmel olmuştu..hem onun o anki ilk tepkilerini görebildim gizli kameradan hemde unutulmaz bi anı olmuştu..ama kısmet değilmiş,sadece hatırlarda resimlerde kaldı..
o yüzden 2.de 3.de böyle bişey yapmadım hiç içimden de gelmedi açıkçası..
klasik bi şekilde söyledim,hatta söylememe gerek bile kalmadı çünkü her testi eşimle beraber yapıp beraber bekledik sonucunu..zaten artık o ilk sürprizimden sonra ne yapsam yanında hafif kalıcaktı..
Allah'ım 3.de daim etsin mutluluğumuzu inş
Kızlar Hamileliğinizin haberini eşinize ve ailenize nasıl verdiniz?
ben bitek bu pozisyonda uyurdum hiç sırtüstü yatamazdım.
hey hey heeeyyyy nelere alışıyo insan zorda kalınca..
şimdi bende nadir yatabiliyorum yüzüstü tam karna baskı yapmadan hafif yan
Çok duygulandım okurken Rabbim bu evladını korusun inşallah canım.
Bende çok sıradan bir şekilde haber verdim eşime 1.acı tecrübeden dolayı.Tam anlamıyla bir sevinme olmadı korkularım daha ağır bastı bu defa.
Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah
Uyumada zorluk çekiyorum bende alışmışım yüzüstü yatmaya yan yatınca uykularım kaçıyor hani insan yatağını arar ya başka yerde yatsa bende pozisyonumu arıyorum :)
iyiyim ama sabahları mide bulantılarından pek keyfim yok. bende dün gaz sancısı çektim canım. mercimek yemiştim ona bağladım. Turşu çok tuzlu değil mi? su içmişsindir sürekli şişirmiştir seni
amiiiiiiiinnnnnnnnnn canım inş..
dediğin gibi,korkular daha ağır basıyo malesef..
evet yaaaa valla aynen öyle..
can damarımdı benim öyle uyumak..
Ayyyyy görümce... bu kadınlar çok gıcık oluyo bazen ya arkadaşın ya görümcen ya da kaynanan. Hemen hevesini kursağında bırakırlar. Ben de ultrasonda bebeğin kımıldadığını gördüm kaynanaya söylüyorum daha şimdiden ne oynaması diyo. ya uyuz mu ne sanki yalan söylicem aaa.Ben de öyle düşünüyorum, hayırlısı bakalım. Ama görümcem falan hiç hamilelik sevinci yaşatmıyor bana. Diyorum sivilcelendim, kız sanki... Hemen başlıyor ordan sen çok irdeliyorsun bilmem ne... Ya ne alakası var irdelemekle, bırakında heyecanımı yaşayayım di mi?
Çok duygulandım okurken Rabbim bu evladını korusun inşallah canım.
Bende çok sıradan bir şekilde haber verdim eşime 1.acı tecrübeden dolayı.Tam anlamıyla bir sevinme olmadı korkularım daha ağır bastı bu defa.
Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah
Hde ne sisme canim
Evet ya su bulantilar biran once gecse...
Rahat rahat yemeklerimizi yiyebilsek
canlarım ne yol izlediniz hamile kalmak için ilişkileri gün aşırımı yaptınız nasıl oldu yumurtlama gününüzü nasıl hesapladınız bende istiyorum oyüzden bilgi topluoyrum 31 günde bir adet oluyorum en son 28 ekimde oldum yumurtlmam günüm ne zman tam olarak sizin hesabınızda?
canım nasıl hissettin vücudunda oluştuğunu? ebnde çok istiyorum :)
normal pilav değil yani,sokakta satılandanooooo özel pilav bide,iyimiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?