Canim bizim doktorun vermeyin ben gormeden deme nedeni baska doktorlara guvenmemesi bu doktor gerekli gorup antibiyotik verseydi bizde kullanacaktik bu konular ihmale gelmez sen doktorunun bilgi ve tecrubesine guveniyorsan tabiki ver.ya benim oğlum da hasta, bugün dr.a götürdük ve antibiyotik ve öksürük şurubu verdi
neden antibiyotik vermeyin dedi sizin dr.acaba ben hemen içirdim eve gelince
bende dr.a zararlı değildir dimi ilaçlar falan demeye kalktım ama dr. o zararlı-bu zararlı neyle iyileştiricez bebekleri diyip atağa kalkınca, bende ikna oldum oğlum iyileşsin diye...sonra daha kötü olabilir ve ilerlerse daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalabiliriz dedi bide... Aslında günde 2 kere falan öksürüyor, keyfi yerinde sadece burnu tıkalı gibi....
offf yaa
Ben meyveli hazirliyorum canim hatta azicik ihlamur katiyorum. Sade yemiyoe.Kızlar hipp in sütlü tahilli gece mamasini hazırlarken suyla hazırlanıyor ya içine meyve koysak meyveli hazirlasak olurmu acaba bu şekilde hazırlayan varmı
Guya seviniyordum gece uykulari duzene girecek diye bnm kokum da fayda etmedi saat 3 te uyandi cadi. Ayinca da emmedi tabi. Sut sagiyorum kizim da yurutecte. Emse uyuyup kalacak ne guzl
İhlamuru cicek olrk alyrm bn hersbh khvltida veryrm aslnda gece ytrknde verileblr blki uyku yapar
Bende de ayni sorun var canm en iyi ben anlarm seni.emmedigi icin cok zorlanıyorum bazen
Bogaz antibiyotiksz gecmezmis Biz 5 antibiyotik igne 5 gunde antibiyotik surup kullandkya benimkinde de ateş olmadı hiç ama yinede verdi antibiyotik yaaa, bende içirdim iyileşsin diye çünkü boğazı tıkalı gibi. Ya daha çok hastalanırsa, bronşite çevirirse diye korktum.
riski alamadım yani kötümü yaptım
Ruşeymin nedır acaba? Bana komşumuz buğday verdı kabukları üstünde temizledım rondoya vurdum eledim buğday unu oldu onuda çorbalarına koyucam tavsiye ederım
Oğlum da aynı ne uzanmak ne emeklemek istiyor sürekli ayağa dikip yürütücem ve üzerime tırmanıyor dediğin gibi tam haydut oldu ben nasıl başa çıkacağım :) dün onunla beraber saat on gibi yatağa girdim ama yine saat başı kalkmaktan mal gibiyimCok yorgunum uykusuzum basim donuyo agriyo. Cocugu tutamiyorum kollarim tutmuyo artik. Gune erken baslamak nekdr kotu gece sysktaym hep. Cok yoruldum artik yaa nezamn duzelicekk aksam ustu uykusu geliyo uyuyo smdi uyandi olan bna olcak. Bide oturmuyo bile hemen tutunup ayaga kalkiyo. Bna tirmaniyo resmen. Tutunup zipliyo. Artik sadece uyurken yatiyo oturmuyo hep ayakta. Hep yanindaym bisey yapamiyorum iki cekyati actik birlestirdik kocaman oldu. Etrafina yastiklari koyuyorum bi bakiyorum yastigin ustunde. Iyiki yurutec var lavaboya gidemem yoksa. Hiperaktifmi benm kiz ne.. cok yorgunum bn ya uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
Canım bizim de oldu bir iki kez , hemen uyutmamaya çalış ve davranışlarını gözlemle , kusma vs de yoksa sorun olmuyor. Ayrıca bebeklerin kafaları aitbag gibi kolay kolay bişey olmuyor. Geçmiş oldunKzlar ya kizim oyun halisinda oturuodu arkasina yastikta koymstum resmini cekmek icin geriye gttm brz arkaya dogru dustu kafasini yere carpti ses te cikti saat 3 gbi basta agladi cok snra sustu okdr kotu oldmki uzun sure oynadik snra uyudu uyandi aksam yine iyiydi smdi uykusu geldi uyumak istio bsy olmsmudur ya olsaydi smdiye kdr belli olurdu dimi
Canim sagip veriyorsun hrralde sende sutun yetio mu. Benim yetmio artik azaldiBende de ayni sorun var canm en iyi ben anlarm seni.emmedigi icin cok zorlanıyorum bazen
Bizim veletlere o da etki etmez canm
biz de aynıyızCok yorgunum uykusuzum basim donuyo agriyo. Cocugu tutamiyorum kollarim tutmuyo artik. Gune erken baslamak nekdr kotu gece sysktaym hep. Cok yoruldum artik yaa nezamn duzelicekk aksam ustu uykusu geliyo uyuyo smdi uyandi olan bna olcak. Bide oturmuyo bile hemen tutunup ayaga kalkiyo. Bna tirmaniyo resmen. Tutunup zipliyo. Artik sadece uyurken yatiyo oturmuyo hep ayakta. Hep yanindaym bisey yapamiyorum iki cekyati actik birlestirdik kocaman oldu. Etrafina yastiklari koyuyorum bi bakiyorum yastigin ustunde. Iyiki yurutec var lavaboya gidemem yoksa. Hiperaktifmi benm kiz ne.. cok yorgunum bn ya uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
cnm diş kusma da yapıyor mu? bnm kızım ilk aylarda kusardı ama 2 aydır fln kumaları azalmış bitmişti dünden beri yine kusmaya başladıUzunca bir zaman sonra topigimizi acmak bana nasip oldu galiba....
Gunaydin bacilarim...
Ust on dislerimiz oldukca zorluyor bizi...
38.5 lari bile gordum gece ....
Alt on dislerdeki belirtilerimiz bunun yaninda hic kalir...
Gece uykusundan once Fitil verdim ve 6 saatte bir surup veriyorum mecburen...
oyyyy oyyyy anne olmak cok zormus coook ....
Rabb'im sabir dayanma gucu versin hepimize ♥
Canim sagip veriyorsun hrralde sende sutun yetio mu. Benim yetmio artik azaldi
Toplam kac cc alıyo bebişin
İcim rahtladi canm bende mama takviyesine baslamistim sabah aksam veriyorum sadeceBenimde işe başladıktan sonra bir miktar azalma oldu sütümde bende hergün malt içiyorum humana içiyorum biraz fayda etti. Bir de kızımın doktoruyla konuştum. Ek gıdayla birlikte sütte azalma olabilir ama sütün içeriği de değişiyor dedi sağdığım miktarın yeterli olacağını söyledi günlük alması gereken süte göre hesapladı.
Benim calistigim kurumda biraz zor gibide o yuzden zor oluyor mu die sordum canm. Ne guzl ins bnmde rahat olur. Buzdolabi da yok olmazsa bnde termal canta alayimNeye göre zorluğunu soruyorsun tam anlayamadım canım ama şöyle söyleyebilirim direktörüm bu konuda benden titiz ve süt sağım saatlerimi anlayışla karşılıyor. Elbette kızımı emzirdiğim hazzı almıyorum ama eve onu götürecek olma ve yine onunla beslenecek olması düşüncesiyle motive ediyorum kendimi. Sağma işini sevmedim tabi o ayrı. Birde mutlaka stok yap inşallah azalmaz ama üç kez sağmama rağmen azalma oldu. Ben Allahtan bayaca stokladım. İş yerinde buzdolabı var oraya koyuyorum. Birde Taşıma çantası aldım altı saate kadar aynı ısıda tutuyo.
İcim rahtladi canm bende mama takviyesine baslamistim sabah aksam veriyorum sadece
Benim calistigim kurumda biraz zor gibide o yuzden zor oluyor mu die sordum canm. Ne guzl ins bnmde rahat olur. Buzdolabi da yok olmazsa bnde termal canta alayim
Iyi geceler annisler ben yatmaya gidiyorum malum sabah 6 da kalkıp oğlumu okula gondercem meleklerinizle sizlere bol uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?