2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
MRBA KIZLAR
uyku düzeninden konuşmuşsunuzda benimki çok düzensiz gündüzleri bazen uyuyyor akşama kadar sadece bi ara uyanıp mamasını yiyip tekrar yatıyor akşamda ben uyuymamaya çalışıyorum fakat kendiliğinden saat 8 gibi dalıyor bi saat uyuyyup kalkıyor saat 12 1 de zorla uyutuyorum bu sefer ki zaten çalışan anneyim dengemiz bozuldu napacağımı şaşırdım ben bi türlü düzene otutturamadım buarada gece bazen çığlık çğlığa ağlayarak uyanıyor nedenini çözemedim korkuyormu acaba napmalıyım bu konuda yardım lütfennn

Uykusuz 8 hafta geride kaldı. Zombi gibiyim. Göz altım mor. Yüzüm sarı renkte. Sacım başım birbirine karıştı, artık daha asabi,depresyonda ve mutsuz bir anneyim. Kızıma bakınca mutlu olsamda yorgunluktan onu oynatmak istemiyorum bazen ağladığında sinirim bozuluyor kulaklarımı tıkıyorum duymamak için. Başka bir odaya geçip yalnızken yeter deyip bağırıp ağlıyorum kendi kendime. Herkes gibi yorgunum,yalnızım,caresizim. Aylardır dışarı çıkmadım. Halimi soranım yok. Iyi değilim kızlar. Ben ben değilim. Ne özel ne iş hayatım iyi değil. Kızımı veren Allah a şükrediyor bekliyorum. Kızıma bu anlamsız yüzle baktığım için kendimi affedemiyorum, kizginligim daha da artıyor. Ruhum yangınlarda,kalbim ölüyor,hayatım soluyor. Canım kızımın karşısına daha dinlenmiş onu oynaran bir anne olarak çıkmak istiyorum.

maşallah canım yavruna nasıl bir defada 210 cc içiyor bizimki zorla 120 cc yi bitiriyor bide benimki zorladan filan anlamıyor doyunca kitliyo ağzını ayrıca ben muhallebi meyve ve çorba da yediriyorum 7 buçuk aylığız kilosu boyu nasıl peki bebişinin

Canım bu hırıltıyla çok zorum var benim.2 sefer hastanede yattık.basit bi hırıltıyken ilerliyo.bu ara gene çok hafif başladı biçok şey denedimbide bunu denemeliyim.inş ilaçsız atlatırım bu sefer.doğduğundan beri kurtataramadım hırıltıdan.bronşiti geçtim astımdan korkuyorum bizde genetik.
beni çoook güldürdün canım.Allahta seni güldürsün.ama aynı biz ya

Ihlamuru poşet çay mı yoksa aktardan mı almak lazım
Aktardan tabiki tabi güvendiğin.annemlerin Bahçede oluyo her yıl topluyoz çok şükür
Guya seviniyordum gece uykulari duzene girecek diye bnm kokum da fayda etmedi saat 3 te uyandi cadi. Ayinca da emmedi tabi. Sut sagiyorum kizim da yurutecte. Emse uyuyup kalacak ne guzl
Bırak kıyafeTimi yanına koymayı yanımda bile uyumuyo ağlıyo hemen.hep emmek istiyo bu sefer sabaha kadar
Günaydın canım.çok geçmiş olsun zor bi süreç bebelerimize Rabbim yardım etsin
Bende evde tarttım hiç kilo almamış acaba yanlışmı tarttım önceki ayda 8 di.yani 2 aydır 8 kiloyuz şaka gibi.yarın 7 aylık kontrolümüz var inş tartı yanlıştır

neden canım bu kadar sıktın kendini sebebin ne rahatlatmaya çalış kendini kızın var ve sen bi annesin geçicek az kaldı bu uykusuzluklar eşinle konuş iş paylaşımı yap ve kendini toparlamaya çalış canım hayat çok güzel ve artık bi kızın var senin için bi yaşama sebebi büyüyünce sana bi dert ortağı olucak unutma bunu

canim toparlann lutfen hemen gecicek bugunler yaza gezeriz kizlarimizla . Bende aksam esimle tartstim benden su istddi kahve istedi diye. Kmse beni anlamiyo gbi geliyo sonra pisman oluyorum. ama saclarim yuzum gozum ustum dogumdan snra ilkdefa bukadar kotu durumda. Acilen toparlanmamiz lazim. Skma canini uzulme kizina yansir. Kizini alip cikamazmisin disari isten gelince veya haftasonu.. degisiklik olur. Kisa denk geldi ama yaz geliyo ve miniklerimiz yuruycek insallahh. Ise gedenlere degisiklik oluyodr is diyodum bn hep evdeyim markete gtmiyorm hasta olduktan sonra ozellikle. Hep esofman ve pijamaliyim. Hersey onlar icin sabirr canim

Allah tüm çalışan annelere dayanma gücü versin daha öncede belirttiğim gibi çalışan anne çok az tanıyorum bu yüzden ben kendi deneyimlerimi paylaşmaya ve tavsiye almaya hazırım :)
Bende çalışıyorum canım. Yalnız yaşadığım ilde annem olmadığından bakıcı buldum. 3 kasımda başladım işe. çok şükür şuana kadar çok iyi baktı kızıma. memur olduğum için şuan günde 3 saat emzirme iznimi kullanıyorum saat 2 de çıkıyorum işten. 23 marta kadar 14:00 da çıkıcam sonra 15:30

Canım acaba gece ve gündüzü birbirine mi karıştırıyor. Bazen bebeklerde olabiliyormuş. Gündüz daha çok ses ve daha az uyutturmaya çalışsan gecede karanlık ve sessizlik. Mutlaka denemişsindir ama bende paylaşayım istedim. Benim bebeğimin sorunu gece sık uyunması maalesef. Çalışan annelik ve uykusuzluk bir kader mi yahu benim kızımda bazen gece çığlık atıyo öpüyorum sarılıyorum sakinleşiyor belki diş diyorum ama bu ay kontrolünde soracağım doktora

Canım bazen hepimizde oluyor böyle gelgitler. Başta belirttiğin gibi bunun en temelinde uykusuzluk var bu kadar az uykuya bünye mutsuzluk stres olarak tepki veriyor. Bende sebep başka olsa bile (kızım çok kusardı) ilk üç ay doğru dürüst dışarı çıkamadım çok bunaldığım anlar oldu hatta ilk işe döndüğümde annelik dışında birde ben varmışım dedim. Tabi şimdi kızımı deli özlüyorum o ayrı. Bebiş biraz büyüsün düzene girsin sende toparlarsın inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bende evde tarttım hiç kilo almamış acaba yanlışmı tarttım önceki ayda 8 di.yani 2 aydır 8 kiloyuz şaka gibi.yarın 7 aylık kontrolümüz var inş tartı yanlıştır

Benim kızım iki ayda toplam 300 gr aldı şuan 7300. Benim evde tartmalarım genelde yanlış çıkıyor. O yüzden artık tartmıyorum bıraktım. İnşallah yanlıştır senin tartı.

İyi bakıcı bulmana çok sevindim. Gördüğüm kadarıyla buda çok büyük bir sorunmuş. Ben başladığımdan beri 17:30'da çıkıyorum. 18:00 gibi evdeyim. Yani sabah 07:00 gibi bırakıp 18:00 kadar ben onsuz o bensiz

Bizim besik park yatak. Kizim tutunarak kalktigi icin korkuyorum nezamn alt kademeye geciliyo acaba bide yerecok yakin oluyo oylede

Bizim besik park yatak. Kizim tutunarak kalktigi icin korkuyorum nezamn alt kademeye geciliyo acaba bide yerecok yakin oluyo oylede

Sıkılma diyeceğim ama insanın elinde değil. Ben de haftasonları bile tatile giden, akşamları arkadaşlarımla takılmadan eve gitmeyen, hatta ailemle aynı şehirde olmama rağmen okulum uzak diye öğrencilikte ayrı evde yaşamış, yediğim önümde yemediğim arkamda, en az 50 çift ayakkabısı , gardrop artı iki valiz kıyafeti olan, özgür ve rahat biriydim. Evlendim ve çocuk istedim hemen, yeterdi özgür kız hallerim, ama bazen ben de daralıyorum. Ev işi yapmak , yemek yapmak saçma geliyor bana. Kış vakti hastalanma korkusundan oğlumla burnumuzu dışarı çıkarmıyoruz. Pijamalarla evde pejmürde gibi dolaşıyorum. Insanda sinir stres oluyor ama taaa ki benim minik haydutum tepeme tüneyip enneeee diye bağırana kadar :) sonrası sadece azad :) onun için şişen ayaklarımdan dolayı giyemediğim ayakkabılara da kilolar yüzünden giyemediğim elbiselerde de gözüm yok :) yetermiş gezip toDuğum oğlum dünyaya bedel :)
Ha ne kadar sinirlensen de bebeğine çatma, git eşine sar, ben öyle yapıyorum, bi de üste çıkıyorum, sonra o gönlümü almaya çalışıyor :)

Canim bizimkide aglayarak uyaniyordu bende besik yatagimin yaninda olmadina ragmrn gunduz giydigim badyi yanina birakiyorum yine uyaniyo ama en azindan aglamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…