Günaydın kızlar benm de bugün 11:15te Dr randevum var 30unda ucak yolculuğum var da düşük tehlikem vardı bi sorun olr Mu diye onu sorcam inş bebeğimi görcem aynı zamanda idrar ve toksoplazma testlerimi yaptrcam yani büyük gün:)9gün sonra da ikili test bu 10gün cok heyecanlı benm için:)
Gunaydinnn canim
Kizlar normalde cok yatan ben 3. Ayima girmis olup artik geceleride uyanmaya basladim ...
Aldigim camasirlari once yikagayim dedim hemen giyinmedim sanirim kiyafetlerden rahatsiz oluyorum...
3hafta önce cok hafif demişti Dr ilaç kullandm bakalm kasık ağrılarım da geçti ona güveniyrm ama cok da önemli deil bebeğim daha önemli tabi gtmesem de olur .hem düşük tehliken var,hemde uçağa mı bincen..
ben olsam bu riski göze alamazdım heralde,doktor bin dese bile :26:
3hafta önce cok hafif demişti Dr ilaç kullandm bakalm kasık ağrılarım da geçti ona güveniyrm ama cok da önemli deil bebeğim daha önemli tabi gtmesem de olur .
günaydınnnn cici anneler benim doktor muayenesi yine yattı sıralar dolmuş(
doktor kesinlikle sorun yok der,çok rahat konuşursa o zaman ok..
bende doktor kesildim başına
Aynen canm zaten Dr un mimiklerine göre hareket etcem:)
ayyy inşallah bi dahakine görürsün cnm randevun nezaman
aaaay şöyle bi sihirli değnek olsa da,değse bu topiğe..
bi an önce haziran gelse..
hem şu soğuklar geçse,hem evler neşelense bebişler doğsa..
Allah'ım,düşününce nasıl uzak geliyo daha çooook var gibi..
gunaydın kızlar;
haftaya ikili test için gidecektim ama dayanamıyorum bugün kontrole gidicem.Çünkü Allahım esirgesin ama bebeğime bişey oldu gibime geliyor.Bulantılarım,koku hassasiyetim, hamilelik ruh halim sanki tamamen kayboldu.Aranızda boyle benim gibi olanlar varmı?:2:
endişelenme zaman çabuk geçiyor bak öyle böyle derken 3te 1ni tamamladık nerdeyse
doğuncada uykusuz gecelere hazır ol derim
birde istanbuldan olanlar hangi semtlerdensiniz
çünkü sanırım topiğin çoğu istanbuldan
gunaydın kızlar;
haftaya ikili test için gidecektim ama dayanamıyorum bugün kontrole gidicem.Çünkü Allahım esirgesin ama bebeğime bişey oldu gibime geliyor.Bulantılarım,koku hassasiyetim, hamilelik ruh halim sanki tamamen kayboldu.Aranızda boyle benim gibi olanlar varmı?:2:
gunaydın kızlar;
elbet geçicek zaman ve elbet bugünleride anıcaz mutlulukla..
belkide cinsiyeti öğrenince hızlı geçicek zaman..
ama ben bu yaşıma dek neyi çok istediysem hep yavaş ilerledi zaman,hiç hızlı geçtiğine şahit olmadım ki
bu arada ben İst/Ümraniye'denim...
Bilemiyorum ki 1 haftadan fazladır böyle pufpuf doğru soyluyor gidip görmeden rahat edemiycem galiba.teşekkür ederim cevap verenlere
Bana kalırsa stres yapma derim bi gün bi güne uymuyor cidden cuma günü oh deidm hiç
Bulantı olmadı bi yandan endişelendim senn gibi ama akşama midemde hiç bişey kalmadı Cmt desen kasık ağrısı tiksinme bulantı bsey yoktu ama dün yne kustum bügün de iyiym yne garip yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?