2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

hem düşük tehliken var,hemde uçağa mı bincen..
ben olsam bu riski göze alamazdım heralde,doktor bin dese bile :26:

Gunaydinnn canim
Kizlar normalde cok yatan ben 3. Ayima girmis olup artik geceleride uyanmaya basladim ...
Aldigim camasirlari once yikagayim dedim hemen giyinmedim sanirim kiyafetlerden rahatsiz oluyorum...

uçağın zararı olmaz bence sıkıntı etme

hem düşük tehliken var,hemde uçağa mı bincen..
ben olsam bu riski göze alamazdım heralde,doktor bin dese bile :26:
3hafta önce cok hafif demişti Dr ilaç kullandm bakalm kasık ağrılarım da geçti ona güveniyrm ama cok da önemli deil bebeğim daha önemli tabi gtmesem de olur .

3hafta önce cok hafif demişti Dr ilaç kullandm bakalm kasık ağrılarım da geçti ona güveniyrm ama cok da önemli deil bebeğim daha önemli tabi gtmesem de olur .

doktor kesinlikle sorun yok der,çok rahat konuşursa o zaman ok..
bende doktor kesildim başına

aaaay şöyle bi sihirli değnek olsa da,değse bu topiğe..
bi an önce haziran gelse..
hem şu soğuklar geçse,hem evler neşelense bebişler doğsa..
Allah'ım,düşününce nasıl uzak geliyo daha çooook var gibi..

endişelenme zaman çabuk geçiyor bak öyle böyle derken 3te 1ni tamamladık nerdeyse
doğuncada uykusuz gecelere hazır ol derim
birde istanbuldan olanlar hangi semtlerdensiniz
çünkü sanırım topiğin çoğu istanbuldan

gunaydın kızlar;
haftaya ikili test için gidecektim ama dayanamıyorum bugün kontrole gidicem.Çünkü Allahım esirgesin ama bebeğime bişey oldu gibime geliyor.Bulantılarım,koku hassasiyetim, hamilelik ruh halim sanki tamamen kayboldu.Aranızda boyle benim gibi olanlar varmı?:2:

artık bulantıların azalır zaten yavaş yavaş 3 aydan sonra normal bunlar endişelenme
herkese oluyo bunlar hergünün aynı olmaz ki
kendini korkutup psikolojini bozma
ama yinede git gör bi meleğini için rahatlasın en azından

elbet geçicek zaman ve elbet bugünleride anıcaz mutlulukla..
belkide cinsiyeti öğrenince hızlı geçicek zaman..
ama ben bu yaşıma dek neyi çok istediysem hep yavaş ilerledi zaman,hiç hızlı geçtiğine şahit olmadım ki

bu arada ben İst/Ümraniye'denim...

bu saydıkların en başından beri bende yok zaten,o yüzden bi kıyaslama yapamayacağım canım..
ama zaten böyle düşünüyosan git mutlaka..
bizler ne dersek diyelim,sen kendin görmedikten sonra için rahat etmez..

Bana kalırsa stres yapma derim bi gün bi güne uymuyor cidden cuma günü oh deidm hiç
Bulantı olmadı bi yandan endişelendim senn gibi ama akşama midemde hiç bişey kalmadı Cmt desen kasık ağrısı tiksinme bulantı bsey yoktu ama dün yne kustum bügün de iyiym yne garip yani

bende kartal
çok uzak sayılmayız

Bilemiyorum ki 1 haftadan fazladır böyle pufpuf doğru soyluyor gidip görmeden rahat edemiycem galiba.teşekkür ederim cevap verenlere

Günaydın güzel anneler bende en son 30 ekimde meleğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum doktorumuz aralıkta çağırdı 2'li tarama testi için. Bazen diyorum şu ultrason makinalarının ev tipi olanından yapsalarda alıp evde baksak o kadar merak ediyorum ki. Acaba iyi mi , nasıl görünüyor , büyüdü mü falan diye. 30 ekimden beri sanki bana zaman geçmek bilmiyor ya.Bir yandan da bayadır görmediğim için endişeleniyorumda aman işte öyle çok karışığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…