2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar topikte bir arkadasımız galeta yiyin ii geliyo bulantıya duruluyo demişti allah razı olsun o arkadastan

Kizlar uzum cekirdegi yagida catlaklari kismen geciriyormus cildi nemlendiriyormus.

Üzün çekirdeğini bilmiyorum da şu reklamlara çıkan bio oil hakkında bilginiz var mı...

kızlar topikte bir arkadasımız galeta yiyin ii geliyo bulantıya duruluyo demişti allah razı olsun o arkadastan

Doktorlar da karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyin diyor ne yapacaz.... :44:

çok geçmiş olsun canım migren atağı derken baş ağrısı falan mı vardı şimdi nasılsın

saol canım benim allah razı olsun boynum ve basım tutulmustu ışıga bakamıyorum ilaçta alamıyorum tansiyonda düşmüş şimdi iiyim cok sukur her zamn ki bulantı ve uyku hali sen nasılsın ?

kızlar arkadsım kasım topiğinde idi dün kötü oldum şimdi tek tek dogum yapıyolar dogum hikayelerini anlatıyolar bizde mi oöle olacaz dedim duygulandım

kızlar arkadsım kasım topiğinde idi dün kötü oldum şimdi tek tek dogum yapıyolar dogum hikayelerini anlatıyolar bizde mi oöle olacaz dedim duygulandım
ayy insallah cnm yaa..ben de bebislerimizin fotolarini ekler miyiz acaba fln diye dusundum bugun..bu arada enfeksiyon ne durumda..bulantilarin var galiba su da icemiyosun..

vala kuzum biraz yiyeyim ozamn acımdan ölecem sen nasılsın bebşin nasıl

İyiyim canım... İki gündür akşamları yemek yiyebiliyorum sabahları fena... kasık ağrılarım var bazen alttan sızı da oluyor bizimki yer açıyor kendine herhalde diyorum

ayy insallah cnm yaa..ben de bebislerimizin fotolarini ekler miyiz acaba fln diye dusundum bugun..bu arada enfeksiyon ne durumda..bulantilarin var galiba su da icemiyosun..
evet canım rabbim o günleri gösterir inşallah su hiç içemiyom malesef ama kendimi zorlamalıyım iltihap devam ama akıntım azaldı sen nasılsın bebeşin nasıl cabum
İyiyim canım... İki gündür akşamları yemek yiyebiliyorum sabahları fena... kasık ağrılarım var bazen alttan sızı da oluyor bizimki yer açıyor kendine herhalde diyorum

aman aman ye canım benimde kasık agrım oluyo adet tarihime yakın diye olabilir ark dogru sölemiş ben ayagımın altın hemen yastık koyuyorum

.

Evet canım valla artık bol kıyafetlerle rahat edeceğe benziyorum. Özellikle pantolonlarım ve çoraplarım çok sıkıyor. Bu arada izmirde oturup hamile kıyafeti alan var mı? Ya da önerebileceği bir yer var mı?

Herkes kilo verirken ben bu kadar az yememe rağmen iki buçuk kilo aldım

Bio oil ingilterede hamileleik reyonlarinda satilan en hesapli yaglardan kizlar. 200 ml'si 30 tlye tekabul ediyor.ilk hamileligimde saticinin onerdigi yaglardan biriydi.fakat kullanmadim cunki dusuk yapmistim.belki dusugum olmazsa ki bu vakte kadar olmadi kullanacagim yaglardan olabilir.etkisini bilmiyorum yani

Herkes kilo verirken ben bu kadar az yememe rağmen iki buçuk kilo aldım

al bende o kadar bende aldim en az 2 bucuk kilo canim.ama bende hic kusma ac kalma olmadi.belki ondandir hi bide cok uyudum uyusuktum cok hareketsiz kaldim yani

Saol canım... internetten bakınca işe yarıyor gibi gözüküyor sanırım bi denemek lazım....

al bende o kadar bende aldim en az 2 bucuk kilo canim.ama bende hic kusma ac kalma olmadi.belki ondandir hi bide cok uyudum uyusuktum cok hareketsiz kaldim yani

Bende çok uyuyorum belki o yüzdendir ama vücudum da çok şiş...

Son düzenleme:
Sisligim yok da kilo aldim kesin malum karnin sisiyo gogusler agirlasiyo normal.ama yeni yeni yuruyuse ve hamile pilatesine basladim rahatlatiyor baya

Doktorlar da karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyin diyor ne yapacaz.... :44:

sabahları ekmek içi dedi benim doktorum da... ben normalde karbonhidrat neredeyse hiç almazdım, 1 aydır pilav,makarna,ekmek yiyorum çünkü ancak bu şekilde yatışıyor midem, kilo almadım çünkü onları da fazla kaçırırsam çıkarıyorum... doktora sordum bunu ilk 3 ay ne yediğinin hiç bir önemi yok, rahat ol, sağlıklı beslenicem diye eziyet etme kendine, ne iyi gelirse onu ye dedi...

Ben narkoz yemiş gibi dolaşıyorum çocukken bile öğlenleri uyumazdım şimdi her fırsatta uyuyorum... Eşim dışarıda onu bekliyorum gelsin kafamı yastığa koyduğum gibi transit geçiş...:)))

Zamanla geciyor azaliyor canim simdi uyumuyorum.ben sabah gec kalkmama ragmen kahvaltidan sonra yine uyuyordum saatlerce hic sevmiyorum gunduz uyumayi allahtan gecti artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…