- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Geçmiş olsun canım... Desene zor bi hafta sonu olmuş... İltihap için ilaç kullanmıyormuydun
Kizlar uzum cekirdegi yagida catlaklari kismen geciriyormus cildi nemlendiriyormus.
kızlar topikte bir arkadasımız galeta yiyin ii geliyo bulantıya duruluyo demişti allah razı olsun o arkadastan
çok geçmiş olsun canım migren atağı derken baş ağrısı falan mı vardı şimdi nasılsın
Üzün çekirdeğini bilmiyorum da şu reklamlara çıkan bio oil hakkında bilginiz var mı...
Doktorlar da karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyin diyor ne yapacaz.... :44:
ayy insallah cnm yaa..ben de bebislerimizin fotolarini ekler miyiz acaba fln diye dusundum bugun..bu arada enfeksiyon ne durumda..bulantilarin var galiba su da icemiyosun..kızlar arkadsım kasım topiğinde idi dün kötü oldum şimdi tek tek dogum yapıyolardogum hikayelerini anlatıyolar bizde mi oöle olacaz dedim duygulandım
vala kuzum biraz yiyeyim ozamn acımdan ölecem sen nasılsın bebşin nasıl
evet canım rabbim o günleri gösterir inşallahayy insallah cnm yaa..ben de bebislerimizin fotolarini ekler miyiz acaba fln diye dusundum bugun..bu arada enfeksiyon ne durumda..bulantilarin var galiba su da icemiyosun..
İyiyim canım... İki gündür akşamları yemek yiyebiliyorum sabahları fena... kasık ağrılarım var bazen alttan sızı da oluyor bizimki yer açıyor kendine herhalde diyorum
.Benim de karnım yeni yeni çıkmaya başladı pantolonlarım şimdilik oluyor ama birkaç hafta sonra olmaz herhalde ama bence erken olduğunu düşünme nasıl rahat edeceksen öyle giyin tadını çıkar hamileliğin
evet canım rabbim o günleri gösterir inşallahsu hiç içemiyom malesef ama kendimi zorlamalıyım iltihap devam ama akıntım azaldı sen nasılsın bebeşin nasıl cabum
aman aman ye canım benimde kasık agrım oluyo adet tarihime yakın diye olabilir ark dogru sölemiş ben ayagımın altın hemen yastık koyuyorum
Herkes kilo verirken ben bu kadar az yememe rağmen iki buçuk kilo aldım
Ilk zamanlara gore azaldi benimkikızlar uyku haliniz nasıl
Bio oil ingilterede hamileleik reyonlarinda satilan en hesapli yaglardan kizlar. 200 ml'si 30 tlye tekabul ediyor.ilk hamileligimde saticinin onerdigi yaglardan biriydi.fakat kullanmadim cunki dusuk yapmistim.belki dusugum olmazsa ki bu vakte kadar olmadi kullanacagim yaglardan olabilir.etkisini bilmiyorum yani
al bende o kadar bende aldim en az 2 bucuk kilo canim.ama bende hic kusma ac kalma olmadi.belki ondandir hi bide cok uyudum uyusuktum cok hareketsiz kaldim yani
kızlar uyku haliniz nasıl
Ilk zamanlara gore azaldi benimki
Sisligim yok da kilo aldim kesin malum karnin sisiyo gogusler agirlasiyoSaol canım... internetten bakınca işe yarıyor gibi gözüküyor sanırım bi denemek lazım....
Evet canim aslinda vucuda surulen bu tarz yaglarin az cok hepsinin faydasi olur bence.bi komsumuz vardi sadece vazelin kullanmis hic catlagim yok demisti
Bende çok uyuyorum belki o yüzdendir ama vücudum da çok şiş...
Doktorlar da karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyin diyor ne yapacaz.... :44:
Ben narkoz yemiş gibi dolaşıyorumçocukken bile öğlenleri uyumazdım şimdi her fırsatta uyuyorum... Eşim dışarıda onu bekliyorum gelsin kafamı yastığa koyduğum gibi transit geçiş...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?