2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sisligim yok da kilo aldim kesin malum karnin sisiyo gogusler agirlasiyo normal.ama yeni yeni yuruyuse ve hamile pilatesine basladim rahatlatiyor baya

Yürüyüş iyi geliyor gerçekten pilates için son üç ay iyi diyorlar doğum içinde yararlıymış...

Sisligim yok da kilo aldim kesin malum karnin sisiyo gogusler agirlasiyo normal.ama yeni yeni yuruyuse ve hamile pilatesine basladim rahatlatiyor baya

hamile pilatesini spor salonunda mı yapıyorsunuz? bir de erken değil mi henüz, 14.haftadan sonra yapılabilir diye okumuştum...

Yürüyüş iyi geliyor gerçekten pilates için son üç ay iyi diyorlar doğum içinde yararlıymış...
Doktorum bana vucudun istiyosa yap bi problem olmaz dedi.3. Ayda baslaniyomus.kurslara falan 12.haftadan sonra aliniyor canim.yalniz son 1 ay 1 bucuk ayda pilatesi birakin deniliyor ama yine de doktoruna sor.ben yavastan hamile pilatesine basladim.normal pilatws kadar zor degil zaten

İyi geceler kızlar ben kaçıyorum yastığım yorganım beni çağırıyor...

hamile pilatesini spor salonunda mı yapıyorsunuz? bir de erken değil mi henüz, 14.haftadan sonra yapılabilir diye okumuştum...

Canim ben 2 haftadir haftada 2 kez yaptim cok da ii geliyo.bi problem yasamadim.ki normal pilatesten daha kolay.evde ebru sallinin hamile pilates dvdsi ile yapiyorum.su an kurs arastiriyorum uygun zamanda bulursam gitmek istiyorum.aksam kurslari var simdilik.fakat vebal almak istemem canim doktoruna danismadan baslama.bnm dktorum vucudun istiyorsa kendini zorlamadan vucudunun izin verdigi kadarini yapabilirsin dedi.

kızlar arkadsım kasım topiğinde idi dün kötü oldum şimdi tek tek dogum yapıyolar dogum hikayelerini anlatıyolar bizde mi oöle olacaz dedim duygulandım
İnş hikayelerinzi anlatırsınız sizde,bebeğimi kaybettim cuma günü vedalaştık,Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Canım sen yurtdışındasın anladığım kadarıyla belki genel uygulamalar farklı olabilir, türkiyedeki doktorlar daha gelenekselci sanırım...

30 Kasım'da randevumuz var o zaman 3 ayı da tamamlamış olacağız, pilates ve yoga konusunu soracağım... hamile kalmadan önce de pilates yaptım 2 yıl kadar, ama yine de evde kendim yapamam sanırım güvenemem kendime, spor salonu araştırmaya başlasam iyi olacak ...

Cnm gelenekselci derken piltes ve hamilelik ne gibi tam anlayamadim baglantiyi?:26: ben kurs bulsam gitcem de aksamlari hep malesef.oda bana uymuyor.hic yapmamaktan iidir evde yapiyorum sorun olmadi:26:

Cnm gelenekselci derken piltes ve hamilelik ne gibi tam anlayamadim baglantiyi?:26: ben kurs bulsam gitcem de aksamlari hep malesef.oda bana uymuyor.hic yapmamaktan iidir evde yapiyorum sorun olmadi:26:

yok ben ifade edemedim, kusura bakma lütfen... bu tabiri ilk gittiğim doktor kullanmıştı, kendisi prof.tu... ve mide bulantısı için ilaç kullanmayacaksın, spor yapmak zorunda değilsin, cinsel ilişki yasak gibi beni şaşırtan şeyler söylemişti... şaşırdığımı anlayınca da ben gelenekselci bir hekimim demişti... oradan aklımda kalmış, yani ben de yasakları çok olan, birazda eskiden gelen demek istedim...

bu arada çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? ben aldım ama henüz başlamadım, ne zaman başlanmalı?

saol canım benim dr fitil verdi canım ama kullanamıyorum korkuyorum cok bişr yok dedi ama biraz var

Canım sebze ve meyveleri araştır, bak salatalık ve limon için ne diyor. İdrar enfeksiyonlarına ve iltihabına faydalıymış.

Salatalık: A, B ve C vitamini ile fosfor ve selenyum deposudur. Güçlü bir antioksidandır. Cildi nemlendirir. İdrar yolları enfeksiyonlarında faydalıdır. Bol miktarda posa içermesinden dolayı barsak çalıştırıcıdır. Sakinleştirici etkisi vardır ve toksin atıcıdır.

Limon: Yüksek oranda C vitamini içerir. İskorbüt hastalığına iyi gelir. Güçlü antioksidandır. İdrar sökücüdür. İdrar yolları iltihabında faydalıdır.

anladim cnm.ben hamileligimi ilk turkiyeye tatile gelmistim orada ogrendim ve doktor bana ilk bebegimi dusuk yaptigim icin progesteron die bir hap yazmisti.o kadar afir bir hapti ki bayilcktim resmen dayanamadim kullanmaya buradaki doktoruma gosterdim biz burada 3 dusuge kadar normal kabul ediyoruz eger hala dusuk olursa anneye bakiyoruz problem nedir diye ona gore tedavi uygulariz demisti.hapi kullanma biz yazmiyoruz bu hapi demisti ve birakmistim.konuyla alakasiz gibi anlattigim belki cnm ama yani bilemiyorum her doktor baska bisey diyebiliyor.ama su an ben pilates yapmakla cok iyi hissediyorum.insan vucudu en guzel rehber bence zaten ii gelmiyorsa bi sekilde agriyla siziyla belli ederdi birakirdim o zamanda:)
Catlak kremine gelince turkiyedekimdoktorum mevita diye bir krem onerdi bir paket aldim ondada 3. Ayda baslayin kullanmaya diyor yani bugun yarin basliycam kullanmaya :) tabii karnim daha cok buyumedi ama erkenden cildi neme doyurmak gerekiyormus.cok onemli bir ayrinti daha canim asil lohusalik doneminde catlama riski cok oluyormus yani dogumdan sonra en az 3 ay daha bakim yapmak en guzeli olacaktircenem dustu kusura bakma
bu arada çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? ben aldım ama henüz başlamadım, ne zaman başlanmalı?[/QUOTE]

anladim cnm.ben hamileligimi ilk turkiyeye tatile gelmistim orada ogrendim ve doktor bana ilk bebegimi dusuk yaptigim icin progesteron die bir hap yazmisti.o kadar afir bir hapti ki bayilcktim resmen dayanamadim kullanmaya buradaki doktoruma gosterdim biz burada 3 dusuge kadar normal kabul ediyoruz eger hala dusuk olursa anneye bakiyoruz problem nedir diye ona gore tedavi uygulariz demisti.hapi kullanma biz yazmiyoruz bu hapi demisti ve birakmistim.konuyla alakasiz gibi anlattigim belki cnm ama yani bilemiyorum her doktor baska bisey diyebiliyor.ama su an ben pilates yapmakla cok iyi hissediyorum.insan vucudu en guzel rehber bence zaten ii gelmiyorsa bi sekilde agriyla siziyla belli ederdi birakirdim o zamanda:)
Catlak kremine gelince turkiyedekimdoktorum mevita diye bir krem onerdi bir paket aldim ondada 3. Ayda baslayin kullanmaya diyor yani bugun yarin basliycam kullanmaya :) tabii karnim daha cok buyumedi ama erkenden cildi neme doyurmak gerekiyormus.cok onemli bir ayrinti daha canim asil lohusalik doneminde catlama riski cok oluyormus yani dogumdan sonra en az 3 ay daha bakim yapmak en guzeli olacaktircenem dustu kusura bakma

Oy oy oy canim ne olmus size oyle cok gecmis olsun...
Bir daha acil yuzu gorme ins.

İnş hikayelerinzi anlatırsınız sizde,bebeğimi kaybettim cuma günü vedalaştık,Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Allah (c.c.) sabrini versin arkadasim ....
Rabb'im en kisa zamanda hayirli ve saglikli bir evlat nasip etsin ins.

bende bu deneyimi 2 defa boş gebelik olarak yaşadım..ikisi de kendiliğinden düşük oldu kürtaj yapılmadı (çok şükür) ama yinede zor,hemde çok..Allah kimseye yaşatmasın,dost düşman farketmez..o yüzden kalp arışını duymak,bebeği görmek ve o anki duygular öyle karışık öyle değişik duygulardı ki..gerçekten anlatmak için yazacağım hiçbi kelime anlatamaz asıl duygularımı..isteyen herkese nasip olsun dilerim ki..

pantolon dan bende alayım ya karnım davul gibi5 aylık gbi duruyor pantolonlar hiç gelmiyor

ben alalı nerdeyse 2 hafta olcak inanılmaz rahat..eski giysileriniz sılıyosa mutlaka alın kızlar..bide ben şu anki halimden büyük aldım 1 beden ama şimdi zor yürünüyo,üstümden düşcek gibi zaten karnı lastik ya,daha tam dolmuyo haliyle o lastik

Cok sagol canim benim allah razi olsun.sonuclarinin iyi cikmasina sevindim insallah ayni hayirli haberleri banada nasip eder rabbim

inş en ufak bi olumsuzluk bile yaşamazsın da,yüzün güler canım..yürekten dilerim..
:13:

kizlar bende gece uykusu diye birsey kalmadi resmen :))

bende bi azalma yok..aksine gayet uykum geliyor

Günaydın kızlar benm de bugün 11:15te Dr randevum var 30unda ucak yolculuğum var da düşük tehlikem vardı bi sorun olr Mu diye onu sorcam inş bebeğimi görcem aynı zamanda idrar ve toksoplazma testlerimi yaptrcam yani büyük gün:)9gün sonra da ikili test bu 10gün cok heyecanlı benm için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…