Sisligim yok da kilo aldim kesin malum karnin sisiyo gogusler agirlasiyonormal.ama yeni yeni yuruyuse ve hamile pilatesine basladim rahatlatiyor baya
Sisligim yok da kilo aldim kesin malum karnin sisiyo gogusler agirlasiyonormal.ama yeni yeni yuruyuse ve hamile pilatesine basladim rahatlatiyor baya
Doktorum bana vucudun istiyosa yap bi problem olmaz dedi.3. Ayda baslaniyomus.kurslara falan 12.haftadan sonra aliniyor canim.yalniz son 1 ay 1 bucuk ayda pilatesi birakin deniliyorYürüyüş iyi geliyor gerçekten pilates için son üç ay iyi diyorlar doğum içinde yararlıymış...
kızlar uyku haliniz nasıl
hamile pilatesini spor salonunda mı yapıyorsunuz? bir de erken değil mi henüz, 14.haftadan sonra yapılabilir diye okumuştum...
İnş hikayelerinzi anlatırsınız sizde,bebeğimi kaybettim cuma günü vedalaştık,Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsinkızlar arkadsım kasım topiğinde idi dün kötü oldum şimdi tek tek dogum yapıyolardogum hikayelerini anlatıyolar bizde mi oöle olacaz dedim duygulandım
Canim ben 2 haftadir haftada 2 kez yaptim cok da ii geliyo.bi problem yasamadim.ki normal pilatesten daha kolay.evde ebru sallinin hamile pilates dvdsi ile yapiyorum.su an kurs arastiriyorum uygun zamanda bulursam gitmek istiyorum.aksam kurslari var simdilik.fakat vebal almak istemem canim doktoruna danismadan baslama.bnm dktorum vucudun istiyorsa kendini zorlamadan vucudunun izin verdigi kadarini yapabilirsin dedi.
Canım sen yurtdışındasın anladığım kadarıyla belki genel uygulamalar farklı olabilir, türkiyedeki doktorlar daha gelenekselci sanırım...
30 Kasım'da randevumuz var o zaman 3 ayı da tamamlamış olacağız, pilates ve yoga konusunu soracağım... hamile kalmadan önce de pilates yaptım 2 yıl kadar, ama yine de evde kendim yapamam sanırım güvenemem kendime, spor salonu araştırmaya başlasam iyi olacak...
Cnm gelenekselci derken piltes ve hamilelik ne gibi tam anlayamadim baglantiyi?:26: ben kurs bulsam gitcem de aksamlari hep malesef.oda bana uymuyor.hic yapmamaktan iidir evde yapiyorum sorun olmadi:26:
saol canım benim dr fitil verdi canım ama kullanamıyorum korkuyorum cok bişr yok dedi ama biraz var
Ben de sabahin 5inde uyaniyorum.7ye kadar dón dón dur :/kizlar bende gece uykusu diye birsey kalmadi resmen :))
yok ben ifade edemedim, kusura bakma lütfen... bu tabiri ilk gittiğim doktor kullanmıştı, kendisi prof.tu... ve mide bulantısı için ilaç kullanmayacaksın, spor yapmak zorunda değilsin, cinsel ilişki yasak gibi beni şaşırtan şeyler söylemişti... şaşırdığımı anlayınca da ben gelenekselci bir hekimim demişti... oradan aklımda kalmış, yani ben de yasakları çok olan, birazda eskiden gelen demek istedim...
bu arada çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? ben aldım ama henüz başlamadım, ne zaman başlanmalı?
Oy oy oy canim ne olmus size oyle cok gecmis olsun...ii aksamlar güzel anneler ve melekleri biz geldik 2 gündür yoktuk cok hastaydık acile gittik serum yedim sende iltihap mmı var dediler evet dedim dr tansiyon 8-6 migren atagıda geciriyomusum:26:anlayacagınız cok perişan olduk
İnş hikayelerinzi anlatırsınız sizde,bebeğimi kaybettim cuma günü vedalaştık,Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canimOy oy oy canim ne olmus size oyle cok gecmis olsun...
Bir daha acil yuzu gorme ins.
Allah (c.c.) sabrini versin arkadasim ....
Rabb'im en kisa zamanda hayirli ve saglikli bir evlat nasip etsin ins.
sorma pufpuf onlardan biride benim 9 ay içerisinde 2 kere kimyasal gebelik bir kerede boş gebelik geçirdim haziranda kürtaj oldum
...bu gebeliğim okadar inanılmaz ki.. şimdi bebeğimin kalp atışlarını duyuyorum görüyorum okadar güzel ki Allah isteyen herkese versin...
pantolon dan bende alayım ya karnım davul gibi5 aylık gbi duruyor pantolonlar hiç gelmiyor
Cok sagol canim benim allah razi olsun.sonuclarinin iyi cikmasina sevindim insallah ayni hayirli haberleri banada nasip eder rabbim
kizlar bende gece uykusu diye birsey kalmadi resmen :))
günaydın anneler herkese iyi haftalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?