- 5 Mayıs 2012
- 123
- 3
- 46
ben hiç evde kahvaltıyla uğraşmıyorum,biraz daha uyumak bana iyi geliyo..daha doğrusu işime geliyo diyelimama ya evde ekmek arası peynir,salatalık hazırlıyorum işyerinde yiyorum yada börek,poğaça vs alıyorum..sabah h.içi sağlıklı beslendiğim söylenemez..bende bulantı yok ve daima acıkıyorum,bu yüzden aralarda hep bişeyler yiyorum (bazen ıvır zıvır,bazen meyve,fındık falan) öğlen 1'de çıkıyoruz yemeğe ne çıktıysa onu yiyoruz mecbur..ama çorba kesin oluyor,makarna yada pilav kesin var,ana yemek var + bide salata,meyve,tatlılardan biri..akşamda artık evde ne varsa..ama et,balık mutlaka haftada bir yemeye çalışıyorum..severimde zaten..
işin özü,her daim aç geziyorum..her dk bişey yiyebilirim
kime gidiyorsun ve ne kadar tuzlu canım :) ben de Ümraniye tarafında oturuyorum da memnunsan ben de giderim belki.
uyku...işyerinde uykuya düştüm iki gündür kafamı kaldıramıyorum yav
Ya bi dünya şey hazırladım yazdım hata verdiçalışan annelere bi sorum olacak kahvaltıda ve diğer öğünlerde nasıl besleniyorsunuz sabah uykum ağır olduğu için zaten zor uyanıyorum ve bulantılarım hafiflesede hala mutfağa giremediğim için evde kahvaltı yapamıyorum sabah ya patatesli sigara böreği yada domatesli peynirli sandviç yiyorum sonra öğlene kadar hiç bişey yemiyorum iki bardak su genelde :) öğlende hala tiksintiler devam ettiği için yemek yenilen yerlere giremiyorum geneldede gözleme börek tarsı şeyler yiyebiliyorum..sonra 7-8 fındık ve badem yiyorum..bir iki saat sonrada meyve yiyorum ama bütün meyveleride yiyemediğim için şuanda armut-elma filan yiyorum 1 tane..akşamda annem geldi yanıma makarna şu bu yiyordum son 1 haftadır biraz daha çeşitler yiyebilyorum :) sonra yarım elma yarım muz filan yiyorum (mandalina -portakal grubunu 2-3 haftadır yiyemiyorum) yatmadan öncede 2-3 ceviz..sebze hiç yok,et-tavuk hiç yok anlayacağınız süt içemiyorum yoğurt yeni yeni yumurta geçen 1 tane yiyebildim 1-2 hafta sonra tamamen yiyebilirim diye düşünüyorum..öyle işteee kızlarr :)
merhaba kızlar benim bir haftadır kasığıma arada kramp giriyor aranızda bunu yaşayan var mı acaba??
hisar hastanesi Filiz Candan Topuz..
hatta o kadar ki,topik bile açıp tavsiye etmiştim..
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...niye-hisar-hast-opdrfiliz-candan-topuz-2.html
canım bizim burdaki askeri hastanede yapmıyolar doktorun özel muayenesi var kan testini felan orda alıyomuş ama ölçüme özel bir sağlık kuruluşu var oraya yönlendiriyo o sağlık kuruluşu da ankaraya gönderiyomuş ölçümler için..
Ya bi dünya şey hazırladım yazdım hata verdiçalışan annelere bi sorum olacak kahvaltıda ve diğer öğünlerde nasıl besleniyorsunuz sabah uykum ağır olduğu için zaten zor uyanıyorum ve bulantılarım hafiflesede hala mutfağa giremediğim için evde kahvaltı yapamıyorum sabah ya patatesli sigara böreği yada domatesli peynirli sandviç yiyorum sonra öğlene kadar hiç bişey yemiyorum iki bardak su genelde :) öğlende hala tiksintiler devam ettiği için yemek yenilen yerlere giremiyorum geneldede gözleme börek tarsı şeyler yiyebiliyorum..sonra 7-8 fındık ve badem yiyorum..bir iki saat sonrada meyve yiyorum ama bütün meyveleride yiyemediğim için şuanda armut-elma filan yiyorum 1 tane..akşamda annem geldi yanıma makarna şu bu yiyordum son 1 haftadır biraz daha çeşitler yiyebilyorum :) sonra yarım elma yarım muz filan yiyorum (mandalina -portakal grubunu 2-3 haftadır yiyemiyorum) yatmadan öncede 2-3 ceviz..sebze hiç yok,et-tavuk hiç yok anlayacağınız süt içemiyorum yoğurt yeni yeni yumurta geçen 1 tane yiyebildim 1-2 hafta sonra tamamen yiyebilirim diye düşünüyorum..öyle işteee kızlarr :)
Anladım canım, sağol. Öyleyse yapılmıyordur hiçbir askeri hastanede. Devlet karşılamıyordur yani. Ben yine çekinmeden özele gideyim madem o konuda. Teşekkür ederim tektar
hadi hayırlısıyla gör güzel haberlerle gel inşallah :)
en güzeli canım eşin de sen de çok mutlu olun inşallah ki bebeğinize de yansısın
kime gidiyorsun ve ne kadar tuzlu canım :) ben de Ümraniye tarafında oturuyorum da memnunsan ben de giderim belki.
ooofff sorma ben de çok berbat bir akşam geçirdim migrenli bir anneyim ben düşünün halimi başım ağrıyor çok ağrıdığında koku ve ışığa hassasiyet başlıyor ve hemen sonra mide bulantısı. zaten ne yesem çıkartıyorum. Dün de yine çıkarttım hatta lavaboya zor yetiştim
hoş geldin aramıza canım :) hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallah :)
fiyatı ne muayenenin canım onu söylemedin.
hadi hayırlısıyla gör güzel haberlerle gel inşallah :)
en güzeli canım eşin de sen de çok mutlu olun inşallah ki bebeğinize de yansısın
ooofff sorma ben de çok berbat bir akşam geçirdim migrenli bir anneyim ben düşünün halimi başım ağrıyor çok ağrıdığında koku ve ışığa hassasiyet başlıyor ve hemen sonra mide bulantısı. zaten ne yesem çıkartıyorum. Dün de yine çıkarttım hatta lavaboya zor yetiştim
hoş geldin aramıza canım :) hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallah :)
kaç gündür aklımdaydı,kitabı karşımda görünce hemen paylaşmak istedim kızlar; Kağan Kocatepe'nin 9 ay 10 gün Hamilelik diye bir kitabı var, süreçle ve sonrası ile alakalı aklınıza gelen herşey var kitapta, ben bayıldım ve size de tavsiye etmek istedim...
bir de ntv yayınlarının, gün be gün hamilelik ve bebek ve çocuk yemekleri diye ikili bir seti var onu da aldım, günlük gibi çok beğendim onu da...
evet internette herşey var, kitaplara gerek yok diye düşünebilirsiniz ama, internet zaman zaman bilgi kirliliği de yatabiliyor o nedenle bence önce kitaplar :))
ben de evde yapamıyodum bi hafta önceye kadar ama iş yerinin yakınında kahvaltıcı var ordan gidip zeytin peynir bal tereyağı alıyoruz arkadaşla o şekilde yapıyodum kahvaltımı ama çok şükür bulantılarım geçince evde yapmaya başladım bu şekilde çok daha rahat oluyo.. ama canım kesinlikle pohacayla geçiştirme mutlaka peynirini zeytinini yemeye çalış gerekirse evden getir iş yerinde yap kahvaltını zamanın yoksa.. hamilelikte çok fazla hamur işi sonraki aylarda sorun olabilir şuan bi sakıncası yokda bu şekilde devam etmezsin umarım.. ben her sabah nerdeyse bir kase yeşil zeytin yiyorum çoookk seviyorum zeytini ama yumurta yiyemiyorum yaa tiksindim biraz
rica ediyorum canım ne demek nerdeki askeri hastaneye gidiyosun ben d.bakırdayım..
ben de şuan bi kitap okuyorum çocuk gelişimi konusunda en çok satan 3. Kitap olmuş ama yazarın ismini hatırlıyamadım şuan sindire sindire okuyorum... Embriyo psikolojisindeyim şuan inanılmaz güzel bilgiler var.. Isterseniz güzel bilgileri sizlerle kısa kısa notlar şeklinde paylaşabilirim:)))
bende tiksindim yumurtadan geçen 1 tane yedim yavaş yavaş başlıcam inş. bi ara hep zeytin yedim şimdi onuda yemiyorum çünkü evde zaten yapmadan çıkıyorum mutfağa girersem kusarım diye korkuyorum iş yerine getirmiştim domates zeytin peynir burdada mutfakta sabah demlenen çayın kokusu beni öldürüyor tiksiniyorum inemiyorum...Rabbim yardımcımız olsun..ama dediğin gibi bu hafta hafifledi biraz haftaya inş. geçerse en azından zeytinli filan sandviç hazırlıcam..ya ne kadar enteresan ben bulantıları türk filmlerindeki gibi sanırdım arada bi öğürme filan :) nerden bileyim dünyadaki bütün kokuların burnunun içinde olacağını,sürekli öğürme korkusu yaşayacağımı :))))
başkent'te gittiğin doktor hangisi ve memnun musun?
ben Güldeniz Desteli'ye gitmiştim orda hamilelikten önce,uğraşırkenama çok içime sinmedi,çok hoşlanmadım kadından bıraktım sonra..
şimdi Ümraniye Hisar hast'ne gidiyorum bende,biraz tuzlu ama doktorumu çok seviyorum
canım kitabın adını paylaşırmısın ?
Bende Güldeniz hanıma gidiyorum ama Özel hastanede testlere o kadar para bayılmamak içinyoksa kadıncağızın ahı gitmiş vahı kalmış yaş olarak değil ruh yok gibi sadece testlerin sonuçları üniversite ve araştırma hastanesi olduğu için daha güvenilir ve tabii bedava,yoksa benim özeldeki doktoruma kalsa harmony diye bi test var 2200 TL 2 li ve 3 lü testi yapmadan direk onu yapalım diyo parayı ağaçtan topluyoruz ya sanki.. benim özeldeki doktorumda 2005 den beri doktorum herşeyimi biliyo bırakamıyorum böyle idare ediyorum, geçen bulantılarımdan dolayı serum taktı bana 128 TL inanamadım ve 75 TL muayane yazıyo bu benim doktorum yani şaka gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?