2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

bizim ofiste de yakında bizi yiyeceksin diye dalga geçiyorlar

ben sabah 6 da kalkan bir anneyim haliyle evde bir şey yiyemiyorum kolay kolay. şirkette rahatım Allahtan peynir zeytin domates bide simit alıyorum yiyorum. her gün süt içemiyorum ama maalesef :/ ceviz vs yiyemiyorum da çünkü çok tiksiniyorum onlardan. öğlen dışardan söylüyoruz işte her gün bir şeyler söylüyoruz. Bazen sebze yemeği söylüyorum ev yemekleri yapan bir yerden yada döner falan söylüyorum sırf et yiyebilmek için akşam da evde önceki akşamdan ne pişirdiysem onu koyup çok az yiyorum genelde çorba oluyor tabi bu. yoğurt çorbasını daha rahat yiyorum. velhasıl çok zor hem de çok çalışan bir anne olarak çok zorlanıyorum

merhaba kızlar benim bir haftadır kasığıma arada kramp giriyor aranızda bunu yaşayan var mı acaba??

banada arada giriyor genelde mesela uzanmış haldeyken bi tarafa özellikle sola dönerken midemle kasığım arasına kasığa daha yakın bölgeye kramp giriyor birde ben hiiiççç yürüyüş yapamıyorum ondan mı acaba diyorum bu gittiğimde sorcam doktora bakalım

Anladım canım, sağol. Öyleyse yapılmıyordur hiçbir askeri hastanede. Devlet karşılamıyordur yani. Ben yine çekinmeden özele gideyim madem o konuda. Teşekkür ederim tektar

ben de evde yapamıyodum bi hafta önceye kadar ama iş yerinin yakınında kahvaltıcı var ordan gidip zeytin peynir bal tereyağı alıyoruz arkadaşla o şekilde yapıyodum kahvaltımı ama çok şükür bulantılarım geçince evde yapmaya başladım bu şekilde çok daha rahat oluyo.. ama canım kesinlikle pohacayla geçiştirme mutlaka peynirini zeytinini yemeye çalış gerekirse evden getir iş yerinde yap kahvaltını zamanın yoksa.. hamilelikte çok fazla hamur işi sonraki aylarda sorun olabilir şuan bi sakıncası yokda bu şekilde devam etmezsin umarım.. ben her sabah nerdeyse bir kase yeşil zeytin yiyorum çoookk seviyorum zeytini ama yumurta yiyemiyorum yaa tiksindim biraz

Sağol canım inşaallah yarın randevum inşaallah az kaldı

fiyatı ne muayenenin canım onu söylemedin.

öncelikle ssk geçmiyor..
özel sağlık sigortası geçiyor..
bende özel sağlık olmasına rağmen,kartım doğumu karşılamadığı için 100 tl muayene ücreti ödüyorum.. (sadece kart indirimim oluyor)
ama sağlık sigortası geçtiği takdirde 20-30 tl gibi ufak bi rakam ödeniyor..

ben Filiz hanımı öyle seviyorum ki,o yüzden ona gitmekten vazgeçemiyorum..

Sağol canım inşaallah yarın randevum inşaallah az kaldı

ben de şuan bi kitap okuyorum çocuk gelişimi konusunda en çok satan 3. kitap olmuş ama yazarın ismini hatırlıyamadım şuan sindire sindire okuyorum... embriyo psikolojisindeyim şuan inanılmaz güzel bilgiler var.. isterseniz güzel bilgileri sizlerle kısa kısa notlar şeklinde paylaşabilirim:)))

bende tiksindim yumurtadan geçen 1 tane yedim yavaş yavaş başlıcam inş. bi ara hep zeytin yedim şimdi onuda yemiyorum çünkü evde zaten yapmadan çıkıyorum mutfağa girersem kusarım diye korkuyorum iş yerine getirmiştim domates zeytin peynir burdada mutfakta sabah demlenen çayın kokusu beni öldürüyor tiksiniyorum inemiyorum...Rabbim yardımcımız olsun..ama dediğin gibi bu hafta hafifledi biraz haftaya inş. geçerse en azından zeytinli filan sandviç hazırlıcam..ya ne kadar enteresan ben bulantıları türk filmlerindeki gibi sanırdım arada bi öğürme filan :) nerden bileyim dünyadaki bütün kokuların burnunun içinde olacağını,sürekli öğürme korkusu yaşayacağımı :))))

canım kitabın adını paylaşırmısın ?

kesinlikleee katılıyorum ben yolda yürürken bile insanlar yanımdan geçerken özellikle erkekler nefes almıyorum nefesimi tutuyorum ööööö oluyorum çünkü pis kokuyo herkes...ayy kocasından tiksinen bile varmış hatta yatakları ayıran allahh korusuunnnn:44::44:

Bende Güldeniz hanıma gidiyorum ama Özel hastanede testlere o kadar para bayılmamak için yoksa kadıncağızın ahı gitmiş vahı kalmış yaş olarak değil ruh yok gibi sadece testlerin sonuçları üniversite ve araştırma hastanesi olduğu için daha güvenilir ve tabii bedava,yoksa benim özeldeki doktoruma kalsa harmony diye bi test var 2200 TL 2 li ve 3 lü testi yapmadan direk onu yapalım diyo parayı ağaçtan topluyoruz ya sanki.. benim özeldeki doktorumda 2005 den beri doktorum herşeyimi biliyo bırakamıyorum böyle idare ediyorum, geçen bulantılarımdan dolayı serum taktı bana 128 TL inanamadım ve 75 TL muayane yazıyo bu benim doktorum yani şaka gibi...

canım kitabın adını paylaşırmısın ?

canım kitabın adı uzun bişeydi "çocuk eğitiminde doğru bilinen yanlışlar" olması lazım evde kitabım eve gidence tam bi bakıyım yazarına da... bir eğitim derneği proje kapsamında dağıtmıştı bizim kuruma aylardır yüzüne bakmıyodum hamile kalınca aldım eve götürdüm:)) akşama atarım tatlım tam ismini okey?

evet yav,cidden öyle..ruh gibi..zoraki konuşuyo gibi..ilgi alaka hisetmdim,açıklamaları çok detaycı değil..beni ikna edici değildi yani bıraktım bende..

ama zaten bende kontrollere özel doktoruma gidiyorum..istenen testleri hep zeynep kamil'de yaptırıyorum,ücretsiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…