2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

ben çalıştıgım için yapamadım canım ama muhakkak telafi edicem çok mahcup oldum eşime zaten.sen çok güzel yapmışsın benimde mumlar güzel bi akşam yemegi aklımda :) hayırlı olsun nice senelerimiz olur inşaallah bebişlerimizde yakın zamanda dogucak baksana

saçlarını dert etme canım.beyazlar herkeste olucak zamanla.dediğin gibi bebeklerimiz için katlanıcaz.önemli olan bakımlı olmak rengine çok takılma

selam,

Doktor benden hem kan hemde idrar testi istedi,içeriğini de aktarayım sana.Kan testinde kan şekeri,üre,kreatinin,AST,ALT,Hbs.Ag,Anti HCV,Anti HIV,Toxo Igm-Igg,Rubella Igm-Igg,Tam kan sayımı,Kanama ve pıhtılaşma zamanı,Protrombin zamanı,A.P.T.T,idrarda da Kültür antibiyogram...şunu da söylemeden geçmeyeyim ben hem özele hemde Altunizade de Başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum.Yukardaki testleri özelde ki doktorum istedim,Başkentte ki doktorum bu testlerin çoğunun hormonlarımdan dolayı doğru çıkmayacağını ve gereksiz olduğunu söyledi,özeldeki doktorum bunların bi paket olarak hastanede 500 TL ye yapıldığını söyledi özel hastane para tuzağı sonuçta güven olmuyor.Sonuçta Başkentte bu yukarıdaki testlerin gerekli olanlarını ücretsiz yaptırdım.6 Aralıkta ikili testim var.Durum bundan ibaret..

başkent'te gittiğin doktor hangisi ve memnun musun?
ben Güldeniz Desteli'ye gitmiştim orda hamilelikten önce,uğraşırken ama çok içime sinmedi,çok hoşlanmadım kadından bıraktım sonra..
şimdi Ümraniye Hisar hast'ne gidiyorum bende,biraz tuzlu ama doktorumu çok seviyorum

merhaba bayanlar;

huzurlu, rahat ve bulantısız bir gün diliyorum herkese... :)

dün geceyi bulantı ve kusma şikayetinden dolayı hastanede geçirdik, sanırım hamilelik bulantısı dışında bir de üşütmüşüm... midemin kalkmadığı bir an bile yoktu dün, 10dk.da bir lavaboya koşuyordum, en sonunda sinirlerim bozuldu ve deli gibi ağladım, eşim de kalk gidiyoruz diyince soluğu hastanede aldık... gecenin 11 inde doktorum arandı ve acil hekimi ne yapması gerektiğini sordu... 4 saat kadar hastanede kaldıktan sonra bir nebze rahatlamış olarak eve döndüm... ve zavallı eşim sabah işe gitti, neyseki benim boş günüm sadece evde oturup sınav kağıdı okuyacağım... dün gece gibi bir geceyi tekrar yaşamamayı umuyorum ve bu kadar nazlı bir hamile olduğum için kendime çok kızıyorum:26:

kendine kızmamalısın ama,sonuçta bunlar senin elinde olan şeyler değil ki..
bilerek,isteyerek yapmıyosun sonuçta canım..
herşey miniğin için,rahat ol.. elbet geçicek bu günler..

kendine kızmamalısın ama,sonuçta bunlar senin elinde olan şeyler değil ki..
bilerek,isteyerek yapmıyosun sonuçta canım..
herşey miniğin için,rahat ol.. elbet geçicek bu günler..

teşekkür ederim desteğin için :)
geçmesini can-ı gönülden umuyorum, kilo almaktan hiç korkmayacağım ve istediğim herşeyi yiyeceğim, nasıl özlediysem artık yemek yemeyi

bir de elim karnımda uyuduğumu farkettim son günlerde, daha ortada öyle bir hamile göbeği yok aslında ama içgüdüsel galiba...

rica ederim canım,ne demek
hamile kadın her istediğini yapma ve yaptırma hakkına sahiptir..
9 ay çıkarın bu zevki..keyfi yaşayın..
benimde elim gidiyo ara sıra göbeğe

kaç gündür aklımdaydı,kitabı karşımda görünce hemen paylaşmak istedim kızlar; Kağan Kocatepe'nin 9 ay 10 gün Hamilelik diye bir kitabı var, süreçle ve sonrası ile alakalı aklınıza gelen herşey var kitapta, ben bayıldım ve size de tavsiye etmek istedim...

bir de ntv yayınlarının, gün be gün hamilelik ve bebek ve çocuk yemekleri diye ikili bir seti var onu da aldım, günlük gibi çok beğendim onu da...

evet internette herşey var, kitaplara gerek yok diye düşünebilirsiniz ama, internet zaman zaman bilgi kirliliği de yatabiliyor o nedenle bence önce kitaplar :))

Ya bi dünya şey hazırladım yazdım hata verdi çalışan annelere bi sorum olacak kahvaltıda ve diğer öğünlerde nasıl besleniyorsunuz sabah uykum ağır olduğu için zaten zor uyanıyorum ve bulantılarım hafiflesede hala mutfağa giremediğim için evde kahvaltı yapamıyorum sabah ya patatesli sigara böreği yada domatesli peynirli sandviç yiyorum sonra öğlene kadar hiç bişey yemiyorum iki bardak su genelde :) öğlende hala tiksintiler devam ettiği için yemek yenilen yerlere giremiyorum geneldede gözleme börek tarsı şeyler yiyebiliyorum..sonra 7-8 fındık ve badem yiyorum..bir iki saat sonrada meyve yiyorum ama bütün meyveleride yiyemediğim için şuanda armut-elma filan yiyorum 1 tane..akşamda annem geldi yanıma makarna şu bu yiyordum son 1 haftadır biraz daha çeşitler yiyebilyorum :) sonra yarım elma yarım muz filan yiyorum (mandalina -portakal grubunu 2-3 haftadır yiyemiyorum) yatmadan öncede 2-3 ceviz..sebze hiç yok,et-tavuk hiç yok anlayacağınız süt içemiyorum yoğurt yeni yeni yumurta geçen 1 tane yiyebildim 1-2 hafta sonra tamamen yiyebilirim diye düşünüyorum..öyle işteee kızlarr :)

Canım ben askeri hastaneye de gidiyorum. Yalnız doktoruma sormayı unutmuşum, senin bilgin var mı, ikili test askeri hastanede yapılıyor mu? Ense kalınlığını ölçer tabiki ama hormon testini, yani ikili testteki kan tahlilini de yapıyorlar mı acaba askeri hastanede?

merhaba kızlar benim bir haftadır kasığıma arada kramp giriyor aranızda bunu yaşayan var mı acaba??

Son düzenleme:

ben hiç evde kahvaltıyla uğraşmıyorum,biraz daha uyumak bana iyi geliyo..daha doğrusu işime geliyo diyelim ama ya evde ekmek arası peynir,salatalık hazırlıyorum işyerinde yiyorum yada börek,poğaça vs alıyorum..sabah h.içi sağlıklı beslendiğim söylenemez..bende bulantı yok ve daima acıkıyorum,bu yüzden aralarda hep bişeyler yiyorum (bazen ıvır zıvır,bazen meyve,fındık falan) öğlen 1'de çıkıyoruz yemeğe ne çıktıysa onu yiyoruz mecbur..ama çorba kesin oluyor,makarna yada pilav kesin var,ana yemek var + bide salata,meyve,tatlılardan biri..akşamda artık evde ne varsa..ama et,balık mutlaka haftada bir yemeye çalışıyorum..severimde zaten..

işin özü,her daim aç geziyorum..her dk bişey yiyebilirim

maşallah canım benim çalıştığım yerde pek yenecek bişey yok hep döner pide v.s. :S olmadı biraz düzeleyim evden yapıp getirmeyi düşünüyorum bende..

hadi hayırlısıyla gör güzel haberlerle gel inşallah :)

en güzeli canım eşin de sen de çok mutlu olun inşallah ki bebeğinize de yansısın

kime gidiyorsun ve ne kadar tuzlu canım :) ben de Ümraniye tarafında oturuyorum da memnunsan ben de giderim belki.

ooofff sorma ben de çok berbat bir akşam geçirdim migrenli bir anneyim ben düşünün halimi başım ağrıyor çok ağrıdığında koku ve ışığa hassasiyet başlıyor ve hemen sonra mide bulantısı. zaten ne yesem çıkartıyorum. Dün de yine çıkarttım hatta lavaboya zor yetiştim

bende Haziran 2014 annesi olucam kısmetse :)

hoş geldin aramıza canım :) hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallah :)

canım bizim burdaki askeri hastanede yapmıyolar doktorun özel muayenesi var kan testini felan orda alıyomuş ama ölçüme özel bir sağlık kuruluşu var oraya yönlendiriyo o sağlık kuruluşu da ankaraya gönderiyomuş ölçümler için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…