çok güzel paylaşım canım teşekkür ederim :)
ben de senin gibi dayanamıyorum görmeden ama sık ultrasona girmek zararlı diyorlar ben yine de 10 günde bir giriyorum yoksa içimi kurt kemiriyor. Önceki düşük deneyimimden dolayı evhamlı bir anneyim ben de.
doktor bana sağlıklı şeyler ye dedi şeker vs çok fazla yeme dedi. Çok istiyorsa canın meyve ye biraz tadın değişir.
leblebiyi herkes söylüyor ama kabızlık yapmıyor mu ben zaten çok kötü oluyorum yakabızlık çok kötü
bize yasaklamıştı doktor bi kere kanamam olmuştu daha doğrusu kahverengi leke olmuştu. yasak dedi ama o zaman tabi 12 hafta olmamıştı bu kez doktora gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek. Risk yoksa neden olmasın :)
kıyamam yaüzüldüm valla çok zordur eminim... Allah sabır versin.
bana da oluyor canım ama daha erken tabi. Ne yalan söyleyeyim bebeğimin kalbini hissedeyim çok istiyorum ama az daha sabır :)
sağol canım açıklama için ben de merak ediyordum nedne olduğunu. Bebek olmadığını tahmin ediyordum ama ne olduğunu da anlayamıyordum tabi.
Rabbim yardımcın olsun canım seni anlıyorum buradaki kayıbı olan tüm anneler senin hissettiklerini hissediyor maalesef...
Aaaaaa aynı günde evlenmişiz ne güzel :) ben senin gibi yapmadım ama süslendim sofra kurdum evi falan ayarladım mumlar balonlar süsler çok romantik bir ortam oldu mum ışığında düğün parçamızda dans ettik çok güzeldi :) nice senelere inşallah. Bence de mutlaka telafi etmelisin
nice mutlu yıllara canım seneye bebeğinizle kutlayın inşallah
bende süslenmek istiyorum nasıl süsleneyim ,saçlarımın boya zamanı geldi. Ama doktor 3 ay en azından boyama dedi. Boyamıyorum tabiiki. Ama morelim bozuluyor beyazları görünce. Bir yere giderken saç rimeli falan sürüyorum . Idaere edicaz tabii başka çaremiz yok. Yeterki onlar iyi olsun
Günaydın arkadaşlar iki gün önce burada sizden bana birşekilde yardımcı olmanızı isteyip sizden doktorunuzun istediği testlerin adını bana yazmanızı rica etmiştim.ama şöyle bi baktımda herkes herşeye cevap vermiş ama benim sormuş olduğum soruyu kimse kaale bile almamis.neden böyle yapıyorsunuz benim derdim sizin için önemli olmayabilir ama benim sizin yardımınıza ihtiyacm var işte.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...insiyetini-ogrenmek-ister-2.html#post32736324
banada erkek demişlerhadi bakalım..
Hadi hayırlısı cnm bana da erkek demiş#Azerikizi91 da bişi paylaşmış onda da hesaplayınca erkek çıkıyor sanırım ikiside aynı şey
Evet tatlim ayni yontemle hesapliyorlar...
Sitwde cevap veren kisilerde bazilari baska topikten tanidiklarimdi...
Hesaplamayi banada soylediler sagolsunlar
şunu da söylemeden geçmeyeyim ben hem özele hemde Altunizade de Başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum.Yukardaki testleri özelde ki doktorum istedim,Başkentte ki doktorum bu testlerin çoğunun hormonlarımdan dolayı doğru çıkmayacağını ve gereksiz olduğunu söyledi,özeldeki doktorum bunların bi paket olarak hastanede 500 TL ye yapıldığını söyledi özel hastane para tuzağı sonuçta güven olmuyor.Sonuçta Başkentte bu yukarıdaki testlerin gerekli olanlarını ücretsiz yaptırdım.6 Aralıkta ikili testim var.Durum bundan ibaret..
merhaba bayanlar;
huzurlu, rahat ve bulantısız bir gün diliyorum herkese... :)
dün geceyi bulantı ve kusma şikayetinden dolayı hastanede geçirdik, sanırım hamilelik bulantısı dışında bir de üşütmüşüm... midemin kalkmadığı bir an bile yoktu dün, 10dk.da bir lavaboya koşuyordum, en sonunda sinirlerim bozuldu ve deli gibi ağladım, eşim de kalk gidiyoruz diyince soluğu hastanede aldık... gecenin 11 inde doktorum arandı ve acil hekimi ne yapması gerektiğini sordu... 4 saat kadar hastanede kaldıktan sonra bir nebze rahatlamış olarak eve döndüm... ve zavallı eşim sabah işe gitti, neyseki benim boş günüm sadece evde oturup sınav kağıdı okuyacağım... dün gece gibi bir geceyi tekrar yaşamamayı umuyorum ve bu kadar nazlı bir hamile olduğum için kendime çok kızıyorum:26:
kendine kızmamalısın ama,sonuçta bunlar senin elinde olan şeyler değil ki..
bilerek,isteyerek yapmıyosun sonuçta canım..
herşey miniğin için,rahat ol.. elbet geçicek bu günler..
teşekkür ederim desteğin için :)
geçmesini can-ı gönülden umuyorum, kilo almaktan hiç korkmayacağım ve istediğim herşeyi yiyeceğim, nasıl özlediysem artık yemek yemeyi
bir de elim karnımda uyuduğumu farkettim son günlerde, daha ortada öyle bir hamile göbeği yok aslında ama içgüdüsel galiba...
biz de dün gittik kontrola yaa ama ben askeri hastaneye gidiyorum ultrason cihazı çok eski ve hiç bişey görünmüyo sadece kalp atışların görebildim bebeğimin doktorum çok iyi o yüzden gidiyorum 9+1 miş cihaza göre ama sat a göre 9+5 im doktora sordum olabilir dedi gelişim geriliğ felan değil demi dedim hayır dedi sakın böyle düşünme 34. 35. haftalarda eğer bir iki hafta geriden gelirse bebek o zaman gelişim geriliği olur dedi belki dedi diğer geldiğnde sat a göre öne geçmiş olacaksın dedi çok şükür alakası yokmuş yani rahatladım.. ikili test için de 11-12. hafta da gel dedi bekliyoruz bakalım...
Ya bi dünya şey hazırladım yazdım hata verdiçalışan annelere bi sorum olacak kahvaltıda ve diğer öğünlerde nasıl besleniyorsunuz sabah uykum ağır olduğu için zaten zor uyanıyorum ve bulantılarım hafiflesede hala mutfağa giremediğim için evde kahvaltı yapamıyorum sabah ya patatesli sigara böreği yada domatesli peynirli sandviç yiyorum sonra öğlene kadar hiç bişey yemiyorum iki bardak su genelde :) öğlende hala tiksintiler devam ettiği için yemek yenilen yerlere giremiyorum geneldede gözleme börek tarsı şeyler yiyebiliyorum..sonra 7-8 fındık ve badem yiyorum..bir iki saat sonrada meyve yiyorum ama bütün meyveleride yiyemediğim için şuanda armut-elma filan yiyorum 1 tane..akşamda annem geldi yanıma makarna şu bu yiyordum son 1 haftadır biraz daha çeşitler yiyebilyorum :) sonra yarım elma yarım muz filan yiyorum (mandalina -portakal grubunu 2-3 haftadır yiyemiyorum) yatmadan öncede 2-3 ceviz..sebze hiç yok,et-tavuk hiç yok anlayacağınız süt içemiyorum yoğurt yeni yeni yumurta geçen 1 tane yiyebildim 1-2 hafta sonra tamamen yiyebilirim diye düşünüyorum..öyle işteee kızlarr :)
ben hiç evde kahvaltıyla uğraşmıyorum,biraz daha uyumak bana iyi geliyo..daha doğrusu işime geliyo diyelimama ya evde ekmek arası peynir,salatalık hazırlıyorum işyerinde yiyorum yada börek,poğaça vs alıyorum..sabah h.içi sağlıklı beslendiğim söylenemez..bende bulantı yok ve daima acıkıyorum,bu yüzden aralarda hep bişeyler yiyorum (bazen ıvır zıvır,bazen meyve,fındık falan) öğlen 1'de çıkıyoruz yemeğe ne çıktıysa onu yiyoruz mecbur..ama çorba kesin oluyor,makarna yada pilav kesin var,ana yemek var + bide salata,meyve,tatlılardan biri..akşamda artık evde ne varsa..ama et,balık mutlaka haftada bir yemeye çalışıyorum..severimde zaten..
işin özü,her daim aç geziyorum..her dk bişey yiyebilirim
kıyamam yaüzüldüm valla çok zordur eminim... Allah sabır versin.
evet çok zor ama yapcak bişey yok canım malesef neyse sağlıklı olsun inşaallah da önemli olan o.ilk başlarda bu duruma çok sinirlenmiştim ama alıştım bu duruma hala ne kalp sesini ne de kendisini göremedim malesef çok merak ediyorum ne halde ne durumda 3 gün sonra randevum var bakalım
ben çalıştıgım için yapamadım canım ama muhakkak telafi edicem çok mahcup oldum eşime zaten.sen çok güzel yapmışsın benimde mumlar güzel bi akşam yemegi aklımda :) hayırlı olsun nice senelerimiz olur inşaallahbebişlerimizde yakın zamanda dogucak baksana
başkent'te gittiğin doktor hangisi ve memnun musun?
ben Güldeniz Desteli'ye gitmiştim orda hamilelikten önce,uğraşırkenama çok içime sinmedi,çok hoşlanmadım kadından bıraktım sonra..
şimdi Ümraniye Hisar hast'ne gidiyorum bende,biraz tuzlu ama doktorumu çok seviyorum
merhaba bayanlar;
huzurlu, rahat ve bulantısız bir gün diliyorum herkese... :)
dün geceyi bulantı ve kusma şikayetinden dolayı hastanede geçirdik, sanırım hamilelik bulantısı dışında bir de üşütmüşüm... midemin kalkmadığı bir an bile yoktu dün, 10dk.da bir lavaboya koşuyordum, en sonunda sinirlerim bozuldu ve deli gibi ağladım, eşim de kalk gidiyoruz diyince soluğu hastanede aldık... gecenin 11 inde doktorum arandı ve acil hekimi ne yapması gerektiğini sordu... 4 saat kadar hastanede kaldıktan sonra bir nebze rahatlamış olarak eve döndüm... ve zavallı eşim sabah işe gitti, neyseki benim boş günüm sadece evde oturup sınav kağıdı okuyacağım... dün gece gibi bir geceyi tekrar yaşamamayı umuyorum ve bu kadar nazlı bir hamile olduğum için kendime çok kızıyorum:26:
bende Haziran 2014 annesi olucam kısmetse :)
Canım ben askeri hastaneye de gidiyorum. Yalnız doktoruma sormayı unutmuşum, senin bilgin var mı, ikili test askeri hastanede yapılıyor mu? Ense kalınlığını ölçer tabiki ama hormon testini, yani ikili testteki kan tahlilini de yapıyorlar mı acaba askeri hastanede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?