öncelikle ssk geçmiyor..
özel sağlık sigortası geçiyor..
bende özel sağlık olmasına rağmen,kartım doğumu karşılamadığı için 100 tl muayene ücreti ödüyorum.. (sadece kart indirimim oluyor)
ama sağlık sigortası geçtiği takdirde 20-30 tl gibi ufak bi rakam ödeniyor..
ben Filiz hanımı öyle seviyorum ki,o yüzden ona gitmekten vazgeçemiyorum..
çokmuş gerçekten ben ssk lıyım özel sağlık yok yani. ben afiyet hast. gidiyorum Bilgi hanım var orda iyi yani memnunum doktorumdan ama çyle vazgeçilmeuyecek kadar değil.
aslında hiç kimse vazgeçilmez değil
ama ben bekarkende gitmiştim Filiz hanıma,evliykende devam ettim..
kadın inanılmaz rahatlatıyo beni,ilgili alakalı sevecen ve hep güleryüzlü..
2 defa düşüğüm oldu,bu 3.de kalp atışını duymaya gittiğim kontrolde "sıran geldi,senden çok ben heyecanlıyım..hadi geç bakalım" dedi.. sanki aileden biri gibi..
işte insanı bu bile rahatlatıyo,güven veriyo..
bazısı öyle mi? nemrutlar
canım kitabın adı uzun bişeydi "çocuk eğitiminde doğru bilinen yanlışlar" olması lazım evde kitabım eve gidence tam bi bakıyım yazarına da... Bir eğitim derneği proje kapsamında dağıtmıştı bizim kuruma aylardır yüzüne bakmıyodum hamile kalınca aldım eve götürdüm:)) akşama atarım tatlım tam ismini okey?
kesinlikleee katılıyorum ben yolda yürürken bile insanlar yanımdan geçerken özellikle erkekler nefes almıyorum nefesimi tutuyorum ööööö oluyorum çünkü pis kokuyo herkes...ayy kocasından tiksinen bile varmış hatta yatakları ayıran allahh korusuunnnn:44::44:
canım kitabın adı uzun bişeydi "çocuk eğitiminde doğru bilinen yanlışlar" olması lazım evde kitabım eve gidence tam bi bakıyım yazarına da... bir eğitim derneği proje kapsamında dağıtmıştı bizim kuruma aylardır yüzüne bakmıyodum hamile kalınca aldım eve götürdüm:)) akşama atarım tatlım tam ismini okey?
tamam canım çok teşekkür ederim :)
kitapyurdu: kitap - Çocuk Terbiyesinde Doğru Bilinen Yanlışlar - Pedagog Adem Güneş,Kenan Bıyıklı, ,
tatlım linkini attım kitap bu umarım seversin beni çok çekti.. sayfanın sonunda okuyucu yorumları var bi göz at istersen..
benim çeviri ders notlarım vardı kızlar, gelişim ve öğrenme dersinden... bilg.da bir yerlerde olsa gerek, bulup onu da paylaşabilirim sizinle...
vuuuyyy daha yeni mi çıkardın kız kışlıkları anaaammmben çıkaralı 2 ay olcak nerdeyse,İstanbul buzzzz...ben çok üşüyen birisi olarak...
bu arada ikinizede maşallah canımcımAllah sürekli kılsın bu iyi haberleri inş...
bende hastaydım hala iyileşemedim...burun akıntısı devam,ıhlamur içip bol bol meyve yiyorum...
2'li test açıkçasıbenide korkutuyor ama çok araştırıp soruşturmuyorum...Allah'a emanet...
senle hemen hemen aynı gidiyoruz,hadi bakalım
kendinize çoooook dikkat edin...öpüyorum
Tam cikartmamistim kazaklar yoktu meseka ince trikolari falan cikartmistim. Ayy pufpufumm bi hasta oldum ki rezalet durumdayim izin aldim iki gun. Dinlenmen lazim dedi dr ilac vermedi minoset verdi ama icmeyecegim. Cok zormus boyleyken hasta olmak portakal agaci cikicak icimde galiba elimden gelen baska bisey yok meyve yemekten baska ihlamur midemi bulandiriyor.sonumuz hayrola seni anliyorum hastalik tam olarak gecmiyordur bir turlu cooook gecmis olsun. Bu arada saglik ocagi pesime dustu :) takibimi yapacaklarmis telefonumu nerden buldularsa aradilar cagirdilar gittim sasirticcu bi sekilde ilgilendiler. Bu arada bende bi kitap okuyorum " bebeginizi beklerken sizi neler bekler ?" Fena degil ama tam istedigim gibi de degil. Sanirim ayni gun veya bi gun once hamile kalmisizsuper zamanlama :)
evt yaaa ben normalde hasta olmazdım,direk rip boğaz yakaladı beni..
ıhlamur ve meyve zaten benim ilaç,devamlı yedim içtim..anca geçiyo yavaş yavaş..
sağlık ocağı arıyo zaten,gittiğin hastane sisteme seni hamile diye kaydettiği an arıyolar çağırıyolar..bende gittim geçen hafta,kaydı yaptırdım..gayet ilgili davranıyolar evet..
ben bebekle ilgili herşeyde kendimi cinsiyet sonrasına ayarladım..
alışverişe başlamayı da,kitap falan okumayı araştırmayı da..
çok içim gidiyor acaip istiyorum ama tutuyorum kendimi..
kızlar yardım(
ayak bileklerimde şişlikler oluştu üzerleri kırmızı ve çok ağrıyo.cildiyeye gittim kalp damara gittim şimdide romatolojiye gideceğim yarın.benim gibi olan varmı çok korkuyorum...
Ikili test benim icin milat olacak insallah koyverecegim ondan sonra temelli..kiyafet alacagim kendime ve bebegime akrabalara soyleyecegim. Insallah Allah o gunleri gosterir hepimize ..
Allah Allah cok gecmis olsub. Insallah gecici onemsiz birset cikar ilk defa duydum ben. Ileriki donemlerde boyle sislikler vs oluyormus ama bu donemde bilemiyorum
kızlar yardım(
ayak bileklerimde şişlikler oluştu üzerleri kırmızı ve çok ağrıyo.cildiyeye gittim kalp damara gittim şimdide romatolojiye gideceğim yarın.benim gibi olan varmı çok korkuyorum...
Allah Allah cok gecmis olsub. Insallah gecici onemsiz birset cikar ilk defa duydum ben. Ileriki donemlerde boyle sislikler vs oluyormus ama bu donemde bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?