2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

aynı canım leblebi ile çözüm bulmuştum oda yalan oldu bulantı ilacı kullanıyorum günde üç kez mecbur

normal canım benimde fazla hareket ettiğimde bazen öyle oluyor....

normal canım benimde fazla hareket ettiğimde bazen öyle oluyor....

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım içim biraz olsun rahatladı bebeğimi 30 ekimden beri görmüyorum bu yüzden çok panik yaptım. Dünden beri çok üzülüyorum sürekli vesvese yapıyorum bir şey mi oldu diye

bildiğim kadarıyla elevitteki folik asit ilk 3 ay için yeterli değil..doktorlar bu yüzden eleviti 3 aydan sora vitamin olarak öneriyolar..doktorun folik asiti bırak mı dedi ki sana?bence bitirene kdr iç eleviti de beraberinde alablrsn..

aynı canım leblebi ile çözüm bulmuştum oda yalan oldu bulantı ilacı kullanıyorum günde üç kez mecbur

ben de çubuk kraker yiyorum iyi geliyor. Annemde 9 ay boyunca bulantı ve kusma geçmemiş hatta doğum yaparken ebenin üstüne kusmuş.Ben kusmuyorum ama bulantı feci. İlaç filan çare olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım öncelikle gözün aydın..inşallah hayırlı bir evlat olur..ben de pufpuf a katılıyorum gerçekten herşeyin bi zamanı var..benden 1-2 yıl evvel evlenen arkilerimin bazılarının isteyerek bazılarının istemeyerek çocukları olmadı benim korunmak gibi bi niyetim yoktu Allah hemen veriverdi..senin tedaviyle olan çocuğunun zamanı o zamanmış şimdikinin de bu zaman..istemeyerek devam eden gebeliklerin bebişlerde yarattığı psikoloji kendine güvensizlik, eziklik..inşallah rızkıyla gelicek yuvanıza neşe katacak bu bebiş..Allah yardımcınız olsun..

benimde 3 gündür iyi gibiydi bugün yine eski günlere döndük sabah tam evden çıkmıştımki sokağın ortasında kustum öğlende yemeğe çıkamadım çıkmayı denedim dışarıya adım atar atmaz değişik kokular geldi burnuma hemen..ama böyle böyle yoklar azalır azalır geçer diyolar

doktor bana ilk baştan beri iki ilaç verdi biri elevit biri folik asit elevit alıyorum diye folik asidi bırakma canım..farklı saatlerde ikisinide al doktor bana özellikle soruyor aman vitanminlerini içiyormusun diye...folik asiti ilerde bıraktırcam demişti sanırım 15. hafta gibi bişey demişti

bana da vermedi doktorum 17. haftada diyo ben de vermesini istiyorum bir an önce çünkü demir eksikliğim var bi kaç arkadaşım var onlarda hamile onlara da doktorları vermemiş belli bir süreye kadar..

banada vermedi ilerde dedi daha erken dedi zaten elevitle folik asit içiyorum şimdilik ama benimde demirim düşük korkuyorum bu düşüklükten

ahhh o is kokusu aynen bende dışarıdan çok değişik kokular alıyorum ya toprak beton filn kokuyor garip garip

kızlar benim midemde yanma oluyor çok kötü yemek yemeye korkuyorum doktora gidince sorcam siz de böyle birşey varmı

banada vermedi ilerde dedi daha erken dedi zaten elevitle folik asit içiyorum şimdilik ama benimde demirim düşük korkuyorum bu düşüklükten

kendi talebinizle vitamin desteğine başvurmayın. Eğer doktor veriyorsa bi bildiği vardır. Anneme soruyorum şunu kullandın mı bunu yedin mi diye doktoru doğumda gördüm gayette sağlıklı doğdunuz diyor. Eğer dünyada alacak nefesleri varsa allah korur onları merak etmeyin.

kızlar benim midemde yanma oluyor çok kötü yemek yemeye korkuyorum doktora gidince sorcam siz de böyle birşey varmı

benim ilk günden beri var normal belirtilermiş bunlar. Endişelenme mideni çok aç bırakma çubuk kraker filan iyi geliyor. Ekşi turşu soğan yanma hissini arttırıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben 57 ile hamile kaldım şimdiden 60 oldum benim hiç bulantım olmadı çok şükür o yüzden iştahım açıktı karnı belli olan var mı aranızda benim belli oluyor artık. bu kadar belli olması normal mi sizce yoksa kilo aldığım için mi çok çıkıyor :18: inş bebeğim büyüyordur o kadar

benim ilk günden beri var normal belirtilermiş bunlar. Endişelenme mideni çok aç bırakma çubuk kraker filan iyi geliyor. Ekşi turşu soğan yanma hissini arttırıyor

sağol canım bu benim üçüncü hamileliğim diğer ikisinde son aylarda olmuştu yani bu kadar erken olması beni korkuttu gece çok zor uyuyabildim

merhaba canım

patron konusunu hiç sorma bende nerdeyse 3 ay olcak ben hala söyleyemedim işyerine çevremde daha yeni yeni öğreniyor
:18:

anammm ben herkese söyledim ya :) duymayan kalmadı..saklamayı düşündüm ama bayramdan önce öğrenmiştik bayramda herkes varmı varmı deyince var dedik daha bebeği görmemiştik bile kanda çıkmıştı :) dedim yani Allah göstermesin boş gebelik olsa düşük olsa filan saklayacakmıyım yoo yine söylerdim herkese..Allaha emanet dedim benim asıl korkum yani söylemek istememe nedenim nazardı aslında ama işte yinede söyledik millet soruncada yok diyemedim..söylememek daha iyi aslında

ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kilo almadım çok şükür iştahım açılmasına rağmen bulantım yokru zaten..daha öncesinde bi hayli almıştım..doktor da ilk zaman fazla almanı istemiyrm dedi..aramızda 3 hafta var sanırım o zamana karnım da çıkar mı bilmiyrm şimdi belli değil :) bu forumda yazan çoğu arki hamile pantolonları almaya başlamış bile yani normal bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…