Kızlar ben de her hafta başında yeni yeni şeyler çıkıyor. Bu haftaya kadar sürekli acıkıyordum yarım saatte bir yemek yiyordum şimdi o kadar acıkmıyorum ama bu kezde yediğim her şey mideme oturuyor gibi oluyor. Sanki çok yemişim de mideme oturmuş hazmedemiyorum gibi. Zaten doğru dürüst su da içemiyorum daha önce bulantıyı arttırıyor diye içemiyordum şimdi de mideme oturuyor diye. Hamilelerin günde 2 lt su içmesi gerekiyor ben 2 bardak anca içiyorum
Günaydın bayanlar sizlere bir şey sormak istiyorum dün biraz fazla ayakta kaldım ve yürüdüm rahmimde ve belimde çok ağrım oldu normal mi acaba? Baya bi endişeliyim dünden beri kötü bir şey olduysa bebeğime diye
benim bebiş Allah a emanet 2,5 haftadır görmedim ctesi özele gitcem bi de devlette iyi bi doktor var yarın ona da görünsem diyorum..hepiniz çokk özledim yav muhabbet sarıyo yani. bebiş nasıl senin
normal canım benimde fazla hareket ettiğimde bazen öyle oluyor....
bildiğim kadarıyla elevitteki folik asit ilk 3 ay için yeterli değil..doktorlar bu yüzden eleviti 3 aydan sora vitamin olarak öneriyolar..doktorun folik asiti bırak mı dedi ki sana?bence bitirene kdr iç eleviti de beraberinde alablrsn..Günaydın kızlarrr. birkaç gün önce bulantılarım azalır gibi olmuştu ama dünden beri hele bu sabah tavan yaptı ve yine klozet başında ağlaya ağlaya çıkardım((((
bir de bir şey sorucam. doktor bana elevit verdi ama elimde folik asitim var bitmedi henüz. 16 tane var daha. günde 1 tane alıyorum. elevit i de almış eşim. istersen folik asiti bırak elevite başla hemen diyor. onun içinde de varmış folik asit.ben de folik asiti çöpe mi atayım şimdi diyorum. bitirip öyle başlayayım elevit e diyorum. bilemedim napcamı. napsam sizce?
aynı canım leblebi ile çözüm bulmuştum oda yalan oldubulantı ilacı kullanıyorum günde üç kez mecbur
canım öncelikle gözün aydın..inşallah hayırlı bir evlat olur..ben de pufpuf a katılıyorum gerçekten herşeyin bi zamanı var..benden 1-2 yıl evvel evlenen arkilerimin bazılarının isteyerek bazılarının istemeyerek çocukları olmadı benim korunmak gibi bi niyetim yoktu Allah hemen veriverdi..senin tedaviyle olan çocuğunun zamanı o zamanmış şimdikinin de bu zaman..istemeyerek devam eden gebeliklerin bebişlerde yarattığı psikoloji kendine güvensizlik, eziklik..inşallah rızkıyla gelicek yuvanıza neşe katacak bu bebiş..Allah yardımcınız olsun..Öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum..
Benim 2. çocuğum allah nasip ederse, kızım henüz 1,5 yaşında ve çalışan biriyim hamile olduğumu 2 hafta önce öğrendim dünyam başıma yıkıldı çünkü kızım çok küçük ve çalışıyorum maddi durumumuzda pek iyi sayılmaz. İlk çocuğum tedaviyle olduğu için aldırmayı kesinlikle düşünmedim hayırlısı olsun dedim ailemde eşim hariç henüz kimse bilmiyor söyliyemedim sanki suç işlemiş gibiyim :) patronuma nasıl söylicem onu hiiiç bilmiyorum. İlk hamileliğim çok kötü geçti 6 ay boyunca sürekli bulantı ve kusma oldu şimdi sadece midem bulanıyor onada razıyım..
Aranıza kabul ederseniz sevinirim...
Herkese günaydın....ama kimsecikler yok... uykumuz kaçtı da bi kaç gündür böyleyiz sabah ezanında uyanıp cin gibi ortalık da dolaşıyorum öğlende tekrar sızıyorum...
Bu ara haftası benimkine denk gelen arkadaşlara soruyorum mide bulantınız geçmeye başladı mı benim yaklaşık 3 gündür neredeyse hiç yok internetten baktım 11. haftada azalacağı yazıyor ama bide sizlere sorayim dedim... :44:
Günaydın kızlarrr. birkaç gün önce bulantılarım azalır gibi olmuştu ama dünden beri hele bu sabah tavan yaptı ve yine klozet başında ağlaya ağlaya çıkardım((((
bir de bir şey sorucam. doktor bana elevit verdi ama elimde folik asitim var bitmedi henüz. 16 tane var daha. günde 1 tane alıyorum. elevit i de almış eşim. istersen folik asiti bırak elevite başla hemen diyor. onun içinde de varmış folik asit.ben de folik asiti çöpe mi atayım şimdi diyorum. bitirip öyle başlayayım elevit e diyorum. bilemedim napcamı. napsam sizce?
bana da vermedi doktorum 17. haftada diyo ben de vermesini istiyorum bir an önce çünkü demir eksikliğim var bi kaç arkadaşım var onlarda hamile onlara da doktorları vermemiş belli bir süreye kadar..
Son 2 aydır ilk defa doğru dürüst yemek yiyebildim az önce.Acıkmıştım nasıl midem gurulduyordu. Oh ne güzel doydum şükür. Özlemişim yemek yemeyi be
Benim de seninle aynı sorunum var. Eşyaların vernik kokusunu alıyorum iğrenç bi durum. Çalışan bi bayanım ve akşam eve girer girmez öğürmeye başlıyoum. Bu kış gününde sürekli camlar açık duruyorum dışardan da is kokusu geliyor iyice deli oluyorum. Allah sabır versin
banada vermedi ilerde dedi daha erken dedi zaten elevitle folik asit içiyorum şimdilik ama benimde demirim düşük korkuyorum bu düşüklükten
kızlar benim midemde yanma oluyor çok kötü yemek yemeye korkuyorum doktora gidince sorcam siz de böyle birşey varmı
benim ilk günden beri var normal belirtilermiş bunlar. Endişelenme mideni çok aç bırakma çubuk kraker filan iyi geliyor. Ekşi turşu soğan yanma hissini arttırıyor
kitapyurdu: kitap - Çocuk Terbiyesinde Doğru Bilinen Yanlışlar - Pedagog Adem Güneş,Kenan Bıyıklı, ,
tatlım linkini attım kitap bu umarım seversin beni çok çekti.. sayfanın sonunda okuyucu yorumları var bi göz at istersen..
merhaba canım
patron konusunu hiç sorma bende nerdeyse 3 ay olcak ben hala söyleyemedim işyerine çevremde daha yeni yeni öğreniyor
:18:
ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kilo almadım çok şükür iştahım açılmasına rağmen bulantım yokru zaten..daha öncesinde bi hayli almıştım..doktor da ilk zaman fazla almanı istemiyrm dedi..aramızda 3 hafta var sanırım o zamana karnım da çıkar mı bilmiyrm şimdi belli değil :) bu forumda yazan çoğu arki hamile pantolonları almaya başlamış bile yani normal bence cnmkızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben 57 ile hamile kaldım şimdiden 60 oldumbenim hiç bulantım olmadı çok şükür o yüzden iştahım açıktı karnı belli olan var mı aranızda benim belli oluyor artık. bu kadar belli olması normal mi sizce yoksa kilo aldığım için mi çok çıkıyor :18: inş bebeğim büyüyordur o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?