2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

elevitte domuz yagı var canım firmada bunu kabul etmişti.kullanmamanı öneririm başka bir ilaç iste doktorundan elevit yerne başka vitaminlerde var ve muhakkak içeriğine bak

bende 2 kilo aldım canım akşam yemeğini erken yiyiyorum ve fazla kaçırmamaya çalışıyorum çünkü yatınca rahatsız oluyorum karnım hafif çıktı ama dışarıdan henüz farkedilmiyor ben de bazen korkuyorum acaba yeterli besleyemiyorum mu diye doktora bir ay önce gittim haftaya randevum var bakalım bebek büyüdümü merak içindeyim

sağol canım bu benim üçüncü hamileliğim diğer ikisinde son aylarda olmuştu yani bu kadar erken olması beni korkuttu gece çok zor uyuyabildim

hamilelikler birbirini tutmuyor işte. Benim ilk hamileliğim ama çok araştırma yapma doktorla da konuştum. Zor bi hamilelik geçiriyorum. Diğer hamilelerde birkaç tane olan belirtiler yerine bende tüm belirtiler var. Baş dönmesi, baş ağrısı, halsizlik, çok uyuma, bel ağrısı, kasık ağrısı, mide yanması, bulantı, kusma, sık idrara çıkma... ben bunların hepsini 5.haftadan beri yaşıyorum ve hiç geçmedi. O kadar yoruldum ki. Yaşamaktan bile sıkıldım o derece yani.

Kızlar elevitti domuz jelatini varmı gerçekten sizce bi arkadaşım söylemişti bu konuyu araştır demişti bende söylentidir diye oralı bile olmadım..ne olursa olsun çocuğuma haram bişey vermek istemem daha anne karnında

onun etkisidir canım.daha şimdiden en ufak bi stresste geri dönüşümü oluyo maalesef.dikkat et üzmemeye bak kendini

seni çok iyi anlıyorum canım benim bir iki hafta öncesine kadar bulantım çok fazlaydı şimdilerde ise halsizlik yorgunluk var belki senin kadar değildir ama iki çocuğum daha var hepsi birleşince insan sıkılıyor birde etrafında anlayışsız insanlar olunca düşün yani ama hepsi geçecek inşallah bebeklerimizi allahın izniyle kucağımıza aldığımızda hepsini unutacağız onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar da ne yapalım ilk üç ay zor oluyor belki ilerleyen aylarda hamileliğin tadını çıkarırız üzme kendini canım inan hepsi geçici

ah be canım yazdıgın yazıyı okurken acaba bunu ben mi yazdım diye düşündüm aynı durum bende de var hereşy kokuyor ki evimi çok seviyorum tertemiz ama hele mutfak öldürüyo ben ibuzdolabını hiç açamıyorum burnumu tıkıyorum açarsam da :2:

sağolasın inan psikolojim alt üst oldu. Çalışan bayanım eve gider gitmez yatıyorum yemek yemeye kalkıp tekrar yatıyorum sağolsun eşim herşeyi yapıyor. Temizlik yemek bulaşık hep o ilgilniyor. Sana da Allah sabır versin diğer çocuklar da yoruyor tabi seni. Yaşım küçük de değil ama baya zorlandım, kabullenemedim hala.

ben de aynı durumdayım çalışıyorum eve gelince dogru banyo ya giriyorum.hele bigün burnumu tıkadıgım halde dogru banyo ya koştum.bilinç altıma yerleşmiş evin kokusu burnumu tıkasamda fayda etmiyor :26: ben eşimden de çok tiksindim çok üzücü bişey ama elimde değil

benim karnım çıktı ya belli daha hamile kıyafeti almaya başlamadım ama yavaş yavaş almaya başlasam iyi olur üst kıyafete çok ihtiyacım yok zaten bol giyiyordum onları ama pantolonlarımın beli sıkmaya başladı aslında dar paça falan giymem ama belleri sıkmaya başladı hamile pantolonları almaya başlamanın vakti geldi

bu c.tesi günü kontrolü olanlar...
eller havaya...

elevitte domuz yagı var canım firmada bunu kabul etmişti.kullanmamanı öneririm başka bir ilaç iste doktorundan elevit yerne başka vitaminlerde var ve muhakkak içeriğine bak

benim doktorum da yazmış eleviti vitamin hapı yazacağım ama bunu sürekli kullanmana gerek yok demişti yani mesela gün içinde bütün alman gereken besinleri aldın kalsiyumu demiri folik asiti falan o gün kullanmana gerek yok demişti ama kustuğun günlerde iyi beslenmediğin günlerde kullan dedi ben hangi vitamin hapını yazdığını sormadım aklıma gelmedi eve gelince eşim ilaçlarımı alıp geldi baktım elevit yazmış vitamin olarak bende zaten kullanmak istemiyordum hap kullanacağıma kendimi zorlarım her besinimi alırım hap kullanmam diyordum elevit olduğunu görünce hiç kullanmam artık herkes içinde domuz jelatini var diyor zaten kuşkulu kaldı ki ben market alışverişi yaparken bile çok dikkatli olmaya çalışıyorum içinde olduğu herkes tarafından bilinen bir şeyi kullanamam tabi rabbim muhtaç etmesin ilk öncelikle

Oooo eşinden tiksinmen kötü olmuş. Böyle bi şey çok şükür bende. Bunu eşine sakın belli etme, hassas olduğunu her şeyden midenin bulandığını filan söyle çünkü bunu farkettirirsen seni anlayabileceğini sanmıyorum. İlişkiniz zedelenmesin aman belli etme.Bu çok farklı bi konu hamile olmayan bşka bi kadın ble anlayamaz kaldı ki hormanları psikoloji bizden farklı bi cins nasıl anlasın.

kızlar benim midemde yanma oluyor çok kötü yemek yemeye korkuyorum doktora gidince sorcam siz de böyle birşey varmı

Slm canim bende vardi hemde ne yanma kaynar gibiydi yatamiyodum bile dr. Rennie duo surup ic dedi yemeklerden once birde gece yatarken kullandim 1 hafta 2 gundur denedim icmedim yanmiyor devam ederse hamilelik boyunca bile kullanan cokmus

canım netten araştırdım bunu buldum: İlaçlar, Sağlık Bakanlığı, Elevit ve Domuz! | İşİnde, gücünde, heyecan peşİnde!
ben de ilk başta 6 gün kullanmıştım ama içim rahat etsin diye decavit kullancam bundan sora..
domuz jelatini değilde içeriğindeki e vitaminini domuzdan elde ediyolarmış..
gerçi daha bilmediğimiz hangi ilaçların içinde bu benzeri katkı maddesi vardır ama ben içim rahat olsun diye bıraktım..

Bol bol kendini dinle canım ne yapmak istiyorsan onu yap yatmak istiyorsan yat ne yemek istiyorsan onu ye nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle davran bundan sonra aklım sende olacak canım inşallah buraya bomba gibiyim diye yazacağın zamanlar olacak

ya off keşke o zaman araştırsaydım ne biliyim bende dedim öyle olsa bu kadar kişi içmez söylenti sandım..ama benim randevuma 17 gün var daha doktoruma danışmadan başka vitamin alsammı çünkü hiç bişey yiyemiyorum kendim alırım desem yalan olur vitamini...şu saatten sonra içmem ama ne içeceğim bu arada

Çok sağolasın tatlım, tecrübeli bi anne olman da bana güç verdi. Bu kötü hamilelik belirtileri ben de bebeği suçlamama neden oluyor. Kendimi çok bencil hissediyorum ama şuan sadece kendimi düşünüyorum. Bu halde olmama 9 mm lik bi parçanın neden olması sinirimi acaip bozuyor. Bebekten nefret etmekten ve sevememekten korkuyorum

ben daha binaya girer girmez merdivenlerden çıkarken öğürmeye başlıyorm kapıyı açar açmaz lavaboya koşuyorum kusmuyorum ama öğürme oluyo sürekli psikolojik mi bilmiyorum ben de kızlar aynı şey bende de oluyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…