Arkadaşlar herkese mrblarbugün Dr. Gittim. 12+4 olduk.folik asit kullanmicam artik.elevit ve ferrum basliyorum. Ense 1.4 mm cikti. Burun kemiği oluşmuş. Kan da verdim.10 gün sonra sonuç cikcak. 29 ocağa organ tarama için gün verildi. Cinsiyet için bakti ama daha bise soylemeyemicem dedi. :) allahima çok sukur hayirlisi ile buyuyoruz bakalim:)
kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben 57 ile hamile kaldım şimdiden 60 oldumbenim hiç bulantım olmadı çok şükür o yüzden iştahım açıktı karnı belli olan var mı aranızda benim belli oluyor artık. bu kadar belli olması normal mi sizce yoksa kilo aldığım için mi çok çıkıyor :18: inş bebeğim büyüyordur o kadar
sağol canım bu benim üçüncü hamileliğim diğer ikisinde son aylarda olmuştu yani bu kadar erken olması beni korkuttu gece çok zor uyuyabildim
arkadaşlar bugün ara ara kasıklarıma bıçak saplanır gibi sancılar girdi...akşama doğru sıklaştı bişey batıo çıkıo sanki..endişelendim yaa niye böyle oluyo çok tuhaftı..çok üzüldüm dün akşam onun etkisi olurmu :44:
hamilelikler birbirini tutmuyor işte. Benim ilk hamileliğim ama çok araştırma yapma doktorla da konuştum. Zor bi hamilelik geçiriyorum. Diğer hamilelerde birkaç tane olan belirtiler yerine bende tüm belirtiler var. Baş dönmesi, baş ağrısı, halsizlik, çok uyuma, bel ağrısı, kasık ağrısı, mide yanması, bulantı, kusma, sık idrara çıkma... ben bunların hepsini 5.haftadan beri yaşıyorum ve hiç geçmedi. O kadar yoruldum ki. Yaşamaktan bile sıkıldım o derece yani.
Kızar benim bi sorunum var .. Evimden tiksinir oldum yahu , varmı sizde de böyle şeylermutfağa girmek istemiyorum ki ne zaman girsem çıkarıyorum.. sanki evim kokuyor gibi ama kokması da imkansız temizlik budalasıyım ben :18: nolcak böyle bilmiyorum
seni çok iyi anlıyorum canım benim bir iki hafta öncesine kadar bulantım çok fazlaydı şimdilerde ise halsizlik yorgunluk var belki senin kadar değildir ama iki çocuğum daha var hepsi birleşince insan sıkılıyor birde etrafında anlayışsız insanlar olunca düşün yani ama hepsi geçecek inşallah bebeklerimizi allahın izniyle kucağımıza aldığımızda hepsini unutacağız onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar da ne yapalım ilk üç ay zor oluyor belki ilerleyen aylarda hamileliğin tadını çıkarırız üzme kendini canım inan hepsi geçici
Benim de seninle aynı sorunum var. Eşyaların vernik kokusunu alıyorum iğrenç bi durum. Çalışan bi bayanım ve akşam eve girer girmez öğürmeye başlıyoum. Bu kış gününde sürekli camlar açık duruyorum dışardan da is kokusu geliyor iyice deli oluyorum. Allah sabır versin
elevitte domuz yagı var canım firmada bunu kabul etmişti.kullanmamanı öneririm başka bir ilaç iste doktorundan elevit yerne başka vitaminlerde var ve muhakkak içeriğine bak
ben de aynı durumdayım çalışıyorum eve gelince dogru banyo ya giriyorum.hele bigün burnumu tıkadıgım halde dogru banyo ya koştum.bilinç altıma yerleşmiş evin kokusu burnumu tıkasamda fayda etmiyor :26: ben eşimden de çok tiksindimçok üzücü bişey ama elimde değil
kızlar benim midemde yanma oluyor çok kötü yemek yemeye korkuyorum doktora gidince sorcam siz de böyle birşey varmı
canım netten araştırdım bunu buldum: İlaçlar, Sağlık Bakanlığı, Elevit ve Domuz! | İşİnde, gücünde, heyecan peşİnde!Kızlar elevitti domuz jelatini varmı gerçekten sizce bi arkadaşım söylemişti bu konuyu araştır demişti bende söylentidir diye oralı bile olmadım..ne olursa olsun çocuğuma haram bişey vermek istemem daha anne karnında
hu huu ben varımmbu c.tesi günü kontrolü olanlar...
eller havaya...
sağolasın inan psikolojim alt üst oldu. Çalışan bayanım eve gider gitmez yatıyorum yemek yemeye kalkıp tekrar yatıyorum sağolsun eşim herşeyi yapıyor. Temizlik yemek bulaşık hep o ilgilniyor. Sana da Allah sabır versin diğer çocuklar da yoruyor tabi seni. Yaşım küçük de değil ama baya zorlandım, kabullenemedim hala.
canım netten araştırdım bunu buldum: İlaçlar, Sağlık Bakanlığı, Elevit ve Domuz! | İşİnde, gücünde, heyecan peşİnde!
ben de ilk başta 6 gün kullanmıştım ama içim rahat etsin diye decavit kullancam bundan sora..
domuz jelatini değilde içeriğindeki e vitaminini domuzdan elde ediyolarmış..
gerçi daha bilmediğimiz hangi ilaçların içinde bu benzeri katkı maddesi vardır ama ben içim rahat olsun diye bıraktım..
Bol bol kendini dinle canım ne yapmak istiyorsan onu yap yatmak istiyorsan yat ne yemek istiyorsan onu ye nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle davran bundan sonra aklım sende olacak canım inşallah buraya bomba gibiyim diye yazacağın zamanlar olacak
ah be canım yazdıgın yazıyı okurken acaba bunu ben mi yazdım diye düşündümaynı durum bende de var hereşy kokuyor ki evimi çok seviyorum tertemiz ama hele mutfak öldürüyo ben ibuzdolabını hiç açamıyorum burnumu tıkıyorum açarsam da :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?