Günaydın bayanlar sizlere bir şey sormak istiyorum dün biraz fazla ayakta kaldım ve yürüdüm rahmimde ve belimde çok ağrım oldu normal mi acaba? Baya bi endişeliyim dünden beri kötü bir şey olduysa bebeğime diye
Günaydın bayanlar sizlere bir şey sormak istiyorum dün biraz fazla ayakta kaldım ve yürüdüm rahmimde ve belimde çok ağrım oldu normal mi acaba? Baya bi endişeliyim dünden beri kötü bir şey olduysa bebeğime diye
zaten çok fazla ayakta kalınca veya iş yapıncada ağrır hemen bel ve kasıklar..
bu yüzdendir yani,doğru..stres yapma boşa ama dinlen..
üstelik bile bile de yapmayın arkadaşlar böyle..dikkat edin
Bende de oluyor çok ayakta alırsam fazla eğilirsem ama ayakalrımı havaya dikip dinlenince geçiyor
yav arkadaşlar ben 15 kasımda gittim yedi haftalıksın dedi şimdi sekizin içindeyim burada niye 9 un içindesin yazıyo yau
Bende de oluyor çok ayakta alırsam fazla eğilirsem ama ayakalrımı havaya dikip dinlenince geçiyor
Herkese günaydın....ama kimsecikler yok... uykumuz kaçtı da bi kaç gündür böyleyiz sabah ezanında uyanıp cin gibi ortalık da dolaşıyorum öğlende tekrar sızıyorum...
Bu ara haftası benimkine denk gelen arkadaşlara soruyorum mide bulantınız geçmeye başladı mı benim yaklaşık 3 gündür neredeyse hiç yok internetten baktım 11. haftada azalacağı yazıyor ama bide sizlere sorayim dedim... :44:
Merhabalar,
Düğün ve kına hazırlığında bu klüpten çok faydalanmıştım ama üye olmayı hiç düşünmemiştim. Bu topiği görünce dayanamadım üye oldum.
Birbirimize hamilelik sürecinde faydalı olacağımızı düşünüyorum.
Herkese bulantısız sabahlar
Kızlar doktoru demir hapı veren oldu mu? bir kaç kişiden duydum ama doktorum bana vermedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?