2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Benim de seninle aynı sorunum var. Eşyaların vernik kokusunu alıyorum iğrenç bi durum. Çalışan bi bayanım ve akşam eve girer girmez öğürmeye başlıyoum. Bu kış gününde sürekli camlar açık duruyorum dışardan da is kokusu geliyor iyice deli oluyorum. Allah sabır versin

bana da vermedi doktorum 17. haftada diyo ben de vermesini istiyorum bir an önce çünkü demir eksikliğim var bi kaç arkadaşım var onlarda hamile onlara da doktorları vermemiş belli bir süreye kadar..

bana verdi arkadaşlar bugün alıp kullanacağım bünyem biraz kuvvetlenirse bulantılarımın azalacağını umuyorum. hoş doktor demir hapı artırır dedi ama işte bi umut :44:

günaydınn annişlerr bugün oldu kaçıncı mesajı yazıyorum sistemde soryn var herhalde yayınlamıyo.19: dün başıma gelenden bahsetmiştim doktora randevum vardı sabırsızca geçen saatler işe geldim yine zaman geçmiyo işe konsantire olamıyorum neyse vakit geldi kalbim pır pır bebeğimi görücemm ya doktora gittim bide ne göreyim doktor izinli acil işi çıkmış sanırım kapıda kalakaldım bütün hevesim kursağımda dokunsalar ağlıcam o kadar:84: eşimde haftaya da gidicez diye izin almıyayım dedi oda dayanamamış bi şekilde çıkmış iş yerinden kapıda karşılaştık benim surat tabi asık doktor yok deyince oda öyle dktoru elime bi geçirseydim
de işte doktorunda bi ailesi var belki onunda çocuğu hastalandı normal bi insan çünkü o belki cenazesi var daa on tabi onlar aklıma gelmiyo miniğimi göremedim ya o üzüntden neyse cumaya tekrar randevu aldım devlet hastahanesi bu olur böyle şeyler asıl randevum da 27 kasımda onu öerakla bekliyorum işte

bugün randevusu olan aniişlerrrrr... güzel haerlerele glin emiii

O da bisiy mi canim benim ben kendimden tiksiniyorum sabun kokusundan igreniyorum yatak yorgan ev koltuk hersey kokuyo

Kizlar yarindan itibaren 3 aylik oluyoruz
Ama bu kadar mi belli ettirir kendini...
Camasirlarim elbiselerim nasil sikiyor anlatamam :26:
Kiyafetlerden tamamen kurtulmanin vakti geldi sanirim

Yaaa evet yaaa benimde 11. haftanın içinde kıyafetler nasıl nasıl dar geliyor kumaş pantolonlaırm bol gelenleri giyiyorum şimdi darlaşmış onlarda düşün. O ffff kilo almak çok kötü. sen kaç kilo aldın?

benimde pantolonlar göbekten sıkıyor bir süredir..
ben aldım ekstra pantolon ama bi çözüm buldum

pantolonun düğmesini kapatmıyorum, ve lastik ile düğmeden iliğe geçirerek bağlıyorum.. lastiğin genişliğini ona göre ayarlarsanız dar yada bol olmuyor..

şimdilik bu yöntemle iyiyim

Kızlar ben de her hafta başında yeni yeni şeyler çıkıyor. Bu haftaya kadar sürekli acıkıyordum yarım saatte bir yemek yiyordum şimdi o kadar acıkmıyorum ama bu kezde yediğim her şey mideme oturuyor gibi oluyor. Sanki çok yemişim de mideme oturmuş hazmedemiyorum gibi. Zaten doğru dürüst su da içemiyorum daha önce bulantıyı arttırıyor diye içemiyordum şimdi de mideme oturuyor diye. Hamilelerin günde 2 lt su içmesi gerekiyor ben 2 bardak anca içiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum..

Benim 2. çocuğum allah nasip ederse, kızım henüz 1,5 yaşında ve çalışan biriyim hamile olduğumu 2 hafta önce öğrendim dünyam başıma yıkıldı çünkü kızım çok küçük ve çalışıyorum maddi durumumuzda pek iyi sayılmaz. İlk çocuğum tedaviyle olduğu için aldırmayı kesinlikle düşünmedim hayırlısı olsun dedim ailemde eşim hariç henüz kimse bilmiyor söyliyemedim sanki suç işlemiş gibiyim :) patronuma nasıl söylicem onu hiiiç bilmiyorum. İlk hamileliğim çok kötü geçti 6 ay boyunca sürekli bulantı ve kusma oldu şimdi sadece midem bulanıyor onada razıyım..

Aranıza kabul ederseniz sevinirim...

öncelikle aramıza hoşgeldiniz,merhaba..
hayırlı uğurlu olsun

sözüm kesinlikle size değil,yanlış anlamayın..laf oraya geldi diye yazmak istedim..

ben her zaman Allah'ın uygun zamanda verdiğine inanıyorum..Allah'tan gelen herşey kabul bana göre,bi bildiği vardır..ya bi sınavdır bu yada ödül bilemeyiz..
ben çocukları çok sevdiğimden mi yoksa çok istediğimden mi bilmiyorum ama tesadüfi hamile kalsam bile üzülmem heralde,asla "niye yaaa" bile demem..maddiyat çok önemli bi çocuk bakımında evet,belki yaşamayan bilemez anlayamaz da ama bir can o sonuçta..bebek rızkıyla gelir lafı boşa olmasa gerek..

o yüzden çok güzel bi haber bence..
utanmayın söylemeye..

Sizi bilmem ama benim nurtopu gibi ikibuçuk kilom var...

Canım böyle şeylere takılma ben ilk hamileliğimde bırak 2 litre su içmeyi bir yudum bile içemiyordum 6 ay boyunca yediğimi içtiğimi kustum ve 5 kilo verdim sadece 1 defa serum taktılar bebeğin sağlıklıysa ve kusmuyorsan pek önemli sayılmaz...

canım bende aynı yöntem lastikleeee

Hoşbulduk kesinlikle yalnış anlamam ama tedavi sürecinde o kadar uğraştıkki anlatamam olmadı , 2 ciside böyle hop diye olunca şok oldum aslında benim endişe ettiğim konu ilk hamileliğimin çok kötü geçmesi zaten duru küçük ilki gibi olursa kızmla nasıl ilgilenecem ve kızım o kadar arsıszki ne kadar anlatsam az kalır 6 7 ay boyunca susmak bilmeden ağladı gitmediğimiz hacı hoca doktor kalmadı çok şükür sağlık problemi yok tu ama 5 kişi anca baktık siz düşünün ve kendinizi benim yerime koyun neler hissederdiniz..

canım sakın üzülme güzel bi haber bu Allah onun rızkını veiri bak görücen hayatında mucizeleri Allah a şükret benimde plansızdı bi kez denemiştik yeni ev aldım eşimin tüm maaşı sadcee ev kredisini ödüyoruz benim maaşımla da geçinip ayrıca bi kredivar onu ödüyoruz ben de ilk duyduğumda şok oldum ama herşey nasibiyle gelir örücez bak mucizelerle büyütücez bebişlerimizi

kesinlikle yargılamam,hele hele asla kınamam..neyi nasıl yaşadınız,yaşıyosunuz ne ben ne başkası bilemez elbette..anlattıklarınıza göre az çok tahmin edebiliyorum,zor olsa gerek..zordur da eminim..sadece standart bi çocuk büyütmek bile zorken böyle bişey anlattığınız şartlarda nasıl kolay olsun?
Allah kolaylık versin..güç kuvvet versin inş..

bu arada söylemeden geçmiyim,kızının ismi çok güzelmiş,maşallah Allah bağışlasın..

insanlar tüp bebek,tedavi milyonlarca yol deniyor olmuyor,ümit kesiliyo çocuk oluyor..neler neler var..ama Allah nasip etmiş vermiş artık sizede..hayırlı olur umarım ve korktuğunuz gibi olmaz inş

merhaba canım

patron konusunu hiç sorma bende nerdeyse 3 ay olcak ben hala söyleyemedim işyerine çevremde daha yeni yeni öğreniyor
:18:

Bencede bosu bosuna canını sıkma hiç.. Rabbim kısmetiyle yollar hem. Ayrıca biri öyle oldu diye hepsi öyle olacak değil ya çocuk bu ağlarda arsızlıkta yapar :)
Yeter ki sağlıklı olsun sağlıklı çocukla uğraşmakta ne var Allah aşkına?
Rabbim sizede evlatlarınızada sağlık sıhhat bahşeylesin inşallah.. Kolaylıklar versin. Anlattığın kadarıyla biraz zorlanacaksın ama bence hiç bozma moralini.. Allaha bırak kendini o senin sıkıntınıda giderir derdinide :) Hiçte utanma Allah utanılacak dert vermesin :)

Hoşgeldin aramıza :):)

Canim kendimi sende gordum resmen....
Senin gibiyim bayadir...
Buzdolabi ozellikle iki aya yakindir acmamaya calisiyorum hatta mutfaga girmemeye calisiyorum...
Cok kotu oluyorum sanki kasitli girmiyormusum gibi dusunwbilirler diye...
Ama sukur kayinvalidemde benim gibiymis mutfaga girmeme izin vermiyor sagolsun ♥♥♥

Canim ne kilo almasi ben 44 idim 41 lerdeyim...
Doktorum uygun gorurse yarin gittigimde mutlaka serum alacagim...
Asiri koku hassasiyetligim var o nedenle pek yiyemiyorum
12+4 deyiz bebeisim masaallah kendini belli ettirmeye basladi...
12 haftaliktan oncekiler hep siskinlikti...

Son 2 aydır ilk defa doğru dürüst yemek yiyebildim az önce. Acıkmıştım nasıl midem gurulduyordu. Oh ne güzel doydum şükür. Özlemişim yemek yemeyi be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…