- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
Kızar benim bi sorunum var .. Evimden tiksinir oldum yahu , varmı sizde de böyle şeylermutfağa girmek istemiyorum ki ne zaman girsem çıkarıyorum.. sanki evim kokuyor gibi ama kokması da imkansız temizlik budalasıyım ben :18: nolcak böyle bilmiyorum
bana da vermedi doktorum 17. haftada diyo ben de vermesini istiyorum bir an önce çünkü demir eksikliğim var bi kaç arkadaşım var onlarda hamile onlara da doktorları vermemiş belli bir süreye kadar..
Kızar benim bi sorunum var .. Evimden tiksinir oldum yahu , varmı sizde de böyle şeylermutfağa girmek istemiyorum ki ne zaman girsem çıkarıyorum.. sanki evim kokuyor gibi ama kokması da imkansız temizlik budalasıyım ben :18: nolcak böyle bilmiyorum
Kizlar yarindan itibaren 3 aylik oluyoruz
Ama bu kadar mi belli ettirir kendini...
Camasirlarim elbiselerim nasil sikiyor anlatamam :26:
Kiyafetlerden tamamen kurtulmanin vakti geldi sanirim
günaydın cnm aynı haftada değiliz ama benm bulantılarım önceden azaldı..iyiyim maşallah..sadece kasık ağrılarım var
Cevabın için teşekkürederim canım içimi rahatlattın... Açıkcası endişelenmiştim doktor randevum da 26 sında ama ben diyorum bitane steteskop alim diye...
darısı başımıza diyelim ozamanbuantı olmadan yemek yemeyi çokk özedim, 9 ay sürmez inşallah
Bulantım yok ama iştahım daha düzelmedi hayır endişelenecek bişey olmasında ben bulantılara razıyım... Biraz araştırdım her yerde 11. haftada azalır yazıyor umarım seninkide öyle olur...:)
bana da vermedi doktorum 17. haftada diyo ben de vermesini istiyorum bir an önce çünkü demir eksikliğim var bi kaç arkadaşım var onlarda hamile onlara da doktorları vermemiş belli bir süreye kadar..
Benimkide sınırda çıktı ama bulantıyı arttırıyor diye 4. ayda başlarız dedi doktorum...
Öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum..
Benim 2. çocuğum allah nasip ederse, kızım henüz 1,5 yaşında ve çalışan biriyim hamile olduğumu 2 hafta önce öğrendim dünyam başıma yıkıldı çünkü kızım çok küçük ve çalışıyorum maddi durumumuzda pek iyi sayılmaz. İlk çocuğum tedaviyle olduğu için aldırmayı kesinlikle düşünmedim hayırlısı olsun dedim ailemde eşim hariç henüz kimse bilmiyor söyliyemedim sanki suç işlemiş gibiyim :) patronuma nasıl söylicem onu hiiiç bilmiyorum. İlk hamileliğim çok kötü geçti 6 ay boyunca sürekli bulantı ve kusma oldu şimdi sadece midem bulanıyor onada razıyım..
Aranıza kabul ederseniz sevinirim...
Yaaa evet yaaa benimde 11. haftanın içinde kıyafetler nasıl nasıl dar geliyor kumaş pantolonlaırm bol gelenleri giyiyorum şimdi darlaşmış onlarda düşün.O ffff kilo almak çok kötü. sen kaç kilo aldın?
Kızlar ben de her hafta başında yeni yeni şeyler çıkıyor. Bu haftaya kadar sürekli acıkıyordum yarım saatte bir yemek yiyordum şimdi o kadar acıkmıyorum ama bu kezde yediğim her şey mideme oturuyor gibi oluyor. Sanki çok yemişim de mideme oturmuş hazmedemiyorum gibi. Zaten doğru dürüst su da içemiyorum daha önce bulantıyı arttırıyor diye içemiyordum şimdi de mideme oturuyor diye. Hamilelerin günde 2 lt su içmesi gerekiyor ben 2 bardak anca içiyorum
benimde pantolonlar göbekten sıkıyor bir süredir..
ben aldım ekstra pantolon ama bi çözüm buldum
pantolonun düğmesini kapatmıyorum, ve lastik ile düğmeden iliğe geçirerek bağlıyorum.. lastiğin genişliğini ona göre ayarlarsanız dar yada bol olmuyor..
şimdilik bu yöntemle iyiyim
öncelikle aramıza hoşgeldiniz,merhaba..
hayırlı uğurlu olsun
sözüm kesinlikle size değil,yanlış anlamayın..laf oraya geldi diye yazmak istedim..
ben her zaman Allah'ın uygun zamanda verdiğine inanıyorum..Allah'tan gelen herşey kabul bana göre,bi bildiği vardır..ya bi sınavdır bu yada ödül bilemeyiz..
ben çocukları çok sevdiğimden mi yoksa çok istediğimden mi bilmiyorum ama tesadüfi hamile kalsam bile üzülmem heralde,asla "niye yaaa" bile demem..maddiyat çok önemli bi çocuk bakımında evet,belki yaşamayan bilemez anlayamaz da ama bir can o sonuçta..bebek rızkıyla gelir lafı boşa olmasa gerek..
o yüzden çok güzel bi haber bence..
utanmayın söylemeye..
Benim 2. çocuğum allah nasip ederse, kızım henüz 1,5 yaşında ve çalışan biriyim hamile olduğumu 2 hafta önce öğrendim dünyam başıma yıkıldı çünkü kızım çok küçük ve çalışıyorum maddi durumumuzda pek iyi sayılmaz. İlk çocuğum tedaviyle olduğu için aldırmayı kesinlikle düşünmedim hayırlısı olsun dedim ailemde eşim hariç henüz kimse bilmiyor söyliyemedim sanki suç işlemiş gibiyim :) patronuma nasıl söylicem onu hiiiç bilmiyorum. İlk hamileliğim çok kötü geçti 6 ay boyunca sürekli bulantı ve kusma oldu şimdi sadece midem bulanıyor onada razıyım..
Hoşbulduk kesinlikle yalnış anlamam ama tedavi sürecinde o kadar uğraştıkki anlatamam olmadı , 2 ciside böyle hop diye olunca şok oldum aslında benim endişe ettiğim konu ilk hamileliğimin çok kötü geçmesi zaten duru küçük ilki gibi olursa kızmla nasıl ilgilenecem ve kızım o kadar arsıszki ne kadar anlatsam az kalır 6 7 ay boyunca susmak bilmeden ağladı gitmediğimiz hacı hoca doktor kalmadı çok şükür sağlık problemi yok tu ama 5 kişi anca baktık siz düşünün ve kendinizi benim yerime koyun neler hissederdiniz..
Hoşbulduk kesinlikle yalnış anlamam ama tedavi sürecinde o kadar uğraştıkki anlatamam olmadı , 2 ciside böyle hop diye olunca şok oldum aslında benim endişe ettiğim konu ilk hamileliğimin çok kötü geçmesi zaten duru küçük ilki gibi olursa kızmla nasıl ilgilenecem ve kızım o kadar arsıszki ne kadar anlatsam az kalır 6 7 ay boyunca susmak bilmeden ağladı gitmediğimiz hacı hoca doktor kalmadı çok şükür sağlık problemi yok tu ama 5 kişi anca baktık siz düşünün ve kendinizi benim yerime koyun neler hissederdiniz..
Canim kendimi sende gordum resmen....Kızar benim bi sorunum var .. Evimden tiksinir oldum yahu , varmı sizde de böyle şeylermutfağa girmek istemiyorum ki ne zaman girsem çıkarıyorum.. sanki evim kokuyor gibi ama kokması da imkansız temizlik budalasıyım ben :18: nolcak böyle bilmiyorum
Yaaa evet yaaa benimde 11. haftanın içinde kıyafetler nasıl nasıl dar geliyor kumaş pantolonlaırm bol gelenleri giyiyorum şimdi darlaşmış onlarda düşün.O ffff kilo almak çok kötü. sen kaç kilo aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?