Slm canim bende vardi hemde ne yanma kaynar gibiydi yatamiyodum bile dr. Rennie duo surup ic dedi yemeklerden once birde gece yatarken kullandim 1 hafta 2 gundur denedim icmedim yanmiyor devam ederse hamilelik boyunca bile kullanan cokmus
canım doktorun haberi olmadan bişe yapma..numarası varsa ara sor istersen yerine decavit kullanabilir miyim diye..benim eczacı bi arkadaşım var o da hani doktorlar da ilaç firmalarıyla anlaşıyolar yoksa farkı yok falan dedi..ama sen dediğim gibi mutlaka doktoruna danış sakın kesme..ya off keşke o zaman araştırsaydım ne biliyim bende dedim öyle olsa bu kadar kişi içmez söylenti sandım..ama benim randevuma 17 gün var daha doktoruma danışmadan başka vitamin alsammı çünkü hiç bişey yiyemiyorum kendim alırım desem yalan olur vitamini...şu saatten sonra içmem ama ne içeceğim bu arada
maşallah canım..Kızlar şimdi kontrolden geldim 11 haftalık olmuşuz :) doktorumuz ikili testi de yaptı ense kalınlığı normal dedi bide kan verdim sonucu 26 kasımda çıkacak bebeğim 4 cnm olmuş maşl. :) herşey çok şükür yolunda allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :))
Kızlar şimdi kontrolden geldim 11 haftalık olmuşuz :) doktorumuz ikili testi de yaptı ense kalınlığı normal dedi bide kan verdim sonucu 26 kasımda çıkacak bebeğim 4 cnm olmuş maşl. :) herşey çok şükür yolunda allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :))
Canim evet haklisin ama kismen...kendi talebinizle vitamin desteğine başvurmayın. Eğer doktor veriyorsa bi bildiği vardır. Anneme soruyorum şunu kullandın mı bunu yedin mi diye doktoru doğumda gördüm gayette sağlıklı doğdunuz diyor. Eğer dünyada alacak nefesleri varsa allah korur onları merak etmeyin.
MasaallahKızlar şimdi kontrolden geldim 11 haftalık olmuşuz :) doktorumuz ikili testi de yaptı ense kalınlığı normal dedi bide kan verdim sonucu 26 kasımda çıkacak bebeğim 4 cnm olmuş maşl. :) herşey çok şükür yolunda allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :))
Kızlar şimdi kontrolden geldim 11 haftalık olmuşuz :) doktorumuz ikili testi de yaptı ense kalınlığı normal dedi bide kan verdim sonucu 26 kasımda çıkacak bebeğim 4 cnm olmuş maşl. :) herşey çok şükür yolunda allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :))
bebeğinizin cinsiyeti henüz belli değil ama ne hissediyorsunuz kızlar. Ben evlenmeden önce de rüyamda hep erkek çocuğum olacağını görürdüm şimdi de öyle hissediyorum. Bu arada hamilelikten beri çok garip rüyalar görüyorum baya korkarak uyanıyorum filan, aslında huzurluym ama neden öyle oluyor anlayamadım. Siz de durum nasıl
Kizlar idrar ve sutle yapilan cinsiyet belirleme yontemi var deneyeniniz var mi ?
sut kesilirse kiz diyorlar....
Kesilmez ise erkek....
Ben yaptim kesilmedi yani Erkek ...
Yarinda kontrolum var...
Cinsiyet hakkinda yorum alirsam yazarim....
Kizlar idrar ve sutle yapilan cinsiyet belirleme yontemi var deneyeniniz var mi ?
sut kesilirse kiz diyorlar....
Kesilmez ise erkek....
Ben yaptim kesilmedi yani Erkek ...
Yarinda kontrolum var...
Cinsiyet hakkinda yorum alirsam yazarim....
nasıl oluyo kız o.. anlat çabııkkkkk
bebeğinizin cinsiyeti henüz belli değil ama ne hissediyorsunuz kızlar. Ben evlenmeden önce de rüyamda hep erkek çocuğum olacağını görürdüm şimdi de öyle hissediyorum. Bu arada hamilelikten beri çok garip rüyalar görüyorum baya korkarak uyanıyorum filan, aslında huzurluym ama neden öyle oluyor anlayamadım. Siz de durum nasıl
evet ben de öyle yaptım ve erkek gördüm dün gece de eşim kız görmüş rüyasında..bakalım kısmetben kız hissediyorum nedense..burda bikaç arkadaş yapmıştı sanırım gece elini karnının üstüne koyup ayetel kürsiyi okuyup bebeğini görmeyi bekleyenler bende her gece yapmak istiyorum ama nedense korkuyorum,yapamadım bi türl :)
aaa buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...siyet-uzerine-dogruluk-payi-cok-yuksek-5.html
bardağın 3 te 1 i kadar taze soğuk süte sütün yarısı kadar idrarınızı ekleyin bir kaç dakika içinde süt çürüyorsa bebek kız çürümüyorsa bebek erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?