2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

inş cnm gönlünden geçtiği gibi olsun mutlu musmutlu dön geriye..
yavrunuda göresin inş..kıpraşır sana

güzel haberlerle gelirsin inşallah tatlım benim hamileliğim de seninle bir sayılır aramızda birkaç gün var ve ben de senin gibi uzun zamandır bebeğimi görmüyorum haftaya göreceğim inşallah o yüzden seni merakla bekleyeceğim gelir gelmez yazmayı unutma

hatta aramızda bir gün varmış

Canım hadi güzel haberlerle gel inşallah. Beni bile heyecanlandırdın şimdi. Yarın gelir gelmez ilk işin bize yazmak olsun

slm canlar sizze yazmıştm bdt ine göre temmuz ama ben haziran annesi olucam işallah diye.salı günü sabah haff kanamam var dite dr uma gittim bhcg fazla yükselmemiş dedi ondan 2 gün önce 2000 di 3000 olmuş ultrasondada baktı çok küçük bebek ama sıkıntı var bi hafta sonra görüşelim ama hazırlıklı ol herşeye dedi bende 1 hafta yatayım dedim sadece wc ve yemeğe kalkıyorum.kanamam dün azaldı bugn kesildi ped kullanmasam olacak gibi bebeğim tutunuyomu bana bilmiyorum.dr çok umutsuz konuştu çok üzüldüm ama düşse anlardım diyorum.içinizde böyle bi durum yaşayan tanıdıgı olan falan varmı

su olarak 1 litre kadar içiyorum bazen geçiyor bazen geçmiyor mide bulantıma bağlı

Anladım canım teşekkürler cevap için :)

Hayırlı haberlerle gel inşallah canımcım.Dualarımız seninle

Allah (c.c.) razi olsun hepinizden kizlar...
Sizleri seviyorum
Bu testleri hepimiz sorunsuz bir sekilde atlatiriz ins.
Eve gelir gelmez ilk isim sizlere yazmak olacak...
Dun aksam misal nasil cikardim anlatamam...
Geldim teli aldim yazdiklarinizi okuyayim diye...
Esim demez mi hemen yaz kizlara diye
Yok o kadar da degil dedim ama simdi yine yazmis oldum :26:

Canim ins. Bir sorun cikmaz...
Bebegin seninle olur omrunun sonuna kadar
Dualarim seninle....
Rabb'im bebegini sana bagislasin canim...

Birşey olmaz yavruna inşallah Allah size bağışlasın canım.
Sen bol bol dinlen değerin yükselir inşallah.

o sorun malesef bende de var ev temiz eşim temizliyor ben eve bi giriyorum midem bulanmaya başlıyor her yer herşey kokuyor. arabamızın içide kokuyor gb geliyor. eşime soruyorum yok öyle koku diyor. ben eşimdende tiksiniyorum demiyeyim de böyle ondn da midem bulanıyor

Allah bebeğini sana bağışlasın canım

iyi aksamlar kızlar benim dünden beri kanamam var dün iğne yapıldı bugünde ilaç yazdı doktorum,inş bebeğime birşey olmaz cok korkuyorum

Merhaba bitanecik anneler ve onlarin en kiymetli yavrulari...bende bugun kan sonuclarimi aldim cok sukur rabbime hersey cok güzel dedi doktor.bitek kanim dusuk cikmis onun icinde ferro sanol diye bi ilac verdi icinde demir folik asit ve b12 vitamini var.bide bazi anneler kilo aldiklarini soylemisler ben 3 kilo verdim..bel agrilarim cogaldi..iki gündür kusmuyorum diye seviniyordum bugun sabah yine kustum...bos mideyle daha zor oluyor yaa of..günümüze şükür tabiki rabbim herkese hayirlisi ile evlatlarini kucagina almayi nasip etsin insallah.

iyi aksamlar kızlar benim dünden beri kanamam var dün iğne yapıldı bugünde ilaç yazdı doktorum,inş bebeğime birşey olmaz cok korkuyorum

inş bişey olmaz bebeğine dinlen bol bol kalkma hiç Allah yardımcın olsun

Bide kendi evim banada kokuyor malesef ve esimde....yatakta hep arkami dönüp yatıyorum...ve eve girer girmez bulanmaya başlıyorum çok zor yaaa

Canım ben de senle aynıyım, cumartesi gitcem kontrole bakalım bana söylicek mi bir şey. Geçen hafta gittiğimde çok küçük daha belli olmaz demişti o yüzden pek umutlu değilim ama...

yaa izmirli bayanlar bana doktor ve hastane tavsiyesinde bulanabilirmisiniz kafam çok karışık bu konuda hala doktor bulamadım kendime şimdilik şifa hast. palmiye pol. gidiyorum ama kararsızım :18:

Merhaba kizlar.bugun nihayet gordum bebegimi.ultrasona girdim 13 arti 1 misim.yani 28 mayisa tekabul ediyor.ama ben buraya cok alistim sizleri cok sevdim buradanda gitmek istemiyorum onun icin hem mayis annelerini hem de haziran annelerini takip edecegim.bu arada bebegimin saglik problemi yok cok sukur.alahim elini kolunu herseyini vermis nasil hareketli minicik seycok degisik bir histi cok heyecanliydik esimle.onuboyle gormek bile bu hisleri yasatiyosa kucagima alinca ne olur bilmiyorum .ilk defa biseyler hissetim bebegime fotolarina uzun uzun bakiyorumcok tatli bebek allah hepimize saglikla mutlulukla almayi nasip etsin insaallah

Masaallah canim
Eminim cok guzel bir duygudur bebegin elleri ayaklari olusmus bir sekilde gorebilmek ♥♥♥
Ayyyy ben yarina kadar nasil sabredicem :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…