bebeğinizin cinsiyeti henüz belli değil ama ne hissediyorsunuz kızlar. Ben evlenmeden önce de rüyamda hep erkek çocuğum olacağını görürdüm şimdi de öyle hissediyorum. Bu arada hamilelikten beri çok garip rüyalar görüyorum baya korkarak uyanıyorum filan, aslında huzurluym ama neden öyle oluyor anlayamadım. Siz de durum nasıl
aaa buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...siyet-uzerine-dogruluk-payi-cok-yuksek-5.html
bardağın 3 te 1 i kadar taze soğuk süte sütün yarısı kadar idrarınızı ekleyin bir kaç dakika içinde süt çürüyorsa bebek kız çürümüyorsa bebek erkek
Evet canim aynen bendede surekli mide yanmasi oluyor hatta tek sikayetim bu ben rennie tablet kullaniyordum cok zorda kalinca bu hafta doktoruma sordum cok iyi yapmissin rennie nin hic bi zarari yok ama ben sana şurubunu öneririm dedi eczaneye gittim almak icin eczaciya tabletle arasinda ne fark var dedim dediki şurubu daha etkilikızlar benim midemde yanma oluyor çok kötü yemek yemeye korkuyorum doktora gidince sorcam siz de böyle birşey varmı
ekşili köfte yap hem ekşi hem et :) bende düşünüyorum ne yapsam diye hiç bişey istemiyor canım :44:
şekerim daha çok küçük 10 mm lik varlık karnını ne kadar şişirsin. takma bunları kafana sen
hem normal olan ilk 3 ay içinde anne adayının 2 kilo olmasıdır. ilk aylardan şişmenin gereği yok zaten.
tuturamam diye korkuyom canım bende onu düşündüm ama hiç yapmadım :26:
Valla banada oyle geldi ama merak...
Test icin yaptim artik :26:
günahtır ya nigmete şey koyulur mu töbee :)
Herkese Merhaba güzel anneler :)
İkili tarama testini yaptıranlara bir sorum var. Ultrasona nerden bakıyorlar? Malum ona göre hazırlıklı gitmek lazım
Valla banada oyle geldi ama merak...
Test icin yaptim artik :26:
ay alemsin güldürdün
tüm tecrübelilerin dediği ortak tek bişey var 3 ayı atlat geçer şeklinde...
1 ayımız kaldı ha gayret
Kızlar ne kadar su içiyorsunuz günde ben çok içemiyorum ya
hesaplamadım ben hiç ama içebiliyorum ben..
gerektiği kadar içiyorum yani cnm..
ben midem çok bulanmazsa bol bol içiyorum 2 ltden fazla ama midem çok bulanıyorsa anca 1 lt içebiliyorummaalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?