2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

ben hamileliğimden önce hep kız bebek gördüm rüyamda hatta hamilelikten sonrada.ama hiç bişey hisetmiyodum eşim erkek hissediyo en başından beri.ben kız çocuklarını çok seviyorum ama illa kız olsun gibi bi düşüncem yok ikisini de çok sevicez inşallah...ama artık erkek diye hissediyorum neden bilmiyorum :) rüyalarına da çok aldırış etme anlam yükleme canım.sonuçta rüyalar tamamen bilinç altına itilmiş şeylerden oluşuyor.belkide yıllar önce izlediğin ama hatırlamadıgın bi gerilim filminden belkide geçen hafta bi arkadaşının anlattıgı kötü bi olaydan zihnin etkilenmiştir

kızlar benim midemde yanma oluyor çok kötü yemek yemeye korkuyorum doktora gidince sorcam siz de böyle birşey varmı
Evet canim aynen bendede surekli mide yanmasi oluyor hatta tek sikayetim bu ben rennie tablet kullaniyordum cok zorda kalinca bu hafta doktoruma sordum cok iyi yapmissin rennie nin hic bi zarari yok ama ben sana şurubunu öneririm dedi eczaneye gittim almak icin eczaciya tabletle arasinda ne fark var dedim dediki şurubu daha etkili
Ve bebege hic bi zarari yok istedigin zaman gonul rahatligiyla kullanabirisin dedi cok rahatladim ve gercektende şurup superr bisey

saol canım rahatlattın ama korkuyorum napayım bugunlerdede cok yoruldum ilçelerde müfettiş vardı bişe oldu sandım

tuturamam diye korkuyom canım bende onu düşündüm ama hiç yapmadım :26:

tutar ya nolcak ne kadar kötü olabilir ki bende çoğu zaman tutturamıyorum eşim sağolsun yer yinede :) bu sefer tutmazsa bidahakinde tutar deneme yanılma :)

Herkese Merhaba güzel anneler :)

İkili tarama testini yaptıranlara bir sorum var. Ultrasona nerden bakıyorlar? Malum ona göre hazırlıklı gitmek lazım

Göbekten bakıyorlar canım ama pantolonunu epey açıyorsun yine de, çünkü bazen çocuğun konumu ters oluyor ense kalınlığını ölçmek için biraz göbeğin altına inmeleri gerekiyor ama göbek yani, alttan bişe sokmuyor korkma :)

selam kızlar :) nasılsınız bakalım :) bugün doktora gittim sadece kalp atışına baktı cinsiyete bakmadı oysa 12+3 üm şuanda :/ öfff ne zaman gitsem tekrar acaba. Eşim ablam annem sürekli sana söylediler bize mi söylemiyosun diyolar deli bunlar ya. Neden söylemeyeceksem :)

ooooof bu akşama yemek yok sabahtır ne yapsam diye düşün dur :44:
h.içi yemek bitince sinir oluyorum
bide eve gidince acıkmış oluyoruz,çok oyalayıcı bişeyde olmamalı..
salçalı yada peynirli makarna yapıcam sanırım,en pratiği o

Kizlar benimde yarin randevum var..
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur....
Ins. Sorunsuz bir sekilde ikili testlerimizide atlatacagiz....
Bebegimi uzun zamandir gormuyorum ve cok ozledim
Sagligi yerindedir ins. Yavrumun....
Pek birsey yiyemiyorum benden gidiyor surekli endiselenmiyorum desem yalan olur....
Birde bu aralar asiri yoruluyorum...
Odadan diger odaya gectigimde bile nefes nefese kaliyorum hepsini anlatacagim...
Ve en onemlisi bulanti hapi Yazdirabilmek...
Belki biraz olsun yatistirir...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…