Bişey olmaz canım poşetlerin ağzı kapalı olacak nasılsakozlar simdi biz bu aksam kurabiyelerin seker hamurlarini yapalim diyoz pazar gunu yapcaz dogumgununu olur di mi posetlicez oyle durcak dolaba koymamiza gerek var mi ilk defa yapiyorum onun icin bilemedim
Kizlar masallah masallah diyorum Eceye bir yas sihirli degneyi deydi galiba sanki son gunlerde biraz daha iyi kendi haline oyalaniyor bir sure ben yemek yaparken etrafi kesfediyor oynuyor gecelri de fena sayilmaz olaganustu bir dirum olmadikca bir ya da iki kez uyanip emiyor sukur bigunleri gorduk darisi zorluk ceken arkadaslara
kozlar simdi biz bu aksam kurabiyelerin seker hamurlarini yapalim diyoz pazar gunu yapcaz dogumgununu olur di mi posetlicez oyle durcak dolaba koymamiza gerek var mi ilk defa yapiyorum onun icin bilemedim
Sagol canim kizim bu topigin en sisko kizi oldugundan basida ondanmi buyuk ki diye dusnmeye baslamistimBen de 41 kere masallah diyorum canm eceye.emre de oyle 5. Dis ciktiktan sonra rahata erdik ve o cok bekledgm degnek bize de ugradi sonunda:)uykusu bayagidir duzene girmisti zaten.evde de kendi kendine oynuyo yemek yaparken mutfagi karistiryo o da:)umarim bugunku asi huyunu degistirmez
Bisey olmaz canm dolaba koana gerek yok.posetle dursun bi kosede.emrenin dogumgununden artanlar hala posetli duruyo:)
M mutube emrenin de bas cevresi 47.5 cm canm bugn olctuler
A Apriori aksama kadar sabret esin gelince sutla azadi ona zaten yarn haftasonu sen de azck kafa dinle.bazen benm de kacip gidesm geliyo valla o kadr bunaliyorm ama bu aralar iyi sukur darisi basina
canım bişey olmuyo ama havalarda sıcak o yüzden şeker hamuru eriyip şekli bozulabiliyo. Buzdolabınada koymamak lazımmış. Serin bi yerde beklemesi gerekiyomuşkozlar simdi biz bu aksam kurabiyelerin seker hamurlarini yapalim diyoz pazar gunu yapcaz dogumgununu olur di mi posetlicez oyle durcak dolaba koymamiza gerek var mi ilk defa yapiyorum onun icin bilemedim
o sihirli değnek bize tam tersiyle dokundu galiba. Gündüz 2 kez en az 1 er saat uyuyan çocuk gitti. Biraz önce daha ilk defa uyudu bu gün. 5 dk durmadı yerinde ne kol kaldı ne bacak. Yemek falanda yapamadım. Aldım çikolatayı elime ekmek banıp onu yiyorum. Ev savaş alanı gibi. Oyalıcam diye ne varsa döktüm. Sabah yıkadığım çanaşırlar hala makinada bekliyo asmaya bilr vakit bulamadım.Kizlar masallah masallah diyorum Eceye bir yas sihirli degneyi deydi galiba sanki son gunlerde biraz daha iyi kendi haline oyalaniyor bir sure ben yemek yaparken etrafi kesfediyor oynuyor gecelri de fena sayilmaz olaganustu bir dirum olmadikca bir ya da iki kez uyanip emiyor sukur bigunleri gorduk darisi zorluk ceken arkadaslara
şuan bende ağlıyorum. Bu gün o kadar iyi anladım ki siziAzad sustu ben oturup ağlıyorum şu an. Yolda bi başladı ağlamaya eşim ayağım dolaştı atucakrım puseti bi kenara gelecektim artık o derece. Zaten sabaha kadar parça parça toplasan ancak bi saat yyumuşundur. Ya bu ne evde durur ne dışarda durur ne kucakta durur ne uyur ne yer... Anne oldum ama ben bu çocuktan bi halt anlamadım. Yarın doğumgünü kutlayacaktık ama artık içinden gelmiyor ya vazgeçicem galiba.
İnsallah canim sagol gercekten artik biraz sakinlige ihtiyacim varmaşallah hep böyle devam etsin Ececiğim de annesi nefes aşsın biraz
Emreye de masallah hep boule devam ederler insallahBen de 41 kere masallah diyorum canm eceye.emre de oyle 5. Dis ciktiktan sonra rahata erdik ve o cok bekledgm degnek bize de ugradi sonunda:)uykusu bayagidir duzene girmisti zaten.evde de kendi kendine oynuyo yemek yaparken mutfagi karistiryo o da:)umarim bugunku asi huyunu degistirmez
Bisey olmaz canm dolaba koana gerek yok.posetle dursun bi kosede.emrenin dogumgununden artanlar hala posetli duruydur
M mutube emrenin de bas cevresi 47.5 cm canm bugn olctuler
A Apriori aksama kadar sabret esin gelince sutla azadi ona zaten yarn haftasonu sen de azck kafa dinle.bazen benm de kacip gidesm geliyo valla o kadr bunaliyorm ama bu aralar iyi sukur darisi basina
biliyorum canim cok zor benim aglamadigim gun yok gibiydi umarim butun bebeklerimiz artik duzene girero sihirli değnek bize tam tersiyle dokundu galiba. Gündüz 2 kez en az 1 er saat uyuyan çocuk gitti. Biraz önce daha ilk defa uyudu bu gün. 5 dk durmadı yerinde ne kol kaldı ne bacak. Yemek falanda yapamadım. Aldım çikolatayı elime ekmek banıp onu yiyorum. Ev savaş alanı gibi. Oyalıcam diye ne varsa döktüm. Sabah yıkadığım çanaşırlar hala makinada bekliyo asmaya bilr vakit bulamadım.
şuan bende ağlıyorum. Bu gün o kadar iyi anladım ki sizi
Ama kutla canım zaten yanında eşinde olacak idare edersiniz. Ama bu gün bi daha gelmez
Gecmis olsun bol bol ada cayi ic canim. Bizde biraz ates olmustuYa bu havalar mahvetti bizi yine grip oldum bi taraftanda faranjit kizima bulasmadan atlatitim inşallah ya keske kendi yataginda yatsada bende yatabilsembu arada asi yaptiranlar ateş oldumu bebislerinizde
Canim insallah biraz dinlenmissindir malesef bazen insan cok sinitleniyor haklisin ama dogum gunu kararindan vazgecme o kadar heveslendin hazirlik yaptin aglamalar huysuzluklar hepsi bitecek bir gun sadece resimler ani olarak kalacakAzad sustu ben oturup ağlıyorum şu an. Yolda bi başladı ağlamaya eşim ayağım dolaştı atucakrım puseti bi kenara gelecektim artık o derece. Zaten sabaha kadar parça parça toplasan ancak bi saat yyumuşundur. Ya bu ne evde durur ne dışarda durur ne kucakta durur ne uyur ne yer... Anne oldum ama ben bu çocuktan bi halt anlamadım. Yarın doğumgünü kutlayacaktık ama artık içinden gelmiyor ya vazgeçicem galiba.
Azad sustu ben oturup ağlıyorum şu an. Yolda bi başladı ağlamaya eşim ayağım dolaştı atucakrım puseti bi kenara gelecektim artık o derece. Zaten sabaha kadar parça parça toplasan ancak bi saat yyumuşundur. Ya bu ne evde durur ne dışarda durur ne kucakta durur ne uyur ne yer... Anne oldum ama ben bu çocuktan bi halt anlamadım. Yarın doğumgünü kutlayacaktık ama artık içinden gelmiyor ya vazgeçicem galiba.
Simdi birde beni dinleyin kızlar,sanırım birçoğumuz aynı durumdayız. 3 gündür hastayım. ne kucakta duruyo ne uyuyo ne oynuyo. dün oturdum ağladım. eşim ödev yetiştiricem diye hiç birşeye yardım etmiyo. bugün nöbetçi. dün iki buçuktu zar zor uyuttum. gece kaç kere kalktı bilmiyorum. ben de o kadar mutsuzum. artık dayanamıyorum. çocuk büyütmek ne kadar zor. artık dayanamıyorum.ankarada hava berbat dışarı çıkamıyoruz. artık bizim bebeklerimiz de uyusun kendi kendine oynasın
Simdi birde beni dinleyin kızlar,
Bu anlattiginiz modelin aynısı bende de var bu kismi uzun uzun yazmak istemiyorum arti bir de bel fitigindan çekiyorum ama onu da geciyorum ve geliyorum kızıma. Biliyorsunuz 4,5 yaşında yaramaz mi yaramaz bir kizim var. Gecen sene yazın oglan zatürre gecirdi onunla ilgilenmekten kizima vakit ayiramamistim halamiz yillik izine gelmisti iki kucuk cocuguyla anlasamiyorlardi bizimkiyle sagolsun halamizdan cektigimizi dusmanimizdan cekmemistik cok şükür bitti gitti o gunler bir daha gelmez insallah seneye (yani bu yaz) oglan buyur rahat ederim diye düşünüyordum ama yanilmisim.
Kayinvalideyle altli ustlu oturmanin bedelini cocugumla oduyorum. Dogdugundan beri cocukla ilgili herseyin icindeydi herseyine karıştı buyudukce dogruyu yanlisi ogretirken durmasi gereken yeri anlatirken hep muhalefet oldu karisma dedi birsey olmaz dedi cocuktur dedi hiraya kimse karisamaz dedi simdi 4.5 yasinda ve basedemiyoruz. Sabahtan aksama kadar ac susuz sokakta kostursa acıktım demeyi bilmiyor içeriye gelmeyi bilmiyor cocuklarla anlasamiyor devamli agliyor sorun çıkarıyor defalarca sesleniyorum sesimi duymasina ragmen efendim demiyor. Cok doluyum kizlar gecenlerde zorla iceri aldim kvyi gorunce aglamaya basladi ama ne aglama biliyorya babaannesi destek olacak neyse babaanneyi kibarca yukari gonderdim kapidan, o gidince kiz daha cok agladi bende kriz gecirdim resmen bagirdim cagirdim elim ayagim tutmuyordu. Sonra iki gun surat yapti kvcigim sagolsun.
Bir akil verin bana kizlar lutfen cektigim streste kimin ne dediginde degilim onun sokaklarda asagida yukarida perisan olmasina üzülüyorum.
En iyisi uzaklaşmak sanırım. Eskilere laf anlatmak çok zorCok uzun yazmışım kizlar kusura bakmayın cok dolmusum. Hic birseye tahammulum kalmadi cok cabuk sinirleniyorum disavuran bir insanda degilim kendi kendimi yiyip bitiriyorum sabrimin kalmadigi yerde cocuklara bagiriyorum. Esime mesaj attim az once cevap yazmadi bende buraya döküldüm. Cozum ariyorum ne yapsamda bir duzen oturtsam diye. Imkanim olsa bugun cikarim bu evden. Evimi cok seviyorum kvyle de kisisel olarak problemli degilim ama cocuklar büyüdükçe hic cekilmez oluyorlar
Canim oncelikle Allah yardimcin olsun zor bir durum cocuklarla ugrasmak bir yana bir de kv ile ugrasmak cok sabir isteyen bir durum ben buyuk oglum bir yasina gelene kadar kv ile oturdum cok zordu herseye karisiyordu cocuga ne yaparsam elestirip onune gelene sikayet ediyordu dun geldiler bana kv ler kizlari falan kizima meyve yediriyordum mama sandalyesinde cocuk yedigi halde basima dikildi neden veriyorsun emiyor cocuk yemek vermene gerek yok cocuk daha gecen gun hasta oldu yemek yizunden hasta olmus guya ben alcam oradan cocugu dedi anne gecip otururmusun bir yere karisma sen dedim tamam dedi gitti oturdu en sonunda bunu istedi cocuklarin odasini ayirdim nedrn ayirmisim korkarlarmis herseye karisti yakin olsam bem de cok sorun yasardim en guzeli uzak olmak insallah bir gun imkaniniz olur ve tasinirsiniz ama gerekli mesafeyi koy canim esin konusabilir bence annesiyle oglunu daha dikkate alirSimdi birde beni dinleyin kızlar,
Bu anlattiginiz modelin aynısı bende de var bu kismi uzun uzun yazmak istemiyorum arti bir de bel fitigindan çekiyorum ama onu da geciyorum ve geliyorum kızıma. Biliyorsunuz 4,5 yaşında yaramaz mi yaramaz bir kizim var. Gecen sene yazın oglan zatürre gecirdi onunla ilgilenmekten kizima vakit ayiramamistim halamiz yillik izine gelmisti iki kucuk cocuguyla anlasamiyorlardi bizimkiyle sagolsun halamizdan cektigimizi dusmanimizdan cekmemistik cok şükür bitti gitti o gunler bir daha gelmez insallah seneye (yani bu yaz) oglan buyur rahat ederim diye düşünüyordum ama yanilmisim.
Kayinvalideyle altli ustlu oturmanin bedelini cocugumla oduyorum. Dogdugundan beri cocukla ilgili herseyin icindeydi herseyine karıştı buyudukce dogruyu yanlisi ogretirken durmasi gereken yeri anlatirken hep muhalefet oldu karisma dedi birsey olmaz dedi cocuktur dedi hiraya kimse karisamaz dedi simdi 4.5 yasinda ve basedemiyoruz. Sabahtan aksama kadar ac susuz sokakta kostursa acıktım demeyi bilmiyor içeriye gelmeyi bilmiyor cocuklarla anlasamiyor devamli agliyor sorun çıkarıyor defalarca sesleniyorum sesimi duymasina ragmen efendim demiyor. Cok doluyum kizlar gecenlerde zorla iceri aldim kvyi gorunce aglamaya basladi ama ne aglama biliyorya babaannesi destek olacak neyse babaanneyi kibarca yukari gonderdim kapidan, o gidince kiz daha cok agladi bende kriz gecirdim resmen bagirdim cagirdim elim ayagim tutmuyordu. Sonra iki gun surat yapti kvcigim sagolsun.
Bir akil verin bana kizlar lutfen cektigim streste kimin ne dediginde degilim onun sokaklarda asagida yukarida perisan olmasina üzülüyorum.
seni anlıyorum o duyguyu çok iyi yaşıyorum,ama gerçekten sonradan yapmadıklarına ve kızıp hayata küstüğüne üzülüyor insan,ben hala toparlanamadım oğlumdan da umudum yok şu anki felsefem Allah bunu vermiş bana bakmak zorundayım,,hiç böyle hayal etmemiştim oysa,Azad sustu ben oturup ağlıyorum şu an. Yolda bi başladı ağlamaya eşim ayağım dolaştı atucakrım puseti bi kenara gelecektim artık o derece. Zaten sabaha kadar parça parça toplasan ancak bi saat yyumuşundur. Ya bu ne evde durur ne dışarda durur ne kucakta durur ne uyur ne yer... Anne oldum ama ben bu çocuktan bi halt anlamadım. Yarın doğumgünü kutlayacaktık ama artık içinden gelmiyor ya vazgeçicem galiba.
üzüldüm . sanırım ben yapamazdım.taşınabilseniz kendi düzenini kurardın.ben anneme gidince çok rahatım. ama annemin çok bilmiş komşuları yüzünden gitmek istemiyorum. oğluma çikolata kaymaklı bisküvi cips yedirmeye çalışıpşar çay içirmeye çalışıolar. kolundan bacağından mıncıklıyarak seviyolar. küçücük çocuklarının kucağına vermeye çalışıolar. çok pinpirikliymişim şöyleymişim böyleymişim. bi gün dayanamadım çok biliyosanız kendiniz yapın bi çocuk istediğiniz gibi ydtiştirin karışmayın bu benim çocuğum dedim. şimdi eşim on günlüğüne kendi memleketine bırakıp gelecek kara kara düşünüyorum. beniö kv kendi bildiğini okur.senin yerinde olsam tımarhaneyi boylardım. Allah kolaylık versinSimdi birde beni dinleyin kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?