2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
of ya hayat çok çok zor,anne olmak daha da zor,çok yorgun ve depresifim inan,Allah güzel günler göstersin hepimize

inşallah iyi çıkar sonuçları. benim oğlumun da boyu ve kilosu aynı iki aydır. ama çok hareketlendi ve diş çıkarma döneminde diye üstünde durmadım. bu ayda almazsa ben de tahlil istiycem

bu aylarda almıyorlar zaten ona üzülme önemli olan sağlıklı olması ,hareketten zayıf çocukla hastalıktan süzülüp zayıflamış olan çocuk farklı görünüyor inan,Allah sağlık sorunu vermesin,aren e ve tüm bebeklere uzun ve sağlık dolu ömür ve annelerine takat güç versin rabbim

Klimadan olmuştu dimi öyle hatırlıyorum da. Bende kv yakın oturuyorum ama hiçbişeye karışmasına müsade etmiyorum. En basit şeylerde bile. Geçen aren düştü kv hemen panik yaptı arende doğal olarak yalandan ağladı. Bende kv dönüp sen panik yaptıgın için ağlıyo hiç panik yapma dedim. Bozuldu ama bu mesefeyi korumak zorundayım. Az öncede doktoru sormak için aradı bende durumu özetledim direk söyledigi şey sebze yediriyorsun ondan mı kilo almıyor acaba. Şaka gibi sebzeyide etsiz asla yedirmem. Tersledim yine. Çocugun terbiyesini ne olursa olsun anne baba vermelidir diye düşünüyorum. Dışardan edilen müdahaleyi çok yanlış buluyorum. Yerinde olsam hoşlanmadığım şeyleri dile getiririm yada imkanın varsa taşın derim.

Aminn. Hastalıklı bi görüntüsü yok yani en azından resimlerini görüyorsunuz hiç öyle durmuyo. Bünye meselesi diye düşünüyorum kuzenleri de öyle. Dedigim gibi sonuçları güzel çıksında başka bişey istemiyorum.

İnsallah birsey cikmaz canim benim kizimda kilo almamisti dra gittigimizde boyu 3 cm uzamis o yuzden ve hareketli oldugu icin bu sefer onemsemiyorum ama bir daha ki kontrolde de kilo almamis olursa idrar tahlili yaptiririz dediidrar yolu enfeksiyonu da kilo aldirmaz dedi

günaydınlar.. hayırlı cumalar... bizimde bugün 1 yaşımız var... hafta sonu kutlayacakların şimdiden doğum günleri kutlu olsun...
canım nice güzel Yaşları olsun kuzunun iyiki doğmuş

Canım tavsiyen için sağol o kadar dayanırmıyım bilmiyorum ama dünkü kusmadan sonra ek Gıdaya ara verdim yine sadece emzirdim bgn ve inan başka bişi aramadı Ben tükendim bu yeme işlerinden

Kizlar fotokitap diye bisey varms babalar gunu icin yaptirmayi dusundm nasl fikir sizce?su dugun fotolarndan falan yapiliyo ya bu daha sade bisey olck
Bence güzel canım eşim bana fotoyla ilgili hediye almasa bende düşünebilirdim bende keçeyle kızımla baba Tişört yapıp öyle karşılayalım onu diyorum

Inşallh sorunsuz yer geçip gitmiştir alerji
Ya bu havalar mahvetti bizi yine grip oldum bi taraftanda faranjit kizima bulasmadan atlatitim inşallah ya keske kendi yataginda yatsada bende yatabilsem bu arada asi yaptiranlar ateş oldumu bebislerinizde
Çok geçmiş olsun canım inşallh bulaştırmadan atlatırsınız

Şu ana kadar fikrinin değiştiğini düşünüyorum sen ne hallerini atlattın yarın daa sakin daha güzel bir gün olsun inşallah

Biz de asidan geldk teyzeler 10 230 gr ve 82 cm olmus pasamasi yapilirken cok agladi ama demir ve deviti kestik ates yapabilir surup verebilirsn dedi
Oh maşallah emreciğe

Inşallh sonuçlar temiz çıkar canım sağlık olsunda kilo hiç Önemli değil gerçekten

Canim iyi yapmissin yemek vermekte israr etmemekle demek ki Mira ya sutun yetiyor cok sukur insallah duzelecek Mira kiz bunu butun kalbimle diliyorum yipratma kendini canim

yaaa cok moralim bozuldu oturup aglicam simdi kurabiyelerim tam bir fiyasko oldu beceremedim zaten kurabiyeler sekli kayik oldu duzelttik o kadar ama seker hamurlari egreti durdu ustunde cok heveslenmistim tutmasam kendimo aglicam yani

of ya hayat çok çok zor,anne olmak daha da zor,çok yorgun ve depresifim inan,Allah güzel günler göstersin hepimize

Sabahtan beri birilerine derdimi anlatmaya calisiyorum ama cevap alamiyorum anneme de anlatmak istemedim onun derdi ona yetiyor zaten. O kadar gergindim ki biraz once oturup agladim yine rahatlayamadim ta ki yazdiklarinizi okuyana kadar. Birilerinin insani dinlemesi anlamasi destek olmasi ne kadar güzel. Cok tesekkur ediyorum hepinize.
Su anda ayrilma durumumuz soz konusu degil ama bu yil olmazsa iki yil sonra iki yil olmazsa 5 yil sonra ev alip cikacagim Allahin izniyle. Yoksa kafayi yiyecegim esime de soyledim bu aksam. Benim sorunum kvden cikti artik o 5 yilda yapti yapacagini, kayin babam ve kaynim mudahale etmemesi gerektigini soyluyor devamli ama bos cok belli etmeden bildigini yapiyor yine,kizimla bas edemiyorum artik onlarin bir ust katta olmasi butun duzeni alt ust ediyor. Bu aksam babasinin yanindan geldi yukari cikmak istedi izin vermedim aglamaya başladı sesine kardesi uyandi kostum kardesini sallamaya o da bu durumdan yararlanip yukari kacti. Kardesini uyuttum ciktim kv madem beni dinlemiyor benden ocuymusum gibi kaciyor verecegim bezini kiyafetlerini vs. yukarda kalsin sen ilgilen bu sekilde olmuyor dedim asagi indim aradan on dk gecmedi baktim bucur cadi zile basiyor. E tabi kvnin isine gelmedi cocugun sorumlulugunu almak o sadece uzaktan karisma cocuga demesini bilir. Bu arada zile bastigi icin oglum yine uyandi yine uyuttum aradan yarim saat gecmedi bir daha agladi (yarinin pazarligini yapiyor babaannesi icin) oglan yine mizirdandi... Yani anlatilmaz yasanir. Yazarken bile sinirlerim zipladi. Ne diyeyim Allah kazadan beladan esirgesin yavrumu. Sabretmekten baska carem yok. Insallah hayirlisiyla en kisa zamanda kendi evimde kendi duzenimi kurarim

@kmltm canım o fotokitaptan eşim yaptırmış bana annelet gününde benim çok hoşuma gitmişti bence gayet güzel bi hediye

11 haziran eşimin doğumgünüydü bende ekteki resmi yaptırdım instagramdan birine resim yolluyosun bi de bi hikaye anlatmanı istiyo istersen gerçek resimlerr benzetiyo yada bizimki gibi karikatürize ederek çiziyo eşim çok beğendi hiç tahmin etmezdim böyle bişey dedi hatta bende çok beğendim tabi

Eklentiler

• image.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 89
Yazını okuyunca korktum desem yeridir çünkü yrni kv ile altli üstlü taşındım gerçi benimki ben betüle kızıpta kp gilan bişey derse karışma birinden çekinip sözünü dinlemesini bilsin dedi geçen gün inşallah böyle devam eder
Kızın 4,5 yaşındaymış kreşe yollasan acaba hem öğretmeniyle anlaşıp annelerin sözü dinlenir gibilerinden çocuğa işlese kreşlerde genelde yeme içme düzenleri de oluşuyo bilemedimki allah yardımcın olsun canım ya

Selam kizlar biraz uzak kaldim kizim cok hareketli bide elime teli aldigim an cildiriyo bu arada dogum gunu arkadadlar dogum gununuz kutlu nice guzel yaslari olsun bebislerin biz artik iki gundur iyice yuruyoruz 10 15 gun once adimlamisti bi iki adim bi iki adim seklindeydi iki gundur show yapiyo resmen kizim biraz olsun rahat oluyomus yuruyunce cidden yine arada dusmeler de.oluyo bizden boyle firsat buldukca yazmaya calisacam sevgiler iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…