• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
menenjit asisini onumuzdeki ay olucaz bizde doktor kontrol yapcak hem acilde vurdururuz dedi eczaneden alirsin

bizde bugun kendk doktorumuza kontrole gittik obur doktor bricanly vermisti onu biraktirdi ventolin peditus basladik antibiyotik devam biraz toparlamis ama cumartesi tekrar goreyim dedi bakalim bidaha gitcez kontrole usutme terletme ceryanda kalmasin teri kurumasin dedi nasil basarcam acaba cocuk oturdugu yerde terliyo bi de hastami ettin cocugu diyo :) öykü de opucuk atmadi giderken nankor diyo :)
Geçmiş olsun öykü hanima :)
Bu sıcakta izmirde nasıl terletmiyim deseydin ya :)

Kizlar kotu haber aldm şimdi dedem vefat etmiş 105 yasindaydi hcbisey yeniyodu mamayla besliyordu annemler bide cay kasigiyla su veriyolardi agzina. Zayifliktan kemikleri batiyodu elini tutsan agliyodu aciyo diye. Yengem üzülme diyo kurtuldu. Tuhafima gitti böyle demesi ben nefes alan her canliya uzulurm nasıl üzülmez insan. Bz yola ckiyoruz bir saat snra edirneye gdicez cenaze için. Hirada uyuyo nasıl gdicez blmiyorm uykusu bölünmez inşallah
başın Sağolsun canım elbet üzülürsün ama en azından acı çekmekten kurtulduğu için kendini teselli edebilirsin umarım yolculuğunuzda sıkıntısız olur

bizde bugun kendk doktorumuza kontrole gittik obur doktor bricanly vermisti onu biraktirdi ventolin peditus basladik antibiyotik devam biraz toparlamis ama cumartesi tekrar goreyim dedi bakalim bidaha gitcez kontrole usutme terletme ceryanda kalmasin teri kurumasin dedi nasil basarcam acaba cocuk oturdugu yerde terliyo bi de hastami ettin cocugu diyo :) öykü de opucuk atmadi giderken nankor diyo :)
Geçmiş olsun kuzuma inşallah çabuk toparlar kendi doktoruna görünmeden rahat edemiyo insan ii yapmışsın

Bacaklarımın inanılmaz ağrıyo normalde yağmur yağacağı zamn böyle olur ya da reglim yaklaştığında olurdu eskiden yağmur Havası olmadığına göre regl mi Olacağım acaba ki artık olsam diyorum yahu

Kizlar biz biraZdan bunekibunekiyle bulusuyoruz ailelerimizin yazligi birbirine cok yakin cikti ikimzde ordayiz brzdn goruscez
Ne güzel inrendim size:) istanbul kavrulurken hem sayfiyede olmak hem haziran anneleriyle görüşmek ...süper valla:) keşke görüşsek bizde ( geçen görüşmeye katılamamıştım tabii içimde kaldı:(

Geçmiş olsun öykü hanima :)
Bu sıcakta izmirde nasıl terletmiyim deseydin ya :)
anca konusuyo iste bi de erkek ya ondan bilmiyoviste hastaneden ciktik sicak metroya bindik buz gibi oyunla falan battaniyevortmeye calistik annemle ama zilli aliyo atiyo istemiyo

başın Sağolsun canım elbet üzülürsün ama en azından acı çekmekten kurtulduğu için kendini teselli edebilirsin umarım yolculuğunuzda sıkıntısız olur

Geçmiş olsun kuzuma inşallah çabuk toparlar kendi doktoruna görünmeden rahat edemiyo insan ii yapmışsın
aynen adam aciklama yapiyo bi de soyle boyle oburu ilac yazdi yolladi

Tam 4 hafta oldu yoksa 3 müydü blmiyorum zaman kavramımda bitti artık. Gökçeye sadece pütürlü şeyler yedirdim. Artık öğürtüleri azaldı. Daha az kusuyo hatta bazen hiç kusmuyo. Ama ben çok sıkıldım artık 2 saatten aşağı süren yemek faslımız yok. Ağzında dakikalarca çevirip çevirip duruyo. O da sıkılıyo bende sıkılıyorum. Hele bi iki gündür pek iştahıda yok. Resmen işkenceye döndü.
Pes ediyorum artık daha fazla böyle dayanamıcam. Varsın bi kaç ay sonra öğrensin. Bi öğün bitmeden diğer öğünün vakti geliyo zaten. Düzen falan kalmadı yoruldum artık.
nasıl yani blendra geri mi döneceksin ? Ben çok yoruldum pütürlüye alıştırmaktan. Sabah yeminediyorum nokta kadar yumurtanın beyazı ağzına geldi diye yedigi bütün kahvaltıyı kustu. Öğlen ekmek geldi diye kustu. Yok ben yapamıyorum haftalarca uğraştım ama en ufak bi ilerleme yok. Geçen bi bayanla konuştuk çocuğu 5 yaşındaymış ve hala taneli yemiyormuş. En son çocuğu tehdit etmiş eğer bidaha kusarsan kustuğunu yiyeceksin diye. Çocuk tamam anne yicem yeterki onu yedirme demiş. Ondan sonra bi başladı yemeye dedi. Resmen işlerine geliyor.
Menenjit aşısını yaptırmayan var mı ?
Ben henüz yaptırmadım. Dr çok sıcak bakmadı bende çok kararsızım.
Kizlar biz biraZdan bunekibunekiyle bulusuyoruz ailelerimizin yazligi birbirine cok yakin cikti ikimzde ordayiz brzdn goruscez
Çok slm söyle :) yine hep beraber ayarlasak ya ne güzel olur.
Kizlar kotu haber aldm şimdi dedem vefat etmiş 105 yasindaydi hcbisey yeniyodu mamayla besliyordu annemler bide cay kasigiyla su veriyolardi agzina. Zayifliktan kemikleri batiyodu elini tutsan agliyodu aciyo diye. Yengem üzülme diyo kurtuldu. Tuhafima gitti böyle demesi ben nefes alan her canliya uzulurm nasıl üzülmez insan. Bz yola ckiyoruz bir saat snra edirneye gdicez cenaze için. Hirada uyuyo nasıl gdicez blmiyorm uykusu bölünmez inşallah
Başınız sağolsn. Mekanı cennet olur inş. Bende yengene katılıyorum daha fazla acı çekmedi. Benim üçüz yeğenlerimden biri çok hastaydı ilk yaş doğumgününe 2 gün kala vefat etti. O zaman herkes yengenin dedigi gibi demişti. Şimdi daha iyi anlıyorum.

@yaz yagmuru miranın bacağını mama sandalyesine sıkıştırdım hızlı çektim sanırım baya kızardı çok ağladı umarım Morarmaz gecen eceye olmuştu ya o geldi aklıma oysa her zamn kullandığımız şey :KK43:
Canim gecmis olsun ya kotu olmus Ecenin bacagi morarmisti biraz iz kalmisti yeni gecti olabiliyor iste:(
basiniz sagolsun canim yasli olmak yatalak olmak cok zor benim annanem suban oyle icimiz aciyor birsey yapamiyoruz bagirsak ameliyati olmustu iki sene once torbasi var kasigindan bagirsaktan oraya geliyor tuvaleti gecen dusmus kalca kemigi kirilmis ameliyat oldu ayni anda bagirsak dugumlenmesi oldu bir daha ameliyat oldu birsey yemiyor cok zayifladi dayimda kaliyor bakicisi var annemler sirayla gidiyor en sevdigi seyleri yapiyorlar yemiyor uzuluyoruz durumuna:(

Kizlar sahile gityik bu aksam Ece cimlerde alip basini gidiyor kosuyor cocuk kafesten cikmis kus gibiydi resmen ben kostum bir sure pesinden sonra esime dedim gitti biraz pesine geldi yok ben ugrasamam elimide tutmuyor cok yoruldu dedi e ben ne yapayim ben insan degilmiyim dedim buyuk oglum biraz gezdirdi ay pert etti bizi resmen cocugun yaptigi normalde bizz de enerji kalmamis videoya cektim ama karanlik cikmis bir de kardesimlerle gittik kardesimin kocasi da benim gibi cocugun pesinden kostu esimle kardesimde cekirdek yedi boyle bencillik var mi ya :KK62:

A apriori11 canim azadi emzirerek uyuttugunu gece hep kalkip emdigini soylemistin yanlis hatırlamıyorsam simdi emmeden nasil uyuyor canim
Ben de anlamadım canım ki ben azadı 20 yaşına kadar emirecepimi düşünüyordum hep. Belki sıcaklardan sütüm sıcak geldiği için sevmedi bıraktı beni öyle düşünüyorum. Çünkü dolaptan çıkarıp verdiğim inek sütünü 200 cc içiyor. Ben sıcaklardan dolayı bıraktığını düşünüyorum.

@yaz yagmuru miranın bacağını mama sandalyesine sıkıştırdım hızlı çektim sanırım baya kızardı çok ağladı umarım Morarmaz gecen eceye olmuştu ya o geldi aklıma oysa her zamn kullandığımız şey :KK43:
Geçmiş olsun canım

Başın sağolsun ama üzüntüyle niyet sorgulama bence acını paylaşıyordur o da
Geçmiş olsun

Bacaklarımın inanılmaz ağrıyo normalde yağmur yağacağı zamn böyle olur ya da reglim yaklaştığında olurdu eskiden yağmur Havası olmadığına göre regl mi Olacağım acaba ki artık olsam diyorum yahu
Bi regl ol sen de yahu :D

Q

Allah rahmet eylesin canim basiniz sagolsun.yengen kotu niyetle dememistir bizde de bu durumlarda kurtuldu derler

@nisaelifim benmki arcelik 2395 modeli memnunum cok da kucuk degil.butn beyaz esyalarm arcelik hic de sorun cikmadi

@Akaibu asi konusnda bizm de da gerek yok aslinda demsti.burda suriyeliler cok fazla bulasirsa falan diye yaptirmak istedgmi soyledm tamam dedi.2009 dan beri gorulmemis.rotayi yaptrmdm ama cok yan etkisi varms.yazdklarni okuynca kararsz kaldm ama bu suriyeliler korkltuyo beni

Tahliller temiz çıktı çok şükür ama @Kedim inde dediği gibi el ayak ağız hastalığı olmuş gökçe. Onun için ilaç yazdı.

Gökçe ilk defa 3-4 adım attı biraz evel ama şimdi korkuyor atmiyor :)
çok geçmiş olsun kuzuya. oğlum da bugün hiç kendi başına yürümedi yarın biraz deniycem

Ay kizlar gece degil kabus resmen hava o kadar sicak ki elektrikler kesik nefes alinmiyor ter icinde kaldik kizim sicaktan uyumuyor aglayarak kalkiyor surekli oda oda geziyoruz salona yer yatagi yaptim yattim kizimla ayagimda su an uyur insallah trafo mu patladi ne olduysa elektrikler gelecek gibi degil

Başınız sağolsun. Allah sizkere sağlıklı ve uzun ömürler versin.

Ay kizlar gece degil kabus resmen hava o kadar sicak ki elektrikler kesik nefes alinmiyor ter icinde kaldik kizim sicaktan uyumuyor aglayarak kalkiyor surekli oda oda geziyoruz salona yer yatagi yaptim yattim kizimla ayagimda su an uyur insallah trafo mu patladi ne olduysa elektrikler gelecek gibi degil
Ya su yok ya elektrik öok sinir bozucu bir durum. Zaten havalar sıcak. Allah yardımcınız olsun canım. Nemli havaya hiç tahsmmülüm yok. Ankarayı bu yüzden seviyorum sıcak ama ndm yok en azından

Canim gecmis olsun ya kotu olmus Ecenin bacagi morarmisti biraz iz kalmisti yeni gecti olabiliyor iste:KK43:
basiniz sagolsun canim yasli olmak yatalak olmak cok zor benim annanem suban oyle icimiz aciyor birsey yapamiyoruz bagirsak ameliyati olmustu iki sene once torbasi var kasigindan bagirsaktan oraya geliyor tuvaleti gecen dusmus kalca kemigi kirilmis ameliyat oldu ayni anda bagirsak dugumlenmesi oldu bir daha ameliyat oldu birsey yemiyor cok zayifladi dayimda kaliyor bakicisi var annemler sirayla gidiyor en sevdigi seyleri yapiyorlar yemiyor uzuluyoruz durumuna:KK43:
Teşekkürler canım baktım şimdi küçük bi moralıklık olacak gibi
Ben de anlamadım canım ki ben azadı 20 yaşına kadar emirecepimi düşünüyordum hep. Belki sıcaklardan sütüm sıcak geldiği için sevmedi bıraktı beni öyle düşünüyorum. Çünkü dolaptan çıkarıp verdiğim inek sütünü 200 cc içiyor. Ben sıcaklardan dolayı bıraktığını düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım

Başın sağolsun ama üzüntüyle niyet sorgulama bence acını paylaşıyordur o da

Geçmiş olsun

Bi regl ol sen de yahu :KK70:
Sağol canım valla regl Olmayı isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi cuma günü randevum vardı doktor izne çıkıyormuş haftaya kaldı bakalım

Ya bende klimayı gece moduna aldım ama yinede çarpar korkusuyla kapadım sağa dön sola dön doğru düzgün uyumadı mira tabi bende bu gece bende yer yatağı denicem

nasıl yani blendra geri mi döneceksin ? Ben çok yoruldum pütürlüye alıştırmaktan. Sabah yeminediyorum nokta kadar yumurtanın beyazı ağzına geldi diye yedigi bütün kahvaltıyı kustu. Öğlen ekmek geldi diye kustu. Yok ben yapamıyorum haftalarca uğraştım ama en ufak bi ilerleme yok. Geçen bi bayanla konuştuk çocuğu 5 yaşındaymış ve hala taneli yemiyormuş. En son çocuğu tehdit etmiş eğer bidaha kusarsan kustuğunu yiyeceksin diye. Çocuk tamam anne yicem yeterki onu yedirme demiş. Ondan sonra bi başladı yemeye dedi. Resmen işlerine geliyor.

Ben henüz yaptırmadım. Dr çok sıcak bakmadı bende çok kararsızım.

Çok slm söyle :) yine hep beraber ayarlasak ya ne güzel olur.

Başınız sağolsn. Mekanı cennet olur inş. Bende yengene katılıyorum daha fazla acı çekmedi. Benim üçüz yeğenlerimden biri çok hastaydı ilk yaş doğumgününe 2 gün kala vefat etti. O zaman herkes yengenin dedigi gibi demişti. Şimdi daha iyi anlıyorum.
Seninde basın sağolsun canım. Küçük ölümlere çok üzülürüm ben. Her ne kadar acı çekmekten Kurtulmuş olsada minik bedeni.

Back
X