Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeker koruyucu etki yapıyo canım. Eskiden buzdolabı yokken babannemlerde böyle yapar sonra onları poşete koyup toprağa gömerlermişKızlar rahmetli anneannem visneleri boyle saklardi ama.nasil yaptigini hic kimse hatirlamiyordu bugün intden buldum buzlukta yeri olmayanlar icinEki Görüntüle 1593527
Aaa bilmiyodum baska neler yapilabilirki böyleŞeker koruyucu etki yapıyo canım. Eskiden buzdolabı yokken babannemlerde böyle yapar sonra onları poşete koyup toprağa gömerlermiş
Hepimiz baya zor dönemlerden geçtik gerçekten. Ama çalışmak bana çok iyi gelmişti. Kerem Alp den ayrı kalmak çok zorlasa da acayip ozledigim için sürekli oyun oynama modunda oluyordum ve herşeye katlaniyordum. Şimdi yaz tatili ve daha çabuk sinirlendigimi farkediuorum. Kendimi tutuyorum sürekli içten içe sakinlestirmeye çalışıyorum. Sen dediğin gibi çok aktif bir yasamdan sonra eve bağlandığın için belki de daha çok zorlaniyorsun canım. Imkanin varken gitmek en iyisi tabiki. Inşallah kısa sürede herşey gönlünce olsun :)Sağolun kızlar inşallah faydası olur. Yani ilk başta ne gerek var herkes böyle falan dedim ama yok başa çıkamıyorum durumumla. Yani insanlar sevgililerinden ayrılırken bile terapiye gidiyorlar ki biz çok büyük birşey yaşadık. Tamam güzel ama doğum başlı başına bir travma hele ki benim gibi öncesinde çok aktif ve sosyal bir işi olan kadın için. Lohusalık kırk gün değilmiş onu anladım. Yaş da ilerledi tahammül azalıyor. Çalışmamak evde durmak koyuyor. Sinir çıkarmaya üçbeş insan var eteafımda resmen kırıp geçiriyorum. En çok da azada bağırdığım zaman kötü oluyorum. İnşallah toparlarım biraz
Çok hossun gerçekteneskiden asla diyodum ama şimdi sadece erken diyorum şartlar maddi olarak biraz daha olgunlaşırsa miranında iştahı açılırsa manda yuva yaparsa söğüt dalına olabilir![]()
Tahlillerin temiz çıkmasına sevindim canım, gözün aydın.ben de bu aralar sık sık duyuyorum el ayak ağız hastalığını , salgın var galiba geçmiş olsunTahliller temiz çıktı çok şükür amaKedim inde dediği gibi el ayak ağız hastalığı olmuş gökçe. Onun için ilaç yazdı.
Gökçe ilk defa 3-4 adım attı biraz evel ama şimdi korkuyor atmiyor :)
Başınız sağolsun canım. Ne kadar ölen kişi için iyi oldu diyebilsek de uzulmeden edemiyoruzKizlar kotu haber aldm şimdi dedem vefat etmiş 105 yasindaydi hcbisey yeniyodu mamayla besliyordu annemler bide cay kasigiyla su veriyolardi agzina. Zayifliktan kemikleri batiyodu elini tutsan agliyodu aciyo diye. Yengem üzülme diyo kurtuldu. Tuhafima gitti böyle demesi ben nefes alan her canliya uzulurm nasıl üzülmez insan. Bz yola ckiyoruz bir saat snra edirneye gdicez cenaze için. Hirada uyuyo nasıl gdicez blmiyorm uykusu bölünmez inşallah
Bu sıcakta acaba kendisini terletmemeyi basarabiliyormu diye sormak lazım :) Ama yine de eğlenceli bir doktora benziyor:)bizde bugun kendk doktorumuza kontrole gittik obur doktor bricanly vermisti onu biraktirdi ventolin peditus basladik antibiyotik devam biraz toparlamis ama cumartesi tekrar goreyim dedi bakalim bidaha gitcez kontrole usutme terletme ceryanda kalmasin teri kurumasin dedi nasil basarcam acaba cocuk oturdugu yerde terliyo bi de hastami ettin cocugu diyo :) öykü de opucuk atmadi giderken nankor diyo :)
Hepimiz senin regl olmanı bekler olduk farkında olmadan :) Hadi inşallah bu sefer olsun canımBacaklarımın inanılmaz ağrıyo normalde yağmur yağacağı zamn böyle olur ya da reglim yaklaştığında olurdu eskiden yağmur Havası olmadığına göre regl mi Olacağım acaba ki artık olsam diyorum yahu
Ben takip ediyorum etmeyen arkadaslara da takip etmelerini öneririm. Çok tatlı kendileri:))kızlar facebookda oyıncu anneyi takip ediyomusunuz bilmiyorum ama yararlı ve zararlı çizgi filmlerle ilgili bi makale paylaşmış bi bakın isterseniz
Aynen biz de de bu şekil durumlar mevcut canım :)Sekil a:)))
Bilmiyorum ki canım biz vişne ayıklıyoduk annemle o zaman anlatmıştı.Aaa bilmiyodum baska neler yapilabilirki böyle
Tutma refleksimiz gelişmiş dne güzel:)Kızlar dün gece cok sıcak diye kerem alp I bezsiz yatirayim dedim. Sık sık kontrol eder eğer cis yaparsa değiştirir öyle bezlerim dedim. Neyse saat 10 a dogru uyudu kerem alp. 4 saate yakın cis filan yapmadan yattı. Sonra yatakta mizirdanip sürekli yer degistirmeye başladı. Emziriyorum olmuyor yine kimildanip duruyor. Dedim ki bezleyeyim artık. R Bezi bağlamamla bezin islanip şişmesi bir oldu. Huysuzlugu da gitti çocuk uyuma moduna geçti. Ama bizi gece gece koparmaya yetti
Resmen cisini tutmuş bal böceğim. Çok tatlı bu çocuk yaa![]()
Aynen canim tavan vantiratoru var onu acmistik yatarken Ecenin aglamasiyla kalktik bir baktik elektrik yok cok sicakti zorla uyudu kizim İzmir cok nemli nefes alinmiyor bazenYa su yok ya elektrik öok sinir bozucu bir durum. Zaten havalar sıcak. Allah yardımcınız olsun canım. Nemli havaya hiç tahsmmülüm yok. Ankarayı bu yüzden seviyorum sıcak ama ndm yok en azından
Ece de oyle canim onceden arkamdan aglardi simdi klimayi aciyorum kapiyi kapatip cikiyorum hic aglamiyor arkamdan yere bir tane yorgan seriyorum onun ustune yatiyor oynuyor obur taraflara cikmiyor sicak diye herhaldeValla buralar o kadar sicakki dun evi ilaclattik kv de kaldk.klimayi calstrdk sabaha kadar ve emre sadece 2 kez uyandi mama yemek icin.evde olsak kipirdanir dururdu 40 kere.gunduz acik zaten klima surekli.uzun penye pijama tisort bazen de corap giydiriyorum o kadar.yavrum zaten nerde beton zemin fayans gorse gidip uzaniyo sicaktan:))
evet canim zor oluyor Ece ilk ogrendiginde surekli cikiyordu cok korkuyordum daha sonra inmeyi de ogrendi ama artik cikmiyor biz oturursak o da cikip oturuyorKanepelerimiz yuksek.diye beyza sadece bizime.vdeki.kanepelere tirmanamiyordu simdi bunada tirmaniyor ne zormus.ya.
Canim valla ben atletle dolaştırıyorum genelde :) şuan atlet ve tayt var.
Sen nasil uykunu aliyorsun canim erken mi uyuyorsun yoksa gunduz uyuyor musunGökçe 5 gibi kalktı. Dün de iştahsızdı ama çok huysuzluğu yoktu. Ağladı durdu sürekli. Bi emdi bi su içti. Kahvaltı yaptıramadım. Kuru üzüm görünce gözü dönerdi direk alırdı elimden onu bile almadı.
Dişleri mi ağrıyo nedir sürekli emmek istiyo. Süt de kalmadı ki o kadar çok emince. Biberonla süt vermeyi denedim onuda içmedi.
Şimdi uyuttum inşallah kalktığında sakinleşmiş olur.
Akşam 12-1 gübi uyuyorum. Gündüz de uyumam. Çok fazla sevmem uykuyu ya. uykusuzluk çekmiyorum pek.kalkarken zor oluyo sadece. Elimi yüzümü yıkarsan kendime geliyorum direkSen nasil uykunu aliyorsun canim erken mi uyuyorsun yoksa gunduz uyuyor musun
Akşam 12-1 gübi uyuyorum. Gündüz de uyumam. Çok fazla sevmem uykuyu ya. uykusuzluk çekmiyorum pek.kalkarken zor oluyo sadece. Elimi yüzümü yıkarsan kendime geliyorum direk
Eskiden bende öyleydim. Sonra yurtta 4 kıx aynı odada 4 sene geçirince alıştım uykusuzluğa. Sabaha kadar dedikodular. Bakım yapmalar. Bulaşık sırası için batak 101 oynamalar. Bazen sabahın 6sına kadar oturduğumuz olurdu. 2-3 saat uykuyla okula giderdim. Şimdi ekmeğini yiyorum :))Saygılar, hürmetler :) İmrendim vallahi darısı başıma. Bende uykucu bir karakter değilim ama günde toplam parça parça bile olsa 7 saat uyumazsam aptal gibi oluyorum. Bir sürü garip dalgınlık yapıyorum![]()
Masallah koca kadin oldum bebeklerden daha cok seviyorum uykuyu uykumu alamayınca butun gunum kötü geçiyorAkşam 12-1 gübi uyuyorum. Gündüz de uyumam. Çok fazla sevmem uykuyu ya. uykusuzluk çekmiyorum pek.kalkarken zor oluyo sadece. Elimi yüzümü yıkarsan kendime geliyorum direk
Bizim dr bisey onermedi disler cikarken coook zorda kalmadikca akusina birakmak en guzeli bence@hiraysen abime sordum osaniti ben genelde sağlık bakanlığı onaysız ilaçları bitkisel bile olsa önermiyorum dedi tarım bakanlığı onayı olabilir ama sağlığı sanmıyorum yine de fırsatım olunca bakarım dedi ama sen yinede alma dedi bana bide diş çıkışlarını akışına bırakmanın daha doğru olduğunu hatta diş jeli bile sürülmemesini öneririm bolca yeşil soğan ver hepsinden etkiliyo diyo tabi ürünü incelememiş satmadığı için artı onun görüşü ben uyucam mecburi eer sen alırsan inşallah faydasını görürsün
Uykuyu aramayanlar bu dunyada en imrendigim insanlar ne 7 si 9 saat belki yeter. Kizimi uyuttum simdi bende yatacamSaygılar, hürmetler :) İmrendim vallahi darısı başıma. Bende uykucu bir karakter değilim ama günde toplam parça parça bile olsa 7 saat uyumazsam aptal gibi oluyorum. Bir sürü garip dalgınlık yapıyorum![]()
eşimle en çok bu yüzden kavga ediyoruz biliyo musun?Masallah koca kadin oldum bebeklerden daha cok seviyorum uykuyu uykumu alamayınca butun gunum kötü geçiyor