mavi bebegim di bnde gordum :)bende aynen seni çok seviyorum kuzum allah rahatlık versin iyi uykular rüyanda melekleri gör diyip boynuyla burnundan öpüp koyuyorum yatağa.
Okuyorum bide hep ayetel kürsi yi falan. Kötü rüyalar görmesin diye
Birde anı olsun diyince aklıma geldi. Kuzenim söylemişti. İg de takip ettiği biri kızıyla yaptığı her aktiviteden güzel eğlenceli şeylerden sonra kızının bileklerine lavanta yağı damlatıyolarmış. Sonrada birlikte kokluyolarmış. Bu kokuyu her duyduğunda güzel anılarımızı hatırla diyomuş. Çook hoşuma gitti benim. Lavanta olur başka bi koku olur bende mutlaka alıp yapmak istiyorum. Sizede söyleyeyim dedim
şşşş çaktırma tabisi sizeHani bizeydi
benim annem çok sabırsızdı. Sesini çok yükseltir çok azarlardı bizi. Gerçi şimdi düşününce başında bir tln şey varmış. Belki bende aynı konumda olsam bende dayanamam.
yaptı cildi kurutuyo çünkü bi de yüzde kalıntı kalmaması içiin silmek veya yıkamak lazımmış yüzüü ben kremde sürüyorum@oslew hava yüzünde kızarıklık yaptı mi öyküde?
İyi bbi diinlenmeye ihtiyacın var senin baaşka türlü olmucakHâlâ o kadar çok öksürüyorum ki karnım acıyor öksürürken gece uykudan uyanıyorum Ece uyancak diye korkuyorum kalkıp çıkıyorum odadan
Galiba öyle canım gitmedi bir türlü şu hastalıkİyi bbi diinlenmeye ihtiyacın var senin baaşka türlü olmucak
canm suna bi bak istersen bide buna benzer turpla yapilan vardiHâlâ o kadar çok öksürüyorum ki karnım acıyor öksürürken gece uykudan uyanıyorum Ece uyancak diye korkuyorum kalkıp çıkıyorum odadan
Teşekkür ederim :) bende iyiki tanıdım sizleri.@oslew çook geçmiş olsn cnm.. İnş. şimdi daha iyidir..
isimdeyimgucumdeyim geçmiş de olsa iyiki doğdun iyi ki tanıdık seni :) en mutlusundan bi yıl diliyorum..
stanki bende genel anlamda çok sabırlıyımdır ama bazen sesimi yükseltebiliyorum bende.. Ve o esnada aren benimle hiç muhattap olmuyor yani ona mı bağırmışım duvara mı belli değil.. Bu arada kabul edelim ki sesini hiç yükseltmemenin en önemli faktörü çalışıyor olman :)
aynen öyle iş şiddete varmasında.kendilerini daha iyi ifade edip konuşmaya. Başladıklarında daha rahat oluruz. Huysuzlukları da azalır. Keşke tek derdimiz sıkıntımız çocuklar olsa bi de hepimizde oyuncu anne gibi enerji yaşama sevinci olsaanne terliği diye bi gerçek var bu hayatta üzmeyelim tatlı canımızı
gerçekten kolay değil uykusuz geceler hastalık ateş diş iştahsızlık atlatılmış hamilelik lohusalık iki kişilik hayattan üçe geçiş karı kocalıktan anne babalığa terfi inip çıkan hormonlar bazen eş dosttan beklenmeyen tavırlar kimimiz için iş stresi daha çok özlem bazımızda yetişmeyen ev işleri ağırlanan misafirler çocuğa bağımlı hayatlar ve nicesi
onlar bizden daha güçlü galiba ve daha unutkan..evet güzel annişler biz büyütürsek onlarda da büyür beraber unutalım kaldığımız yerden oyun oynayalım..
böyle böyle büyüdük böyle böyle büyücekler..iş ki şiddet olmasın..iş ki derin yaralar açılmasın minik kalplerinde..zaten bence onlar bizi bu kadar takmıyo iki cırlar bir sızlar dediğimi yaptırırım görürsünüzcülük oynuyolar
çok uykum var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?