2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
mavi bebegim di bnde gordum :)

stanki @Akaibu sizi tebrk edyrm ben bagiryrm sabrm cbk tükeniyor sabah baslio geceye kdr ustelik tv ve pc den hic uzak tutamadm bir Numaralı kurtarıcım
Iyi bi anne dilmiyim acaba ;(
Bu koku meselesi de cok guzel fikirmis beni duygulandırdı bir suru senaryo kurdum kafamda oturup aglamak üzereyim

benim annem çok sabırsızdı. Sesini çok yükseltir çok azarlardı bizi. Gerçi şimdi düşününce başında bir tln şey varmış. Belki bende aynı konumda olsam bende dayanamam.
Yinede çocukken insan anlamıyo niye bağırdığını. Ve ben ciddi ciddi çok üzülürdüm. O yüzden artı bi özen gösteriyorum.
Buna rağmen anneme kötü anne diyemem çok özverili çok fedakar bi kadındır hala öyle. Çocuk yetiştirmek o kadar dallı budaklı ki tek kıstasla iyi kötü demek imkansız. Tamam bu duruma çok dikkat ediyorum ama kim bilir başka neleri yanlış yapıyorum.
Bir de eğer buna üzülüyosan zaten kötü anne olamazsın.
Her şeyi dört dörtlük yapmak çook zor. Ben 2 kez bağırdım diyorum ikisinde de eşimle aramız çok kötüydü. Onları nasıl herşey etkiliyosa bizi de etkiliyo. Hiç birimizin hayatı dört dörtlük değil ki dört dörtlük ilgilenebilelim. Önemli olan elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak sadece.

Ben de uyumadıgı birkaç gece bağırdım bir tanesi daha yeni oldu hastaydım zaten ama normalde gün içinde pek bagırmıyorum hatta gecen gün kullanmaya kıyamadığım yemek takımımın fincanlarını vitrinden almış iki fincan bir tabak kırdı yine kızmadım gayet sakin şekilde ortalığı temizledim ben de sasırdım kendime normalde kızardım ama uyumaması dışındaki şeylere pek kızamıyorum arada abilerine kızıyorum evde top oynuyorlar bazende kavga ediyorlar işin içinden çıkamayıp bazen bağırıyorum

Bende bağırıyorum arada yallan yok evde sakiniz aslında düzenimiz ona göre olduğu için anneme gelince burdaa karıştırcak şey çok hayır diyorum yüz kere olmuyo bağırıyorum kafayı eğiyo öne 5 saniye kaldırıyo aynı şeyi yapmaya devam ediyo boşa bağırıyorum aslındaa beni ipleyen yok

@AreN5 arenin taaktikte iyiymiş fazla akıllı bu bebeler

Hâlâ o kadar çok öksürüyorum ki karnım acıyor öksürürken gece uykudan uyanıyorum Ece uyancak diye korkuyorum kalkıp çıkıyorum odadan

Bu gece Ece yine uyandı çığlık çığlığa ağladı bir kere de geçen hafta böyle ağlamıştı sakinleştiremiyorum ağlarken elini ağzına soktu hep hatta öğürdü bir yeri acıyor gibiydi azı dişi patlamıştı daha yeni orası acımış olabilirmi acaba

bizde çok kötü bir gece geçirdik o kadar ağladı ki hiç biyerine elletmiyo ki bakayım emmek istemedi ayakta sallanmıyo omzuma yattı ayakta gezerek uydu ve ben sadece bir saatlik uykuyla işteyim üstelik de bu akşam yeni yıl yemeği var oysa bana bir tek yeni yıl uykusu lazım

Teşekkür ederim :) bende iyiki tanıdım sizleri.
Buarada ben bu sabah bağırdım ;( mama diyip pekmez istedi verirken elime vurdu ve heryer battı sabah sabah. Dayanamadım kızdım

@AreN5 benim kizimda aren gibi canim bende bi kac kere bagirdim oda karni doyunca elimdeki kasiga vurmaya baslamisti ama hic orali bile olmuyor gercekten umrunda bile degil bosuna bagiriyoruz dedigin gibi

anne terliği diye bi gerçek var bu hayatta üzmeyelim tatlı canımızı
gerçekten kolay değil uykusuz geceler hastalık ateş diş iştahsızlık atlatılmış hamilelik lohusalık iki kişilik hayattan üçe geçiş karı kocalıktan anne babalığa terfi inip çıkan hormonlar bazen eş dosttan beklenmeyen tavırlar kimimiz için iş stresi daha çok özlem bazımızda yetişmeyen ev işleri ağırlanan misafirler çocuğa bağımlı hayatlar ve nicesi
onlar bizden daha güçlü galiba ve daha unutkan..evet güzel annişler biz büyütürsek onlarda da büyür beraber unutalım kaldığımız yerden oyun oynayalım..
böyle böyle büyüdük böyle böyle büyücekler..iş ki şiddet olmasın..iş ki derin yaralar açılmasın minik kalplerinde..zaten bence onlar bizi bu kadar takmıyo iki cırlar bir sızlar dediğimi yaptırırım görürsünüzcülük oynuyolar
çok uykum var benim

aynen öyle iş şiddete varmasında.kendilerini daha iyi ifade edip konuşmaya. Başladıklarında daha rahat oluruz. Huysuzlukları da azalır. Keşke tek derdimiz sıkıntımız çocuklar olsa bi de hepimizde oyuncu anne gibi enerji yaşama sevinci olsa

Hepatit aşımızı da olduk. 2 tane gelmiş bu gün sadece aşıdan. Olduk kurtulduk.
Çok ağlamadı yine hemen sustu fıstığım. Bime jenga gelmiş. Markası jenga değil ama aynı yani. Onu aldım yarım saattir ben diziyorum o ayyy diyerek deviriyo. Hemen dizmiyorum diye de azar işitiyorum bide küçük hAnımdan.
Erkek bebişler için çok güzel arabalar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…