2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
günaydınlar... ahh ahhh bu zamanlar hiçbişe asıl hayat ergen olduklarında başlıyor.. kendilerini iyi ifade edip fazlaca inatlaşmaları başlıyor..

Öyle insanlar çok az valla benim annemde öyledir genelde ben yapamam gibi geliyo aslında o enerjinin bi sebebi de çalışmak özlüyosun falan bütün gün dip dibe olunca kaçcak yer arıyon
Geçen kuzenle buluşcaz uyudu kaldı öykü anneme bıraktım tek başıma gittim nye getirmedin diyo biraz da yalnız takılayım dedim :) bebek arabasıyla bütünleştim yeminle olmadı mı biyerim eksik gibi geliyo :) yeni doğduğunda kimseye bırakmam diyodum kv hala bırakmam da kp veya görümce bırak git dese arkama bakmadan kaçcam 1 saat yeter veya sakince 1 kahve 30 dk bi banyo

günaydınlar... ahh ahhh bu zamanlar hiçbişe asıl hayat ergen olduklarında başlıyor.. kendilerini iyi ifade edip fazlaca inatlaşmaları başlıyor..
deme ya öyle. Şurda iki hayal kuralım dedik umut fakirin ekmediğir ne de olsa

ay ne güzel. Benim yurttaki oda arkadaşımda öyleydi. Sabah kalkar neşeli neşeli neşeli camları açar. Buz gibi ayazda karda tipide sabahın köründe okula giderken neşeli neşeli sürekli konuşurdu. Bende suratsız iki saatte yataktan zor kalkardım. O uyku bir saatte de açılmazdı.
30 dk banyo mu? Nerde o günler bazen bi yarım saat halasına kvye bırakıp markete falan gidiyoruz ama bi türlü rahat edemiyorum gittiğim yerde de. Hep gözümün önünde durcak ama benim yanımda onu oyalayacak birisi olsa keşke arada sırada

Teşekkür ederim :) bende iyiki tanıdım sizleri.
Buarada ben bu sabah bağırdım ;( mama diyip pekmez istedi verirken elime vurdu ve heryer battı sabah sabah. Dayanamadım kızdım
hirada dun bir kase corbayi ustume doktu bi tekmesiyle. Hemde balik corbasiydi. Naptiiin diye bagirdm ilk once dudagni buktu. Snrada naptin naptin diye diye gezdi evde :)

o zaman hayat ne kadar hızlı geçse de daha 10-15 sene var..

Tam tahmin ettiğim gibi görümcem hamileymiş :)
Ay nasıl sevindim ya gözlerim doldu resmen.
Tüp bebek tedavisi gördüğünü öğrenince yanında gökçeyi sevmekten çekiniyodum.
Allahım aratmadı iyiki daha fazla.
Ay inşallah sağlıklı dünyaya gelir göküşüme kuzen geliyo

gözünüz aydın canım...

uykusuzluk.. ve her şeyin üst üste gelmesi.. inşallah en kısa sürede bugün geçer gider.. sorunsuz..
teşekkürler canım inşallah..enerjimin tavan olduğu gün olurdu aslında cumalar ama bugünde böyle oldu gerçekten bitse de gitsem
çok sevindim gözünüz aydın benim eşimin teyzesininde bebişinin cinsiyeti belli oldu bir minnak kızımız daha oluyo

Ne guzel yazmissin agzina saglik

Küçük oglumun öğretmeni yılbaşı çekilişi yapmıyor böyle şeylere karsı çocuklarda hevesleniyor başka sınıflar yapıyor öğretmene yapalım demişler ögretmen beni karıştırmayın kendi aranızda yapın demiş çocuklar kendi aralarında çekiliş yapmışlar 5 liralık hediye alacaklarmış oğlumla sıra arkadaşı çok iyi anlaşıyor ogluma sıra arkadaşı alacakmış oglum anne Deniz dediki hediye 5 liralık ama sen benim en iyi arkadaşımsın sana 5 lira değmez 10 liralık hediye alcam dedi bana dedi ayy ne güldüm ya sana 5 lira değmez bu çocuklar çok alem

gözünüz aydın canım...

Çok sağolun
Teyzenin bebişi de sağlıklıklı bi şekilde doğar inşllah

Benim telim bozuk oglumunkini kullanıyorum telin şarjı çabuk bitmesin diye ekranı o kadar karartmış ki yazıları okuycam diye gözlerim bozulacak

canim ne kadar guzel yazmissin bence 2. Oyuncu annede senin icinde var boyle icinden gelenleri bence hep bir deftere yaz ilerde bunlardan bir kitap bile yapabilirsin

: canim cok.sevindim sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim darisida abimlerin basina inşallah

inşallah allah onlarada nasip eder çok aratmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…