günaydınlar... ahh ahhh bu zamanlar hiçbişe asıl hayat ergen olduklarında başlıyor.. kendilerini iyi ifade edip fazlaca inatlaşmaları başlıyor..aynen öyle iş şiddete varmasında.kendilerini daha iyi ifade edip konuşmaya. Başladıklarında daha rahat oluruz. Huysuzlukları da azalır. Keşke tek derdimiz sıkıntımız çocuklar olsa bi de hepimizde oyuncu anne gibi enerji yaşama sevinci olsa
Öyle insanlar çok az valla benim annemde öyledir genelde ben yapamam gibi geliyo aslında o enerjinin bi sebebi de çalışmak özlüyosun falan bütün gün dip dibe olunca kaçcak yer arıyonaynen öyle iş şiddete varmasında.kendilerini daha iyi ifade edip konuşmaya. Başladıklarında daha rahat oluruz. Huysuzlukları da azalır. Keşke tek derdimiz sıkıntımız çocuklar olsa bi de hepimizde oyuncu anne gibi enerji yaşama sevinci olsa
deme ya öyle. Şurda iki hayal kuralım dedikgünaydınlar... ahh ahhh bu zamanlar hiçbişe asıl hayat ergen olduklarında başlıyor.. kendilerini iyi ifade edip fazlaca inatlaşmaları başlıyor..
ay ne güzel. Benim yurttaki oda arkadaşımda öyleydi. Sabah kalkar neşeli neşeli neşeli camları açar. Buz gibi ayazda karda tipide sabahın köründe okula giderken neşeli neşeli sürekli konuşurdu. Bende suratsız iki saatte yataktan zor kalkardım. O uyku bir saatte de açılmazdı.Öyle insanlar çok az valla benim annemde öyledir genelde ben yapamam gibi geliyo aslında o enerjinin bi sebebi de çalışmak özlüyosun falan bütün gün dip dibe olunca kaçcak yer arıyon
Geçen kuzenle buluşcaz uyudu kaldı öykü anneme bıraktım tek başıma gittim nye getirmedin diyo biraz da yalnız takılayım dedim :) bebek arabasıyla bütünleştim yeminle olmadı mı biyerim eksik gibi geliyo :) yeni doğduğunda kimseye bırakmam diyodum kv hala bırakmam da kp veya görümce bırak git dese arkama bakmadan kaçcam 1 saat yeter veya sakince 1 kahve 30 dk bi banyo
hirada dun bir kase corbayi ustume doktu bi tekmesiyle. Hemde balik corbasiydi. Naptiiin diye bagirdm ilk once dudagni buktu. Snrada naptin naptin diye diye gezdi evde :)Teşekkür ederim :) bende iyiki tanıdım sizleri.
Buarada ben bu sabah bağırdım ;( mama diyip pekmez istedi verirken elime vurdu ve heryer battı sabah sabah. Dayanamadım kızdım
deme ya öyle. Şurda iki hayal kuralım dedikumut fakirin ekmediğir ne de olsa
ay ne güzel. Benim yurttaki oda arkadaşımda öyleydi. Sabah kalkar neşeli neşeli neşeli camları açar. Buz gibi ayazda karda tipide sabahın köründe okula giderken neşeli neşeli sürekli konuşurdu. Bende suratsız iki saatte yataktan zor kalkardım. O uyku bir saatte de açılmazdı.
30 dk banyo mu? Nerde o günlerbazen bi yarım saat halasına kvye bırakıp markete falan gidiyoruz ama bi türlü rahat edemiyorum gittiğim yerde de. Hep gözümün önünde durcak ama benim yanımda onu oyalayacak birisi olsa keşke arada sırada
uykusuzluk.. ve her şeyin üst üste gelmesi.. inşallah en kısa sürede bugün geçer gider.. sorunsuz..tam üç kez yanlış telefon bağladım
Tam tahmin ettiğim gibi görümcem hamileymiş :)
Ay nasıl sevindim ya gözlerim doldu resmen.
Tüp bebek tedavisi gördüğünü öğrenince yanında gökçeyi sevmekten çekiniyodum.
Allahım aratmadı iyiki daha fazla.
Ay inşallah sağlıklı dünyaya gelir göküşüme kuzen geliyo
teşekkürler canım inşallah..enerjimin tavan olduğu gün olurdu aslında cumalar ama bugünde böyle oldu gerçekten bitse de gitsemuykusuzluk.. ve her şeyin üst üste gelmesi.. inşallah en kısa sürede bugün geçer gider.. sorunsuz..
çok sevindim gözünüz aydın benim eşimin teyzesininde bebişinin cinsiyeti belli oldu bir minnak kızımız daha oluyoTam tahmin ettiğim gibi görümcem hamileymiş :)
Ne guzel yazmissin agzina saglikanne terliği diye bi gerçek var bu hayatta üzmeyelim tatlı canımızı
gerçekten kolay değil uykusuz geceler hastalık ateş diş iştahsızlık atlatılmış hamilelik lohusalık iki kişilik hayattan üçe geçiş karı kocalıktan anne babalığa terfi inip çıkan hormonlar bazen eş dosttan beklenmeyen tavırlar kimimiz için iş stresi daha çok özlem bazımızda yetişmeyen ev işleri ağırlanan misafirler çocuğa bağımlı hayatlar ve nicesi
onlar bizden daha güçlü galiba ve daha unutkan..evet güzel annişler biz büyütürsek onlarda da büyür beraber unutalım kaldığımız yerden oyun oynayalım..
böyle böyle büyüdük böyle böyle büyücekler..iş ki şiddet olmasın..iş ki derin yaralar açılmasın minik kalplerinde..zaten bence onlar bizi bu kadar takmıyo iki cırlar bir sızlar dediğimi yaptırırım görürsünüzcülük oynuyolar
çok uykum var benim
turpu duymuştum soganda oluyormuş demek ki sagol canım denerimcanm suna bi bak istersen bide buna benzer turpla yapilan vardiEki Görüntüle 1721496
gözünüz aydın canım...
Çok sağolunteşekkürler canım inşallah..enerjimin tavan olduğu gün olurdu aslında cumalar ama bugünde böyle oldu gerçekten bitse de gitsem
çok sevindim gözünüz aydın benim eşimin teyzesininde bebişinin cinsiyeti belli oldu bir minnak kızımız daha oluyo
Gözünüz aydın canım Allah saglıklı şekilde kucaklarına almayı nasip etsin insallahÇok sağolun
Teyzenin bebişi de sağlıklıklı bi şekilde doğar inşllah
canim ne kadar guzel yazmissin bence 2. Oyuncu annede senin icinde var boyle icinden gelenleri bence hep bir deftere yaz ilerde bunlardan bir kitap bile yapabilirsinanne terliği diye bi gerçek var bu hayatta üzmeyelim tatlı canımızı
gerçekten kolay değil uykusuz geceler hastalık ateş diş iştahsızlık atlatılmış hamilelik lohusalık iki kişilik hayattan üçe geçiş karı kocalıktan anne babalığa terfi inip çıkan hormonlar bazen eş dosttan beklenmeyen tavırlar kimimiz için iş stresi daha çok özlem bazımızda yetişmeyen ev işleri ağırlanan misafirler çocuğa bağımlı hayatlar ve nicesi
onlar bizden daha güçlü galiba ve daha unutkan..evet güzel annişler biz büyütürsek onlarda da büyür beraber unutalım kaldığımız yerden oyun oynayalım..
böyle böyle büyüdük böyle böyle büyücekler..iş ki şiddet olmasın..iş ki derin yaralar açılmasın minik kalplerinde..zaten bence onlar bizi bu kadar takmıyo iki cırlar bir sızlar dediğimi yaptırırım görürsünüzcülük oynuyolar
çok uykum var benim
: canim cok.sevindim sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim darisida abimlerin basina inşallahTam tahmin ettiğim gibi görümcem hamileymiş :)
inşallah allah onlarada nasip eder çok aratmaz canımcanim ne kadar guzel yazmissin bence 2. Oyuncu annede senin icinde var boyle icinden gelenleri bence hep bir deftere yaz ilerde bunlardan bir kitap bile yapabilirsin
: canim cok.sevindim sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim darisida abimlerin basina inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?