2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Gönderen sensin sana mesaj gelir karşıya değil

Ben ptt ye vericem yarın yurtiçini kullanmak istemiyorum yakın başkada yok malesef

Mesaj gidip gitmemesi yolladığınız kargo şirketine bağlı kızlar.. Ayrıca feyena'cım gönderene değil,gönderdiği kişiye gidiyor mesaj.. "Paketiniz yola çıkmıştır" gibisinden.. O yüzden bu kısmı mutlaka belirtin siz kargoya verirken,mesaj gitmesin diye..ve yakın olanlar ptt'yi kullanın en ucuzu o..eğer yurtiçi'den vericek varsa onda da facebook şube hesabı ile kod alıp %30 indirim alabiliyorsunuz,hemen hemen ptt ile aynıys denk geliyor bilginiz olsun..

Bende kutu almaya gittim ama kutuya 30 lira diyince almaktan vazgeçtim
yuh. Altın kaplamamıymış kutu? 30 lira ne ya. 7.5 lira verdim ben. Gerçi bi büyüğünü alsam daha iyi olacakmış bide pek çeşit yoktu desenini pek sevmedim. sıkış tepiş oldu ama büyüğüde 10 liraydı. Çok pahalıymış cidden

Aynen canım 30 lira ve küçüktü. Bende bu şekilde paketledim
Bende kutu baktım ama küçüktü sıgmazdı evde kutu vardı biraz büyük ama hediyenin biri sığmıyor ona da ben de hediye paketiyle göndercem sanırım ama 30 lira pahalı canım benim baktımlarımda 20 liraydı üstelik küçüktü

Bugün yoğundum pazartesi ev işleri çocuklar lahana sardım derken akşam oldu sadece okuyup çıktım yazamadım ece mama sandalyesinde oturmak istemiyor kızlar sandalyede oturmak istiyor yemek yerken tabi zor oluyor önüne koysam masa yüksekte kalıyor çözüm arıyoruz bu duruma sizinkiler mama sandalyesinde oturuyorlarmı

sandalye yükseltme aparatı diye bişey var canım. Çocuklar için fiyatları falan nasıl bilmiyorum gerçi ama bak istersen kemerleride var sanırım.
Maşalllah fıstığa koyafetlerde ki lekeleri bende görmedim hiç:))

Sagol teyzesi bakayım o aparata internetten nasıl birşeymiş ikea da falan da vardır belki zaten mama sandalyesi abimlerin geçici olarak bize verdiler onların bebegi de 6 aylık oldu kullanmaya başlarlar yavaş yavaş Ecede oturmak istemiyor ağlıyor sandalyeye çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…