- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Canim harddisk te duruyordur benceOğlumun resimlerinin olduğu bilgisayar bozulmuş gitti bütün resimler, videolar 16 ay gitti....
ya bide normalde sitelerden alışveriş yapınca kargoya verildi fln diye mesaj geliyo ya biz gönderdiğimizde alıcıya mesaj gitmicek dimi eline ulaşmadan kimden geldiği belli olmaz inşallah he bide benim zanlıma mesajım iş yeri adresimi verdim ve cuma izinliyim perşembe elime geçecek şekilde gönderebilir misin? pazartesiye ölürüm meraktangerçi herkes yazar buraya öğrenmiş de olabilirim
Gönderen sensin sana mesaj gelir karşıya değil
Ben ptt ye vericem yarın yurtiçini kullanmak istemiyorum yakın başkada yok malesef
yuh. Altın kaplamamıymış kutu? 30 lira ne ya. 7.5 lira verdim ben. Gerçi bi büyüğünü alsam daha iyi olacakmış bide pek çeşit yoktu desenini pek sevmedim. sıkış tepiş oldu ama büyüğüde 10 liraydı. Çok pahalıymış ciddenBende kutu almaya gittim ama kutuya 30 lira diyince almaktan vazgeçtim
Aynen canım 30 lira ve küçüktü. Bende bu şekilde paketledimBende kutu baktım 24 liraydi ve küçüktü sigmazdi hediyelerim
Bende kutu baktım ama küçüktü sıgmazdı evde kutu vardı biraz büyük ama hediyenin biri sığmıyor ona da ben de hediye paketiyle göndercem sanırım ama 30 lira pahalı canım benim baktımlarımda 20 liraydı üstelik küçüktüAynen canım 30 lira ve küçüktü. Bende bu şekilde paketledim
Yazinin sonunu okuyana kadar üstünü hic gormedim bile okadar tatli gulmuski cimcime maşallah sanaEki Görüntüle 1724433 Eki Görüntüle 1724434 buraya bakarken ece kucağıma geldi resmini cekeyim mi dedim gülmeye başladı çektim paylaşayım dedim yeni yemek yedi üstümüz kirli teyzeler görmeyin üstümüzü emi
Sagol canım her yemek sonrası üstümüz kirleniyor zaten üşendim değiştirmeye önceYazinin sonunu okuyana kadar üstünü hic gormedim bile okadar tatli gulmuski cimcime maşallah sana
sandalye yükseltme aparatı diye bişey var canım. Çocuklar için fiyatları falan nasıl bilmiyorum gerçi ama bak istersen kemerleride var sanırım.Bugün yoğundum pazartesi ev işleri çocuklar lahana sardım derken akşam oldu sadece okuyup çıktım yazamadım ece mama sandalyesinde oturmak istemiyor kızlar sandalyede oturmak istiyor yemek yerken tabi zor oluyor önüne koysam masa yüksekte kalıyor çözüm arıyoruz bu duruma sizinkiler mama sandalyesinde oturuyorlarmı
Sagol teyzesi bakayım o aparata internetten nasıl birşeymiş ikea da falan da vardır belki zaten mama sandalyesi abimlerin geçici olarak bize verdiler onların bebegi de 6 aylık oldu kullanmaya başlarlar yavaş yavaş Ecede oturmak istemiyor ağlıyor sandalyeye çıkıyorsandalye yükseltme aparatı diye bişey var canım. Çocuklar için fiyatları falan nasıl bilmiyorum gerçi ama bak istersen kemerleride var sanırım.
Maşalllah fıstığa koyafetlerde ki lekeleri bende görmedim hiç:))
Yeriz biz onuSagol canım her yemek sonrası üstümüz kirleniyor zaten üşendim değiştirmeye önceisimdeyimgucumdeyim in avatarını gördü Gökçe nin resmine bebek dedi sonra poz verdi:))
Gayet güzel canımEki Görüntüle 1724474
Benim kutu da bu. Pek hediye kutusu gibi değil deseni ondan mı ucuzdu acaba. Başkada yoktu ama mecbur aldım
BizdeYeriz biz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?