Ben alamadım :)Bugün 21 aralık en uzun gece bu gece uykumuzu alamazsak bir yıl hiç alamayız
gel biz birbirimize söyleyelim ama başka kimse okumasın@minnakkartal katılıyorum sana söyleyelim artık :) zaten herkes birbirinin nickini biliyor ismini tam olarak bilmiyor ki.. Yani hediyeler gelince acaba kimdi bu diye düşünmeyelim.. Hadiii söyleyeliiiiimmmmmmm..
ben çok kez söyledim yaSen niye söylemiyorsun
Hadi artık yazalım kim kime çıkmış mesela önce benim zanlım yazsın iyi bile dayandık zaten bir iki güne kargolarda geçcek elimize nolur nütfen yazalım
Kargolar gelsin öyle dayan kimden gelceğini bilmeyelim
Bence söylemeyelim kızlar
Bence de soylemeyelim @minnakkartal heyecandan uyuyamasın
Hem herkes tahminde bulunmadı tabi bakalım son gün kim kime çıktı son tahminleri alalım
gunaydn canm :)) aksam 7de yattm smdi kalktmda:))Bugün 21 aralık en uzun gece bu gece uykumuzu alamazsak bir yıl hiç alamayız
salgn varmis canm. Bn iyiym bugun dnlenmek iyi geldi. Okulda yedkleri dokunmus olmasnBu defa büyük oğlum gece kustu midesi bulanıyor nedir bu anlayamadım
Akşam 7 de mi yattıngunaydn canm :)) aksam 7de yattm smdi kalktmda:))
salgn varmis canm. Bn iyiym bugun dnlenmek iyi geldi. Okulda yedkleri dokunmus olmasn
gunaydn canm :)) aksam 7de yattm smdi kalktmda:))
salgn varmis canm. Bn iyiym bugun dnlenmek iyi geldi. Okulda yedkleri dokunmus olmasn
Yurtiçinde çoğu arkadaş sorun yaşamış canım arasla gönder benceAras ve yurtiçi buldum hangisi ile yollasam yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?