2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İki kere en fazla 3 kere kalkan çocuk 3736252639 kez kalkmaya başladı gece. Çok alışkın olmadığım için ruh gibiyim resmen.

Hadi artık yazalım kim kime çıkmış mesela önce benim zanlım yazsın iyi bile dayandık zaten bir iki güne kargolarda geçcek elimize nolur nütfen yazalım

Kargolar gelsin öyle dayan kimden gelceğini bilmeyelim

Bence söylemeyelim kızlar

Bence de soylemeyelim @minnakkartal heyecandan uyuyamasın
Hem herkes tahminde bulunmadı tabi bakalım son gün kim kime çıktı son tahminleri alalım

bence hep beraber minnakkartal'ı dövelim asıl işin en heyecanlı yeri kargo ulaştığı an yani..kızım hiç sürpriz anlayışın yok mu senin kırcam kafanı.!

Gökçe bu aralar çok zor uykuya dalıyo. önceden emzirir koyardım yerine uyurdu hemen. Şimdi en az yarım saat sürüyo uyutmak.
Süt yoğurt uyku getirir diye biliyorum ama gökçe bunları yemediği için başka ne var diye baktım.
Muz , içine bal konulmuş ılık süt, peynir, közlenmiş patates , badem , hindi eti vücudu rahatlatıp uykuya geçişi kolaylaştırıyomuş.
Bunu denicem bakalım fındık fıstık gibi kuru yemişleri sabah yedirdim. muz dışında ki meyveleri de sabah öğününde verdim. Enerji verici başka hiç bişey vermicem akşama kadar. akşam yemeğinden sonra yatmaya yakında ya muz vercem. ya da patates közleyip içine kaşar koyup karıştırırım. kumpir patatesi gibi olur hemde tok tutar gece.
İnşallah sonuç alırım bakalım nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…