Canım çok tatlı çıkmış maşallah rabbim hep guldursun tatlı yüzünü inşallah normal sandalye içinde bisi var içine oturuyor çocuk kolay oluyor tatile gittiğimiz de bi bayandan görmüştüm şimdi olur mu bizimkilere bilmiyorum amaSagol teyzesi bakayım o aparata internetten nasıl birşeymiş ikea da falan da vardır belki zaten mama sandalyesi abimlerin geçici olarak bize verdiler onların bebegi de 6 aylık oldu kullanmaya başlarlar yavaş yavaş Ecede oturmak istemiyor ağlıyor sandalyeye çıkıyor
annem geçenlerde yaptı öyküye nenem usulu minder koydu sandalyeye bi de eski penyesi vardı bütün olarak kesti onu böyle bant gibi belinden sandalyeyle bir geçirdi :) gayet güzel oturdu yedi :)Bugün yoğundum pazartesi ev işleri çocuklar lahana sardım derken akşam oldu sadece okuyup çıktım yazamadım ece mama sandalyesinde oturmak istemiyor kızlar sandalyede oturmak istiyor yemek yerken tabi zor oluyor önüne koysam masa yüksekte kalıyor çözüm arıyoruz bu duruma sizinkiler mama sandalyesinde oturuyorlarmı
Ben klozet aparatı almıştım. Kakasını söylediğinde götüreyim sadece diye. Oturttum ve direk ağlamaya başladı. O günden beride kakasını söylemiyoÖykü bugün zeytinin çekirdeklerini çıkarmayı öğrendi
Kaka çiş öğretmeye çalışıyodum mutfaktaydım anne diye bağırıyo baktım arkası gösterip kaka dedi bez aldım hemen gitti yere yattı
Yemeğini kendi yemek istedi biraz zor oldu ama onu da başardı sayılır
Bugün öğrendiklerini gösterme günü oldu :)
1 hafta falan kakasını yaparkende yaptıktan sonrada dolaşıtodu kaçıyodu temizlemiyim diye falan söyleye söyleye alıştı heraldeBen klozet aparatı almıştım. Kakasını söylediğinde götüreyim sadece diye. Oturttum ve direk ağlamaya başladı. O günden beride kakasını söylemiyokorktu sanırım.
Maşallah yemek yemeleri çok tatlı oluyo gökçe baya ilerlerti küçük kaşığıyla çok sıvı olmayan şeyleri baya güzel yiyo.
Aynen bende öyle söyleye söyleye alıştırmıştım. Epeydir söylüyodu ama sanırım klozete oturmaya hazır değilmiş. Tekrar oturturum diye mi söylemiyo bilmiyorum.1 hafta falan kakasını yaparkende yaptıktan sonrada dolaşıtodu kaçıyodu temizlemiyim diye falan söyleye söyleye alıştı heralde
bende kütü alcaktım aşağı yukarı öyle fiyatlar üstelik küçük kutular vazgeçtimBende kutu almaya gittim ama kutuya 30 lira diyince almaktan vazgeçtim
bende öyle ve uzun Zaman sonra ilk kez hediyeleşme için bu kadar heyecanlandım ezberin dışı oldu çok da anlamlıAyyy iki gün kaldı çok merak ediyorum :)
ve bende benzer şekilde paketler aldım yarın ofisde paketlicem küçük kartlar alcaktım paketlere not için ama unutmuşum artık çıktı alıp onlara yazarım mektup yazamam gibi ama hediyelerime uygun küçük notlar var kafamdaAynen canım 30 lira ve küçüktü. Bende bu şekilde paketledim
ay ben çok beğendim bu kutuyu aslında bende bu tarz kutu baktım ama yoktuEki Görüntüle 1724474
Benim kutu da bu. Pek hediye kutusu gibi değil deseni ondan mı ucuzdu acaba. Başkada yoktu ama mecbur aldım
Canım çok tatlı çıkmış maşallah rabbim hep guldursun tatlı yüzünü inşallah normal sandalye içinde bisi var içine oturuyor çocuk kolay oluyor tatile gittiğimiz de bi bayandan görmüştüm şimdi olur mu bizimkilere bilmiyorum ama
A Aysegul1706 amin canım sagol hepimizin evladını güldürsün Rabbimannem geçenlerde yaptı öyküye nenem usulu minder koydu sandalyeye bi de eski penyesi vardı bütün olarak kesti onu böyle bant gibi belinden sandalyeyle bir geçirdi :) gayet güzel oturdu yedi :)
MaşallahÖykü bugün zeytinin çekirdeklerini çıkarmayı öğrendi
Kaka çiş öğretmeye çalışıyodum mutfaktaydım anne diye bağırıyo baktım arkası gösterip kaka dedi bez aldım hemen gitti yere yattı
Yemeğini kendi yemek istedi biraz zor oldu ama onu da başardı sayılır
Bugün öğrendiklerini gösterme günü oldu :)
Kargolar gelsin öyle dayan kimden gelceğini bilmeyelimHadi artık yazalım kim kime çıkmış mesela önce benim zanlım yazsın iyi bile dayandık zaten bir iki güne kargolarda geçcek elimize nolur nütfen yazalım
DayanamıyomKargolar gelsin öyle dayan kimden gelceğini bilmeyelim
Sen niye söylemiyorsunHadi artık yazalım kim kime çıkmış mesela önce benim zanlım yazsın iyi bile dayandık zaten bir iki güne kargolarda geçcek elimize nolur nütfen yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?