2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım çok tatlı çıkmış maşallah rabbim hep guldursun tatlı yüzünü inşallah normal sandalye içinde bisi var içine oturuyor çocuk kolay oluyor tatile gittiğimiz de bi bayandan görmüştüm şimdi olur mu bizimkilere bilmiyorum ama

annem geçenlerde yaptı öyküye nenem usulu minder koydu sandalyeye bi de eski penyesi vardı bütün olarak kesti onu böyle bant gibi belinden sandalyeyle bir geçirdi :) gayet güzel oturdu yedi :)

Öykü bugün zeytinin çekirdeklerini çıkarmayı öğrendi

Kaka çiş öğretmeye çalışıyodum mutfaktaydım anne diye bağırıyo baktım arkası gösterip kaka dedi bez aldım hemen gitti yere yattı

Yemeğini kendi yemek istedi biraz zor oldu ama onu da başardı sayılır

Bugün öğrendiklerini gösterme günü oldu :)

Ben klozet aparatı almıştım. Kakasını söylediğinde götüreyim sadece diye. Oturttum ve direk ağlamaya başladı. O günden beride kakasını söylemiyo korktu sanırım.

Maşallah yemek yemeleri çok tatlı oluyo gökçe baya ilerlerti küçük kaşığıyla çok sıvı olmayan şeyleri baya güzel yiyo.

1 hafta falan kakasını yaparkende yaptıktan sonrada dolaşıtodu kaçıyodu temizlemiyim diye falan söyleye söyleye alıştı heralde

1 hafta falan kakasını yaparkende yaptıktan sonrada dolaşıtodu kaçıyodu temizlemiyim diye falan söyleye söyleye alıştı heralde
Aynen bende öyle söyleye söyleye alıştırmıştım. Epeydir söylüyodu ama sanırım klozete oturmaya hazır değilmiş. Tekrar oturturum diye mi söylemiyo bilmiyorum.
Ters teper belki diye. Hiç bişiy demiyorum bende bakalım kendi ne zaman s söylerse bi daha

Bende kutu almaya gittim ama kutuya 30 lira diyince almaktan vazgeçtim
bende kütü alcaktım aşağı yukarı öyle fiyatlar üstelik küçük kutular vazgeçtim

Ayyy iki gün kaldı çok merak ediyorum :)
bende öyle ve uzun Zaman sonra ilk kez hediyeleşme için bu kadar heyecanlandım ezberin dışı oldu çok da anlamlı

Aynen canım 30 lira ve küçüktü. Bende bu şekilde paketledim
ve bende benzer şekilde paketler aldım yarın ofisde paketlicem küçük kartlar alcaktım paketlere not için ama unutmuşum artık çıktı alıp onlara yazarım mektup yazamam gibi ama hediyelerime uygun küçük notlar var kafamda

Eki Görüntüle 1724474
Benim kutu da bu. Pek hediye kutusu gibi değil deseni ondan mı ucuzdu acaba. Başkada yoktu ama mecbur aldım
ay ben çok beğendim bu kutuyu aslında bende bu tarz kutu baktım ama yoktu

annem geçenlerde yaptı öyküye nenem usulu minder koydu sandalyeye bi de eski penyesi vardı bütün olarak kesti onu böyle bant gibi belinden sandalyeyle bir geçirdi :) gayet güzel oturdu yedi :)
A Aysegul1706 amin canım sagol hepimizin evladını güldürsün Rabbim
Baktım kızlar internetten hepsi burada da vardı fiyatları değişiyor çok pahalı olsun istemedim kullanışlı olsun istedim tehlikesiz olsun diye baktım bir tane buldum 69.90 sandalyenin altından vr arkasından kemeri var 12ayla 4 yas arasına uygunmuş kullanıcı yorumlarına baktım herkes memnun sipariş verdim yarın kargoya verilecekmiş bir de ne tesadüf ki abim aradı mama sandalyesini kullanıyormusun diye bugün itibariyle oturmuyor dedim mama sandalyesi de artık onlara lazım

Maşallah

@minnakkartal katılıyorum sana söyleyelim artık :) zaten herkes birbirinin nickini biliyor ismini tam olarak bilmiyor ki.. Yani hediyeler gelince acaba kimdi bu diye düşünmeyelim.. Hadiii söyleyeliiiiimmmmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…