bende eski düdüklülerden kullanıyorum ne kadara aldın bende istiyorum tefal pahalı ama güzel diyolarBlenderım bozuktu burada da sormuştum hangi marka kullanıyorsunuz diye tefal aldım blendır rondo mikser şeklinde üçlü güzele benziyor memnun kalırım inşallah indirime girmiş birde düdüklüm eski modellerdendi eşimin içi rahat degildi geçen gün poflayıp suyu fırlattı kapağını acarken elim yanmıştı eşim düdüklü de alalım illa dedi onu da aldık tefal yine tabi ikisi bayağı tuttu eşim dogum günü evlilik yıldönümü sevgililer günü anneler günü hepsi bir arada hediye uzun süre birşey alma dedi çok romantiktir benim kocam
Üşüttün heralde mücverden olcağını sanmam 1 günlük bi deKizlar ben oluyorum durup dururken aksam ustu midem bulanmaya basladi busaate kdr bulanti smdi kusma var mahfoldum noldu anlamadim. Aksam karnibahar yedik esimde yedi bugn yaptm zaten taze. Oglende dunku mucverden yedm omu yapti acaba yada dun alisverise gderken usuttum hirkayla gttm saf gbi.
Sagol canım düdüklü aynı degildir belki 440 liradan 300 e düşmüş 300 dende %25 indirim varmış 225 liraya aldım en çok satan ürün dedi ama bilmiyorum inşallah memnun kalırımBen de uclu seti ve dudukluyu kullaniyorm memnunum ikisinden de canm.pisman olmazsin bence. Acticook almstm ben indirimli 300 liraydi.her seyinkisa surede pisiriyo.gule gule kullan
Sağol canım oglum iyi çok şükür ben evlendiğimizden beri kullanıyorum çok pratik oluyorS Sevgidili5 ve @yaz yagmuru çook geçmiş olsun oğullarınıza..
Benimde hediyelerim hazır ama bende salı vericem. Sanırım genel olarak hepimiz salı günü vericez.. Bu arada düdüklü nasıl kullanıyorsunuz ya ben çok korkuyorum..
Geçmiş olsun canım benim oğlumda aynı böyle oldu bugün geçti ama insallah seninde geçer hemenKizlar ben oluyorum durup dururken aksam ustu midem bulanmaya basladi busaate kdr bulanti smdi kusma var mahfoldum noldu anlamadim. Aksam karnibahar yedik esimde yedi bugn yaptm zaten taze. Oglende dunku mucverden yedm omu yapti acaba yada dun alisverise gderken usuttum hirkayla gttm saf gbi.
Canım 440 dan 300 e düşmüş 300 dende %25 indirimli dedi 225 e aldımbende eski düdüklülerden kullanıyorum ne kadara aldın bende istiyorum tefal pahalı ama güzel diyolar
Halam sarma pişiriyo düdüklüde 9 dk da diyo :)
Kredi kartına taksit yaptırdım canım iyi oldu ya evet toptan hediye işini tamamladı halbuki ben sadece blender alalım düdüklüyü bir daha ki sefere alalım dedim o almak istedi birde pilav tenceresi begendi onu sonra alırız artık dediyazyagmuru iyi almışsın yine şu erkeklerin mutfak eşyası hediyesi yokmu o mutfaktan 5 kişi yiyo ama hediye senin :)
Geçmiş olsun canım bende ertelemiştim öksürüyor diye iyileşince yaptırırsın
Geçmiş olsun canım.yazyagmuru oğlun nasıl oldu?
Sağolun kızlarS Sevgidili5 ve @yaz yagmuru çook geçmiş olsun oğullarınıza..
Benimde hediyelerim hazır ama bende salı vericem. Sanırım genel olarak hepimiz salı günü vericez.. Bu arada düdüklü nasıl kullanıyorsunuz ya ben çok korkuyorum..
Geçmiş olsun canım kaç oluyor ateşiGece saat başı kalkıp kontrol ettim atesi çıkmadı. Ama şimdi yeniden ateslenmeye başladı hiç Halide yok ateş disurucuyude içmek istemiyo elini yüzünü yikiyorum sürekli artık.
İnşallah düşer canım gece yükselmemesi güzel ece de şurup içmek istemiyor öksürük için Dr peditus verdi tek başıma mümkün degil iciremiyorum babası tutuyor ben içiriyorum o da zorlaGece saat başı kalkıp kontrol ettim atesi çıkmadı. Ama şimdi yeniden ateslenmeye başladı hiç Halide yok ateş disurucuyude içmek istemiyo elini yüzünü yikiyorum sürekli artık.
Evet bncde usuttm kesin nefret ediyorm kusmaktan hamileyken hcc kusmamistmÜşüttün heralde mücverden olcağını sanmam 1 günlük bi de
Gule gule kullan cnm bn scheffer kullaniyorm insallah dgru yazmisimdir:) bnde istiyrm tefal cok iyi almissnSagol canım düdüklü aynı degildir belki 440 liradan 300 e düşmüş 300 dende %25 indirim varmış 225 liraya aldım en çok satan ürün dedi ama bilmiyorum inşallah memnun kalırım
Sağol canım oglum iyi çok şükür ben evlendiğimizden beri kullanıyorum çok pratik oluyor
Geçmiş olsun canım benim oğlumda aynı böyle oldu bugün geçti ama insallah seninde geçer hemen
Canım 440 dan 300 e düşmüş 300 dende %25 indirimli dedi 225 e aldım
sagl cnm deniyim gece bisey olmadi ama smdi yataktan kalkmaya korkuyorm yne bulaniyo aksam ictm nane limon@hiraysen ben ne yaptıysam oglum kustu en son nane limon yapmıştım onu kusmadı dene istersen birde elma bulantıya iyi geliyormuş yavaş yavaş yemek gerekiyormuş kusmamak için
Sağol canım 37 ile 38 arası düşüp çıkıyo. 38i geçmiyo ama.Geçmiş olsun canım kaç oluyor ateşi
siringayla iciriyorm ben cnm kasikla asla icmezİnşallah düşer canım gece yükselmemesi güzel ece de şurup içmek istemiyor öksürük için Dr peditus verdi tek başıma mümkün degil iciremiyorum babası tutuyor ben içiriyorum o da zorla
Yiğit é zorla icirdim bu seferde kusmaya kalktı. Artık sürekli elini yüzünü yıkayıp ince giydiriyorum.ama 38i geçerse tabi mecbur bi şekilde içecek. Şimdilik zorlamiycam bakalım.İnşallah düşer canım gece yükselmemesi güzel ece de şurup içmek istemiyor öksürük için Dr peditus verdi tek başıma mümkün degil iciremiyorum babası tutuyor ben içiriyorum o da zorla
Sanada çok geçmiş olsun canım. Hastalık salgın kol geziyo geneEvet bncde usuttm kesin nefret ediyorm kusmaktan hamileyken hcc kusmamistm
Gule gule kullan cnm bn scheffer kullaniyorm insallah dgru yazmisimdir:) bnde istiyrm tefal cok iyi almissn
sagl cnm deniyim gece bisey olmadi ama smdi yataktan kalkmaya korkuyorm yne bulaniyo aksam ictm nane limon
evde zencefil varsa çayı bulantıya iyi geliyo canım .Evet bncde usuttm kesin nefret ediyorm kusmaktan hamileyken hcc kusmamistm
Gule gule kullan cnm bn scheffer kullaniyorm insallah dgru yazmisimdir:) bnde istiyrm tefal cok iyi almissn
sagl cnm deniyim gece bisey olmadi ama smdi yataktan kalkmaya korkuyorm yne bulaniyo aksam ictm nane limon
sagl canm szede gecmis olsnSanada çok geçmiş olsun canım. Hastalık salgın kol geziyo gene
gcen gun attm toz zencefil vardi bayatlamistr diye attm smdide yok esime syliym gelirken alsn. Hiraya kahvalti hazirlayamadim sut verdm bitek bnde kahvalti yapamadm hem korkuyorm bisey yemeye hmde halim yok kalkamiyorm esm geliyomus gerci bugn gtmesi ble hataydi iseevde zencefil varsa çayı bulantıya iyi geliyo canım .
S Sevgidili5 Geçmiş olsun yükselmez inşallah ateşi daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?