2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende eski düdüklülerden kullanıyorum ne kadara aldın bende istiyorum tefal pahalı ama güzel diyolar
Halam sarma pişiriyo düdüklüde 9 dk da diyo :)

Üşüttün heralde mücverden olcağını sanmam 1 günlük bi de

Ben de uclu seti ve dudukluyu kullaniyorm memnunum ikisinden de canm.pisman olmazsin bence. Acticook almstm ben indirimli 300 liraydi.her seyinkisa surede pisiriyo.gule gule kullan
Sagol canım düdüklü aynı degildir belki 440 liradan 300 e düşmüş 300 dende %25 indirim varmış 225 liraya aldım en çok satan ürün dedi ama bilmiyorum inşallah memnun kalırım

Sağol canım oglum iyi çok şükür ben evlendiğimizden beri kullanıyorum çok pratik oluyor
Geçmiş olsun canım benim oğlumda aynı böyle oldu bugün geçti ama insallah seninde geçer hemen
bende eski düdüklülerden kullanıyorum ne kadara aldın bende istiyorum tefal pahalı ama güzel diyolar
Halam sarma pişiriyo düdüklüde 9 dk da diyo :)
Canım 440 dan 300 e düşmüş 300 dende %25 indirimli dedi 225 e aldım

Benimde herşey hazır paketledim de kargoya verilcek artık :) bende salı veriyim madem erken gitmesin :)

Bi kusuru var benim örgünün dikişi tam beceremedim artık giden kişi kusura bakmasın yaptırcak kimsemde yok becerebildiğim kadar yaptım artık olmadı söküp tekrar dikersiniz

@hiraysen ben ne yaptıysam oglum kustu en son nane limon yapmıştım onu kusmadı dene istersen birde elma bulantıya iyi geliyormuş yavaş yavaş yemek gerekiyormuş kusmamak için

yazyagmuru iyi almışsın yine şu erkeklerin mutfak eşyası hediyesi yokmu o mutfaktan 5 kişi yiyo ama hediye senin :)
Kredi kartına taksit yaptırdım canım iyi oldu ya evet toptan hediye işini tamamladı halbuki ben sadece blender alalım düdüklüyü bir daha ki sefere alalım dedim o almak istedi birde pilav tenceresi begendi onu sonra alırız artık dedi

Geçmiş olsun canım bende ertelemiştim öksürüyor diye iyileşince yaptırırsın

Geçmiş olsun canım. yazyagmuru oğlun nasıl oldu?

Sağolun kızlar

Gece saat başı kalkıp kontrol ettim atesi çıkmadı. Ama şimdi yeniden ateslenmeye başladı hiç Halide yok ateş disurucuyude içmek istemiyo elini yüzünü yikiyorum sürekli artık.

Gece saat başı kalkıp kontrol ettim atesi çıkmadı. Ama şimdi yeniden ateslenmeye başladı hiç Halide yok ateş disurucuyude içmek istemiyo elini yüzünü yikiyorum sürekli artık.
İnşallah düşer canım gece yükselmemesi güzel ece de şurup içmek istemiyor öksürük için Dr peditus verdi tek başıma mümkün degil iciremiyorum babası tutuyor ben içiriyorum o da zorla

Üşüttün heralde mücverden olcağını sanmam 1 günlük bi de
Evet bncde usuttm kesin nefret ediyorm kusmaktan hamileyken hcc kusmamistm
Gule gule kullan cnm bn scheffer kullaniyorm insallah dgru yazmisimdir:) bnde istiyrm tefal cok iyi almissn
@hiraysen ben ne yaptıysam oglum kustu en son nane limon yapmıştım onu kusmadı dene istersen birde elma bulantıya iyi geliyormuş yavaş yavaş yemek gerekiyormuş kusmamak için
sagl cnm deniyim gece bisey olmadi ama smdi yataktan kalkmaya korkuyorm yne bulaniyo aksam ictm nane limon

İnşallah düşer canım gece yükselmemesi güzel ece de şurup içmek istemiyor öksürük için Dr peditus verdi tek başıma mümkün degil iciremiyorum babası tutuyor ben içiriyorum o da zorla
Yiğit é zorla icirdim bu seferde kusmaya kalktı. Artık sürekli elini yüzünü yıkayıp ince giydiriyorum.ama 38i geçerse tabi mecbur bi şekilde içecek. Şimdilik zorlamiycam bakalım.

Sanada çok geçmiş olsun canım. Hastalık salgın kol geziyo gene

evde zencefil varsa çayı bulantıya iyi geliyo canım .

S Sevgidili5 Geçmiş olsun yükselmez inşallah ateşi daha fazla

Sanada çok geçmiş olsun canım. Hastalık salgın kol geziyo gene
sagl canm szede gecmis olsn

evde zencefil varsa çayı bulantıya iyi geliyo canım .

S Sevgidili5 Geçmiş olsun yükselmez inşallah ateşi daha fazla
gcen gun attm toz zencefil vardi bayatlamistr diye attm smdide yok esime syliym gelirken alsn. Hiraya kahvalti hazirlayamadim sut verdm bitek bnde kahvalti yapamadm hem korkuyorm bisey yemeye hmde halim yok kalkamiyorm esm geliyomus gerci bugn gtmesi ble hataydi ise

kızlar selam haftasonu çok yoğundu nikah için elbise aldım ama kınaya bişi bulamadım mirayada kına için aldım nikaha bişi bulamadım bu akşam mesaim var artık yarın öbürgün tamamlamam lazım herşeyi son an yapar oldum artık cuma günü erken kalktım yemek güzeldi ama aklım hep evdeydi o kadar çok yazıştım ki kardeşimle erken kalkmama kimse şaşırmadı :)) pazar günüde eltim ve yakın bi arkadaşı var bizimde tanıdığımız onlar geldi allahtan bir saat önce aradılar eşim bi taraftan bişiler kaldırıyo ben mutfak ve banyoya daldım miracımda almış bebeklerini götürüyo diğer odaya hem şaşırdım hem sevindim hem duygulandım büyümüşler cidden neyse bi çay demledim ekler pasta tatlı tuzlu kurabiye bi kaç saat oturduk gönül isterdi börekler açayım ama zaman yoktu sadece ondan
kızlar ben kargoyla konuştum mng ile göndericem hangi gün verirsen ertesi gün elinde olur dedi bizde şehir içi dışı farketmiyo fln dedi ama güvensem mi bilemedim şimdi kargolar hangi gün elimizde olacak ben yarın mı versem çarşamba mı bilemedim bi tek paketlemem kaldı bir de bir mektup yazacağım ilk fırsatta mirayla olan şeyi yapamadım zilli hiç oralı olmadı bir de el emeği bir şey koyamayacağım için de üzülüyorum eer doğum gününe çekiliş yaparsak ona mutlaka bişiler yaparım ya da yaptırırm anneme falan:) bunda malum nikah telaşesi var evde şaka maka pazar kardeşim evleniyo çok çabuk oldu herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…