2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben hamileliğimin başında çok içtim iyi geliyodu. Ama canım eğer geçmez her yediğini kusarsan hastaneye git mutlaka.
Bende bir kere eşimle aynı şeyleri yediğim halde sürekli kustum. En son takatim kalmayınca acile gittik besin zehirlenmesi dediler. kalan yemek falanda yememiştim ama herkese dokunacak diye bişey yok demişti doktor. Serum yiyince kendime geldim.
ay ne güzel kardeşin evlenmesi :)) çok mutlu olur inşallah.
Genelde firmalar istanbulda oluyo çok nadir kargoya teslim edilince ertesi gün elime ulaşan paket. Eğer hazırsa hediyen işini şansa bırakma canım bence teslim tarihi belirtirsin hiç olmadı. Tabi şehir içine gönderirsen bilemicem

Bende dün uzuuuunnn zaman sonra arkadaşlarımla kahvaltıya gittim. Çocuğu olan bi tek biz varız ama arkadaşlarım sağolsun çok ilgilendiler. Gökçe masada durmayıp cafenin içinde gezmeyi tercih ettiği için bi biri kalktı peşinde dolaştı bi biri. bende rahatça kahvaltımı ettim sohbetimi yaptım. Arada nöbetleşe bizim eve de gelin olur mu dedim

bir de tüm hasta bebiş ve annişlere geçmiş olsun çok çok
sagol cnm

bugun kusma yok ama mide bulantisi mahfetti bni gerci ne yedimki annemi istiyorum ben yaa

Bn yarin surat kargoyla gondermeyi dusunuyorm canm bn gdemezsem esimle gondericm

düdüklüsüz olur mu hiç kızz..büyük kurtarıcı o

ya bende en çok paketlemede takıldım bu akşam gidip bakıcam nerden ne alabilirm diye tabi mesai çok uzamazsa ve yarın kargoya vereyim istiyorum erken geçerse eline benim kurbanda ses etmesin lütfen :) bide benim kurbanın anası biraz şanssız paketten kendine pek beklentisi olmasın sadece sevebileceğini düşündüğüm bişi aldım ama kuzucuğuma bir kaç parça bişi var elim hep ona gitti :) mirayla sürprizimizi yapabilseydik herşey daha çok içime sinerdi ama kısmet deilmiş

ya bide normalde sitelerden alışveriş yapınca kargoya verildi fln diye mesaj geliyo ya biz gönderdiğimizde alıcıya mesaj gitmicek dimi eline ulaşmadan kimden geldiği belli olmaz inşallah he bide benim zanlıma mesajım iş yeri adresimi verdim ve cuma izinliyim perşembe elime geçecek şekilde gönderebilir misin? pazartesiye ölürüm meraktan gerçi herkes yazar buraya öğrenmiş de olabilirim

Ben ptt ye vericem yarın yurtiçini kullanmak istemiyorum yakın başkada yok malesef

Oğlumun resimlerinin olduğu bilgisayar bozulmuş gitti bütün resimler, videolar 16 ay gitti....

Son düzenleme:
Oğlumun resimlerinin olduğu bilgisayar bozulmuş gitti bütün resimler, videolar 16 ay gitti....
kurtarılır canım. İyi bi servise götürün belki biraz pahalıya patlar ama geri getirmenin yolu var

Bi program var hatta kendinde kurtarabilirsin ama %100 sonuç vermiyo bozuk gelebiliyo dosyalar. İşini bilen birine bilgisayarla hiç oynamadan verirseniz hallederler

haftasonu sayısal oynadık eşimle sabah rakamlara baktım ay dedim bu ne ki rakamlar 30, 34, 35, 40, 42 ve 45
eşimin oynadığı kupona dört çıkmış şu sayılarla şans teyet geçti hemen bu kuponla milli piyango alıcaz bakarsın o tutar

tutarmi tutar:) esimde busabh nimet abladan seri almis tutmasada amorti kesin var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…