Ben hamileliğimin başında çok içtim iyi geliyodu. Ama canım eğer geçmez her yediğini kusarsan hastaneye git mutlaka.sagl canm szede gecmis olsn
gcen gun attm toz zencefil vardi bayatlamistr diye attm smdide yok esime syliym gelirken alsn. Hiraya kahvalti hazirlayamadim sut verdm bitek bnde kahvalti yapamadm hem korkuyorm bisey yemeye hmde halim yok kalkamiyorm esm geliyomus gerci bugn gtmesi ble hataydi ise
ay ne güzel kardeşin evlenmesi :)) çok mutlu olur inşallah.kızlar selam haftasonu çok yoğundu nikah için elbise aldım ama kınaya bişi bulamadım mirayada kına için aldım nikaha bişi bulamadım bu akşam mesaim var artık yarın öbürgün tamamlamam lazım herşeyi son an yapar oldum artık cuma günü erken kalktım yemek güzeldi ama aklım hep evdeydi o kadar çok yazıştım ki kardeşimle erken kalkmama kimse şaşırmadı :)) pazar günüde eltim ve yakın bi arkadaşı var bizimde tanıdığımız onlar geldi allahtan bir saat önce aradılar eşim bi taraftan bişiler kaldırıyo ben mutfak ve banyoya daldım miracımda almış bebeklerini götürüyo diğer odaya hem şaşırdım hem sevindim hem duygulandım büyümüşler cidden neyse bi çay demledim ekler pasta tatlı tuzlu kurabiye bi kaç saat oturduk gönül isterdi börekler açayım ama zaman yoktu sadece ondan
kızlar ben kargoyla konuştum mng ile göndericem hangi gün verirsen ertesi gün elinde olur dedi bizde şehir içi dışı farketmiyo fln dedi ama güvensem mi bilemedim şimdi kargolar hangi gün elimizde olacak ben yarın mı versem çarşamba mı bilemedim bi tek paketlemem kaldı bir de bir mektup yazacağım ilk fırsatta mirayla olan şeyi yapamadım zilli hiç oralı olmadıbir de el emeği bir şey koyamayacağım için de üzülüyorum eer doğum gününe çekiliş yaparsak ona mutlaka bişiler yaparım ya da yaptırırm anneme falan:) bunda malum nikah telaşesi var evde şaka maka pazar kardeşim evleniyo çok çabuk oldu herşey
sagol cnmbir de tüm hasta bebiş ve annişlere geçmiş olsun çok çok
bugun kusma yok ama mide bulantisi mahfetti bni gerci ne yedimkiBen hamileliğimin başında çok içtim iyi geliyodu. Ama canım eğer geçmez her yediğini kusarsan hastaneye git mutlaka.
Bende bir kere eşimle aynı şeyleri yediğim halde sürekli kustum. En son takatim kalmayınca acile gittik besin zehirlenmesi dediler. kalan yemek falanda yememiştim ama herkese dokunacak diye bişey yok demişti doktor. Serum yiyince kendime geldim.
ay ne güzel kardeşin evlenmesi :)) çok mutlu olur inşallah.
Genelde firmalar istanbulda oluyo çok nadir kargoya teslim edilince ertesi gün elime ulaşan paket. Eğer hazırsa hediyen işini şansa bırakma canım bence teslim tarihi belirtirsin hiç olmadı. Tabi şehir içine gönderirsen bilemicem
Bn yarin surat kargoyla gondermeyi dusunuyorm canm bn gdemezsem esimle gondericmkızlar selam haftasonu çok yoğundu nikah için elbise aldım ama kınaya bişi bulamadım mirayada kına için aldım nikaha bişi bulamadım bu akşam mesaim var artık yarın öbürgün tamamlamam lazım herşeyi son an yapar oldum artık cuma günü erken kalktım yemek güzeldi ama aklım hep evdeydi o kadar çok yazıştım ki kardeşimle erken kalkmama kimse şaşırmadı :)) pazar günüde eltim ve yakın bi arkadaşı var bizimde tanıdığımız onlar geldi allahtan bir saat önce aradılar eşim bi taraftan bişiler kaldırıyo ben mutfak ve banyoya daldım miracımda almış bebeklerini götürüyo diğer odaya hem şaşırdım hem sevindim hem duygulandım büyümüşler cidden neyse bi çay demledim ekler pasta tatlı tuzlu kurabiye bi kaç saat oturduk gönül isterdi börekler açayım ama zaman yoktu sadece ondan
kızlar ben kargoyla konuştum mng ile göndericem hangi gün verirsen ertesi gün elinde olur dedi bizde şehir içi dışı farketmiyo fln dedi ama güvensem mi bilemedim şimdi kargolar hangi gün elimizde olacak ben yarın mı versem çarşamba mı bilemedim bi tek paketlemem kaldı bir de bir mektup yazacağım ilk fırsatta mirayla olan şeyi yapamadım zilli hiç oralı olmadıbir de el emeği bir şey koyamayacağım için de üzülüyorum eer doğum gününe çekiliş yaparsak ona mutlaka bişiler yaparım ya da yaptırırm anneme falan:) bunda malum nikah telaşesi var evde şaka maka pazar kardeşim evleniyo çok çabuk oldu herşey
Sağol canım inşallahevde zencefil varsa çayı bulantıya iyi geliyo canım .
S Sevgidili5 Geçmiş olsun yükselmez inşallah ateşi daha fazla
S Sevgidili5 ve @yaz yagmuru çook geçmiş olsun oğullarınıza..
Benimde hediyelerim hazır ama bende salı vericem. Sanırım genel olarak hepimiz salı günü vericez.. Bu arada düdüklü nasıl kullanıyorsunuz ya ben çok korkuyorum..
kurtarılmıyo mu ay çok üzüldüm çok önemli yaOğlumun resimlerinin olduğu bilgisayarın diski bozulmuş gitti bütün resimler, videolar 16 ay gitti....
kurtarılır canım. İyi bi servise götürün belki biraz pahalıya patlar ama geri getirmenin yolu varOğlumun resimlerinin olduğu bilgisayar bozulmuş gitti bütün resimler, videolar 16 ay gitti....
tutarmi tutar:) esimde busabh nimet abladan seri almis tutmasada amorti kesin var :)))haftasonu sayısal oynadık eşimle sabah rakamlara baktım ay dedim bu ne ki rakamlar 30, 34, 35, 40, 42 ve 45
eşimin oynadığı kupona dört çıkmış şu sayılarla şans teyet geçti hemen bu kuponla milli piyango alıcaz bakarsın o tutar
Bende kutu almaya gittim ama kutuya 30 lira diyince almaktan vazgeçtimKutu almaya gdicektm bugn gdemedimhediyeyi paketledm ama kutu yok moralm bozldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?