2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizimki de akşam yatmaz sabah kalkmazlardan
Gece 1 i buluyo uyuması sabah 7 de süt içiyo tekrar yatıyo 11 e kadar ama bunda en büyük etken beraber yatmamız yoksa gece 2-3 kere kalkıyo yatağını istemiyo hatta bırak yerde yatsın babası kılıklı :)

gunaydn canm :)) aksam 7de yattm smdi kalktmda:))

salgn varmis canm. Bn iyiym bugun dnlenmek iyi geldi. Okulda yedkleri dokunmus olmasn
aşıdan sanırım gökçe sürekli uyandı gece. sabah 4,30'da da uyumamak üzere kalktı bakıcına verir vermez kadının kucağında uyudu. bense uykusuz uykusuz işe geldim. ama çok şükür ateş olmadı. uykusuzluğa katlanıcaz artık.

Bilmiyorum canım arıtma kullanıyoruz filtre değişimini yeni yaptırdık ama salgında olabilir
Ben akşam yemeğinden sonra yatmadan önce muz yediriyorum canım bazen sık uyanıyor bazen daha az uyanıyor

salgn varmis canm. Bn iyiym bugun dnlenmek iyi geldi. Okulda yedkleri dokunmus olmasn
Bende salgın diye düşündüm iki gün önce kardeşide olunca

Bi omuzuna da sen koysaydın kafanı :)

Para çekmeyi unutan ben cebindeki son kuruşu kargoya verdim tam yetti yoksa banka arayacaktım, sevgili kurbanım çok şanslısın kargon yarına yetişecek

bence hep beraber minnakkartal'ı dövelim asıl işin en heyecanlı yeri kargo ulaştığı an yani..kızım hiç sürpriz anlayışın yok mu senin kırcam kafanı.!
bak şimdi ya senin tuzun kuru herşeyi biliyon çok alındım küstüm affetmemi istiyorsan hemen söyle bana kim kime çıktı

ben şok ben dumur aynı uygudan kargolar mısın bana da

Bende paketlememi yaptım ama istediğim kutu olmayınca ofisden a4 kutusuna koydum kurbanım kağıt sanmasın çünkü bildiğin reklamlı copier kutusu:))
Her paketin içine minik notlar koydum sadece bi tanesinin üstünde onunda neden üstünde olduğunu okuyunca anlıcaksın tatlım:))
Bide çok paket durduğuna bakma minik minik şeyler var çorap bile ayrı paket yani (ay bi tane hediyeyi söyledim bak )
Bide çok güzel paket yapıyo gibi niye tek tek paketledim yahu rezil ettim bildiğiniz

bende bizim muhaberata verdim akşam çıkacak burdan yarın ulaşır dedi ama sanmıyorum muhtemel perşembe günü elinde olur kurbanımın inşallah çok beğenir bide değişim kartı yok bak nası güveniyorum zevkime şakası bi yana semt içi alışveriş yaptığım için değişim için bana geri kargolanması gerekebilir ama mira ya göre alışveriş yapmadım panik yok

Bende çok güzel paket yaparım oyuncagı nasıl paket yapacağımı sasırdım azıcık bozuk oldu ama oldu:))

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsun aşk dolu sağlık dolu huzur dolu mutluluk dolu

Sagol canım dogum günün kutlu olsun ogluşun ve eşinle birlikte nice güzel yıllara
İyi dilekleriniz için çook sağolun kızlar.. Amin inş..

Yaa ben not yazmayı unuttum. İnanamıyorum kendimee.. Neyse tel. numarası var eline ulaşınca msj atarım artık..

ay ne güzel durmuş paketler. Eline sağlıkBen koyduğum her şeyi bi hevesle kendim yaptım. Çok içime sindi inşallah beğenir kurbanım. Bi haftadır gökçeyi yatırır yatırmaz gece yarısına kadar uğraştım. Değişim gibi bi şansıda yok beğenmezse çok pis bozulabilirim bi ara pişman oldum niye kalkıştın bu işe git paşa paşa alışverişini yap mis gibi güzel güzel şeyler al dedim kendi kendime ama artık çok geçti.

Herkese hayırlı kandiller.. Ve bugün benim doğum günüm bu arada eşim birazdan kargoya verecek hediyleri..
@yaz yagmuru bende salgın vardır düşünüyorum.. Çok geçmiş olsn..
doğum günün kutlu olsun canım. Huzurlu sağlıklı bi sene geçirirsiniz inşallah ailenle :)

Akşam 7 de mi yattın
ve şimdi kalktın
evett :) hira dun oglen uykusu uyumamisti aksam 7de sutu icerken uyuyakaldi. Bnde heme yataga kostum esim mac izlicm dedi bn uyumusum hemen zaten. Hastaydm istiraat iyi geldi. Gece uyanmadi hira sbh 7de kalkmis esm oyalamis kahvalti yapmslar hastayim diye uyandrmamis yksa hayatta kalkmaz erken.bnde bidha hasta olana kdr byle uyuyamam herlde:)

bak şimdi ya senin tuzun kuru herşeyi biliyon çok alındım küstüm affetmemi istiyorsan hemen söyle bana kim kime çıktı

ben şok ben dumur aynı uygudan kargolar mısın bana da
koydm kargoya cnm yolladm:)

Herkese hayırlı kandiller.. Ve bugün benim doğum günüm bu arada eşim birazdan kargoya verecek hediyleri..
@yaz yagmuru bende salgın vardır düşünüyorum.. Çok geçmiş olsn..
dogum gnun kutlu olsn cnm nice senelere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…