aşıdan sanırım gökçe sürekli uyandı gece. sabah 4,30'da da uyumamak üzere kalktıgunaydn canm :)) aksam 7de yattm smdi kalktmda:))
salgn varmis canm. Bn iyiym bugun dnlenmek iyi geldi. Okulda yedkleri dokunmus olmasn
Bilmiyorum canım arıtma kullanıyoruz filtre değişimini yeni yaptırdık ama salgında olabilirEşime verebilir misin dedim ama Soz veremem işim çıkabilir dedi bende mecburen ptt kargoya verdim. Hadi hayirli olsun :)
@yazyagmuru ne oluyo çocuklara acaba sulardan falan olmasın çok geçmiş olsun
Kandilinizde mübarek olsun
Ben akşam yemeğinden sonra yatmadan önce muz yediriyorum canım bazen sık uyanıyor bazen daha az uyanıyorGökçe bu aralar çok zor uykuya dalıyo. önceden emzirir koyardım yerine uyurdu hemen. Şimdi en az yarım saat sürüyo uyutmak.
Süt yoğurt uyku getirir diye biliyorum ama gökçe bunları yemediği için başka ne var diye baktım.
Muz , içine bal konulmuş ılık süt, peynir, közlenmiş patates , badem , hindi eti vücudu rahatlatıp uykuya geçişi kolaylaştırıyomuş.
Bunu denicem bakalım fındık fıstık gibi kuru yemişleri sabah yedirdim. muz dışında ki meyveleri de sabah öğününde verdim. Enerji verici başka hiç bişey vermicem akşama kadar. akşam yemeğinden sonra yatmaya yakında ya muz vercem. ya da patates közleyip içine kaşar koyup karıştırırım. kumpir patatesi gibi olur hemde tok tutar gece.
İnşallah sonuç alırım bakalım nasıl olcak
Bende salgın diye düşündüm iki gün önce kardeşide oluncagunaydn canm :)) aksam 7de yattm smdi kalktmda:))
salgn varmis canm. Bn iyiym bugun dnlenmek iyi geldi. Okulda yedkleri dokunmus olmasn
Bi omuzuna da sen koysaydın kafanı :)aşıdan sanırım gökçe sürekli uyandı gece. sabah 4,30'da da uyumamak üzere kalktıbakıcına verir vermez kadının kucağında uyudu. bense uykusuz uykusuz işe geldim. ama çok şükür ateş olmadı. uykusuzluğa katlanıcaz artık.
bak şimdi ya senin tuzun kuru herşeyi biliyon çok alındım küstüm affetmemi istiyorsan hemen söyle bana kim kime çıktıbence hep beraber minnakkartal'ı dövelimasıl işin en heyecanlı yeri kargo ulaştığı an yani..kızım hiç sürpriz anlayışın yok mu senin kırcam kafanı.!
ben şok ben dumurgunaydn canm :)) aksam 7de yattm smdi kalktmda:))
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsun aşk dolu sağlık dolu huzur dolu mutluluk doluHerkese hayırlı kandiller.. Ve bugün benim doğum günümbu arada eşim birazdan kargoya verecek hediyleri..
@yaz yagmuru bende salgın vardır düşünüyorum.. Çok geçmiş olsn..
Sagol canım dogum günün kutlu olsun ogluşun ve eşinle birlikte nice güzel yıllaraHerkese hayırlı kandiller.. Ve bugün benim doğum günümbu arada eşim birazdan kargoya verecek hediyleri..
Bende çok güzel paket yaparım oyuncagı nasıl paket yapacağımı sasırdım azıcık bozuk oldu ama oldu:))Eki Görüntüle 1724940 Bende paketlememi yaptım ama istediğim kutu olmayınca ofisden a4 kutusuna koydum kurbanım kağıt sanmasın çünkü bildiğin reklamlı copier kutusu:))
Her paketin içine minik notlar koydum sadece bi tanesinin üstünde onunda neden üstünde olduğunu okuyunca anlıcaksın tatlım:))
Bide çok paket durduğuna bakma minik minik şeyler var çorap bile ayrı paket yani (ay bi tane hediyeyi söyledim bak)
Bide çok güzel paket yapıyo gibi niye tek tek paketledim yahu rezil ettim bildiğiniz
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsun aşk dolu sağlık dolu huzur dolu mutluluk dolu
İyi dilekleriniz için çook sağolun kızlar.. Amin inş..Sagol canım dogum günün kutlu olsun ogluşun ve eşinle birlikte nice güzel yıllara
ay ne güzel durmuş paketler. Eline sağlıkEki Görüntüle 1724940 Bende paketlememi yaptım ama istediğim kutu olmayınca ofisden a4 kutusuna koydum kurbanım kağıt sanmasın çünkü bildiğin reklamlı copier kutusu:))
Her paketin içine minik notlar koydum sadece bi tanesinin üstünde onunda neden üstünde olduğunu okuyunca anlıcaksın tatlım:))
Bide çok paket durduğuna bakma minik minik şeyler var çorap bile ayrı paket yani (ay bi tane hediyeyi söyledim bak)
Bide çok güzel paket yapıyo gibi niye tek tek paketledim yahu rezil ettim bildiğiniz
doğum günün kutlu olsun canım. Huzurlu sağlıklı bi sene geçirirsiniz inşallah ailenle :)Herkese hayırlı kandiller.. Ve bugün benim doğum günümbu arada eşim birazdan kargoya verecek hediyleri..
evett :) hira dun oglen uykusu uyumamisti aksam 7de sutu icerken uyuyakaldi. Bnde heme yataga kostum esim mac izlicm dedi bn uyumusum hemen zaten. Hastaydm istiraat iyi geldi. Gece uyanmadi hira sbh 7de kalkmis esm oyalamis kahvalti yapmslar hastayim diye uyandrmamis yksa hayatta kalkmaz erken.bnde bidha hasta olana kdr byle uyuyamam herlde:)Akşam 7 de mi yattın
ve şimdi kalktın
koydm kargoya cnm yolladm:)bak şimdi ya senin tuzun kuru herşeyi biliyon çok alındım küstüm affetmemi istiyorsan hemen söyle bana kim kime çıktı
ben şok ben dumuraynı uygudan kargolar mısın bana da
dogum gnun kutlu olsn cnm nice senelere :)Herkese hayırlı kandiller.. Ve bugün benim doğum günümbu arada eşim birazdan kargoya verecek hediyleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?