2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık çok yeteneklisin maşallah @feyena da iyi günlerde kullansın keşke bende birşeyler yapabilseydim ama zaman çok az geldi bana

Çok güzel olmuş sen ilerlet bu işi :)
sağol canım .:)
Yaparken acaip rahatladım. Çok sevdim yapmayı. Tam aradığım iş miş ama ben satış falan yapmayı beceremem. Biraz daha keçe aldım arkadaşlarıma falan hediye yapıp verir oyalanırım sıkılana kadar artık :)

Çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık çok yeteneklisin maşallah @feyena da iyi günlerde kullansın keşke bende birşeyler yapabilseydim ama zaman çok az geldi bana
sağol canım. Ay nasıl mutlu oldum çok tereddüt etmiştim. Gökçenin uyku saatleri düzenli olmasa bende yapamazdım büyük ihtimalle

Bende çok isterdim el emeğim olsun ama Zaman benim içinde zor oldu gerçekten yetmedi bide hep sonradan geldi aklıma bazı şeyler hoş el becerim yok ama destek alarak yapabilirdim belki
Neyse artık bir sonraki çekilişde Zaman'ı daha iyi ayarlarız tecrübelendik :))

Buraya attgmz fotolari silebiliyo muyuz acaba?siliniyosa atcm emrenin elbiseli fotosunu:))

Cok begendm canim tesekkur ederim tekrar:)cikoltaya bayldm zaten hic beklemiyodm normal cikolata sanmstm:)herkes cok begendi ne kadar zevkli dusunceli arkadasin varmis diyolar bi de ben minnak ya da akaibu dan bekliyodum sen hic aklima gelmemistn.gonderici adi da yazmiyodu zaten pakette firma adina gonderilmis.gizemliydin hatun

El emegi dynce aklima attgn foto geliyo

Yarın oglumun kermesi var birşey hazırladım ece henüz yatmadıgı için o varken hazırladım şu saatte tv sehpasına çıkıyor ya inanamıyorum

Buraya atarsan silinmez canım avatar yap değiştirirsin sonra

aslında yapabileceğim bi tek o var Da Zaman fln kıvırıyorum

sagol cnm katkindan dolayi:) insllh herkes katilir bidhakine

pufpuff kocaman teşekkürler

Rica ederim kızlar..bidahaki daha geniş bi zamanlı olur,herkes gönlünden geçtiği gibi yapar herşeyi..

Erkekler böyle düşünür genelde canım hiç yadırgamadım..benim ki de öyleydi yeni yeni törpülendi..ama mesela kargo şirketinden almalı da yapılıyor ille adres şart değil ki..mesela ptt şubesi bursa/yıldırım şube diyorsun adreste ordan gidip alıyorsun..

Çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…