Çok zor canım Ece de daha yeni azı dişi çıkardı çok zorlandık sabaha kadar deliksiz uyuduğu bir ya da iki gece oldu şimdiye kadar sende çok erken gidiyormuşsun inşallah düzelir uykularıSanırım bu aralar bi dönem bu. Bizde öyleyiz ki rüzgar akşam 9:30 da yatar sabaha kadar hiç uyanmazdı. Ama şimdi nerdeyse saat bası aglıyor. 4 tane köpek dişi geliyor ya dişten. Yada hastalandı bu aralar ilaçlar felan bunlardan valla bilemiyorum zaten gece uykusuz geçiyo bi de 5:30 da uyanıp servise biniyorum(
Çok güzeller canım iyi günlerde giysin Hiraisimdeyimgucumdeyim cok tesekkurederm arkadasim cok sagol hemen denedik cicilerimizi sonunda bnde kavustum kargoya:)
Canım acaba emzirmeyi bıraktırdın ya hormonlardan dolayı bir düzensizlik olabilirmiSpiral var, normalde cok korkmamam lazim ama arada kanama oludugu icin korkuyorum, yerlesme kanamasi falan geliyo aklima
Ayy pant çok güzelmiş :)isimdeyimgucumdeyim cok tesekkurederm arkadasim cok sagol hemen denedik cicilerimizi sonunda bnde kavustum kargoya:)
Evet çook tatlı ben de çok begendimAyy pant çok güzelmiş :)
ay çok tatlılar. Takvime bayıldım bende. Güle güle giysin hira ıkisimdeyimgucumdeyim cok tesekkurederm arkadasim cok sagol hemen denedik cicilerimizi sonunda bnde kavustum kargoya:)
İnşallah olmuştur canımisimdeyimgucumdeyim cok tesekkurederm arkadasim cok sagol hemen denedik cicilerimizi sonunda bnde kavustum kargoya:)
Aldık hediyelerimizi inan hepsi birbirinden güzel. İşyerinde dalga gectiler ağzı kulaklarında nasıl heycanlandi diye. Ben dahil herkes bayıldı. Çok teşekkür ederim.Ayy pant çok güzelmiş :)
Resim isterizBizde
Aldık hediyelerimizi inan hepsi birbirinden güzel. İşyerinde dalga gectiler ağzı kulaklarında nasıl heycanlandi diye. Ben dahil herkes bayıldı. Çok teşekkür ederim.
Rica ederim beğendiyseniz ne mutlu bize :) güle güle kullanınBizde
Aldık hediyelerimizi inan hepsi birbirinden güzel. İşyerinde dalga gectiler ağzı kulaklarında nasıl heycanlandi diye. Ben dahil herkes bayıldı. Çok teşekkür ederim.
güle güle kullanın çok güzellerisimdeyimgucumdeyim cok tesekkurederm arkadasim cok sagol hemen denedik cicilerimizi sonunda bnde kavustum kargoya:)
Gözün aydın canım Cok sirinmis ciciler güle güle giysin hiracıkisimdeyimgucumdeyim cok tesekkurederm arkadasim cok sagol hemen denedik cicilerimizi sonunda bnde kavustum kargoya:)
Resim isteriz
Şimdi direksiyon eğitimine gidiyorum bana şans ďileyinRica ederim beğendiyseniz ne mutlu bize :) güle güle kullanın
Sagol cnm:)Çok güzeller canım iyi günlerde giysin Hira
evett bzde cok begendkAyy pant çok güzelmiş :)
sagl cnm takvim cok guzl bncde hiranin odasinda yerini aldiay çok tatlılar. Takvime bayıldım bende. Güle güle giysin hira ık
oldu cnm cok sagol gydrdim begendnmi dedim beendim dedi oda:)İnşallah olmuştur canımGüle güle kullanın
sagl canm tesekkrlerGözün aydın canım Cok sirinmis ciciler güle güle giysin hiracık
isimdeyimgucumdeyim cok tesekkurederm arkadasim cok sagol hemen denedik cicilerimizi sonunda bnde kavustum kargoya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?