2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gece geç yattı bütün gece uyandı sürekli şimdi kalktı bir bebek nasıl bu kadar az uyur anlamıyorum neden uyumuyor başım agirdan catliyor resmen

Gece geç yattı bütün gece uyandı sürekli şimdi kalktı bir bebek nasıl bu kadar az uyur anlamıyorum neden uyumuyor başım agirdan catliyor resmen

Sanırım bu aralar bi dönem bu. Bizde öyleyiz ki rüzgar akşam 9:30 da yatar sabaha kadar hiç uyanmazdı. Ama şimdi nerdeyse saat bası aglıyor. 4 tane köpek dişi geliyor ya dişten. Yada hastalandı bu aralar ilaçlar felan bunlardan valla bilemiyorum zaten gece uykusuz geçiyo bi de 5:30 da uyanıp servise biniyorum (

bizimde gece rezaletti. Noldu bu çocuğa anlayamıyorum. Pişikte geçmiş ondan da drğil demekki.

gormeden tanidim sanirm artk hepinizi bi internetten hediyem var demistn aklima geldi cikolatalar buarada harika onlar :) zevkli oldgnu dusunuyodm yanilmadm kmltm rsmi koydgu gbi aren5 dedm:) emindim icime dgdu sanirm birazda

bnce cok yeteneklisn cnm masallah bnde biseyler yapmayi seviyorm ama su kece isini yapamadm tebrik ediyorm sni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…