Bugün cumaaaa yuppiiiii
Gece geç yattı bütün gece uyandı sürekli şimdi kalktı bir bebek nasıl bu kadar az uyur anlamıyorum neden uyumuyor başım agirdan catliyor resmen
gormeden tanidim sanirm artk hepinizi bi internetten hediyem var demistn aklima geldi cikolatalar buarada harika onlar :) zevkli oldgnu dusunuyodm yanilmadm kmltm rsmi koydgu gbi aren5 dedm:) emindim icime dgdu sanirm birazda
bnce cok yeteneklisn cnm masallah bnde biseyler yapmayi seviyorm ama su kece isini yapamadm tebrik ediyorm sniEki Görüntüle 1727258 Eki Görüntüle 1727260 Eki Görüntüle 1727263 Evet canım fotoğraf albümünü kapladım.
Aslında küçük prensi biraz daha küçük yapıp üst kısma yazıcaktım bebişin ismini ama isim uzun prens büyük olunca böyle bişiy çıktı ortaya:))
Test yaptın mıisimdeyimgucumdeyim normalde en gec 28. Gunde olurdum bu kez 33 gun oldu
5 gün olmuş :)isimdeyimgucumdeyim normalde en gec 28. Gunde olurdum bu kez 33 gun oldu
çok merak ettimm :)isimdeyimgucumdeyim normalde en gec 28. Gunde olurdum bu kez 33 gun oldu
cidden kusura bakmasınlar eğey bi işgal ettik :)Günaydın cancanlar
Çekiliş bitti,normal hayata döndük
Hehehehehehe...
Katılmayanlar "oooh beee" demiştir kesin
Günaydın cancanlar
Çekiliş bitti,normal hayata döndük
Hehehehehehe...
Katılmayanlar "oooh beee" demiştir kesin
Evde Wi-Fi yok muçok merak ettimm :)
cidden kusura bakmasınlar eğey bi işgal ettik :)
İnternet paketinin dibini görmek üzereyim bende. Ayın onunda fayura kesim tarihim bi de
Malesef :) telefonların taahhütleri şubatta bitcek merakla o günü bekliyoruz :)Evde Wi-Fi yok mu
Hadi bakalım az kalmışMalesef :) telefonların taahhütleri şubatta bitcek merakla o günü bekliyoruz :)
Test yaptın mı
5 gün olmuş :)
çok merak ettimm :)
cidden kusura bakmasınlar eğey bi işgal ettik :)
İnternet paketinin dibini görmek üzereyim bende. Ayın onunda fayura kesim tarihim bi de
Hadi bakalım 3.hamile senmisinBugun yapacagim testi (bu ikonlar niye silinmiyor ki)
Hadi bakalım 3.hamile senmisin
Spiral var, normalde cok korkmamam lazim ama arada kanama oludugu icin korkuyorum, yerlesme kanamasi falan geliyo aklimaHadi bakalım 3.hamile senmisin
Mahtuana ve azerikiziAaaa diğerleri kim ki. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?