Sagol canım sayende gördüm bunu 4 yaşa kadar kullanılıyormuş 3 yaşına kadar kullansak yeter ondan sonra düşme riski de olmaz zaten tatile gidince de kullanabilirimGüzelmiş cidden ya. Şimdiki aklım olsa o koca mama sandalyesini almak yerine bundan alırdım. Güle güle kullannı
Kötü olmuş cidden.
Burdaki herkes çok heyecanlıydı ama. Bu yaşıma kadar bir sürü hediye hazırladım verdim aldım falan ama hiç bu kadar özenip heyecanlanmamıştım cidden.
Ondandır canım ben dişe ihtimal vermedim pek ama eli agzından çıkmıyor ağzını gösteriyor hep eşimde normal degil bu çocuk diş galiba dedi oysaki azı dişini Ayın ortasında çıkardıBizimde üstteki köpek dişleri kabarmış. Güldürüp edip anca görevildim. Aynı zamanda öndeki iki dişinin yanındaki yerlerde kabarık. O yüzden uyuyamıyoruz demekki kaç hüdür
Aynen canım dişler mahvetti hepimizi ece de yemiyor birşey burnu tıkanık birazda Yiğite de geçmiş olsunBizim köpek disinin biri patlamak üzere sipsivri görünüyo diğer tarafta şiş. Yemek yemiyo bide hastaydi boğazı kizarmis antibiyotik başladık hiç iştah yok. Ne çektik bu dişler den bee.
Bende bugün emzirirken uyuyordu ısırmaya çalıştı ki çektim agzından memeyi ikinci ısırma vakası olmasın diyeYigit sürekli isiriyo böyle diş çıkaracaği zaman. Çok zorlanıyorum emzirirken
ck guzl canm bnde almayi dusnuyorm nekdra aldnKızlar sandalye yükseltme aparatını kullanmaya başladım basit birşey ama iş görüyor çok hoşuma gitti masayla aynı hiza da oluyor ece mama sandalyesinde ayaga kalkıyordu bunda kemerleri takıyorum kıpırdayamıyor hiç oldukça güvenli düşme riski yok yalnız bırakmadıktan sonra
sagol canm tesekkurederiz@hiraysen hediyeleriniz y çok güzel.Güle Güle giysin hiracim.
Bilmiyorum kicanim test istedim gelmesini bekliyorumCanım acaba emzirmeyi bıraktırdın ya hormonlardan dolayı bir düzensizlik olabilirmi
ŞakaCekilise katilip birbirine hediye gonderenler gercekten cok sanslisinz butun hediyeler cok guzeldi ve ozenliydi. diger cekilis gruplarinda kavgalar baslamis. Yok ozensiz, paketlenmemis, promosyon urunu gibi . Cok uzucu bi durum bence.
Sagol canım 69.90 aldım 4 lirada kargo ücreti ama faturaya baktım 59.90 yazıyor neden öyle faturaya eksik yazmışlar anlamadım birde güzel tutuyor devrilme falan olmuyor çocuktack guzl canm bnde almayi dusnuyorm nekdra aldn
sagol canm tesekkurederiz
isimdeyimgucumdeyim cok tesekkurederm arkadasim cok sagol hemen denedik cicilerimizi sonunda bnde kavustum kargoya:)
Peki peş peşe mi çıktı canım ilk alttanmı çıktı üsttenmi ona göre bakayım bende açmıyor ağzını gerçi görebilirmiyim bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun canım çıksın şu dişlerde onlarda rahatlasa kimbilir ne kadar canları acıyor çıkarkenÜstten 2 tane köpek diş aynı anda geliyo. Alttakilerde kabarmış ama daha cıkmadı cok fena bu dişler cokkk
kdv sini yazmamslardir belkide cnmSagol canım 69.90 aldım 4 lirada kargo ücreti ama faturaya baktım 59.90 yazıyor neden öyle faturaya eksik yazmışlar anlamadım birde güzel tutuyor devrilme falan olmuyor çocukta
sagol cnm tsekkurler:)Güle güle giysin cnm cok güzellerrr :)
bizm dort kopek disi kabarik bir aydr eli agznda cikamadil biturluÜstten 2 tane köpek diş aynı anda geliyo. Alttakilerde kabarmış ama daha cıkmadı cok fena bu dişler cokkk
Olabilir canımkdv sini yazmamslardir belkide cnm
sagol cnm tsekkurler:)
bizm dort kopek disi kabarik bir aydr eli agznda cikamadil biturlu
Çok güzel herşey güle güle giysin Gökçecik:)Ben ve İşyerindeki herkes çok beğendikkk ve tabi gökçede. Çok teşekkür ederiz iyiki tanımışım sizleri. Herkese tuaf geliyor burdaki arkadaşlarım ama onlar burayı bilmiyorki tuaf gelmesi normal sanırım :) takvimin haziran sayfası başka bi duygulandirdi zaten.
cok guZeller cnm gule gule kullaninBen ve İşyerindeki herkes çok beğendikkk ve tabi gökçede. Çok teşekkür ederiz iyiki tanımışım sizleri. Herkese tuaf geliyor burdaki arkadaşlarım ama onlar burayı bilmiyorki tuaf gelmesi normal sanırım :) takvimin haziran sayfası başka bi duygulandirdi zaten.
Çok sevindim beğenmenize yerim ben onu şekerim benim :)Ben ve İşyerindeki herkes çok beğendikkk ve tabi gökçede. Çok teşekkür ederiz iyiki tanımışım sizleri. Herkese tuaf geliyor burdaki arkadaşlarım ama onlar burayı bilmiyorki tuaf gelmesi normal sanırım :) takvimin haziran sayfası başka bi duygulandirdi zaten.
Sağol canım :)Olabilir canım
Çok güzel herşey güle güle giysin Gökçecik:)
Teşekkür ederim canım :)cok guZeller cnm gule gule kullanin
Begenmedik bayıldıkÇok sevindim beğenmenize yerim ben onu şekerim benim :)
sizde güle güle kullanın canım çok güzeller :)Ben ve İşyerindeki herkes çok beğendikkk ve tabi gökçede. Çok teşekkür ederiz iyiki tanımışım sizleri. Herkese tuaf geliyor burdaki arkadaşlarım ama onlar burayı bilmiyorki tuaf gelmesi normal sanırım :) takvimin haziran sayfası başka bi duygulandirdi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?