2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sagol canım sayende gördüm bunu 4 yaşa kadar kullanılıyormuş 3 yaşına kadar kullansak yeter ondan sonra düşme riski de olmaz zaten tatile gidince de kullanabilirim
Bizimde üstteki köpek dişleri kabarmış. Güldürüp edip anca görevildim. Aynı zamanda öndeki iki dişinin yanındaki yerlerde kabarık. O yüzden uyuyamıyoruz demekki kaç hüdür
Ondandır canım ben dişe ihtimal vermedim pek ama eli agzından çıkmıyor ağzını gösteriyor hep eşimde normal degil bu çocuk diş galiba dedi oysaki azı dişini Ayın ortasında çıkardı
Bizim köpek disinin biri patlamak üzere sipsivri görünüyo diğer tarafta şiş. Yemek yemiyo bide hastaydi boğazı kizarmis antibiyotik başladık hiç iştah yok. Ne çektik bu dişler den bee.
Aynen canım dişler mahvetti hepimizi ece de yemiyor birşey burnu tıkanık birazda Yiğite de geçmiş olsun

ck guzl canm bnde almayi dusnuyorm nekdra aldn

@hiraysen hediyeleriniz y çok güzel.Güle Güle giysin hiracim.
sagol canm tesekkurederiz

Canım acaba emzirmeyi bıraktırdın ya hormonlardan dolayı bir düzensizlik olabilirmi
Bilmiyorum kicanim test istedim gelmesini bekliyorum
Cekilise katilip birbirine hediye gonderenler gercekten cok sanslisinz butun hediyeler cok guzeldi ve ozenliydi. diger cekilis gruplarinda kavgalar baslamis. Yok ozensiz, paketlenmemis, promosyon urunu gibi . Cok uzucu bi durum bence.
Şaka

Oğlumun köpek dişi sallanıyordu sürekli dişim sallanıyor anne çekelim deyip duruyordu benimde içim dayanmıyor diş çekmeye geçiştiriyordum az önce yine geldi yanıma dur bakayım dedim düşmek üzereydi peçeteyle tutup çektim rahatladı işimiz gücümüz diş arkadaş

Şu üvey anne dehşetini üstümden atamıyorum başını izledim gerisini izleyemedim içimden birşeyler koptu gitti sanki Allahım bu nasıl bir zalimlik inanamıyorum neden herşeyin faturası çocuklara çıkıyor anlamıyorum psikolojisi bozuk olan üvey anne ki anne kelimesini kullanmak istemiyorum bu canavara herşeyin acısını çocuktan çıkarıyor sokakta sinirlenen manyak insanlar yeri geliyor bir çocuğa sarıyor cinsel sapkınlıkları olanlar çocuklara yöneliyorlar bu kadar mı zor çocuk olmak savunmasız olmak ezilmek işkenceye tabi tutulmak yazıklar olsun Rabbim böyle canavarları hem bu dünya da hem ahirette perişan etsin inşallah bir de öz anneye takıldım ellerinde morluk görmüş ses çıkarmamış çocuklar gitmek istemiyormuş neden diye üstüne düşme geregi duymamış evliymiş tabi mazaallah üstüne kalırdı çocukları evliliği bozulurdu falan benim çocuklarımın kaşı kızarsa ne oldu nasıl oldu bin kez soruyorum bilinçli olarak yapılan birşeyse öğretmene şikayet ediyorum çogu kez de yaptım bunu nasıl bir annelik bu ya Allahın emaneti onlar bize emanetine sahip çıkmayacak insanlara evlat vermesin Rabbim

Sagol canım 69.90 aldım 4 lirada kargo ücreti ama faturaya baktım 59.90 yazıyor neden öyle faturaya eksik yazmışlar anlamadım birde güzel tutuyor devrilme falan olmuyor çocukta
kdv sini yazmamslardir belkide cnm

Güle güle giysin cnm cok güzellerrr :)
sagol cnm tsekkurler:)

Üstten 2 tane köpek diş aynı anda geliyo. Alttakilerde kabarmış ama daha cıkmadı cok fena bu dişler cokkk
bizm dort kopek disi kabarik bir aydr eli agznda cikamadil biturlu

Ben ve İşyerindeki herkes çok beğendikkk ve tabi gökçede. Çok teşekkür ederiz iyiki tanımışım sizleri. Herkese tuaf geliyor burdaki arkadaşlarım ama onlar burayı bilmiyorki tuaf gelmesi normal sanırım :) takvimin haziran sayfası başka bi duygulandirdi zaten.

Eklentiler

• IMG_0010.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_0011.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 74
kdv sini yazmamslardir belkide cnm

sagol cnm tsekkurler:)

bizm dort kopek disi kabarik bir aydr eli agznda cikamadil biturlu
Olabilir canım
Çok güzel herşey güle güle giysin Gökçecik:)

cok guZeller cnm gule gule kullanin

Çok sevindim beğenmenize yerim ben onu şekerim benim :)

sizde güle güle kullanın canım çok güzeller :)
Hepimiz muradımıza erdik sonunda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…