2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar sandalye yükseltme aparatını kullanmaya başladım basit birşey ama iş görüyor çok hoşuma gitti masayla aynı hiza da oluyor ece mama sandalyesinde ayaga kalkıyordu bunda kemerleri takıyorum kıpırdayamıyor hiç oldukça güvenli düşme riski yok yalnız bırakmadıktan sonra

Cekilise katilip birbirine hediye gonderenler gercekten cok sanslisinz butun hediyeler cok guzeldi ve ozenliydi. diger cekilis gruplarinda kavgalar baslamis. Yok ozensiz, paketlenmemis, promosyon urunu gibi . Cok uzucu bi durum bence.
Kesinlikle çok üzücü bir durum ben de böyle çekilişlerde benzer olaylara sahit olmuştum çocukların okullarında veliler begenmiyordu birbirlerine laf gönderiyorlardı vs ben yaşamadım ama biliyorum hatta öğretmenler sonraki senelerde çekiliş yapmama kararı alıyordu

Güzelmiş cidden ya. Şimdiki aklım olsa o koca mama sandalyesini almak yerine bundan alırdım. Güle güle kullannı
Cekilise katilip birbirine hediye gonderenler gercekten cok sanslisinz butun hediyeler cok guzeldi ve ozenliydi. diger cekilis gruplarinda kavgalar baslamis. Yok ozensiz, paketlenmemis, promosyon urunu gibi . Cok uzucu bi durum bence.
Kötü olmuş cidden.
Burdaki herkes çok heyecanlıydı ama. Bu yaşıma kadar bir sürü hediye hazırladım verdim aldım falan ama hiç bu kadar özenip heyecanlanmamıştım cidden.

Bizimde üstteki köpek dişleri kabarmış. Güldürüp edip anca görevildim. Aynı zamanda öndeki iki dişinin yanındaki yerlerde kabarık. O yüzden uyuyamıyoruz demekki kaç hüdür

Sanırım Ece yine diş çıkaracak eli hep ağzında surekli aglıyor köpek dişleri var sırada
Bizim köpek disinin biri patlamak üzere sipsivri görünüyo diğer tarafta şiş. Yemek yemiyo bide hastaydi boğazı kizarmis antibiyotik başladık hiç iştah yok. Ne çektik bu dişler den bee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…