Calpol ver olmazsa biraz rahatlasın canımSanırım Ece yine diş çıkaracak eli hep ağzında surekli aglıyor köpek dişleri var sırada
Videoda ulasti mi?fayika denemeleriniz harika.. Uğraşlarınız için tekrar tekrar teşk. ederiz :)
sagol tatlimmOoohhhhh haydi bakalım güle güle kullan..gözünaydın
verdim az önce canım akşamda vercem iştahı da hiç yokCalpol ver olmazsa biraz rahatlasın canım
Peki peş peşe mi çıktı canım ilk alttanmı çıktı üsttenmi ona göre bakayım bende açmıyor ağzını gerçi görebilirmiyim bilmiyorumBizim de üc köpek dişi çıktı iki gündür son kalan zorluyor
İlk üstten çıktı sonran sol alt çıktı sag alt kaldı iyice kabarmış bembeyazPeki peş peşe mi çıktı canım ilk alttanmı çıktı üsttenmi ona göre bakayım bende açmıyor ağzını gerçi görebilirmiyim bilmiyorum
İnşallah daha fazla zorlamaz canımİlk üstten çıktı sonran sag alt çıktı sol alt kaldı iyice kabarmış bembeyaz
Kesinlikle çok üzücü bir durum ben de böyle çekilişlerde benzer olaylara sahit olmuştum çocukların okullarında veliler begenmiyordu birbirlerine laf gönderiyorlardı vs ben yaşamadım ama biliyorum hatta öğretmenler sonraki senelerde çekiliş yapmama kararı alıyorduCekilise katilip birbirine hediye gonderenler gercekten cok sanslisinz butun hediyeler cok guzeldi ve ozenliydi. diger cekilis gruplarinda kavgalar baslamis. Yok ozensiz, paketlenmemis, promosyon urunu gibi . Cok uzucu bi durum bence.
Güzelmiş cidden ya. Şimdiki aklım olsa o koca mama sandalyesini almak yerine bundan alırdım. Güle güle kullannı
Kötü olmuş cidden.Cekilise katilip birbirine hediye gonderenler gercekten cok sanslisinz butun hediyeler cok guzeldi ve ozenliydi. diger cekilis gruplarinda kavgalar baslamis. Yok ozensiz, paketlenmemis, promosyon urunu gibi . Cok uzucu bi durum bence.
Bizim köpek disinin biri patlamak üzere sipsivri görünüyo diğer tarafta şiş. Yemek yemiyo bide hastaydi boğazı kizarmis antibiyotik başladık hiç iştah yok. Ne çektik bu dişler den bee.Sanırım Ece yine diş çıkaracak eli hep ağzında surekli aglıyor köpek dişleri var sırada
Yigitinkiler üstten geliyo ilkPeki peş peşe mi çıktı canım ilk alttanmı çıktı üsttenmi ona göre bakayım bende açmıyor ağzını gerçi görebilirmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?