2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu arada epeydir gökçe akşamları çok zor uyuyodu. İnternetten baktım diye yazmıştım burayada. 3 gündür uyguluyorum ve kolayca uykuya dalıyo. Tesadüf müdür bilmiyorum ama umarım değildir

Balık yaptım yemedi dokunmadı bile çok seviyordu tarhana yapıyorum balıkları içine koyup blendrdan geçircem inşallah yer

Videoda ulasti mi?
Havale sonrası performans dusuklugumuz vardı, hastanede bile çalıştık
Yok cnm ya hiç içerik yok.

Cekilise katilip birbirine hediye gonderenler gercekten cok sanslisinz butun hediyeler cok guzeldi ve ozenliydi. diger cekilis gruplarinda kavgalar baslamis. Yok ozensiz, paketlenmemis, promosyon urunu gibi . Cok uzucu bi durum bence.
aaa ne kadar çirkin bi durum.. Üye olmadan da burayı hep okurdum bi kere bile en küçük tartışmaya şahit olmadım.. Sanırım haziran anneleri olarak biz çok özeliz :)

Bu arada epeydir gökçe akşamları çok zor uyuyodu. İnternetten baktım diye yazmıştım burayada. 3 gündür uyguluyorum ve kolayca uykuya dalıyo. Tesadüf müdür bilmiyorum ama umarım değildir
naptn bn kacrdim galiba nolr banada syle

Sanırım Ece yine diş çıkaracak eli hep ağzında surekli aglıyor köpek dişleri var sırada

Kopek disleri zorluyo bayagi.bizim de zor gecmisti istahsizdi uyumuyodupes pese ciktilar da rahatladi yavrum darisi basiniza canim

Cekilise katilip birbirine hediye gonderenler gercekten cok sanslisinz butun hediyeler cok guzeldi ve ozenliydi. diger cekilis gruplarinda kavgalar baslamis. Yok ozensiz, paketlenmemis, promosyon urunu gibi . Cok uzucu bi durum bence.

Hediyeye kusur bulunur mu ya uzucu bir durum bence de.herkesin imkani ayni degil sonucta rencide etmeye ne gerek var ki

Bizimde üstteki köpek dişleri kabarmış. Güldürüp edip anca görevildim. Aynı zamanda öndeki iki dişinin yanındaki yerlerde kabarık. O yüzden uyuyamıyoruz demekki kaç hüdür

Allah yardimcisi olsun gokcecigin emre de durup durup agliyodu aniden.agrisi oluyodu demek kibizm de azilar kopek disleri arka arkaya cikti 15-20 gun cok zorlandik

Ben de cok izleyememistim ama bugun facede tamamini izledim agladim hungur hungurinsan degil o ya canavar resmen.icim parcalandi o yavrulara Allah yardimcilari olsun.insallah bundan sonra huzurlu olurlar.bu durumda olan bircok cocuk vardir gormedigimiz duymadigimiziyi ki cehennem var ve cezalarini cekecekler Allah yanlarina birakmycak

naptn bn kacrdim galiba nolr banada syle
canım muz patates peynir ballı ılık süt uykuya geçişi kolaylaştırıyomuş. Özellikle muz kas gevşetici özelliği varmış içinde.
Enerji veren bal pekmez muz dışındaki meyveleri falan hep öğleden önce yedirdim. Uyumadan öncede muz yediriyorum patates halşayıp içine kaşar koyup karıştırıp onu yediriyorum biraz. 3 gündür daha çabuk uykuya geçiyo. Belkide tesadüftür bilmiyorum ama 3 gündür yapıyorum kolay uyuyo

Kızlar. Saat 10 gibi ece emerken kucağımda uyudu yerine götürüyorduk ki fışkırtarak bir kustu yediği yarım kase çorbayı da çıkardı eşimde bana tarhananın içine balık koyduğum için kustugunu söylüyor ama bence degil zaten keyifsizdi bugün inşallah devam etmez

aslında gündüz pek bişeyi yok el sürekli ağzında. Voğazına kadar sokuyo resmen. Ama gece sürekli ağlıyo. Bi çıksalarda kurtulsak.

Kardeşimde bu gün izlemiş. Tlfn etti hüngür hüngür ağlıyo ne diyeceğimide bilemedim. İzlemedim izlemeye dayanamam heralde ama duyduklarım fazlasıyla yetti banada.
Paranoyak oldum bi de ağlama sesi duydam binadan kapıya çıkıyorum hemen dövüyolar mı yoksa diye
Facede gördüm çocuğun fotosunu sanırım sevindirmek için gitmişler yanlarına. İnşallah bundan sonra yaşadıkları unutturur geçmişi

Kötü olmuş ya. Hasta falan olmuyodur inşallah.
Bende balığı arada buğulama deniyorum yerse diye. Yemeyince tarhanaya karıştırıp veriyorum. Ondan olmaz heralde

Amin canım Rabbim yanlarına bırakmasın

Gece uykusu icin mi gunduz icin mi canın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…