2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende yapıyom bişeyler ama malesef bizde öyle iyi arkadaş yok görüştüğümüz ailecek annemle babam gelcek e haliyle kv kp de yaşlılarla takılmaca :) 12 ye doğru bi dışarı çıkarız 1500 kat giyinip tabikisi kar yağdı biraz daha doğrusu havada uçuştu :) bi de bizim burası sokak partileriyle meşhur nasıl bi kan varsa insanlarda maşallah üşüme falan hak getire bizim içimiz donmuş

Ayy evet ya kar bize göz kırpıp gitti yagmadı öyle gece yagsa bari ne güzel olur hazır tatilken çocuklarla kartopu oynarız hayal bize kar

Annişler ve kuzucukları yeni yılda hepimize önce sağlık diliyorum sonra gönlümüzdeki herşeyi..yine burda hep birlikte olabilmeyi sevincimizi üzüntümüzü kaygılarımızı heyecanlarımızı beraber yaşayabilmeyi umuyorum..
Sağlıklı şanslı huzurlu Mutlu aşklı bir 2016 olsun inşallah

Ayy evet ya kar bize göz kırpıp gitti yagmadı öyle gece yagsa bari ne güzel olur hazır tatilken çocuklarla kartopu oynarız hayal bize kar
eşim şubatta yıllık izne çıkcak bigün spile gidelim dedim bi pazar beraber plan yapalım :) niloyaya gidemedik spile gidelim :) kocalarda kaynaşsın :)

Bizm plan iptal oldu kizlar cokta iyi oldu canm hc gtmek istemiyodu arkadaslarmzdan biri hastalanmis midesinden. Bzde vazgectk oyle deynce hemen dgerleride tmm dediler konu kapandi ohh be. Gdicktik biyere alkol kesn alirdi erkekler persembe aksami gunaha grcekler. zaten karda var aklim hirada kalicakti bsuna ayri kalicktm kizmdan. Yeni yila onunla grmek istiyorm ben. Oylede olucak koydm smdi firina tavugu cerez falan gecicek iste en guzel mod bnce pijamali ohhh misss annmide cagrcm yanlz kalmasn evde

Bende anneme söyledim ama yok artık dedi sanırsam kadıncağız bıktı bizden sonrada böyle düşünmiyim diye dayınlara davetliyim diye açıklama yapıyo neyse benim Arzu'm zaten yalnız kalmamasıydı bide diyoki isterseniz mirayı bırakın bi yere gidin eşimde yemeğe çıksak dedi ama gerçekten bugün ev modu o kdr kafamdaki olmaz dedim kısaca yaşasın pijama partileri

Kremalı tavuğum pişiyo. salata malzemelerimi yıkadım. Tatlı mı yaptım bir güzel dolapta. Aslında kutlamayız ama değişiklik olsun dedim.
Kvler süprüz yapıp çat kapı gelmezlerse yalnızız inşallah.
Beklediğim kar da şimdi yağıyo aksi gibi. Göküşe bot almaya gitmek istiyodum. İnşallah durur biz gelince geri başlar

Yeniyılda inşallah herşey hepimiz için daha güzel olur. Bebişleriniz siz eşleriniz tüm sevdikleriniz için sağlıklı huzurlu bi yol olsun. Eşim beklediği %25 zammı alsın Kötüler allahtan belalarını iyiler sefalarını bulsun. Şu lanet terör dursun.
Şu kış gününde sokakta kalan insanlara allah yardım etsin. O kadar suriyeli insan nerelerde acaba inşallah herkes başını sokacak bir yer bulabilir.

Biz de ana baba bebe hasta üçlemesiyle giriyoruz yeni yıla. Eşimin anneannesi vefat etmişti pazartesi memlekete gitti bugün döndü, biz Azadla hastayız diye bize yakın oturan amcalara gitmiştik, bugün eşim gelince döndük evimize ama ev değil karantina bölgesi mübarek. Öksürük hapşırık burun çekme sesleriyle ev inliyor bu durumda yeni yılda bolca sağlık dilemek düşer bana da

eşim şubatta yıllık izne çıkcak bigün spile gidelim dedim bi pazar beraber plan yapalım :) niloyaya gidemedik spile gidelim :) kocalarda kaynaşsın :)
Canım çok güzel olur ama geçen sene yılbaşında kar yagmıştı yüksek yerlere ertesi gün spile gidelim dedim istemedi ben oraya gittim bir kere çok kötü yolları hayatta gitmem dedi gelirmi bilmiyorum yarında teleferige gidelim diye tutturdum önce ne işimiz var dedi sonra tamam dedi kışın gitmek istemiyor pek ama söylerim yine o zaman
en güzeli canım ben yılbaşında evde olmayı seviyorum eşim kardeşlerimden birine gidelim dedi hava soğuk 3 çocuk hazırlan git geç saatte eve dön ki muhtemelen ikisi uyumuş olacak tam işkence çocuklara da bize de boşver evde olalım dedim aman doğru söylüyorsun hava soğuk çocuklarla zor olur dedi evde kaldık giyerim pijamamı yer içer keyfimize bakarız

Canim simdi okudum mesajini. Bugun 4 saat perdeci gezdik. Mutfaga hep stor perde sattiklarini soylediler alsam mi diye dusundum ama kiraciyiz biz yine bigun tasininca baska mutfaga olmaz diye almadim. (Insallah ilerde kendi evim olurda zebra alirim). Kule sitenin ordaki perdecileri gezdik sonunda yine tül ve guneslik aldim. Tac marka tul utu istemeyen sade puanli bisey. Yarin perdeci ölçü almaya gelecek. Yine petege kadar olsun dedim cunku mutfakta uzun kullanisli olmaz diye dusundum. Insallah bu kez memnun kalirim yine mutfak diye alipta oda'ya asmam cunku tül perde isi bayagi masrafli oldu bana.
Ayrica cocuk odası için gezdik cilek bi sürü yere baktık newjoy var hosuma gitti cilekten daha guzel sanki biraz daha arastirip yazin cocuk odasi yapmayi düşünüyoruz newjoy hakkinda bilgi sahibi olan var mi?
Ha bi de duduklu tencerem bozuldu yeni düdüklü alacam arkadaslar hangi marka iyidir????

Ben daha yeni tefalin düdüklüsünü aldım canım bir kere kullandım güzel ama daha yeni burada kullananlar arkadaslar da varmış memnunlarmış

uzun olunca hem sıcağı kesiyo petekteki hemde çocuk var yağlı elleriyle falan ulaşmadı çok çabuk kirletebilir canım iyi yapmışsın bence. çilek biraz gereksiz pahalı canım yine siz bilirsiniz tabi. Bizde bu yaz almayı düşünüyoruz. Hayalimde bi yatak var onu yaptırmak istiyorum ama bakalım. Daha eşimin haberi yok bundan

Kizlar bulaşık makina si tavsiyesi verin banada. Memnun olanlar makinalarindsn ne marka kullaniyosunuz. Benim bu uyanık kayinvaldem evlerimizi ayirirken on küsür senelik makinasini bana bırakıp kendisine yeni aldı. Yani ordan on sene burdanda da yaklasik bi on küsür sene yirmi yılı geçiyo. Makina zaten iyi yikamiyodu iyice cozurttu.aynı yerde saatlerce yikiyo bide.calistirip bi yere gittik bi geldim iki buçuk saattir aynı programda kalmış yıkayıp duruyo.

Canım hangi marka ii bilmem ki beyaz eşyanın şansla alakalı olduğunuda düşünüyorum ama Bosch kesinlikle tavsiye etmem hiç memnun değilim ilk fırsatta değiştirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…