bende yapıyom bişeyler ama malesef bizde öyle iyi arkadaş yok görüştüğümüz ailecek annemle babam gelcek e haliyle kv kp de yaşlılarla takılmaca :) 12 ye doğru bi dışarı çıkarız 1500 kat giyinip tabikisi kar yağdı biraz daha doğrusu havada uçuştu :) bi de bizim burası sokak partileriyle meşhur nasıl bi kan varsa insanlarda maşallah üşüme falan hak getire bizim içimiz donmuşPertim çıkacakAkşam biz dahil 5 aile bizdeyiz. Yarın da eşimin doğum günü. Bu kadar işin arasında ve bu karlı havada gittim pasta aldım. Bi sürü hazırlık yapıcam daha. Salatalar tamam sayılır. Eşim balık alacak. Meyve kuruyemiş içecekler tamam. Pasta tamam. Lavabonun biri fırçalandi diğeri kaldı. Birde sanırım bi grup bizde kalacak. Yorganlara yeni nevresim geciriyim. Offfffff ben kasindim ama neyse akşam çok keyifli olacak. Tam kafa dengi arkadaşlarımız geliyo. Yorgunluğa değer
Ayy evet ya kar bize göz kırpıp gitti yagmadı öyle gece yagsa bari ne güzel olur hazır tatilken çocuklarla kartopu oynarız hayal bize karbende yapıyom bişeyler ama malesef bizde öyle iyi arkadaş yok görüştüğümüz ailecek annemle babam gelcek e haliyle kv kp de yaşlılarla takılmaca :) 12 ye doğru bi dışarı çıkarız 1500 kat giyinip tabikisi kar yağdı biraz daha doğrusu havada uçuştu :) bi de bizim burası sokak partileriyle meşhur nasıl bi kan varsa insanlarda maşallah üşüme falan hak getire bizim içimiz donmuş
eşim şubatta yıllık izne çıkcak bigün spile gidelim dedim bi pazar beraber plan yapalım :) niloyaya gidemedik spile gidelim :) kocalarda kaynaşsın :)Ayy evet ya kar bize göz kırpıp gitti yagmadı öyle gece yagsa bari ne güzel olur hazır tatilken çocuklarla kartopu oynarız hayal bize kar
Bende anneme söyledim ama yok artık dedi sanırsam kadıncağız bıktı bizden sonrada böyle düşünmiyim diye dayınlara davetliyim diye açıklama yapıyo neyse benim Arzu'm zaten yalnız kalmamasıydı bide diyoki isterseniz mirayı bırakın bi yere gidin eşimde yemeğe çıksak dedi ama gerçekten bugün ev modu o kdr kafamdaki olmaz dedim kısaca yaşasın pijama partileriBizm plan iptal oldu kizlar cokta iyi oldu canm hc gtmek istemiyodu arkadaslarmzdan biri hastalanmis midesinden. Bzde vazgectk oyle deynce hemen dgerleride tmm dediler konu kapandi ohh be. Gdicktik biyere alkol kesn alirdi erkekler persembe aksami gunaha grcekler. zaten karda var aklim hirada kalicakti bsuna ayri kalicktm kizmdan. Yeni yila onunla grmek istiyorm ben. Oylede olucak koydm smdi firina tavugu cerez falan gecicek iste en guzel mod bnce pijamali ohhh misss annmide cagrcm yanlz kalmasn evde
Canım çok güzel olur ama geçen sene yılbaşında kar yagmıştı yüksek yerlere ertesi gün spile gidelim dedim istemedi ben oraya gittim bir kere çok kötü yolları hayatta gitmem dedi gelirmi bilmiyorum yarında teleferige gidelim diye tutturdum önce ne işimiz var dedi sonra tamam dedi kışın gitmek istemiyor pek ama söylerim yine o zamaneşim şubatta yıllık izne çıkcak bigün spile gidelim dedim bi pazar beraber plan yapalım :) niloyaya gidemedik spile gidelim :) kocalarda kaynaşsın :)
en güzeli canım ben yılbaşında evde olmayı seviyorum eşim kardeşlerimden birine gidelim dedi hava soğuk 3 çocuk hazırlan git geç saatte eve dön ki muhtemelen ikisi uyumuş olacak tam işkence çocuklara da bize de boşver evde olalım dedim aman doğru söylüyorsun hava soğuk çocuklarla zor olur dedi evde kaldık giyerim pijamamı yer içer keyfimize bakarızBizm plan iptal oldu kizlar cokta iyi oldu canm hc gtmek istemiyodu arkadaslarmzdan biri hastalanmis midesinden. Bzde vazgectk oyle deynce hemen dgerleride tmm dediler konu kapandi ohh be. Gdicktik biyere alkol kesn alirdi erkekler persembe aksami gunaha grcekler. zaten karda var aklim hirada kalicakti bsuna ayri kalicktm kizmdan. Yeni yila onunla grmek istiyorm ben. Oylede olucak koydm smdi firina tavugu cerez falan gecicek iste en guzel mod bnce pijamali ohhh misss annmide cagrcm yanlz kalmasn evde
Canim simdi okudum mesajini. Bugun 4 saat perdeci gezdik. Mutfaga hep stor perde sattiklarini soylediler alsam mi diye dusundum ama kiraciyiz biz yine bigun tasininca baska mutfaga olmaz diye almadim. (Insallah ilerde kendi evim olurda zebra alirim). Kule sitenin ordaki perdecileri gezdik sonunda yine tül ve guneslik aldim. Tac marka tul utu istemeyen sade puanli bisey. Yarin perdeci ölçü almaya gelecek. Yine petege kadar olsun dedim cunku mutfakta uzun kullanisli olmaz diye dusundum. Insallah bu kez memnun kalirim yine mutfak diye alipta oda'ya asmam cunku tül perde isi bayagi masrafli oldu bana.yaa işte insanın nazı da geçmiyo bi ton söyleniyoşar. Bende bi kv lerde bi annemlerde kaldım. Eşim olmasaydı hep annemde kalırdım. Gel özledim diyip başımın etini yiyodu. Bi de 2 aylık evli olunca dayanamıyodum. Şimdi olsa hiiç aldırmamkv balık lahana falan yapıyodu düşün artık halimi. Normalde sevmrm kokusunu bunların.
Anneminde bulantıları çok olurmuş. Ben orda kalırken hep yiyebileceğim şeyler yapıyodu.
Şimdi görümcem hamile bakalım ona napıcak. Gerçi inşallah bulantısı plmaz
canım şöyle bi sıkıntı var. Benim mutfağım da zebra stor. Güzel duruyo evet temizliği sıkıntı. Yazın balkonda iki dk da hallediyosun kışın mecbur halı yıkamaya vericeksin. O zebra mutfakta yağdan yemek kokusundan mahfoluyo.
Gerçi taçın kendimi ışıkla temizleyen stor perdesi çıkmış. Pahalıdır biraz kesin ama farketmez dersen kesin incele bence
Ben daha yeni tefalin düdüklüsünü aldım canım bir kere kullandım güzel ama daha yeni burada kullananlar arkadaslar da varmış memnunlarmışCanim simdi okudum mesajini. Bugun 4 saat perdeci gezdik. Mutfaga hep stor perde sattiklarini soylediler alsam mi diye dusundum ama kiraciyiz biz yine bigun tasininca baska mutfaga olmaz diye almadim. (Insallah ilerde kendi evim olurda zebra alirim). Kule sitenin ordaki perdecileri gezdik sonunda yine tül ve guneslik aldim. Tac marka tul utu istemeyen sade puanli bisey. Yarin perdeci ölçü almaya gelecek. Yine petege kadar olsun dedim cunku mutfakta uzun kullanisli olmaz diye dusundum. Insallah bu kez memnun kalirim yine mutfak diye alipta oda'ya asmam cunku tül perde isi bayagi masrafli oldu bana.
Ayrica cocuk odası için gezdik cilek bi sürü yere baktık newjoy var hosuma gitti cilekten daha guzel sanki biraz daha arastirip yazin cocuk odasi yapmayi düşünüyoruz newjoy hakkinda bilgi sahibi olan var mi?
Ha bi de duduklu tencerem bozuldu yeni düdüklü alacam arkadaslar hangi marka iyidir????
uzun olunca hem sıcağı kesiyo petekteki hemde çocuk var yağlı elleriyle falan ulaşmadı çok çabuk kirletebilir canım iyi yapmışsın bence. çilek biraz gereksiz pahalı canım yine siz bilirsiniz tabi. Bizde bu yaz almayı düşünüyoruz. Hayalimde bi yatak var onu yaptırmak istiyorum ama bakalım. Daha eşimin haberi yok bundanCanim simdi okudum mesajini. Bugun 4 saat perdeci gezdik. Mutfaga hep stor perde sattiklarini soylediler alsam mi diye dusundum ama kiraciyiz biz yine bigun tasininca baska mutfaga olmaz diye almadim. (Insallah ilerde kendi evim olurda zebra alirim). Kule sitenin ordaki perdecileri gezdik sonunda yine tül ve guneslik aldim. Tac marka tul utu istemeyen sade puanli bisey. Yarin perdeci ölçü almaya gelecek. Yine petege kadar olsun dedim cunku mutfakta uzun kullanisli olmaz diye dusundum. Insallah bu kez memnun kalirim yine mutfak diye alipta oda'ya asmam cunku tül perde isi bayagi masrafli oldu bana.
Ayrica cocuk odası için gezdik cilek bi sürü yere baktık newjoy var hosuma gitti cilekten daha guzel sanki biraz daha arastirip yazin cocuk odasi yapmayi düşünüyoruz newjoy hakkinda bilgi sahibi olan var mi?
Ha bi de duduklu tencerem bozuldu yeni düdüklü alacam arkadaslar hangi marka iyidir????
Canım hangi marka ii bilmem ki beyaz eşyanın şansla alakalı olduğunuda düşünüyorum ama Bosch kesinlikle tavsiye etmem hiç memnun değilim ilk fırsatta değiştirmek istiyorumKizlar bulaşık makina si tavsiyesi verin banada. Memnun olanlar makinalarindsn ne marka kullaniyosunuz. Benim bu uyanık kayinvaldem evlerimizi ayirirken on küsür senelik makinasini bana bırakıp kendisine yeni aldı. Yani ordan on sene burdanda da yaklasik bi on küsür sene yirmi yılı geçiyo. Makina zaten iyi yikamiyodu iyice cozurttu.aynı yerde saatlerce yikiyo bide.calistirip bi yere gittik bi geldim iki buçuk saattir aynı programda kalmış yıkayıp duruyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?