2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gökçede aynen böyle. Çocuk görünce ne yapacağını şaşırıyo. Avm de falan elinde çubuk kraker varsa onu uzatıyo. Tabi anneler çocuklarını çekiyolar hemen ağzından çıkan çubuğu almasın diye yazık yavrum kalıyo öyle bi garip oluyorum. Bize vermek istemediği şeyleri çocuk istersr veriyo mustisi var bi o hariç tabi. Ama bilmiyorum evde 24 saat görse aynı sevgi kalır mı

bende öyle yatmadan şunu şunu yapayım falan diyorum daha bi kere yapmışlığım yok. Misafir gelecekse ya da başka bişiy varsa yazıyorum yapmam gerekenleri akşamdan sırasıyla atlamayım diye. O zaman herşey güzel yetişiyo daha düzenli oluyo. Bi dene istersen. Her gün yapmak bana fenalık getirir kesin o yüzden her gün yapmıyorum :)
@Akaibu canım şu fulle kampanyasını söylediğin için çok sağol evdeki net bitmiş benimkide yarıdaydı dün yaptım ücretsiz yenilendi sanırım kampanya uzadı:))
oo çok iyi olmuş.
Bi ara yine vardı geçen sene bi ksç ay sürmüştü . inşallah uzatmışlardır bi daha ki ay da kullanırım bende :)

Kızlar çocukla gidip memnun kalinacak, fiyat olarak da orta halli tatil önerisi olan var mı? Fikir verin bana. Yaz için erkenden rezervasyon yapmak istiyorum.

Ya bazen rahat olayım diyorum ama olmuyor batıyor bana bu plansızlık :/

Çalışıp çocuktan sonra eve kapanan kadınların klasik sorunu demişti bana :/ bıraktım aslında gitmiyorum iki aydır bak o işin de arkasını getiremedin, işte kastettiğim tam da bu.

İş olunca zaten rutinin oluyor ve ister istemez disiplinin okuyor.

Yazmak mantıklı aslında bınu deneyeyim umarım bunun arkasını getiriim:/

Kızlar çocukla gidip memnun kalinacak, fiyat olarak da orta halli tatil önerisi olan var mı? Fikir verin bana. Yaz için erkenden rezervasyon yapmak istiyorum.
Biz larada aldık havaalanı yakın diye. Bebek dostu bi otel şimdi ets de indirimli aska lara adı bi bak istersen

Ya şimdi bişey dicem ama cahilliğime verin :)
Siz konuşuyosunuz bu otelleri baktım şimdi eylülde 4 gece 1700 tl ki bu en ucuz olan normal fiyatları 3000 tl falan normal mi bunlar çok değil mi gerçekten değer mi ben açıkcası hiç böyle bi yere gitmedim küçükken annemlerle apartlara giderdik 2-3 aile sonrada günü birlik gittim hep balayında da çok ahım şahım biyere gitmedik bilemedim yani :)

Ya bizde eşimle bakıyorduk da. Bende dedım eşime ben rahat edemem oralarda. Kasılırim. Zaten eşimde bende otele gidip oraya tıklılıp kalmayi sevmeyiz ondan da hiç gitmedik. Bu yıl gökçe yüzünden öyle gidelim diyoruz da bakalım ne yapıcaz. Bencede pahalı. Biz hep ev kiralar arkadaşlara takilirdik. Bu yıl zaten herkes bebek bekliyor. Tatile falan gidemezler. Buarada çok yakın 3 arkadaşım hamile demiştim ya 4 oldu 5 de olabilir yani.

Aaa bunlarda anlaşmış hepsi :) valla ne bilim bana çok geldi açıkcası beraber gidelim :)

yabancı turistler gbi su gibi alkol tüketiyosan normal ama kendi ailrmi baz alırsam aldığımız hizmete göre fazla bence .
Alkol kullanmıyoruz. Kolayı meyve suyunu da ne kadar içebilirsek artık. Ama rahatlığınına vebriyoruz işte .Tam tatil oluyo yemek yok temizlik yok ye iç gez.

Ne yatak toplama derdin var ne bisey gr dusa at havluyu yere degistiyolar hergun hic is yok temzlk yok yemek.derdin yok valla be verdgim parayi orda yedgmi dusnuyorm:))) biz normalde 3.500 e gttgnz yere 2.200 e rezervasyon yaptrdk. Erken olunca baya indrm oluyo.annemin balikesir ayvalikta yazligi var abmler gdiyolar sirayla yazn Nebliym ben rahat edemiyorm yazlikta skici geliyo. Birkere 4 yildzli hotele gtmistik igrencti hemen hemen ayni parayi vermistik ama bidaha asla gtmem onun icn hotel secimi cok onemli

Yani sizin söylediklerinizde doğru tatilin tam tanımı oluyo bu :)
Bikaç sene sonra düşünebilirim bende şimdi bizi aşar bi tutar bu yaz istiyorum bende biyere artık 2 senedir gidemedik bakalım izni ne zamana denk gelirse eşimin artık

Para var huzur var bende vermedim o kadar çok paralar.

Benimki de atıyodu pandufları ablam almış yeni bitane twigyden çıkarmıyo onu sevdi külotlu çorap giydiriyorum ben içine

Biz kari koca calistigimiz halde bize de cok pahali geliyor acikcasi ama gecen yil esimin semineri vardi Antalyada bes yildizli oteldi ben de gittim valla ben de aynen soyle dedim para var huzur var....

@Apriori123 ben öğlene kadar pek bişey yapmıyorum anca kahvaltı bazen topluyamıyorum bile masayı berül bırakmıyo beraber oturacaz illa oturma odasında öğlende uyuyo o sırada mutfak toplayıp yemek yapıyırum çanaşır yıkanacaksa makineyi çalıştırıyorum ortalığı topluyorum filan betül uyanınca süpürme çamaşır asma toplama gibi işler yapıyorum
Yemek iki günlük yapmaya çalışıyorum bi de en önemlisi ütüyü biriktirmesen yapıyorum
Yine de her zaman toplu düzenli değilmtabi ev

Bizde evlendiğimiz ilk sene antalyada sueno diye bi yere gitmiştik kocaman harika bi oteldi tabi fuar var diye gittik yoksa ben asla vermem o kadar para alkol almıyoruz dans mans parti onlarda da gözümüz yok hatta ben tesettür olunca suya da girmem eşimde sağolusun beni bırakıp gitmez oteli sadece yatmaya kullandık gez toz ye iç hep dışardaydık o yüzden bizde sabit bi yere rezervasyon yaptırmayız bi kaç il birden gezip her gece bi yerde kalırız bu sene niyetimiz trabzon rn son hamileyken gitmiştik karadenize her sene gitsem bıkmam o ayrı mesele :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…