gökçede aynen böyle. Çocuk görünce ne yapacağını şaşırıyo. Avm de falan elinde çubuk kraker varsa onu uzatıyo. Tabi anneler çocuklarını çekiyolar hemen ağzından çıkan çubuğu almasın diyedun komsu geldi kahve icmeye bebegi var 6 aylik neler yapti cocuga bebeklerini veriyo oyna diyo oynayalim diyo ona. Opmek istiyo ayaklarini sevdi cici kardes dedi. Ahaaa dedm krdes istiyo bu :) en sonunda bebegi aglatti oyun oynamak istiyo cocklari cok seviyo genelde kendinden buyk cocklari dha cok seviyo
bende öyle yatmadan şunu şunu yapayım falan diyorum daha bi kere yapmışlığım yok. Misafir gelecekse ya da başka bişiy varsa yazıyorum yapmam gerekenleri akşamdan sırasıyla atlamayım diye. O zaman herşey güzel yetişiyo daha düzenli oluyo. Bi dene istersen. Her gün yapmak bana fenalık getirir kesin o yüzden her gün yapmıyorum :)Ya kızlar Bebek muhabbetine izninizle bi parantez açıp bi derdimi paylaşmak ve çözüm bulmak istiyorum. Aslında BDVlik bi konu ama Yabancı kadınlarla paylaşmak yerine siz arkadaşlarımla paylaşıp çözmek istedim.
Benim sorunum disiplinsizlik plansızlık ve aldığım kararları uygulayamamak
Şöyle ki en basit işlerimi bile rutine bağlayamıyırum. Ev işi, azadın ihtiyaçları, herşey karadüzen gidiyor.
Akşam uyurken kararlar alıyorum ama sabaha tık yok bende. Ne yapmalı Nasıl yapmalı da disipline etmeliyim kendimi. Şu 21 gün kuralını deneyeyim dedim 1 gün bile tutarlı olamadım
oo çok iyi olmuş.@Akaibu canım şu fulle kampanyasını söylediğin için çok sağol evdeki net bitmiş benimkide yarıdaydı dün yaptım ücretsiz yenilendi sanırım kampanya uzadı:))
voyage lere bak canm bide antalya kamelya world bnden tavsiye ozllkle bunlardan cok memnun kaldkKızlar çocukla gidip memnun kalinacak, fiyat olarak da orta halli tatil önerisi olan var mı? Fikir verin bana. Yaz için erkenden rezervasyon yapmak istiyorum.
Teşekkür ederim canım. Bakayım hemen.voyage lere bak canm bide antalya kamelya world bnden tavsiye ozllkle bunlardan cok memnun kaldk
Ya bazen rahat olayım diyorum ama olmuyor batıyor bana bu plansızlık :/Kendimde başaramadığım için bir çözüm onerim yok. Ama kendimce plan yapmamaya çalışıyorum karar verip yapmamak insani çok mutsuz ediyor. Ardanın bir yaşından sonra bir donem ciddi bunalımın esiğindeydim evde hic birseye yetişemediğimi hissettiğim için çok mutsuzdum. Sonra bu kadar yapabildigimu kabullenerek mutlu olmaya başladım eskiden ev daginikken içim içimi yiyordu simdi bu ev de çocuk var oldukça dağınık olacağını kabullendim kafama takmiyorum. Ev isi yetişmiyor diye dert etmekten de vazgeçtim. İsten geldikten sonra arda uyuyana kadarki tek planim ardayla vakit geçirmek sonrasını planlamıyorum.
önce eşimle konuşmam lazım destek olmucağını biliyorum da köstekte olmasın en azından zaten artık 12 den önce uyumuyo gece gündüzde 4 gibi uyuyo yarım saat falan çok yıprandım artık bi sorun yok gibi duruyo uykuda ama yanımda yattığı sürece
bende evde olmama rağmen 2.5 senedir hala oturtamadım o düzeni hiç bişey yetişmiyo falan arada bir geliyolar sonra düzeliyorum gittiği yere kadar böyle psikoloğa gidiyomusun hala belki bi çözüm bulabilirsiniz orda
İş olunca zaten rutinin oluyor ve ister istemez disiplinin okuyor.pufpuff instagramda imren gürsoy foto koymuş oğluna giydirdiği uggların taslitass diye bi sayfadan tavsiye etmiş büyük Markalarda görmedim ama pendikte mağazalarda da var
@Apriori123 canım bende hayatı gelişigüzel yaşar haldeyim o gün neye yetersem çocukla rutin zaten çok zor tek rutinim sabah işe gidip Akşm eve dönmek sonrası mira hanımın Arzu'suna göre şekilleniyo bu duruma isyan etmektende vazgeçtim çünkü sadece kendimi paralıyorum
Yazmak mantıklı aslında bınu deneyeyim umarım bunun arkasını getiriim:/gökçede aynen böyle. Çocuk görünce ne yapacağını şaşırıyo. Avm de falan elinde çubuk kraker varsa onu uzatıyo. Tabi anneler çocuklarını çekiyolar hemen ağzından çıkan çubuğu almasın diyeyazık yavrum kalıyo öyle bi garip oluyorum. Bize vermek istemediği şeyleri çocuk istersr veriyo mustisi var bi o hariç tabi. Ama bilmiyorum evde 24 saat görse aynı sevgi kalır mı
bende öyle yatmadan şunu şunu yapayım falan diyorum daha bi kere yapmışlığım yok. Misafir gelecekse ya da başka bişiy varsa yazıyorum yapmam gerekenleri akşamdan sırasıyla atlamayım diye. O zaman herşey güzel yetişiyo daha düzenli oluyo. Bi dene istersen. Her gün yapmak bana fenalık getirir kesin o yüzden her gün yapmıyorum :)
oo çok iyi olmuş.
Bi ara yine vardı geçen sene bi ksç ay sürmüştü . inşallah uzatmışlardır bi daha ki ay da kullanırım bende :)
Biz larada aldık havaalanı yakın diye. Bebek dostu bi otel şimdi ets de indirimli aska lara adı bi bak istersenKızlar çocukla gidip memnun kalinacak, fiyat olarak da orta halli tatil önerisi olan var mı? Fikir verin bana. Yaz için erkenden rezervasyon yapmak istiyorum.
Ya bizde eşimle bakıyorduk da. Bende dedım eşime ben rahat edemem oralarda. Kasılırim. Zaten eşimde bende otele gidip oraya tıklılıp kalmayi sevmeyiz ondan da hiç gitmedik. Bu yıl gökçe yüzünden öyle gidelim diyoruz da bakalım ne yapıcaz. Bencede pahalı. Biz hep ev kiralar arkadaşlara takilirdik. Bu yıl zaten herkes bebek bekliyor. Tatile falan gidemezler. Buarada çok yakın 3 arkadaşım hamile demiştim ya 4 olduYa şimdi bişey dicem ama cahilliğime verin :)
Siz konuşuyosunuz bu otelleri baktım şimdi eylülde 4 gece 1700 tl ki bu en ucuz olan normal fiyatları 3000 tl falan normal mi bunlar çok değil mi gerçekten değer mi ben açıkcası hiç böyle bi yere gitmedim küçükken annemlerle apartlara giderdik 2-3 aile sonrada günü birlik gittim hep balayında da çok ahım şahım biyere gitmedik bilemedim yani :)
Aaa bunlarda anlaşmış hepsi :) valla ne bilim bana çok geldi açıkcası beraber gidelim :)Ya bizde eşimle bakıyorduk da. Bende dedım eşime ben rahat edemem oralarda. Kasılırim. Zaten eşimde bende otele gidip oraya tıklılıp kalmayi sevmeyiz ondan da hiç gitmedik. Bu yıl gökçe yüzünden öyle gidelim diyoruz da bakalım ne yapıcaz. Bencede pahalı. Biz hep ev kiralar arkadaşlara takilirdik. Bu yıl zaten herkes bebek bekliyor. Tatile falan gidemezler. Buarada çok yakın 3 arkadaşım hamile demiştim ya 4 oldu5 de olabilir yani.
yabancı turistler gbi su gibi alkol tüketiyosan normal ama kendi ailrmi baz alırsam aldığımız hizmete göre fazla bence .Ya şimdi bişey dicem ama cahilliğime verin :)
Siz konuşuyosunuz bu otelleri baktım şimdi eylülde 4 gece 1700 tl ki bu en ucuz olan normal fiyatları 3000 tl falan normal mi bunlar çok değil mi gerçekten değer mi ben açıkcası hiç böyle bi yere gitmedim küçükken annemlerle apartlara giderdik 2-3 aile sonrada günü birlik gittim hep balayında da çok ahım şahım biyere gitmedik bilemedim yani :)
Para var huzur varYa şimdi bişey dicem ama cahilliğime verin :)
Benim sıpa. Önceden sevmiyodu ama artık ses etmiyo. Patiklerini çok sevdi ondam brlkide.Uyurken çıkarttırıyo sadeceAyağında çorap tutan bebe var mi?
Biz kari koca calistigimiz halde bize de cok pahali geliyor acikcasi ama gecen yil esimin semineri vardi Antalyada bes yildizli oteldi ben de gittim valla ben de aynen soyle dedim para var huzur var....Ya şimdi bişey dicem ama cahilliğime verin :)
Külotlu çorapla ağlama krizine giriyor. Çekiyor çekiyor çıkartamıyor.Benimki de atıyodu pandufları ablam almış yeni bitane twigyden çıkarmıyo onu sevdi külotlu çorap giydiriyorum ben içine
Psikopat :) bu çocukların hepsi ayrı uyuz :)Külotlu çorapla ağlama krizine giriyor. Çekiyor çekiyor çıkartamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?