valla busene kredi kartina 9 taksit yaptrdk bz pesin busene bizde gidemezdk.Yani sizin söylediklerinizde doğru tatilin tam tanımı oluyo bu :)
Bikaç sene sonra düşünebilirim bende şimdi bizi aşar bi tutar bu yaz istiyorum bende biyere artık 2 senedir gidemedik bakalım izni ne zamana denk gelirse eşimin artık
benmki hc cikartmiyo altta kilotlu corabi var gerci hep hic rahatsz olmuyo coraptanAyağında çorap tutan bebe var mi?
Cok guzelmis yaa:)Eki Görüntüle 1734474 bu da bizim yeni panduf hiç çıkarmıyo öbürlerini çıkarsın diye uğraşıyodu
Ayağında çorap tutan çocuk candırvalla busene kredi kartina 9 taksit yaptrdk bz pesin busene bizde gidemezdk.
benmki hc cikartmiyo altta kilotlu corabi var gerci hep hic rahatsz olmuyo coraptan
GökçeAyağında çorap tutan bebe var mi?
Gökçe kıyafet konusunda fenomen zaten yeleği hırkası hep üstünde çorabı çıkarmaz :) özlenen beklenen model
Hirada yelegi patigi hep ustunde hic cikartmiyo annem gbi ikisi yelek patik oyleler bn gene yelegi bi giyiyorm bi cikariyormGökçe kıyafet konusunda fenomen zaten yeleği hırkası hep üstünde çorabı çıkarmaz :) özlenen beklenen model
Ayy bende istiyorum karadeniz turu seneye kısmet olursa gitmek istiyorum ikinciden önce gitmeli :)Bizde evlendiğimiz ilk sene antalyada sueno diye bi yere gitmiştik kocaman harika bi oteldi tabi fuar var diye gittik yoksa ben asla vermem o kadar para alkol almıyoruz dans mans parti onlarda da gözümüz yok hatta ben tesettür olunca suya da girmem eşimde sağolusun beni bırakıp gitmez oteli sadece yatmaya kullandık gez toz ye iç hep dışardaydık o yüzden bizde sabit bi yere rezervasyon yaptırmayız bi kaç il birden gezip her gece bi yerde kalırız bu sene niyetimiz trabzon rn son hamileyken gitmiştik karadenize her sene gitsem bıkmam o ayrı mesele :))
Ahh bitane dah örnek bebe :) bi video falan koyun anlatsınlar yelek patik candır giyin diye :)Hirada yelegi patigi hep ustunde hic cikartmiyo annem gbi ikisi yelek patik oyleler bn gene yelegi bi giyiyorm bi cikariyorm
Güzelmiş ben gökçeye süveter yaptım onu :) ama benimki bundan değildi çiçekler vardı üstünde alize nin ipiydiEki Görüntüle 1734531 @oslew senin ordgun ipten aldm bnde dun kazak oruyorum hiraya rengi nasil guzelmi ya renk kalmamisti hc iplerde
Valla yelek hep üstünde şimdi deGökçe kıyafet konusunda fenomen zaten yeleği hırkası hep üstünde çorabı çıkarmaz :) özlenen beklenen model
hadi ya aklimda bu kalmis bu nako. Nyse buda renkli:) uzn kollu yapcm ben seneye gyer artk:)Güzelmiş ben gökçeye süveter yaptım onu :) ama benimki bundan değildi çiçekler vardı üstünde alize nin ipiydi
Ya şimdi bişey dicem ama cahilliğime verin :)
Siz konuşuyosunuz bu otelleri baktım şimdi eylülde 4 gece 1700 tl ki bu en ucuz olan normal fiyatları 3000 tl falan normal mi bunlar çok değil mi gerçekten değer mi ben açıkcası hiç böyle bi yere gitmedim küçükken annemlerle apartlara giderdik 2-3 aile sonrada günü birlik gittim hep balayında da çok ahım şahım biyere gitmedik bilemedim yani :)
hngi hotel cnm iyiymis 8 gun.Bizimki 7 gece 8 gün 2 kişi ve çocuk (ücretsiz) ultra herşey dahil ve lara da 2700 tuttu. Senin baktığın çokmuş. Gerçi benim dediğim yarı fiyat şimdi erken rezervasyon olunca %45 indirimli
İnan apart daha pahalıya gelir dışada yemek vs
Bilmem vallaGecen ay antibiyotik ictgim icn adetim gecikmisti. Peki smdi neden geciktikiuc gun gecti
@Apriori123 ben öğlene kadar pek bişey yapmıyorum anca kahvaltı bazen topluyamıyorum bile masayı berül bırakmıyo beraber oturacaz illa oturma odasında öğlende uyuyo o sırada mutfak toplayıp yemek yapıyırum çanaşır yıkanacaksa makineyi çalıştırıyorum ortalığı topluyorum filan betül uyanınca süpürme çamaşır asma toplama gibi işler yapıyorum
Yemek iki günlük yapmaya çalışıyorum bi de en önemlisi ütüyü biriktirmesen yapıyorum
Yine de her zaman toplu düzenli değilmtabi ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?