2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gökçr şuan yüzüme bakıp sıtıtarak saçlarıbı yoluyo. Takmamaya çalışıyorum psikopat bu çocuk ya

Pembeliyide anneannesi örmüş. Ayni şuan bana da örüyor analı kızlı giyin Dio
ayy çok güzelmiş pembede bende kendime hırka yapayım dedim ama sürünüyo şimdi aldım elime kazağa mı çevirsem bilemedim bu kış biter inş aslında çabuk örerim eskiden neler neler yapardım şimdi tırt :)

Benim abimin kızı da altı aylık yerde oynuyor ece hiç bırakmıyor elliyor sevmek istiyor bilinçli olmadıgı için korkuyoruz da birşey yapar diye ve en sonunda niloya bebeğini attı Allahtan bebege gelmedi
Ben ece 3 aylıkken sırf yemek iş yapmayayım ev dışında bir yer göreyim diye tatile gitmiştim tabi birde ogullarım için Eceyi uyuttugum da babası yanında kaldı bir deniz bir havuza girdim çok iyi gelmişti 3 gün dinlenmiştim
Ayağında çorap tutan bebe var mi?
Önceden ece de çıkarıyordu külotlu çorap giydiriyorum üzerine kısa çorap çıkarmıyor ama pandufu giymiyor
valla busene kredi kartina 9 taksit yaptrdk bz pesin busene bizde gidemezdk.
benmki hc cikartmiyo altta kilotlu corabi var gerci hep hic rahatsz olmuyo coraptan
Bizde rezervasyon yaptırırken bir kısmını ödüyoruz geri kalanını gidince ödüyoruz biz tatil paramızı yavaş yavaş biriktiyoruz iyi oluyor yoksa hepsini peşin vermek çok zor
Ayy bende istiyorum karadeniz turu seneye kısmet olursa gitmek istiyorum ikinciden önce gitmeli :)
Bende Karadeniz e gitmeyi çok istiyorum ece biraz daha büyüsün turla gitmek istiyorum Allah nasip ederse
bayağı uygun olmuş canım hangi aya yaptırdın rezervasyonu bir de çocuklarla apart zor gerçekten havuz deniz derken sürekli acıkıyorlar herşey dahilde acıktıkça yiyiyorlar apartta kalsak her an yemek düşüncem bize daha pahalıya gelir dediğin gibi zaten yazlık yerler çok pahalı

Bi bide arabayla gdiyoruz eglenceli oluyo hemde gezerek donuyoruz eve gelirken begendgmz yerlerde kaliyoruz bir gece falan. Esimle yemege cok duskunuz halimzdende belli oldgu gbi. Nerde ne meshursa artk :))

Haziranın son haftası canım.

Ayağında çorap tutan çocuk candır

Benim akilli oglum da cikarmaz

Bi bakym ben de ya iyi oldu soylediginiz.tatile gidelm diyoruz da plan yapmamistik henuz

biz son bi kaç sene larada yaptık tatilimizi havası güzel denizide iyi bu yıl artık Bodrum Olsun diyorum ben ama Bebek dostu asıl kriter bizde de

Evimizin halini hiç görmeyin fotoda
ben evin haline baksam hiç foto çekmemeliyim ki o kdr olsun sende ne var

Kızlar Mira düştü yüzünü televizyonun altındaki sehpaya çarptı yanağı morardı çok ağlamadı şükür ama bir haftaya zor geçer şimdi gördükçe üzülüyorum bende ayağıma sıcak su döktüm baya kızardı yanık kremi sürdüm
Neyseki az evvel annem geldi bir gün daha gelmezse Gazi olup çıkacaktım valla

Yeni olduysa ekmekiçi çiğneyip koy hemen ben düştümü vurdumu biyerini hemen ekmekiçi çiğneyip koyuyorum şişliğe morluğa iyi geliyo

Canim bu kremi evde bulundur hirudoid forte jel arda yıl başı gecesi koltuğun ucuna kafasının öyle bir vurdu ki direk sisti ve çizildi hemen bu kremi sürdüm hic morarmadı hatta renk bile değişmedi. Çok geçmiş olsun mira kıza.

biz son bi kaç sene larada yaptık tatilimizi havası güzel denizide iyi bu yıl artık Bodrum Olsun diyorum ben ama Bebek dostu asıl kriter bizde de

ben evin haline baksam hiç foto çekmemeliyim ki o kdr olsun sende ne var

Aalında zaten otelden çıkmıyoruz diye il sorunu yok bende sadece otele bakıyorum bi de Ege serin olur diye antalyacı olduk ki hiç sevmem orayı da ama sonuçta tatil bize değil paşaya :)

Ayyy çok geçmiş olsun

Valla bizim suveterimizde çok güzel :) anası beceremiyor ama sağolsun teyzeler anneaneler çok güzel beceriyor

Çok geçmiş olsun canım ikinizede

İkinize de geçmiş olsun canım

Yeni olduysa ekmekiçi çiğneyip koy hemen ben düştümü vurdumu biyerini hemen ekmekiçi çiğneyip koyuyorum şişliğe morluğa iyi geliyo
onu denedim ama bizim huylu izin vermedi

Hiç duymamıştım yarın temin edeyim miranın Eti çok Havalı hemen morarıyo ve uzun sürüyo geçmesi
Aalında zaten otelden çıkmıyoruz diye il sorunu yok bende sadece otele bakıyorum bi de Ege serin olur diye antalyacı olduk ki hiç sevmem orayı da ama sonuçta tatil bize değil paşaya :)

Ayyy çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım ikinizede

İkinize de geçmiş olsun canım

Sağolun kızlar benim kızarıklık geçti ama miranın yanağı belirgin mor inşallah çabuk geçer

@minnakkartal çok gecmıs olsun canım hem sana hem kuzunaa :)

ya kızlar sızın erken rezervasyon yazılarınızı gordum de ben 1 hafta once bakmıstım, nasıl oldu anlamadım ama benım baktıgım bır cogu 2,500 ustu anlamadım nasıl oldu, hele bırı 4 cıktı, yuh dedım bıde normal alsak nolucak dedım , esımde dıyor sen nerelere bakıyorsun ole diyee :)

sız hagı otellere baktınız ole 1,500 falan?? bız gecen sene gıttık 1,800 du son anda gıttık bız bıde eyluldu, sımdı erken rezerbasyon yapalım dıyoruz ama fıyatlar çok anlamadım ben
benım tek aradıgım kum plaj- kum denız , tabı her sey dahıl, hanı ılla ultra her sey dahıl olmasına gerek yok ama dedıgım gıbı krıterım bu bı tek

ETS tur un sitesine bak canım orda kriterlerini filtrelersen uygun bi yer bulabilirsin

arnica krem var bnde canm bitkisel hira kafasini surekli vuruyo biyerlere hemen surunce hic morarmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…