Aska lara. Çok fazla çocuk oyun alanı var Bebek dostuymuş diye tercih ettikhngi hotel cnm iyiymis 8 gun.
terliğe bak yaPembeliyide anneannesi örmüş. Ayni şuan bana da örüyor analı kızlı giyin Dio
ayy çok güzelmiş pembede bende kendime hırka yapayım dedim ama sürünüyo şimdi aldım elime kazağa mı çevirsem bilemedim bu kış biter inş aslında çabuk örerim eskiden neler neler yapardım şimdi tırt :)Pembeliyide anneannesi örmüş. Ayni şuan bana da örüyor analı kızlı giyin Dio
Benim abimin kızı da altı aylık yerde oynuyor ece hiç bırakmıyor elliyor sevmek istiyor bilinçli olmadıgı için korkuyoruz da birşey yapar diye ve en sonunda niloya bebeğini attı Allahtan bebege gelmedidun komsu geldi kahve icmeye bebegi var 6 aylik neler yapti cocuga bebeklerini veriyo oyna diyo oynayalim diyo ona. Opmek istiyo ayaklarini sevdi cici kardes dedi. Ahaaa dedm krdes istiyo bu :) en sonunda bebegi aglatti oyun oynamak istiyo cocklari cok seviyo genelde kendinden buyk cocklari dha cok seviyo
Ben ece 3 aylıkken sırf yemek iş yapmayayım ev dışında bir yer göreyim diye tatile gitmiştim tabi birde ogullarım için Eceyi uyuttugum da babası yanında kaldı bir deniz bir havuza girdim çok iyi gelmişti 3 gün dinlenmiştimNe yatak toplama derdin var ne bisey gr dusa at havluyu yere degistiyolar hergun hic is yok temzlk yok yemek.derdin yok valla be verdgim parayi orda yedgmi dusnuyorm:))) biz normalde 3.500 e gttgnz yere 2.200 e rezervasyon yaptrdk. Erken olunca baya indrm oluyo.annemin balikesir ayvalikta yazligi var abmler gdiyolar sirayla yazn Nebliym ben rahat edemiyorm yazlikta skici geliyo. Birkere 4 yildzli hotele gtmistik igrencti hemen hemen ayni parayi vermistik ama bidaha asla gtmem onun icn hotel secimi cok onemli
Önceden ece de çıkarıyordu külotlu çorap giydiriyorum üzerine kısa çorap çıkarmıyor ama pandufu giymiyorAyağında çorap tutan bebe var mi?
Bizde rezervasyon yaptırırken bir kısmını ödüyoruz geri kalanını gidince ödüyoruz biz tatil paramızı yavaş yavaş biriktiyoruz iyi oluyor yoksa hepsini peşin vermek çok zorvalla busene kredi kartina 9 taksit yaptrdk bz pesin busene bizde gidemezdk.
benmki hc cikartmiyo altta kilotlu corabi var gerci hep hic rahatsz olmuyo coraptan
Bende Karadeniz e gitmeyi çok istiyorum ece biraz daha büyüsün turla gitmek istiyorum Allah nasip ederseAyy bende istiyorum karadeniz turu seneye kısmet olursa gitmek istiyorum ikinciden önce gitmeli :)
bayağı uygun olmuş canım hangi aya yaptırdın rezervasyonu bir de çocuklarla apart zor gerçekten havuz deniz derken sürekli acıkıyorlar herşey dahilde acıktıkça yiyiyorlar apartta kalsak her an yemek düşüncem bize daha pahalıya gelir dediğin gibi zaten yazlık yerler çok pahalıBizimki 7 gece 8 gün 2 kişi ve çocuk (ücretsiz) ultra herşey dahil ve lara da 2700 tuttu. Senin baktığın çokmuş. Gerçi benim dediğim yarı fiyat şimdi erken rezervasyon olunca %45 indirimli
İnan apart daha pahalıya gelir dışada yemek vs
Benim abimin kızı da altı aylık yerde oynuyor ece hiç bırakmıyor elliyor sevmek istiyor bilinçli olmadıgı için korkuyoruz da birşey yapar diye ve en sonunda niloya bebeğini attı Allahtan bebege gelmedi
Ben ece 3 aylıkken sırf yemek iş yapmayayım ev dışında bir yer göreyim diye tatile gitmiştim tabi birde ogullarım için Eceyi uyuttugum da babası yanında kaldı bir deniz bir havuza girdim çok iyi gelmişti 3 gün dinlenmiştim
Önceden ece de çıkarıyordu külotlu çorap giydiriyorum üzerine kısa çorap çıkarmıyor ama pandufu giymiyor
Bizde rezervasyon yaptırırken bir kısmını ödüyoruz geri kalanını gidince ödüyoruz biz tatil paramızı yavaş yavaş biriktiyoruz iyi oluyor yoksa hepsini peşin vermek çok zor
Bende Karadeniz e gitmeyi çok istiyorum ece biraz daha büyüsün turla gitmek istiyorum Allah nasip ederse
bayağı uygun olmuş canım hangi aya yaptırdın rezervasyonu bir de çocuklarla apart zor gerçekten havuz deniz derken sürekli acıkıyorlar herşey dahilde acıktıkça yiyiyorlar apartta kalsak her an yemek düşüncem bize daha pahalıya gelir dediğin gibi zaten yazlık yerler çok pahalı
Ayağında çorap tutan çocuk candır
Bizimki 7 gece 8 gün 2 kişi ve çocuk (ücretsiz) ultra herşey dahil ve lara da 2700 tuttu. Senin baktığın çokmuş. Gerçi benim dediğim yarı fiyat şimdi erken rezervasyon olunca %45 indirimli
biz son bi kaç sene larada yaptık tatilimizi havası güzel denizide iyi bu yıl artık Bodrum Olsun diyorum ben ama Bebek dostu asıl kriter bizde deBizimki 7 gece 8 gün 2 kişi ve çocuk (ücretsiz) ultra herşey dahil ve lara da 2700 tuttu. Senin baktığın çokmuş. Gerçi benim dediğim yarı fiyat şimdi erken rezervasyon olunca %45 indirimli
ben evin haline baksam hiç foto çekmemeliyim ki o kdr olsun sende ne varEvimizin halini hiç görmeyin fotoda
Yeni olduysa ekmekiçi çiğneyip koy hemen ben düştümü vurdumu biyerini hemen ekmekiçi çiğneyip koyuyorum şişliğe morluğa iyi geliyoKızlar Mira düştü yüzünü televizyonun altındaki sehpaya çarptı yanağı morardı çok ağlamadı şükür ama bir haftaya zor geçer şimdi gördükçe üzülüyorum bende ayağıma sıcak su döktüm baya kızardı yanık kremi sürdüm
Neyseki az evvel annem geldi bir gün daha gelmezse Gazi olup çıkacaktım valla
Canim bu kremi evde bulundur hirudoid forte jel arda yıl başı gecesi koltuğun ucuna kafasının öyle bir vurdu ki direk sisti ve çizildi hemen bu kremi sürdüm hic morarmadı hatta renk bile değişmedi. Çok geçmiş olsun mira kıza.Kızlar Mira düştü yüzünü televizyonun altındaki sehpaya çarptı yanağı morardı çok ağlamadı şükür ama bir haftaya zor geçer şimdi gördükçe üzülüyorum bende ayağıma sıcak su döktüm baya kızardı yanık kremi sürdüm
biz son bi kaç sene larada yaptık tatilimizi havası güzel denizide iyi bu yıl artık Bodrum Olsun diyorum ben ama Bebek dostu asıl kriter bizde de
ben evin haline baksam hiç foto çekmemeliyim ki o kdr olsun sende ne var
Ayyy çok geçmiş olsunKızlar Mira düştü yüzünü televizyonun altındaki sehpaya çarptı yanağı morardı çok ağlamadı şükür ama bir haftaya zor geçer şimdi gördükçe üzülüyorum bende ayağıma sıcak su döktüm baya kızardı yanık kremi sürdüm
Valla bizim suveterimizde çok güzel :) anası beceremiyor ama sağolsun teyzeler anneaneler çok güzel beceriyorayy çok güzelmiş pembede bende kendime hırka yapayım dedim ama sürünüyo şimdi aldım elime kazağa mı çevirsem bilemedim bu kış biter inş aslında çabuk örerim eskiden neler neler yapardım şimdi tırt :)
Çok geçmiş olsun canım ikinizedeKızlar Mira düştü yüzünü televizyonun altındaki sehpaya çarptı yanağı morardı çok ağlamadı şükür ama bir haftaya zor geçer şimdi gördükçe üzülüyorum bende ayağıma sıcak su döktüm baya kızardı yanık kremi sürdüm
İkinize de geçmiş olsun canımKızlar Mira düştü yüzünü televizyonun altındaki sehpaya çarptı yanağı morardı çok ağlamadı şükür ama bir haftaya zor geçer şimdi gördükçe üzülüyorum bende ayağıma sıcak su döktüm baya kızardı yanık kremi sürdüm
onu denedim ama bizim huylu izin vermediYeni olduysa ekmekiçi çiğneyip koy hemen ben düştümü vurdumu biyerini hemen ekmekiçi çiğneyip koyuyorum şişliğe morluğa iyi geliyo
Hiç duymamıştım yarın temin edeyim miranın Eti çok Havalı hemen morarıyo ve uzun sürüyo geçmesiCanim bu kremi evde bulundur hirudoid forte jel arda yıl başı gecesi koltuğun ucuna kafasının öyle bir vurdu ki direk sisti ve çizildi hemen bu kremi sürdüm hic morarmadı hatta renk bile değişmedi. Çok geçmiş olsun mira kıza.
Aalında zaten otelden çıkmıyoruz diye il sorunu yok bende sadece otele bakıyorum bi de Ege serin olur diye antalyacı olduk ki hiç sevmem orayı da ama sonuçta tatil bize değil paşaya :)
Ayyy çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım ikinizede
İkinize de geçmiş olsun canım
ETS tur un sitesine bak canım orda kriterlerini filtrelersen uygun bi yer bulabilirsin@minnakkartal çok gecmıs olsun canım hem sana hem kuzunaa :)
ya kızlar sızın erken rezervasyon yazılarınızı gordum de ben 1 hafta once bakmıstım, nasıl oldu anlamadım ama benım baktıgım bır cogu 2,500 ustu anlamadım nasıl oldu, hele bırı 4 cıktı, yuh dedım bıde normal alsak nolucak dedım , esımde dıyor sen nerelere bakıyorsun ole diyee :)
sız hagı otellere baktınız ole 1,500 falan?? bız gecen sene gıttık 1,800 duson anda gıttık bız bıde eyluldu, sımdı erken rezerbasyon yapalım dıyoruz ama fıyatlar çok anlamadım ben
benım tek aradıgım kum plaj- kum denız , tabı her sey dahıl, hanı ılla ultra her sey dahıl olmasına gerek yok ama dedıgım gıbı krıterım bu bı tek
arnica krem var bnde canm bitkisel hira kafasini surekli vuruyo biyerlere hemen surunce hic morarmiyo.Kızlar Mira düştü yüzünü televizyonun altındaki sehpaya çarptı yanağı morardı çok ağlamadı şükür ama bir haftaya zor geçer şimdi gördükçe üzülüyorum bende ayağıma sıcak su döktüm baya kızardı yanık kremi sürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?