2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Gecmis olsun canim ikinize de.emre de dusmustu gecen cam tv sehpasina vurdu sisti hemen cok da agladi.ekmek buz vs. izin vermiyo zaten kendi kendine gecmisti.

ETS tur un sitesine bak canım orda kriterlerini filtrelersen uygun bi yer bulabilirsin
hımm dogru dıosun cabım bıde ets bakıyım , sağol, hıc oraya bakmamıstım ben.
bız hep mıka turdan bakıyoruz ordan alıyoruz dıye alıskanlık olmus, başka yerede bakmalı:)

Oteli çok beğendim canım, tavsiyen için teşekkür ederim. İki aile gidicez arkadasa gönderdim. Bakalım bulduklarimizi degerlendircez:)

Ikinize de geçmiş olsun canım. Bazen üst üste geliyor böyle Allah beterinden korusun.

@minnakkartal geçmiş olsun. Dun eşim apartmanin girişindeki duvara vurmuş elifin yüzünü. Alni şişti motardi burnu çizilmiş dedim dikkatli olsana. Alnini görünce dayanamadım ağladım çok üzüldüm. Elofin keyfi uerine gelinceye kadar epey uğraştık.
Bende cok hastayim simdi işe değil doktpra gidiyorum

sağol canım
tatil için bende hiç o fiyatlara gitmedim ama genelde erken rezervasyon yaptıramıyoruz sanırım ondan bir iki hafta içinde sezonda ayarlayınca pahalı oluyo maalesef

Gecmis olsun canim ikinize de.emre de dusmustu gecen cam tv sehpasina vurdu sisti hemen cok da agladi.ekmek buz vs. izin vermiyo zaten kendi kendine gecmisti.
sağol canım bizimkide artık kendi kendine geçecek çünkü ekmek fln koydurmadı buz denemedim bile çünkü soğuktan hiç hoşlanmıyo krem olsa belki ii olurdu onuda alıcam evde bulunsun koşucam dönücem derken iice düşer oldu

sağol canım benim

Günaydın hanımlar...

@minnakkartal geçmiş olsun miniğede sana da canım
teşekkürler canım

sağol canım size de çok çok geçmiş olsun

pufpuff ben dun kizima sari bir mont aldim cok begendim simdi doktorda sira bekliyorum ins eve gidince sana fotosunu atarim fikir olur

Gökçeye bot almıştım ama giymek istemiyo. Diğer ayakkabısını gösteriyo ağlıyo yürümek istemiyo. Diğeride ilkadım ayakkabısı bildiğin ayakları üşür diye giydiremiyorum. İnşallah alışır çabuk. Bi haftadır uğraşıyorum evde bile giydirdim heveslensin diye. Çocukta tık yok

Günaydın kızlar ya bizim hastalık bi haftadır geçmedi, geçen hafta dr U izindeydi diye asm ye götürdüm ama olmadı pek içime sinmedi bugün druna randevu aldım test tahlil ne yapacaksa yapsın kuzum iyi değil. Sürekli hırıltılı öksürüyor ve balgam yüzünden sürekli kusıyor. Ayrıca ishal gibi değil ama başgamlı kötü kokulu kaka yapmaya başladı.

Bizde tatile hamile kalmadan 2 ay once gitmistik cok memnun kalmistik bizde tatil rezervasyonunu esim yapar bana hic sormaz yaz gelince suraya gidecez doye surpriz yapar aslinda surpriz degil fikrimi sorsa daha iyi olur ama bende yqzi bekliyorum bakalim nereyi ayarladi ya da ayarlayacak mi bilmiyorum. Bu yaz biyerlere gidecegimizi soylemisti bi ara. Bakalim bekliyorum...

Gotur canim ihmale gelmez benim kiz biraz oksuruyor dun peditus verdim bende. Gecmis olsun herkes hasta ben dökülüyorum heryerim ağrıyor 10 gun once dr gitmistim faranjit dedi 10 gun ilac kullandim iyilesemedim simdi daha kötü oldum. Dr geldim cok sira var herkes hasta su kış bi gecseydi

Bizde askerliği bekliyoruz tatil için. Eğer yine yükseklisans olmaz tecil ettiremezse bu senede gidemicez gibi görünüyo.

Canim bot giyince rahat edemiyordur belki. Bizde ilk adim kullaniyoruz hatta en son ayakkabisini yine ilk adim aldim. Bu yil bot almayacam

Canim bot giyince rahat edemiyordur belki. Bizde ilk adim kullaniyoruz hatta en son ayakkabisini yine ilk adim aldim. Bu yil bot almayacam
Daha hiç giymeden ağlamaya başladığı için rahat etmiyo mu acaba ondan da emin olamadım. Kendi ayakkabısını çıkarıp başkadını giydiriyorum diye bastı çığlığı mağzada.
Dün zorla giydirdim çıktık dışarı bi süre sonra unuttu ayakkabıyı yürüdü epey. Diğer ayakkabısından vazgeçemiyo sıpa.
Biz çok çıkıyoruz dışarı ne biliyim üşürse diye dayanamadım aldım bende

Kizim niloya hastasi. Niloyasiz disari cikmaz uyumaz baska bi odaya bile gitmez. Niloyayi bu kadar cok sevince dun gittim niloya cay setini bir de niloya hikaye kitabini aldim eve geldim bi baktim alni mosmor. Agliyordu. Aldigim niloyalari gorunce sustu cay fincanlariyla oynamaya başladı

Bu arada biz hala 18/19 numara ayakkabı giyiyoruz ki oda hemen çıkıyo ayağından. Nasıl ayak anlamadım hiç büyümüyo sanki
Botu 20 aldım bi kaç kat çorap giyerse diye

Gokce vazgeçemiyor demekki eskilerinden yeniye alismak istememis heralde. Ama ilk adim ayakkabıları eminim daha rahattir

Bu arada biz hala 18/19 numara ayakkabı giyiyoruz ki oda hemen çıkıyo ayağından. Nasıl ayak anlamadım hiç büyümüyo sanki
Botu 20 aldım bi kaç kat çorap giyerse diye
Ben 21 numara ilk adim aldim hatta satici satmak istemedi buyuk geliyir diye kucugunu satmak istedi biz yinede büyük aldik bi kac ay once. Corapla anca olur kışın diye düşünmüştüm. Simdi ise ayagina iki corap giydirince sigmiyor ne cabuk ayagi büyüdü anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…