- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Kızlar Mira düştü yüzünü televizyonun altındaki sehpaya çarptı yanağı morardı çok ağlamadı şükür ama bir haftaya zor geçer şimdi gördükçe üzülüyorum bende ayağıma sıcak su döktüm baya kızardı yanık kremi sürdüm
Neyseki az evvel annem geldi bir gün daha gelmezse Gazi olup çıkacaktım valla
hımm dogru dıosun cabım bıde ets bakıyım , sağol, hıc oraya bakmamıstım ben.ETS tur un sitesine bak canım orda kriterlerini filtrelersen uygun bi yer bulabilirsin
Oteli çok beğendim canım, tavsiyen için teşekkür ederim. İki aile gidicez arkadasa gönderdim. Bakalım bulduklarimizi degerlendircez:)Ya bazen rahat olayım diyorum ama olmuyor batıyor bana bu plansızlık :/
Çalışıp çocuktan sonra eve kapanan kadınların klasik sorunu demişti bana :/ bıraktım aslında gitmiyorum iki aydır bak o işin de arkasını getiremedin, işte kastettiğim tam da bu.
İş olunca zaten rutinin oluyor ve ister istemez disiplinin okuyor.
Yazmak mantıklı aslında bınu deneyeyim umarım bunun arkasını getiriim:/
Biz larada aldık havaalanı yakın diye. Bebek dostu bi otel şimdi ets de indirimli aska lara adı bi bak istersen
Ikinize de geçmiş olsun canım. Bazen üst üste geliyor böyleKızlar Mira düştü yüzünü televizyonun altındaki sehpaya çarptı yanağı morardı çok ağlamadı şükür ama bir haftaya zor geçer şimdi gördükçe üzülüyorum bende ayağıma sıcak su döktüm baya kızardı yanık kremi sürdüm
Neyseki az evvel annem geldi bir gün daha gelmezse Gazi olup çıkacaktım valla
sağol canım@minnakkartal çok gecmıs olsun canım hem sana hem kuzunaa :)
ya kızlar sızın erken rezervasyon yazılarınızı gordum de ben 1 hafta once bakmıstım, nasıl oldu anlamadım ama benım baktıgım bır cogu 2,500 ustu anlamadım nasıl oldu, hele bırı 4 cıktı, yuh dedım bıde normal alsak nolucak dedım , esımde dıyor sen nerelere bakıyorsun ole diyee :)
sız hagı otellere baktınız ole 1,500 falan?? bız gecen sene gıttık 1,800 duson anda gıttık bız bıde eyluldu, sımdı erken rezerbasyon yapalım dıyoruz ama fıyatlar çok anlamadım ben
benım tek aradıgım kum plaj- kum denız , tabı her sey dahıl, hanı ılla ultra her sey dahıl olmasına gerek yok ama dedıgım gıbı krıterım bu bı tek
sağol canım bizimkide artık kendi kendine geçecek çünkü ekmek fln koydurmadı buz denemedim bile çünkü soğuktan hiç hoşlanmıyo krem olsa belki ii olurdu onuda alıcam evde bulunsun koşucam dönücem derken iice düşer olduGecmis olsun canim ikinize de.emre de dusmustu gecen cam tv sehpasina vurdu sisti hemen cok da agladi.ekmek buz vs. izin vermiyo zaten kendi kendine gecmisti.
sağol canım benimOteli çok beğendim canım, tavsiyen için teşekkür ederim. İki aile gidicez arkadasa gönderdim. Bakalım bulduklarimizi degerlendircez:)
Ikinize de geçmiş olsun canım. Bazen üst üste geliyor böyleAllah beterinden korusun.
teşekkürler canım
sağol canım size de çok çok geçmiş olsun@minnakkartal geçmiş olsun. Dun eşim apartmanin girişindeki duvara vurmuş elifin yüzünü. Alni şişti motardi burnu çizilmiş dedim dikkatli olsana. Alnini görünce dayanamadım ağladım çok üzüldüm. Elofin keyfi uerine gelinceye kadar epey uğraştık.
Bende cok hastayim simdi işe değil doktpra gidiyorum
Gotur canim ihmale gelmez benim kiz biraz oksuruyor dun peditus verdim bende. Gecmis olsun herkes hasta ben dökülüyorum heryerim ağrıyor 10 gun once dr gitmistim faranjit dedi 10 gun ilac kullandim iyilesemedim simdi daha kötü oldum. Dr geldim cok sira var herkes hasta su kış bi gecseydiGünaydın kızlar ya bizim hastalık bi haftadır geçmedi, geçen hafta dr U izindeydi diye asm ye götürdüm ama olmadı pek içime sinmedi bugün druna randevu aldım test tahlil ne yapacaksa yapsın kuzum iyi değil. Sürekli hırıltılı öksürüyor ve balgam yüzünden sürekli kusıyor. Ayrıca ishal gibi değil ama başgamlı kötü kokulu kaka yapmaya başladı.
Canim bot giyince rahat edemiyordur belki. Bizde ilk adim kullaniyoruz hatta en son ayakkabisini yine ilk adim aldim. Bu yil bot almayacamGökçeye bot almıştım ama giymek istemiyo. Diğer ayakkabısını gösteriyo ağlıyo yürümek istemiyo. Diğeride ilkadım ayakkabısı bildiğin ayakları üşür diye giydiremiyorum. İnşallah alışır çabuk. Bi haftadır uğraşıyorum evde bile giydirdim heveslensin diye. Çocukta tık yok
Daha hiç giymeden ağlamaya başladığı için rahat etmiyo mu acaba ondan da emin olamadım. Kendi ayakkabısını çıkarıp başkadını giydiriyorum diye bastı çığlığı mağzada.Canim bot giyince rahat edemiyordur belki. Bizde ilk adim kullaniyoruz hatta en son ayakkabisini yine ilk adim aldim. Bu yil bot almayacam
Gokce vazgeçemiyor demekki eskilerinden yeniye alismak istememis heralde. Ama ilk adim ayakkabıları eminim daha rahattirDaha hiç giymeden ağlamaya başladığı için rahat etmiyo mu acaba ondan da emin olamadım. Kendi ayakkabısını çıkarıp başkadını giydiriyorum diye bastı çığlığı mağzada.
Dün zorla giydirdim çıktık dışarı bi süre sonra unuttu ayakkabıyı yürüdü epey. Diğer ayakkabısından vazgeçemiyo sıpa.
Biz çok çıkıyoruz dışarı ne biliyim üşürse diye dayanamadım aldım bende
Ben 21 numara ilk adim aldim hatta satici satmak istemedi buyuk geliyir diye kucugunu satmak istedi biz yinede büyük aldik bi kac ay once. Corapla anca olur kışın diye düşünmüştüm. Simdi ise ayagina iki corap giydirince sigmiyor ne cabuk ayagi büyüdü anlamadimBu arada biz hala 18/19 numara ayakkabı giyiyoruz ki oda hemen çıkıyo ayağından. Nasıl ayak anlamadım hiç büyümüyo sanki
Botu 20 aldım bi kaç kat çorap giyerse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?