Teşekkürler gerçekten betül etraftan da çok ilgi gören bi çocuk avm ye filan gidelim mesela ettaftaki çocuklar kendi halinde bizimki öyle değil herşeyle ilgileniyo ve etraftaki şnsanlarda onunla ilgileniyo biz sesleniyoruz ya betül diye bakıyorum ordan biri daha ona betül filan diyo seviyo yani mağazalarda zaten tezgahtarlarla kanka markette desen öyleama normal betülün ayakları :) bide pek belli olmuyo. Benim kız kardeşiminde ayakları hep küçüktü ergenlikte çocuğa ne olduysa 40 numara giyiyo şimdi:) her ayakkabı alışverişinde ağlardı:) çok büyük olmaz tabi inşallah ayakları ama betüle her hali yakışır çok tatlı maşallah
Şaşıracak tabiki :)))Allahııımmm beklediğim an geldi kar yağıyo.Ben gökçeyi hazırlayıp hemrn dışarı çıkıyorum nr yapacak acaba
ay inşallah güzel bi tepki verirAllahııımmm beklediğim an geldi kar yağıyo.Ben gökçeyi hazırlayıp hemrn dışarı çıkıyorum nr yapacak acaba
Boyu kac?Uzun olsun ona lafım yok da hani kimi kızlar oluyo ya böyle geniş omuzlu filan derler ya hani hükümet gibi kadındın diye Öyle olmasın bi komşumun oğlu var betülden 2 ay büyük yanyana geldiler mi betül daha. Büyük duruyo
montu bitek feneriumda gordum
pufpuff ben geçen sene jokerden almıştım mont sarı bu sene varmı bilmiyorum
pufpuff instagramda imren gürsoy foto koymuş oğluna giydirdiği uggların taslitass diye bi sayfadan tavsiye etmiş büyük Markalarda görmedim ama pendikte mağazalarda da var
@Apriori123 canım bende hayatı gelişigüzel yaşar haldeyim o gün neye yetersem çocukla rutin zaten çok zor tek rutinim sabah işe gidip Akşm eve dönmek sonrası mira hanımın Arzu'suna göre şekilleniyo bu duruma isyan etmektende vazgeçtim çünkü sadece kendimi paralıyorum
Ayağında çorap tutan bebe var mi?
pufpuff ben dun kizima sari bir mont aldim cok begendim simdi doktorda sira bekliyorum ins eve gidince sana fotosunu atarim fikir olur
Canim tam ayrintili bilmiyorum ama iskurun ev hanimlarina is imkani kazandirmak icin kurslari varmis tahmini y ay 4 ay kadar suruyormus ve gittigin hergun icin 20 tl veriyorlarmis bize istersen bi arastirKızlar bu arada ben dikiş kursuna başladım çoook iyi geldi haftanın bir günüydü şimdi iki güne çıkardılar betüle babaannesi bakıyo tüm gün yokum valla kafa dağıtıyorum muhabbet makara :)
Canim tam ayrintili bilmiyorum ama iskurun ev hanimlarina is imkani kazandirmak icin kurslari varmis tahmini y ay 4 ay kadar suruyormus ve gittigin hergun icin 20 tl veriyorlarmis bize istersen bi arastir
85 cm canım şimdi ölçtümBoyu kac?
Bizimki de ayni boyda gerci bir ay once olcmustu dr.Ben de uzun boyluyum edim de benim 172 esim 1.80 katdedlerim de uzun esimin tarafi da uzun ee haliyle bizimki de uzun olacak sanirim genler maalum.:)))8dr.Ben de canım şimdi ölçtüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?