2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Teşekkürler gerçekten betül etraftan da çok ilgi gören bi çocuk avm ye filan gidelim mesela ettaftaki çocuklar kendi halinde bizimki öyle değil herşeyle ilgileniyo ve etraftaki şnsanlarda onunla ilgileniyo biz sesleniyoruz ya betül diye bakıyorum ordan biri daha ona betül filan diyo seviyo yani mağazalarda zaten tezgahtarlarla kanka markette desen öyle

Boyu kac?

yarım saat durduk geldik ve sevdiii:) çıkarken yine bi bot krizi yaşadık ama karı farkedince aa aa diyip unuttu direk. yürüyüp durdu sürekli kayayaya diyip durdu. Yüzüne gözüne geldikçe sinir oldu
Hala lapa lapa yağıyo kar. Yemeğini falan yedireyim donra yinr çıkarıcam durmazsa . Telefonum ıslanıp durmasa çok güzel fotolar çekebilirdim az çekebildim

Ben regl döneminde çok halsiz oluyorum kızlar yılbaşında oldum şimdi azaldı ama çok kanamam oldu baş ağrısı yapıyor

montu bitek feneriumda gordum

Ne fenerium'u? Ordakiler hep amblemli.. Ahahahaha biz bjk'liyiz..

pufpuff ben geçen sene jokerden almıştım mont sarı bu sene varmı bilmiyorum

Bi arkadaşta geçen sene soobe'den almıştı,öyle demişti..o da aklımda ama daha bakamadım orayada..sağol canım

Aaaa tamam hemen inceleyeyim o sayfayı,sağol canım..

Ayağında çorap tutan bebe var mi?

Efe giyiyor..çarıklı olandan da,normal çoraptan da,pandufta giyiyor..Arada tabi çıkardığı ya da çıkarmak istediği oluyor ama..

pufpuff ben dun kizima sari bir mont aldim cok begendim simdi doktorda sira bekliyorum ins eve gidince sana fotosunu atarim fikir olur

Tamam canım,resim bekliyorum o zaman..Bide nerden aldığını yazar mısın?

Kızlar bu arada ben dikiş kursuna başladım çoook iyi geldi haftanın bir günüydü şimdi iki güne çıkardılar betüle babaannesi bakıyo tüm gün yokum valla kafa dağıtıyorum muhabbet makara :)
Canim tam ayrintili bilmiyorum ama iskurun ev hanimlarina is imkani kazandirmak icin kurslari varmis tahmini y ay 4 ay kadar suruyormus ve gittigin hergun icin 20 tl veriyorlarmis bize istersen bi arastir

K Keskek ne istiyosun uzun yapili insanlardan hiraninda ayaklari 21 22 degisiyo. İnsallah uzun bi kiz olur :)

Kız bişey demedim sen niye alınıyon :)) tipi senin benim gibi olsun daha fazla olmasın diyim ben o zaman

Canim tam ayrintili bilmiyorum ama iskurun ev hanimlarina is imkani kazandirmak icin kurslari varmis tahmini y ay 4 ay kadar suruyormus ve gittigin hergun icin 20 tl veriyorlarmis bize istersen bi arastir

Canım benim ilk yazıldığımda bilmeden yazılmıştım ama kurs senin dediğin lırstanmoş işkır kursu onlar çok sıkı devam zorunluluğu varmış bi de haftada 4 gündü duyunca istemedim ki zaten beni alamazlarmış çünkü ben bağkurluyum babamlarla çalışıyodum betül doğmadan iş yeri hala benim üstüme yani

8dr.Ben de canım şimdi ölçtüm
Bizimki de ayni boyda gerci bir ay once olcmustu dr.Ben de uzun boyluyum edim de benim 172 esim 1.80 katdedlerim de uzun esimin tarafi da uzun ee haliyle bizimki de uzun olacak sanirim genler maalum.:)))

Üst katıma yeni birikeri taşındı bişeyler çıkardım şimdi hem tanışmış olurum diye anaaam iki çocuk biri 2 yaşındaymış biri de 3,5 yaşında ev zaten heryer heryerde kadın nasıl veya kaç günde yerleşir allah bilir allah yardımcısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…