allahtan mutlu etmek kolay bebişleri geömiş olsun elifedeKizim niloya hastasi. Niloyasiz disari cikmaz uyumaz baska bi odaya bile gitmez. Niloyayi bu kadar cok sevince dun gittim niloya cay setini bir de niloya hikaye kitabini aldim eve geldim bi baktim alni mosmor. Agliyordu. Aldigim niloyalari gorunce sustu cay fincanlariyla oynamaya başladı
eşiminde faranjiti var zencefil zerdeçal vr tarçın çubuğunu 5 dk kaynatıp içiyo rahatlatıyo baya diyo canım. Geçmiş olsun sanada.Kizla faranjit, oksuruk icin dogal yontem var mi tavsiye edeceğiniz. Oksurmekten bogazim tahris oldu. Hemen iyilesmem lazim cok uzadi hastaligim
Teşekkür ederim canim. Eve gidince deneyeyim. Sira bana geldi muayene olacamallahtan mutlu etmek kolay bebişleri geömiş olsun elifede
eşiminde faranjiti var zencefil zerdeçal vr tarçın çubuğunu 5 dk kaynatıp içiyo rahatlatıyo baya diyo canım. Geçmiş olsun sanada.
miranın ilk kez bu ay ayağı büyüdü ama boydan çok ince ayakları 20 numara boydan tam oluyo ama yanları boş tuhaf duruyo botta belli olmuyo tabi ama yazın ayakkabı almak daha zor olcak sanırım bir de bize 19 rica minnet olurken nasıl 20 oldu birden anlamadımBu arada biz hala 18/19 numara ayakkabı giyiyoruz ki oda hemen çıkıyo ayağından. Nasıl ayak anlamadım hiç büyümüyo sanki
Botu 20 aldım bi kaç kat çorap giyerse diye
Sanırım bizimkide biraz incelikten dolayı. Ondanda çıkıyo olabilir hemen ayağından. Çocukta konuşamayınca anlamıyoruz ki tam olarak nasıl oluyo. Dediğin gibi kapalılar botlar çok sorun değil ama terlik açık ayakkabı ayak kavranmayınca hiç yürünmez. Bakalım büyüse bari birazmiranın ilk kez bu ay ayağı büyüdü ama boydan çok ince ayakları 20 numara boydan tam oluyo ama yanları boş tuhaf duruyo botta belli olmuyo tabi ama yazın ayakkabı almak daha zor olcak sanırım bir de bize 19 rica minnet olurken nasıl 20 oldu birden anlamadım
Ben de hastaydım eşim de ailecek hastayız bi haftadır. Ben iyileştim ama eşim ve azad hala kötü. Bu arada faranjit benim baş belamdır hala olmadım bu sene maşallah ama bol bol bitki çayı ile yumuşak tut boğazını ki o toz yutmuş hissin geçsin. Bir de tuzlu gargara yapıyorum ben sabah kalkınca akşam yatınca.Gotur canim ihmale gelmez benim kiz biraz oksuruyor dun peditus verdim bende. Gecmis olsun herkes hasta ben dökülüyorum heryerim ağrıyor 10 gun once dr gitmistim faranjit dedi 10 gun ilac kullandim iyilesemedim simdi daha kötü oldum. Dr geldim cok sira var herkes hasta su kış bi gecseydi
Bizimkinin ayakları da mayalı poğaça gibi eni boyu bir ondan ayakkabı bulamıyoruz. Boydan olsa eni olmuyomiranın ilk kez bu ay ayağı büyüdü ama boydan çok ince ayakları 20 numara boydan tam oluyo ama yanları boş tuhaf duruyo botta belli olmuyo tabi ama yazın ayakkabı almak daha zor olcak sanırım bir de bize 19 rica minnet olurken nasıl 20 oldu birden anlamadım
evet yazın da kavrayan ayakkabı giydirip çocukların ayaklarını pişirmenin anlamı yok neyse artık yazın bizimkilerin ayak tiplerine uygun bişi bulursak haber veririz birbirimizeSanırım bizimkide biraz incelikten dolayı. Ondanda çıkıyo olabilir hemen ayağından. Çocukta konuşamayınca anlamıyoruz ki tam olarak nasıl oluyo. Dediğin gibi kapalılar botlar çok sorun değil ama terlik açık ayakkabı ayak kavranmayınca hiç yürünmez. Bakalım büyüse bari biraz
ince olsa başka tombik olsa başka sorun demekki tam dillenip anne bu ii bunla rahatım bi deseler de bizde rahatlasak :)Ben de hastaydım eşim de ailecek hastayız bi haftadır. Ben iyileştim ama eşim ve azad hala kötü. Bu arada faranjit benim baş belamdır hala olmadım bu sene maşallah ama bol bol bitki çayı ile yumuşak tut boğazını ki o toz yutmuş hissin geçsin. Bir de tuzlu gargara yapıyorum ben sabah kalkınca akşam yatınca.
Yavruya da geçmiş olsun ya şu morluk kremi her eve lazım sanırım
Bizimkinin ayakları da mayalı poğaça gibi eni boyu bir ondan ayakkabı bulamıyoruz. Boydan olsa eni olmuyohala viccoyu giyiyor, gerçi 4 ay önce aldık yeni yürüdüğü zaman hala oluyo ayağına ve yazlık değil bizimki
Canım kerem alp de de var o huy. Ayağı rahat etmezse yürümüyor ağlıyor kesinlikle. İlk adım ayakkabısından sonra iki ayakkabı daha aldık ikisinde de aynısını yaptı. Aglamayip adım attığı ayakkabıları aldık. Geçen gün lcw da çok tatlı mavi bi bot gördüm içi yünlü allahım giydirene kadar canım çıktı ve hiç bir şekilde yere basmadi. Çıkardık spor ayakkabilari var Adidastan almıştık onları giydirince sustu koşmaya başladı sıpa. İçimde kaldı botlar benim de.Gökçeye bot almıştım ama giymek istemiyo. Diğer ayakkabısını gösteriyo ağlıyo yürümek istemiyo. Diğeride ilkadım ayakkabısı bildiğin ayakları üşür diye giydiremiyorum. İnşallah alışır çabuk. Bi haftadır uğraşıyorum evde bile giydirdim heveslensin diye. Çocukta tık yok
Geçmiş olsun canım. Ben de resmen 1 aydır gidip gidip geliyor hastalık hiç birşey anlamadımGotur canim ihmale gelmez benim kiz biraz oksuruyor dun peditus verdim bende. Gecmis olsun herkes hasta ben dökülüyorum heryerim ağrıyor 10 gun once dr gitmistim faranjit dedi 10 gun ilac kullandim iyilesemedim simdi daha kötü oldum. Dr geldim cok sira var herkes hasta su kış bi gecseydi
bizim sıpanın ki rahatlık değil sanırım. Çünkü daha dememek için giydirmeye çalışırken ağlamaya başladı akka akka diye. Kendi ayakkabısını istiyomuş ille. Dün bi şekilde unutturduk baya yürüdü rahat gibiydi yürümeside. Ama sabah dolapta öbür ayakkabısını göremeyince yine ağladı.aşk yaşıyo resmen aykkabısıyla :)Canım kerem alp de de var o huy. Ayağı rahat etmezse yürümüyor ağlıyor kesinlikle. İlk adım ayakkabısından sonra iki ayakkabı daha aldık ikisinde de aynısını yaptı. Aglamayip adım attığı ayakkabıları aldık. Geçen gün lcw da çok tatlı mavi bi bot gördüm içi yünlü allahım giydirene kadar canım çıktı ve hiç bir şekilde yere basmadi. Çıkardık spor ayakkabilari var Adidastan almıştık onları giydirince sustu koşmaya başladı sıpa. İçimde kaldı botlar benim de.
Geçmiş olsun canım. Ben de resmen 1 aydır gidip gidip geliyor hastalık hiç birşey anlamadım
Sağol canım size de çok geçmiş olsun. Aslında evlerden ırak olsun da ben haberlerden baya etkilendim. Neymiş bu virüs bu çocuk bu halde bi haftadır bi baksınlar@Apriori123 Canım ben de bugün tekrar götürcm kerem alp i. Öksürük var çok kötü, antibiyotik de bitti ama kaç gün oldu geçmedi hastalık. Ateş gitti Allahtan sadece. Azad a acil şifalar diliyorum. İnşallah atlatırız bunu da
Ya yerim ben onu:)) O zaman sizdeki durum bambaşka. Eski ayakkabılarını hiç gormezse zamanla alisir inşallahbizim sıpanın ki rahatlık değil sanırım. Çünkü daha dememek için giydirmeye çalışırken ağlamaya başladı akka akka diye. Kendi ayakkabısını istiyomuş ille. Dün bi şekilde unutturduk baya yürüdü rahat gibiydi yürümeside. Ama sabah dolapta öbür ayakkabısını göremeyince yine ağladı.aşk yaşıyo resmen aykkabısıyla :)
Sağol canım size de çok geçmiş olsun. Aslında evlerden ırak olsun da ben haberlerden baya etkilendim. Neymiş bu virüs bu çocuk bu halde bi haftadır bi baksınlar
@Apriori123 Canım ben de bugün tekrar götürcm kerem alp i. Öksürük var çok kötü, antibiyotik de bitti ama kaç gün oldu geçmedi hastalık. Ateş gitti Allahtan sadece. Azad a acil şifalar diliyorum. İnşallah atlatırız bunu da
Allah korusun canım, insan ağzına bile almak istemiyor. Benim de canımı sıkmıstı haberler. Sıradan bir soğuk algınlığıdır inşallah bizim bebeler.Sağol canım size de çok geçmiş olsun. Aslında evlerden ırak olsun da ben haberlerden baya etkilendim. Neymiş bu virüs bu çocuk bu halde bi haftadır bi baksınlar
Çok sağol canım. Öksürük beter birşey gerçekten. Havalar birden vurdu bizi anlayamadım birşey. Şimdi çok çok dikkat ediyorum ama yine de yüzde yüz korumanın yolu yok.kızlar çok geçmi olsun öksürük ve hırıltı olunca genelde bir aya anca geçiyo özellikle öksürük çok beter inşallah virüs falan deildir de çabucak atlatır kuzucuklar bizde haftasonu bi kaç kez dışarı çıktık sonra da milyon kez kırkladık mirayı ama gözümüz gibi baksak da korumak çok zor havadan bile kapıyorlar
Bu arada biz hala 18/19 numara ayakkabı giyiyoruz ki oda hemen çıkıyo ayağından. Nasıl ayak anlamadım hiç büyümüyo sanki
Botu 20 aldım bi kaç kat çorap giyerse diye
Elif ece de uzun olacak sanirim biz de 22 numara giyiyotuz.Koca ayakli kizim benim:))))))Agiyiyotuz.Kocaben korkuyorum ya betül şöyele boylu poslu kızlardan olacak diye çıtı pıtı bişey olsun istiyorum 22 numara botları :)
ama normal betülün ayakları :) bide pek belli olmuyo. Benim kız kardeşiminde ayakları hep küçüktü ergenlikte çocuğa ne olduysa 40 numara giyiyo şimdi:) her ayakkabı alışverişinde ağlardı:) çok büyük olmaz tabi inşallah ayakları ama betüle her hali yakışır çok tatlı maşallahAy ne güzel ben korkuyorum ya betül şöyele boylu poslu kızlardan olacak diye çıtı pıtı bişey olsun istiyorum 22 numara botları :)
Uzun olsun ona lafım yok da hani kimi kızlar oluyo ya böyle geniş omuzlu filan derler ya hani hükümet gibi kadındın diye Öyle olmasın bi komşumun oğlu var betülden 2 ay büyük yanyana geldiler mi betül daha. Büyük duruyoElif ece de uzun olacak sanirim biz de 22 numara giyiyotuz.Koca ayakli kizim benim:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?