2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizimin altini bagliyordum hala geceleri bu geceden itibaren biraktik bakalim basarili olabilecek miyiz. Bana kalsa yazi bekleyecektim ama bizim kiz simdi heveslendi :)

O
busefer kacirmamaliym hangi cuma acabaa

surekli sacimda delircm saclarmi kestrmeyi.bile dusundum. Uyuturken emzirirken hep hep hep agliyorm bazen sinrden acidan. Geceleri bazn yanima aliyorm kafamin ustunde yatiyo sacmla oynuyo biktimmmm
Ogrenirseniz benimde haberim olsun

surekli sacimda delircm saclarmi kestrmeyi.bile dusundum. Uyuturken emzirirken hep hep hep agliyorm bazen sinrden acidan. Geceleri bazn yanima aliyorm kafamin ustunde yatiyo sacmla oynuyo biktimmmm
aynen aynen kestirdim o da fayda etmedi kazıtcam afalllıcak kalcak en sonunda :) ay bi sen bi ben çektik bu saçtan :) dün banyo yaptık beraber annem aldı giydirsin diye ben çıktım giyiniyorum uykusu da gelmişti iyice kıyamet kopuyo saçımı kurutmadan yapıştı tutmaya uyudu kaldı hemen
Sizde başka var mı akrabalarda falan böyle olan benim görümcenin oğlanda böyle hala oynuyomuş

Kizlar tlfu kullanirken parmaklarim uyusuyor sizde de oluyor mu

Valla bazen diyorum keşke belim ağrımasa da ayağımd sallasaydım kucakta saça alıştı kurtulamıyorum şimdi

Kizimin altini bagliyordum hala geceleri bu geceden itibaren biraktik bakalim basarili olabilecek miyiz. Bana kalsa yazi bekleyecektim ama bizim kiz simdi heveslendi :)
Insallah basarili olursunuz canim heveslendiyse iyi yapmissin birkac gun denersin kacirirsa yaza ertelersin benim buyuk oglumda bir sure yapmisti dra goturdum psikolojik dedi ogluma sana simdi bir surup yazcam bir daha altina yapmayacaksin gece fazla su süt icme tuvaletini yatmadan mutlaka yap 've bu ilaci icdemisti verdigi surup vitamindi sadece oglumu sartlandirmak icin vermisti bir de Dr bana uyuduktan bir saat sonra kaldir tuvalet icin demisti
Kizlar tlfu kullanirken parmaklarim uyusuyor sizde de oluyor mu
bende olmuyor canim

Benim oglum da yapiyor onu bazen. Canimi yakmadigi icin izin veriyorum arada.zaten surada 4-5 ayimiz kaldi sonra birakacaklar:)

Ben bi de oglumu gectim oyuncaklarini da emziriyorum:))
Bi kuklamiz var inek. Onu aliyo getiriyo meme ham ham ham diye doyuruyo bi guzel memeye dayayip

pufpuff yekrar baktim montun markasi ARMETTI

Aaaay canım çok sağol..Uğraşmışsın valla..Çokta güzelmiş

Bn galatasarayliyim esim fenerli ama ordaki mont cok guzel esm almak istdi ben istemedm baksana tam civciv sarisiEki Görüntüle 1735123

Evet yaaa yakından da gördüm bunu..Süper tam istediğim renk ama mümkün değil bizim eve giremez

pufpuff ben böyle bi erkek montu kotonda görmüştüm

Hıımmm koton'a hiç uğramadım..denk gelince oraya da bakiyim..

pufpuff trendyol chicco da var

Aaay hemen bakıyoruuuum

Bende niloyasini emziriyorum :)

sağol canım.
valla alındıkların içine sinince bekleniyo tabi özellikle cuma indirimde şimdiden 2 saat bile beklesek olur modundayız tabi dedikleri kadar indirim olursa

yüksek ihtimal bu cumaymış canım

Ayy hepsinin ayri ayri uyuma emme sekli var vallahi bu ikizler burcu bebekleri bir alem
yengeç burcu bebeleride öyleee
hepsi ayrı deli :)
heh tam olarak doğru tanımlama

kızlar yazıcam yazıcam bi türlü ya konulardan ya da zamandan bahsedemiyordum size
biz eşimle kardeşimin eğlencesinden dönerken ki saat biraz geçti ve malumunuz taksim gerçeği de var bi kaç tinerci yanaştı para istiyo bi laflar falan eşimde sinirlerdi didişiyo ben sus diyorum korkuyorum diyorum oralı değil neyse benim ayağım takıldı merdivenlere tinercide oh bize para vermezseniz ii oldu fln diyo eşimi nasıl tutabildim bilmiyorum zar zor otoparka girdik neyse baktım sinirli bişi demedim daha o gün ve bi kaç gün geçti öyle olaydan hiç konuşmadım
sonra evde mirayla oynuyolar mira da maşallah bi keyifli abuk sabuk şeylere kahkaha atıyo eşimde dediki baksana güldü mü gözlerinin içi gülüyo ne güzel fln bende hemen şimşekler çaktı tabi tam zamanı konuya gir diye
dedim ki mutlu çünkü çok sevildiğini biliyo güvende olduğunu biliyo ikimizin yanındayken tepkileri hep başka daha iyi bakmalıyız kendimize birbirimize hep yanında olabilmek için hani mok yoluna diye bişi varya işte o yüzden daha dikkat etmek lazım diyip konuyu o geceye bağladım ya elinde bıçak olsaydı ya saplasaydı başka bir sürü şeyde olabilir o yüzden söz ver dedim aklına bizi getirip sus geç böyle olaylar da dedim allah korusun böyle bi olaydan başına bişi gelse seni affetmem dedim sonra daha başka şeyler de geveledim (trafikde de bazen çok sinirli olabiliyo o zamanda derim hep adam manyaktır torpidodan silah çıkarır fln felaket senaryosu deilde okuduğumuz gördüğümüz şeyler ne yazık ki) ve sonucunda sözümü aldım inşallah daha özen gösterir bundan sonra
çok korkuyorum ikimizden birine bişi olacak miranın bi yanı eksik kalacak diye biz mümkün olduğunca tedbir alalım istiyorum zaten ötesini rabbim bilir

Aaaaay tam istediğim gibi bir sarı mont soobe'de buldum.. Ne başka renk var,ne amblem ne yazı falan.. Dündüz civciv sarısı bir mont sadece.. Aaaaay bayıldım..

Ama net satışında bitek 4 yaş kalmış, denemeden de 4 yaş alamam şimdi..3 olsa neyse alırdım da..Mağazaya gidip bakmak gerek,onda da hangi mağazada bulcam bulabilcem mi muamma..Tüüüh yaaa..

isimdeyimgucumdeyim canımcım araştırırken koton'da da gördüm internette,sağol..Avm'ye gidince ona da bakıcam..
@Apriori123 trendyoldeki de valla tam istediğim gibi renk..ama fermuarı lacivert diye eşim istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…