Ogrenirseniz benimde haberim olsunbusefer kacirmamaliym hangi cuma acabaa
surekli sacimda delircm saclarmi kestrmeyi.bile dusundum. Uyuturken emzirirken hep hep hep agliyorm bazen sinrden acidan. Geceleri bazn yanima aliyorm kafamin ustunde yatiyo sacmla oynuyo biktimmmm
aynen aynen kestirdim o da fayda etmedi kazıtcam afalllıcak kalcak en sonunda :) ay bi sen bi ben çektik bu saçtan :) dün banyo yaptık beraber annem aldı giydirsin diye ben çıktım giyiniyorum uykusu da gelmişti iyice kıyamet kopuyo saçımı kurutmadan yapıştı tutmaya uyudu kaldı hemenbusefer kacirmamaliym hangi cuma acabaa
surekli sacimda delircm saclarmi kestrmeyi.bile dusundum. Uyuturken emzirirken hep hep hep agliyorm bazen sinrden acidan. Geceleri bazn yanima aliyorm kafamin ustunde yatiyo sacmla oynuyo biktimmmm
Evet canim bazen ece de acitiyor Ben elimle tutuyorum elini sokmasin diye surekli ugrasiyor elini sokmaya calisiyorDogru yapiyorsun canim benim oglanda yapiyordu aynisini engel olamamistim ben cok aciyordu
hepsi ayrı deli :)Ayy hepsinin ayri ayri uyuma emme sekli var vallahi bu ikizler burcu bebekleri bir alem
Insallah basarili olursunuz canim heveslendiyse iyi yapmissin birkac gun denersin kacirirsa yaza ertelersin benim buyuk oglumda bir sure yapmisti dra goturdum psikolojik dedi ogluma sana simdi bir surup yazcam bir daha altina yapmayacaksin gece fazla su süt icme tuvaletini yatmadan mutlaka yap 've bu ilaci icdemisti verdigi surup vitamindi sadece oglumu sartlandirmak icin vermisti bir de Dr bana uyuduktan bir saat sonra kaldir tuvalet icin demistiKizimin altini bagliyordum hala geceleri bu geceden itibaren biraktik bakalim basarili olabilecek miyiz. Bana kalsa yazi bekleyecektim ama bizim kiz simdi heveslendi :)
bende olmuyor canimKizlar tlfu kullanirken parmaklarim uyusuyor sizde de oluyor mu
Yatarak yaziyosan uyusabilir canimKizlar tlfu kullanirken parmaklarim uyusuyor sizde de oluyor mu
Benim oglum da yapiyor onu bazen. Canimi yakmadigi icin izin veriyorum arada.zaten surada 4-5 ayimiz kaldi sonra birakacaklar:)Kizlar sizinkiler sac tutarak uyuyor ece de bir suredir meme emerken eliyle diger memeyi tutmaya calisiyor Ama ben izin vermiyorum tutuyorum elimle ellemesin diye ama hala tutmaya calisiyor Ben aliskanlik haline getirmesin diye izin vermiyorum bir de bazen sıkiyor tirnaklariyla cok aciyor izin vermemekle yanlis mi yapiyorum onu da bilmiyorum
pufpuff yekrar baktim montun markasi ARMETTI
Bn galatasarayliyim esim fenerli ama ordaki mont cok guzel esm almak istdi ben istemedm baksana tam civciv sarisiEki Görüntüle 1735123
pufpuff ben böyle bi erkek montu kotonda görmüştüm
pufpuff trendyol chicco da var
Bende niloyasini emziriyorum :)Benim oglum da yapiyor onu bazen. Canimi yakmadigi icin izin veriyorum arada.zaten surada 4-5 ayimiz kaldi sonra birakacaklar:)
Ben bi de oglumu gectim oyuncaklarini da emziriyorum:))
Bi kuklamiz var inek. Onu aliyo getiriyo meme ham ham ham diye doyuruyo bi guzel memeye dayayip
sağol canım.Geçen sene biz cornelia diamond da gitmiştik. Şiddetle tavsiye edebilirim.
Çok geçmiş olsn cnm.. Her ikinize de..
Aynen aren böyleydi. Botlarını ilk giydirdigimde nasıl ağladı anlatamam. Sonra alıştı ama botlarla çok rahat edemiyor tabi.
Dün zaradaydım bi kaç bişey aldım taam 1 saat sırada bekledim. Sabırla :)
Çok geçmiş olsn. İnş bi an önce düzelirsiniz.
yüksek ihtimal bu cumaymış canımbusefer kacirmamaliym hangi cuma acabaa
yengeç burcu bebeleride öyleeeAyy hepsinin ayri ayri uyuma emme sekli var vallahi bu ikizler burcu bebekleri bir alem
heh tam olarak doğru tanımlamahepsi ayrı deli :)
bizde yemek yerken ayakkabi corap ne varsa cikariyoruz direk cikar cikar diyo sonra ayaklarini gorunce sevinip ayyyy gidi gidi diyo kendine :)benim sıpa da emzirirken çoraplarını çıkarttırıyo elime veriyo ayağını da.parmaklarıyla ayağıyla oynayacak mışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?