2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de kerem alp doğduğundan beri özellikle uyku konusunda elimden geldiği kadar özen gösterdim canım. Dediğin gibi gece uykusuna erkenden yatırıp daha sonra uyuduğu odada hiç ışık acmadım, uyansa bile karanlıkta ihtiyaçlarını giderdim. Gündüz onunla bol bol konuşup gece konusmamaya dikkat ettim. Çok faydasını gördüm. Eğer hasta değilse ve herhangi bir sıkıntısı yoksa uzun bir süre 7_8 arası uyudu. Tabi büyüdükçe kaydı bu saatler ama genellikle 9 gibi en gec 10 da uyumuş olur. Bazen uyumakta dirense bile nerde olursak olalım o saatleri uyumaya çalışarak geçiriyor:))

Kerem Alp in fazlası var eksiği yok canım. Tırnakları ile sıkıştırması çok canımı yakıyor ona izin vermiyorum canım acıyor diyorum ama tabi arada yapmaya devam ediyor.eğer diğer memeyi tutamaz elini içeri sokamazsa da çok sinirleniyor ben izin veriyorum daha fazla kisitlamayayim diye hatta bazen o el içerden boynuma kadar çıkıp yakamdan dışarı filan firliyor :)))

bizde yemek yerken ayakkabi corap ne varsa cikariyoruz direk cikar cikar diyo sonra ayaklarini gorunce sevinip ayyyy gidi gidi diyo kendine :)
allahım ya ne tatlılar bu çocuklar. Ben normalde ayak görmekten nefret ederim tiksinirim ayaklardan. Eşim yatakta ayağı ayağıma deysin kavga bile çıkarmışlığım var. Ama bi çocuğun ayağını gördüm mü tüm parmaklarını tek tek öpmek istiyorum

eşime hep söylediğim şey o kadar haklısın ki. Eşimde trafikte çok sinirli oluyo. Kuru gürültüdür ama bıçakmış sopaymış öyle kimseye dalmaz. Ama ya karşıdaki öyleyse. Bırak diyorum ya gideceğin yere 2 dk geç git ne kaybedeceksin?

aynen başka yerde uyuyamıyo ama uyumak için uğraşıyo resmen :) geceleri konuşmadım hafif hafif ninni falan söyledim her uyandığında aAlışmasın gece uyanmaya. Ama bazen dayanamayıp alıp seviyodum öpüyodum orasını burasını:) kuzenime de anlatmıştım o da öyle yapıyomuş. Alıştı heralde emip hemen geri uyuyo diyo

Bilmiyorumki hic yok heralde hc duymadm :)
Kizlar tlfu kullanirken parmaklarim uyusuyor sizde de oluyor mu
benm uyusuyo ama benm kolumdan ve boynumdan kaynaklaniyo sebebi var canm.

evt ya cok haklisn bnde cok korkuyorm bu sebebten gecenlerde arabadayz biri onumuze kirdi arabayi esmde hzlandi ona yanasti biraz dedm napiyosn kafayimi yedin korkuttum dedi snra adam acti cami kufur etti esmde acti ona ailemin yaninda nasl oyle hareketler yaparsn dedi kavga ckcak sandm . adam ozur diledi gencti zaten arabanin camlari siyah oldgu icn gorememis bizi. Ya dedm silah vrsa o yapti diyo ilk once bnde korkuttum altta kalamiyo hic illa bisey dicek yapck cok korkmustm bidha yapmicm dedi bizmkide ama bakalm . ama gercekten adamin yaptginaa sessz kalmak zordu arabayi ben kullaniyo olsaydm kaza yapmistm kesin

Ay benimde bi önceki ev öyleydi her ses geliyo taşındık kurtulduk çok şükür

Yurtdışında nerdeler bilmiyorum ama eşimin kuzenleri almanyada orda başvuru yaptığında belli saat aralıpında eve yardımcı gönderiyomış devlet sen ne iş dersen onu yapıyo dediler temizlik yemek bebek bakımı sana kalmış
Ayrıca bebek parası aldıklarından zırt pırt doğurduklarını düşünüyorum ben yine almanydaki bi kuzen, adam daha 89 doğumlu eşi ondan küçük bizden sonra evlendiler peşpeşe iki çocuk kadın diyomuş ki önce çocuk doğurayım sonra okucam neyse okumaya sıra gelmeden ikinci çocuğu doğurup boşandılar
Çocuklar arada kaldı en son devlet alır bakar işte
Orada yaşayan türkler bile türklüklerini kaybetmişler bence
O yüzden boşverin ben bizim halimizdrn memnunum

Ya bi de @Akaibu nun gökçesi sabah 5 te uyanıyodu diye hatırlıyorum betül 5 te kalksa bana akşam olmaz :)

Ay buna çok güldüm yaa

Aynen katılıyorum sizlere sakaryada tinerci filan çok yok bi de geç saatlere pek kalmayız ama bizde de eşim trafikte karşıdan araba geldiğini görüyo üstüne gidiyo ya çarpacak mısın diyorum yol bizim diyo çarpıştıktan sonra yol onun olsun senin olsun ne fark eder diyorum boş boş bakıyo delimidirler nedir :))

sanırım trafik bir çeşit ego erkeklerde ya da araç kullanmadığım için o ruh halini anlamıyorum ama hep bi tedirgin oluyorum hele de eşim yalnız uzun yola falan gitsin hiç istemiyorum gerçekten etraf manyak dolu yani haberlerde görüyoruz açıklama sadece bir anda gözüm döndü pisi pisine herşey valla ben sık sık sözünü hatırlatırım artık daha fazla sorumluluğumuz var

Saatler geri alınınca gökçe alamamıştı kendi saatini hemen 5-5:30 da kalkıyodu. Çok şükür onu 6 ya çektik. Bunada şükür diyoruz

@AreN5 Canım teşekkür ederim. önerdiğin Otel süpermis gerçekten ama bütçe olarak bizim baya üstümüzde. En düşük odası 5 gün için 3600 diyor, biz 2000 veya biraz üstü olursa ancak yetebilicez.

sanırım bu yıl oteller bi tık daha pahalı bizim geçen sene sezonda aldığımız fiyatlarla şuan erken rezervasyon fiyatları yarışır halde

Bak canım bende şuraları kaydetmiştim öneri üzerine..Güdersek inceleriz diye..Sende bak,uygun olur belki size göre.. (hepsi bebek dostu otellermiş)

Ben de bazen bebeklerini alıyorum emziriyormuş gibi yapıyorum koşa koşa geliyor bebegi atıyor kendi yapışıyor memeye:))
Benim eşimde araba kullanırken sinirleniyor bazen boşver diyorum korkuyorum sonuçta karşımızdaki insanın ruh halini bilmiyoruz çok basit nedenlerle bazen insanları öldürüyorlar ki geçen sene dükkanın camına kartopu geldi diye öldürülen adamı unutamıyorum Allah korusun hepimizi böyle insanlardan
Aynı canım ya iki memeyi de işgal ediyorlar:))
Benim teyzemler Hollanda da canım ama o dediğini duymuştum Almanya da tanıdıklarımız var onlar söylemişti hatta ece doğduğunda bana sordular yardımcı vermediler mi diye:))

sanırım bu yıl oteller bi tık daha pahalı bizim geçen sene sezonda aldığımız fiyatlarla şuan erken rezervasyon fiyatları yarışır halde
Gerçekten mi ya. Tüh. Bizde güya iki senedir gitmedik diye uzun yapmayı füşünüyoduk. Artık paramız kaç güne yeterse öyle olcak artık

Kizlar domuz gribi tekrar hortlamis adana nigde istanbul ozellkle diye duydum olenlerde varmis

Gökçe evde yerde saç gördümü iki parmağıyla tutup bana getiriyo anne at Diye
Ayy ayni hirada pis diyo saca halinin tuglerne gcen emzgi dustu agzndan aldi tekrar soktu yetisene kdr ben cikartti surati gormen lazm gulmekten oldum o an pis iyyy yapiyo deli kiz
demekki bu haziran bebişleri çok da titiz aynı zamanda mirada öyle hiç hoşlanmıyo hele elin üstün kirlendi lafını duysun koşarak banyo yada hemen çıkar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…